Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Contact Title
Δωρεάν Call 30 Λεπτών +30 6972132823
image
Platinum Award Winning 2023

Εταιρεία SEO Βραβευμένη από Διεθνή Οργανισμό

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε δεκάδες κλάδους πανελλαδικά. Στρατηγικές SEO με έμφαση στη στην αύξηση τόσο της επισκεψιμότητας όσο και του πελατολογίου.

image
image
image

ABOUT

feature about 3
about sub 2
icon Γιατί Εμάς;

Έχουμε πετύχει σε όλες μας τις συνεργασίες την πρώτη σελίδα στη Google!

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο Digital Marketing έχω βοηθήσει εταιρείες και επαγγελματίες να αναδείξουν τις υπηρεσίες και τα προιόντα τους μέσα από το διαδίκτυο. Στον SEO Marketer χτίζουμε την On Line παρουσία σας και αυξάνουμε τις πωλήσεις και το πελατολόγιο σας!

Link Building

Κατακτήστε την κορυφή!

Δημιουργία Κειμένων

Αρθρογραφία για 1η σελίδα!

SERVICE SERVICE SE

icon Αποτελέσματα & Πωλήσεις

H No.1 Εταιρεία SEO για 1η σελίδα στο Google

01
image

Τεχνικό SEO

Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας στο κώδικα και την ταχύτητα.
02
image

Δημιουργία Κειμένων

Δημιουργούμε κείμενα καλύτερα από τους ανταγωνιστές σας.
03
image

Έρευνα Ανταγωνισμού

Ανάλυση των ιστοσελίδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.
04
image

Link Building

Τα Backlinks φέρνουν κατάταξη. Διαθέτουμε ειδίκευση με πείρα.
05
image

Design Optimization

Σχεδιάζουμε και βελτιώνουμε το site σας με λεπτομέρεια.
06
image

Web Development

Κατασκευάζουμε WordPress Sites που φτάνουν στη κορυφή.
image
count down experience icon
image
0 +

Πετυχημένα Project

FAQ Arrow
image
icon Ειδίκευση και Ανάλυση κάθε λεπτομέρειας

10 Χρόνια Εμπειρίας στο SEO

Πετυχαίνουμε τους στόχους που θέτουμε στρατηγικά και μεθοδικά.

image

Προσωπικό Chat με την ομάδα μας

Είμαστε On Line Καθημερινά για τις δικές σας ανάγκες.
image

Υποστήριξη με Αμεσότητα

Ότι χρειάζεστε είμαστε On Line για να το δούμε με λεπτομέρεια.
image

Στόχευση στη Κορυφή

Ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε διαμορφώνουμε την στρατηγική.
icon Έμφαση στο Στόχο

Αφοσίωση σε κάθε έργο για το αποτέλεσμα

kerasiotis4

E Kerasiotis

, ,

Οι επιχειρηματίες του Rozali Photography μας εμπιστεύτηκαν αυτό το ιδιαίτερο Brand με ταυτότητα το Flying Dress Photoshoots στη Σαντορίνη. Στρατηγικό πλάνο.

Rozali Photography

Rozali Photography

, ,

Οι επιχειρηματίες του Rozali Photography μας εμπιστεύτηκαν αυτό το ιδιαίτερο Brand με ταυτότητα το Flying Dress Photoshoots στη Σαντορίνη. Στρατηγικό πλάνο.

techbox

TechBox

, ,

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Techbox μας εμπιστεύτηκε τις διαφημίσεις στα Social Media, Google όπως και το SEO με αναλυτική στρατηγική και στόχευση εις βάθος.

spanakilaw (2)

Λ. Σπανάκη & Συνεργάτες

, ,

Το κατάστημα WabiBeauty Αναζητούσε τρόπους για να φτάσει τον νεανικό και δυνητικό της κοινό στο TikTok. Μας επέλεξε για την δημιουργία στρατηγικής.

stelpet

Stelpet

, ,

Το κατάστημα WabiBeauty Αναζητούσε τρόπους για να φτάσει τον νεανικό και δυνητικό της κοινό στο TikTok. Μας επέλεξε για την δημιουργία στρατηγικής.

lawkey

LawKey

Στρατηγικές SEO για το δικηγορικό γραφείο Lawkey. Σχεδιασμός νομικού περιεχομένου, στόχευση για κατάταξη στη 1η σελίδα σε κομβικές λέξεις κλειδιά στρατηγικά.

spanos transfer

Μεταφορική Σπανός

,

Κατασκευή ιστοσελίδας για την μεταφορική Σπανός. Στρατηγικές Google Ads με στόχευση την Αθήνα με σχέδιο καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά τον κλάδο των μετακομίσεων.

kefaloniataxiservice

Kefalonia Taxi Services

Στρατηγικές SEO για την εταιρεία “Kefalonia Taxi Services” σε στοχευμένες λέξεις-κλειδιά όπως “kefalonia taxi” και “kefalonia airport taxi” για την 1η σελίδα.

clean4u seo

Clean4u

Στρατηγικές SEO για την εταιρεία “Clean4u” σε στοχευμένες λέξεις-κλειδιά όπως “καθαρισμός γραφείων” και “καθαρισμός χώρων” για την 1η σελίδα στο Google.

okaliteros3

Okaliteros

Στρατηγικές SEO για την εταιρεία “okaliteros” σε στοχευμένες λέξεις-κλειδιά όπως “μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως” και “αιτήσεις ΑΣΕΠ” για την 1η σελίδα στο Google.

vedouris sound (2)

Vedouris Sound

,

Η SEO Marketer Digital Marketing Agency ανέλαβε τη διαχείριση και τη διαφήμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος “Vedouris Sound” με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.

ALL TIME OFFERS

All Time Offers

,

Η SEO Marketer Digital Marketing Agency ανέλαβε τη διαχείριση και τη διαφήμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος “All Time Offers” με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.

Express Shop

Express Shop

,

Η SEO Marketer Digital Marketing Agency ανέλαβε τη διαχείριση και τη διαφήμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος “Express Shop” με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.

vasileiadis-solutions.gr

Βασιλειάδης Solutions

Αύξηση της Πελατειακής Βάσης της Εταιρείας “Βασιλειάδης Solutions” μέσω της Συνεργασίας με την Εταιρεία SEO Marketing Agency. Google Ads διαχείριση διαφημίσεων.

τσιπιλης

Μεταφορική Τσιπίλης

,

Aνακατασκευάσαμε την ιστοσελίδα της εταιρείας για να είναι λειτουργική, ευχρηστική και ανταποκρίνομενη σε όλες τις συσκευές. Διαφήμιση στο Google Ads.

lvstransfers.

LVS Transfers

,

Οι ιδιωτικές μεταφορές στην Αθήνα είναι μια δύσκολη υπηρεσία καθώς έχει ανταγωνισμό αλλά και τα κοστολόγια είναι υψηλότερα. Συνεπώς χρίζει ανάλυσης.

sifnosjewels

Sfinos Jewels

Με το Sfinos Jewels βελτιστοποιήσαμε την ιστοσελίδα όπως και τεχνικά ζητήματα που υπήρχαν σε συνδυασμό με την On Page βελτιστοποίηση σε προιόντα και σελίδες.

exoplismos edu

Exoplismos Edu

Συνεργασία σε στρατηγικές SEO με εξαιρετικά αποτελέσματα. Επικεντρωθήκαμε σε Link Building ενέργειες σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά. Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση.

Game Reviews

Game Reviews

, ,

Κατασκευή ιστοσελίδας Game Reviews GR και διαχείριση Social Media, όπως και εκτέλεση διαφημίσεων. Το Game Reviews βρίσκεται στη κορυφή των αναζητήσεων.

httpswww.messinianblue.com

Messinian Blue

Το Messinian Blue είναι μια Βίλα στη Καλαμάτα. Τρέξαμε αποτελεσματικά καμπάνιες στο Google Ads σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό με στόχευση σε πολλές χώρες.

Geminus Engineers

Geminus Engineers

, ,

Δημιουργήσαμε μια ιστοσελίδα πάνω στη πλατφόρμα του wordpress με σύγχρονη αρχιτεκτονική με κύριο στόχο την εύκολη πλοήγηση, ποιοτικά κείμενα και call to action.

doctoris

Doctoris

,

Συνεργασία στους τομείς των SEO και Google Adwords με το κατάστημα Doktoris.gr.. Σχεδιάση Link Builging ενεργειών για κατηγορίες προιόντων και Blog στρατηγικά.

On Line Metafores

On Line Metafores

, , , , ,

Με την εταιρεία Fortigaki τρέχουμε αποτελεσματικά και με σχέδιο στρατηγικές SEO σε άκρως ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά. Έχουμε ήδη πετύχει μεγάλα πράγματα.

Fortigaki

Fortigaki

, , , , ,

Με την εταιρεία Fortigaki τρέχουμε αποτελεσματικά και με σχέδιο στρατηγικές SEO σε άκρως ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά. Έχουμε ήδη πετύχει μεγάλα πράγματα.

datarecall-1024x1024

DataRecall International

, , , ,

Με την εταιρεία Datarecall International συνεργαζόμαστε στους τομείς των SEO και Google Ads. Κατασκευή ιστοσελίδας στρατηγικά, πρώτη σελίδα Google στρατηγικά.

metafores4you

Metafores4you

, ,

Η εταιρεία Metafores4you κατασκεύασε την νέα της ιστοσελίδας και έτρεξε στρατηγικές SEO όπως και Google Ads στρατηγικά & μεθοδικά. Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

euro quality trans

Euro Quality Trans

,

Στρατηγικές SEO με στόχευση σε κομβικές λέξεις κλειδιά για την μεταφορική εταιρεία Euro Quality Trans με εις βάθος ανάλυση ανταγνωισμού και στόχευση με σχέδιο.

metakomiste (2)

Leader Removals

, , , ,

Δημιουργήσαμε μια ιστοσελίδα πάνω στη πλατφόρμα του wordpress με σύγχρονη αρχιτεκτονική με κύριο στόχο την εύκολη πλοήγηση, ποιοτικά κείμενα και call to action.

Articon

Articon

Με την εταιρεία Articon, τρέχουμε διαφημίσεις στο Google Ads, σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε πραγματοποιήσει έλεγχο στο performance του site.

https://pcsupports.gr

PC Supports

, ,

Στοχευμένη διαφήμιση στα Social Media για την εταιρεία επισκευής υπολογιστών PC Supports, με στρατηγικό πλάνο. 1η σελίδα στο Google σε δεκάδες λέξεις κλειδιά.

Bouras Law

Bouras Law

, , ,

Κατασκευάσαμε την ιστοσελίδα για το δικηγορικό γραφείο Μπούρας και συνεργάτες, δημιουργήσαμε ποιοτικό περιεχόμενο ανά σελίδα υπηρεσίας.

Ioannis Hair Beauty

Ioannis Hair Beauty

,

Διαχείριση Social Media & διαφημίσεων για το κομμωτήριο Ioannis Hair Beauty στο Χαλάνδρι. Παρουσίαση έργων όπως ζήτησε ο ιδιοκτήτης με ανάλογες φωτογραφίες.

Αναβατόριο

Αναβατόριο

,

Μια εξαιρετική συνεργασία με την εταιρεία Anavatorio. Διαφημίσεις στο Google Ads με σχέδιο και μετρήσιμα αποτελέσματα καθημερινά. Καθημερινά πελατολόγιο.

Fortotaxaki

Fortotaxaki

, ,

Κατασκευή ιστοσελίδας wordpress για την μεταφορική εταιρεία Fortotaxaki. Σχεδιασμός με στόχο το εύκολο τηλέφωνο ή Email από τον πελάτη σε καθημερινή βάση.

glyfadamap

Glyfada Map

,

Κατασκευή ιστοσελίδας wordpress με στόχευση και ανάπτυξη SEO στρατηγικών με λεπτομέρεια. Εις βάθος ανάλυση καταλόγου – χάρτη της Γλυφάδας.

Lux Auto

Lux Auto

,

Πετύχαμε την 1η σελίδα στο Google στις πιο δύσκολες λέξεις κλειδιά μεταφορών στα Αγγλικά στη Μύκονο. Η φράση είναι η Mykonos Transfer με συνέπεια και σχέδιο.

atermon moving

Atermon Moving

, , ,

Πετύχαμε την 1η σελίδα στο Google σε δεκάδες λέξεις κλειδιά για την μεταφορική εταιρεία Atermon Moving. Στρατηγικό πλάνο, εις βάθος ανάλυση και στο Google Ads.

Kosmo Gonia

Kosmo Gonia

,

Πετύχαμε την 1η σελίδα στο Google στη λέξη σχολή κοσμήματος πανελλαδικά. Μεγάλη επιτυχία σε μικρό χρονικό διάστημα με κατασκευή του site στο wordpress με σχέδιο.

applybi

Applybi

Στρατηγική ανάλυση για διαφήμιση στο Google. Ένα πολύ δύσκολο project με υψηλές απαιτήσεις. Συνεχής έρευνα, διαφοροποιήσεις και ανάλυση ανταγωνισμού με σχέδιο.

sivota glass bottom

Sivota Glass Bottom

Αποτελεσματική και στρατηγική στόχευση στα Σύβοτα, διαφήμιση στο Google Ads. Ολοκληρωμένο πλάνο, ανάλυση ανταγωνισμού και βελτιστοποίηση με λεπτομέρεια.

baby bloom photography

Baby Bloom Photography

,

Πετύχαμε την 1η σελίδα στο Google στο φωτογράφιση και φωτογράφος βάπτισης πανελλαδικά. Μεγάλη επιτυχία σε μικρό χρονικό διάστημα στρατηγικά και με λεπτομέρεια.

mertirilaw

Mertiri Law

,

Σχεδιάσαμε και στήσαμε Google Ads Καμπάνιες με στόχευση χώρες του εξωτερικού με ενδιαφέρον προς την Ελλάδα για Golden Visa. Εις βάθος ανάλυση, μεθοδικά.

express

Express Mobile

, , ,

Η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος πραγματοποιήθηκε με πολύ αγάπη και έμφαση στη λεπτομέρεια. Google Ads & SEO Στρατηγικές για Eshop με γυναικεία ρούχα.

Descal

Descal

, , ,

Η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος πραγματοποιήθηκε με πολύ αγάπη και έμφαση στη λεπτομέρεια. Google Ads & SEO Στρατηγικές για Eshop με γυναικεία ρούχα.

koufetakia

Koufetakia

,

Στρατηγικές SEO & Link Building με στόχευση υψηλής δυσκολίας λέξεις κλειδιά. Τέτοιου είδους Project απαιτούν αφοσίωση και χρόνο όπως και καλή συνεργασία.

anthemion flowers

Anthemion Flowers

Στρατηγικές SEO & Link Building με στόχευση υψηλής δυσκολίας λέξεις κλειδιά. Τέτοιου είδους Project απαιτούν αφοσίωση και χρόνο όπως και καλή συνεργασία.

factoplastika

Factoplastika

, , , ,

Η εταιρεία στοχεύει λέξεις κλειδιά στα Αγγλικά & Ελληνικά, όπως και σε χώρες εξωτερικού. Δίνουμε επίσης έμφαση και στο Ελληνικό κοινό. Google Ads & SEO.

kamouzis-2-1024x1024

Δικηγόρος Καμουζής

, , , , ,

Η αφοσίωση και η ειδίκευση στο δικηγορικό Μάρκετινγκ είναι τα σημεία κλειδιά της επιτυχίας.

apostolou-2

Δρ. Χειρουργός Αποστόλου

, , , , ,

Εξαιρετική συνεργασία με τον αγαπημένο ιατρό Χειρουργό Αποστόλου.

flexi transfer

Flexi Transfer

, ,

Ανακατασκευή ιστοσελίδας, Google Ads & SEO Στρατηγικές.

barkagiannis

Ποινικολόγος Μπαρκαγιάννης

, , ,

Στρατηγικές SEO & Google Ads για τον εξαιρετικό δικηγόρο ποινικολόγο Γιάννη Μπαρκαγιάννη.

nikolaropoulos

Δικηγόρος Νικολαροπουλος

, ,

Με τον εξαίρετο δικηγόρο Νικολαρόπουλο έχουμε πετύχει την 1η σελίδα στο Google σε δεκάδες λέξεις κλειδιά.

law support

Law Support

, , , ,

Ιστοσελίδα Νομικής Ενημέρωσης & Προβολής Δικηγόρων. Κατασκευή Website, Social Media Marketing, δημιουργία νομικής αρθρογραφίας με σχέδιο.

arthroplastikigr

Arthroplastiki

, , , ,

Προβολή Ιατρικού Site Ενημέρωσης και προβολής Ορθοπαιδικών Ιατρών.

thireoeidis (2)

Thireoeidis

, , ,

Ιατρική ενημέρωση με εξειδίκευση στο Θυρεοειδή από διακεκριμένους ιατρούς, ενδοκρινολόγους και χειρουργούς.

skardoutsos

Ορθοπεδικός Σκαρδούτσος

, , ,

Προχωρημένες στρατηγικές SEO, ανάπτυξη ιατρικής αρθρογραφίας, Social Media Marketing με πείρα ζωής.

stathellis (2)

Ορθοπαιδικός Σταθέλλης

, , , ,

Με τον Ορθοπαιδικό Απόστολο Σταθέλλη έχουμε αξιοποιήσει κάθε λεπτομέρεια στις SEO στρατηγικές με αναλυτικό πλάνο στρατηγικά όπως και στα Social Media με πλάνο.

master movers

Master Movers

, ,

Completely synergize resource taxing relation ships via premier niche markets…

theimarket

The iMarket

Completely synergize resource taxing relation ships via premier niche markets…

https://imasterepair-shop.gr

iMasteRepair-Shop

, , , ,

1η σελίδα στο Google και αύξηση πωλήσεων για την εταιρεία iMasteRepair Shop.

usygduyagsduy
image

Testimonials

usygduyagsduy2
image
icon Επιχειρήσεις & Επαγγελματίες που μας Εμπιστεύονται icon

Γιατί μου χρειάζεται το SEO ;

Τα οργανικά αποτελέσματα φέρνουν σταθερή επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας και κατ’επέκταση πωλήσεις. Μέσα από το SEO, δημιουργούμε ένα αξιόπιστο site με ποιοτικές σελίδες και κείμενα που θα σας οδηγήσουν στη κορυφή.

Το SEO (Search Engine Optimization) είναι σημαντικό για πολλούς λόγους και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την παρουσία και την απόδοση του ιστότοπού σας στο διαδίκτυο. Ορισμένοι από τους κύριους λόγους που χρειάζεστε SEO είναι:

 1. Αύξηση Ορατότητας στις Μηχανές Αναζήτησης: Το SEO βοηθά να βελτιστοποιηθεί ο ιστότοπός σας έτσι ώστε να εμφανίζεται ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να βρουν τον ιστότοπό σας όταν αναζητούν σχετικά θέματα.

 2. Αύξηση Πωλήσεων: Όταν ο ιστότοπός σας είναι υψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, αυξάνονται οι πιθανότητες να λάβετε περισσότερες επισκέψεις από νέους χρήστες.

 3. Καλύτερη Εμπειρία Χρήστη: Η βελτιστοποίηση του ιστότοπό σας για τις μηχανές αναζήτησης συνήθως περιλαμβάνει και βελτιστοποίηση για τους ανθρώπους. Αυτό σημαίνει πιο γρήγορους χρόνους φόρτωσης, βελτιωμένη πλοήγηση και περιεχόμενο που είναι πιο χρήσιμο και σχετικό για τους χρήστες.

 4. Καλύτερη Ανταγωνιστικότητα: Όταν το SEO είναι καλά εφαρμοσμένο, μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας και να κατακτήσετε μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

 5. Βελτίωση Περιεχομένου: Η διαδικασία του SEO περιλαμβάνει την ανάλυση και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περιεχόμενο που είναι πιο ελκυστικό για το κοινό σας.

 6. Μεγαλύτερο ROI (Απόδοση Επενδύσεων): Η επένδυση στο SEO μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών και πελατών, κάνοντας την αξία της επένδυσής σας πιο αποδοτική.

Συνολικά, το SEO βοηθά να καταστεί ο ιστότοπός σας πιο εύκολα εντοπίσιμος, πιο χρήσιμος και πιο αποδοτικός σε ό,τι αφορά την προσέλκυση επισκεπτών και την επίτευξη των στόχων σας στο διαδίκτυο.

Πόσο κοστίζει το SEO ;

Το κόστος του SEO ποικίλει ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρισης. Οι ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά  απαιτούν περισσότερο χρόνο αλλά και πόρους, καθώς φέρνουν στο site σας μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από μέτριου έως χαμηλού ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά. 

 Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν τη φύση της ιστοσελίδας σας, τη βιομηχανία στην οποία ανήκετε, τον ανταγωνισμό στις λέξεις-κλειδιά που επιθυμείτε να βελτιστοποιήσετε, το επίπεδο των υπηρεσιών που χρειάζεστε και την τοποθεσία σας.

Οι επιλογές για SEO μπορούν να περιλαμβάνουν τα εξής:

 1. On Page SEO: Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας με σκοπό την βελτίωση των οργανικών αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης. Το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της ιστοσελίδας σας.

 2. Off Page SEO: Η προσέλκυση εξωτερικών συνδέσμων προς την ιστοσελίδα σας με σκοπό να βελτιώσετε την αξιολόγηση της από τις μηχανές αναζήτησης. Το κόστος εξαρτάται από την ποιότητα και την ποσότητα των προσανατολισμένων συνδέσμων που χρειάζεστε.

 3. Περιεχόμενο: Η δημιουργία υψηλής ποιότητας περιεχομένου που προσελκύει τους επισκέπτες και βελτιώνει τον βαθμό της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Το κόστος εξαρτάται από τη συχνότητα δημιουργίας περιεχομένου και τον τύπο του περιεχομένου.

 4. Διαχείριση κοινωνικών μέσων: Η βελτιστοποίηση των προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα για να αυξήσετε την προβολή και την αλληλεπίδραση. Το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των κοινωνικών δικτύων που χρησιμοποιείτε και τον χρόνο που διαθέτετε για τη διαχείριση τους.

 5. Εξωτερικές υπηρεσίες: Η πρόσληψη εξωτερικής εταιρείας ή επαγγελματία SEO για τη διαχείριση όλων των πτυχών του SEO. Το κόστος εξαρτάται από τη φήμη και την εμπειρία της εταιρείας, καθώς και από την έκταση των υπηρεσιών που παρέχονται.

Συνολικά, το κόστος του SEO μπορεί να κυμαίνεται από μερικές εκατοντάδες έως και χιλιάδες ευρώ το μήνα, ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να συζητήσετε με επαγγελματία με εις βάθος πείρα και αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Σε πόσο καιρό θα δω αποτελέσματα ;

Για μια νέα ιστοσελίδα η κατάταξη και ή άνοδος σε υψηλού ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά μπορεί να διαρκέσει από 5 μήνες ως και 1 χρόνο. Ωστόσο στον SEO Marketer στοχεύουμε και σε χαμηλότερου ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά για να χτίσουμε βήμα βήμα την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, μέχρι να πετύχουμε και τους μεγάλους στόχους.

Πρέπει να πληρώνω για SEO και ας μπω στη πρώτη σελίδα ;

Η απάντηση εδώ είναι ΝΑΙ! Η συντήρηση της διατήρησης των πρώτων θέσεων είναι κομβικής σημασίας για να διατηρήσετε ότι έχετε χτίσει με τόσο κόπο. Να θυμάστε ότι οι ανταγωνιστές σας για να βρίσκονται στη πρώτη σελίδα εργάζονται συνεχώς, συνεπώς πρέπει να είστε συνέχεια μπροστά τους.

Μου εγγυάστε το αποτέλεσμα ;

100% δεν μπορούμε να εγγυηθούμε σε ποια ακριβώς θέση θα είστε στη 1η σελίδα, καθώς οι παράγοντες είναι αμέτρητοι. Όμως διαθέτουμε πολύ μεγάλη εμπειρία και έχουμε πετύχει την πρώτη σελίδα σε εκατοντάδες λέξεις κλειδιά σε διαφορετικούς τομείς με σταθερότητα στον χρόνο. Διατηρούμε με τους πελάτες μας συνεργασίες πολλών ετών μέχρι σήμερα καθώς πετυχαίνουμε μεγάλα αποτελέσματα στο πλάνο και χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει.

Γιατί μου χρειάζεται το SEO ;

Τα οργανικά αποτελέσματα φέρνουν σταθερή επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας και κατ’επέκταση πωλήσεις. Μέσα από το SEO, δημιουργούμε ένα αξιόπιστο site με ποιοτικές σελίδες και κείμενα που θα σας οδηγήσουν στη κορυφή.

Το SEO (Search Engine Optimization) είναι σημαντικό για πολλούς λόγους και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την παρουσία και την απόδοση του ιστότοπού σας στο διαδίκτυο. Ορισμένοι από τους κύριους λόγους που χρειάζεστε SEO είναι:

 1. Αύξηση Ορατότητας στις Μηχανές Αναζήτησης: Το SEO βοηθά να βελτιστοποιηθεί ο ιστότοπός σας έτσι ώστε να εμφανίζεται ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να βρουν τον ιστότοπό σας όταν αναζητούν σχετικά θέματα.

 2. Κυκλοφορία Καταχωρήσεων και Επισκεπτών: Όταν ο ιστότοπός σας είναι υψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, αυξάνονται οι πιθανότητες να λάβετε περισσότερες επισκέψεις από νέους χρήστες.

 3. Καλύτερη Εμπειρία Χρήστη: Η βελτιστοποίηση του ιστότοπό σας για τις μηχανές αναζήτησης συνήθως περιλαμβάνει και βελτιστοποίηση για τους ανθρώπους. Αυτό σημαίνει πιο γρήγορους χρόνους φόρτωσης, βελτιωμένη πλοήγηση και περιεχόμενο που είναι πιο χρήσιμο και σχετικό για τους χρήστες.

 4. Καλύτερη Ανταγωνιστικότητα: Όταν το SEO είναι καλά εφαρμοσμένο, μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας και να κατακτήσετε μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

 5. Βελτίωση Περιεχομένου: Η διαδικασία του SEO περιλαμβάνει την ανάλυση και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περιεχόμενο που είναι πιο ελκυστικό για το κοινό σας.

 6. Μεγαλύτερο ROI (Απόδοση Επενδύσεων): Η επένδυση στο SEO μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών και πελατών, κάνοντας την αξία της επένδυσής σας πιο αποδοτική.

Συνολικά, το SEO βοηθά να καταστεί ο ιστότοπός σας πιο εύκολα εντοπίσιμος, πιο χρήσιμος και πιο αποδοτικός σε ό,τι αφορά την προσέλκυση επισκεπτών και την επίτευξη των στόχων σας στο διαδίκτυο.

Πόσο κοστίζει το SEO ;

Το κόστος του SEO ποικίλει ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρισης. Οι ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά  απαιτούν περισσότερο χρόνο αλλά και πόρους, καθώς φέρνουν στο site σας μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από μέτριου έως χαμηλού ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά. 

 Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν τη φύση της ιστοσελίδας σας, τη βιομηχανία στην οποία ανήκετε, τον ανταγωνισμό στις λέξεις-κλειδιά που επιθυμείτε να βελτιστοποιήσετε, το επίπεδο των υπηρεσιών που χρειάζεστε και την τοποθεσία σας.

Οι επιλογές για SEO μπορούν να περιλαμβάνουν τα εξής:

 1. On Page SEO: Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας με σκοπό την βελτίωση των οργανικών αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης. Το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της ιστοσελίδας σας.

 2. Off Page SEO: Η προσέλκυση εξωτερικών συνδέσμων προς την ιστοσελίδα σας με σκοπό να βελτιώσετε την αξιολόγηση της από τις μηχανές αναζήτησης. Το κόστος εξαρτάται από την ποιότητα και την ποσότητα των προσανατολισμένων συνδέσμων που χρειάζεστε.

 3. Περιεχόμενο: Η δημιουργία υψηλής ποιότητας περιεχομένου που προσελκύει τους επισκέπτες και βελτιώνει τον βαθμό της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Το κόστος εξαρτάται από τη συχνότητα δημιουργίας περιεχομένου και τον τύπο του περιεχομένου.

 4. Διαχείριση κοινωνικών μέσων: Η βελτιστοποίηση των προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα για να αυξήσετε την προβολή και την αλληλεπίδραση. Το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των κοινωνικών δικτύων που χρησιμοποιείτε και τον χρόνο που διαθέτετε για τη διαχείριση τους.

 5. Εξωτερικές υπηρεσίες: Η πρόσληψη εξωτερικής εταιρείας ή επαγγελματία SEO για τη διαχείριση όλων των πτυχών του SEO. Το κόστος εξαρτάται από τη φήμη και την εμπειρία της εταιρείας, καθώς και από την έκταση των υπηρεσιών που παρέχονται.

Συνολικά, το κόστος του SEO μπορεί να κυμαίνεται από μερικές εκατοντάδες έως και χιλιάδες ευρώ το μήνα, ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να συζητήσετε με επαγγελματία με εις βάθος πείρα και αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Σε πόσο καιρό θα δω αποτελέσματα ;

Για μια νέα ιστοσελίδα η κατάταξη και ή άνοδος σε υψηλού ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά μπορεί να διαρκέσει από 5 μήνες ως και 1 χρόνο. Ωστόσο στον SEO Marketer στοχεύουμε και σε χαμηλότερου ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά για να χτίσουμε βήμα βήμα την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, μέχρι να πετύχουμε και τους μεγάλους στόχους.

Πρέπει να πληρώνω για SEO και ας μπω στη πρώτη σελίδα ;

Η απάντηση εδώ είναι ΝΑΙ! Η συντήρηση της διατήρησης των πρώτων θέσεων είναι κομβικής σημασίας για να διατηρήσετε ότι έχετε χτίσει με τόσο κόπο. Να θυμάστε ότι οι ανταγωνιστές σας για να βρίσκονται στη πρώτη σελίδα εργάζονται συνεχώς, συνεπώς πρέπει να είστε συνέχεια μπροστά τους.

Μου εγγυάστε το αποτέλεσμα ;

100% δεν μπορούμε να εγγυηθούμε σε ποια ακριβώς θέση θα είστε στη 1η σελίδα, καθώς οι παράγοντες είναι αμέτρητοι. Όμως διαθέτουμε πολύ μεγάλη εμπειρία και έχουμε πετύχει την πρώτη σελίδα σε εκατοντάδες λέξεις κλειδιά σε διαφορετικούς τομείς με σταθερότητα στον χρόνο. Διατηρούμε με τους πελάτες μας συνεργασίες πολλών ετών μέχρι σήμερα καθώς πετυχαίνουμε μεγάλα αποτελέσματα στο πλάνο και χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει.

icon Ελάτε να κατακτήσουμε μαζί την κορυφή

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση


  image
  Contact Title
  Τηλέφωνο: (+30)6972132823
  Contact Title
  Διεύθυνση: Δημητρακοπούλου 55, Καλλιθέα, Αθήνα, 17672

  CONTACT US