Contact Title
Δωρεάν Call 30 Λεπτών +30 6972132823
image
Platinum Award Winning 2023

Εταιρεία SEO Βραβευμένη από Διεθνή Οργανισμό

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε δεκάδες κλάδους πανελλαδικά. Στρατηγικές SEO με έμφαση στη στην αύξηση τόσο της επισκεψιμότητας όσο και του πελατολογίου.

image
image
image

ABOUT

feature about 3
about sub 2
icon Γιατί Εμάς;

Έχουμε πετύχει σε όλες μας τις συνεργασίες την πρώτη σελίδα στη Google!

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο Digital Marketing έχω βοηθήσει εταιρείες και επαγγελματίες να αναδείξουν τις υπηρεσίες και τα προιόντα τους μέσα από το διαδίκτυο. Στον SEO Marketer χτίζουμε την On Line παρουσία σας και αυξάνουμε τις πωλήσεις και το πελατολόγιο σας!

Link Building

Κατακτήστε την κορυφή!

Δημιουργία Κειμένων

Αρθρογραφία για 1η σελίδα!

SERVICE SERVICE SE

icon Αποτελέσματα & Πωλήσεις

H No.1 Εταιρεία SEO για 1η σελίδα στο Google

01
image

Τεχνικό SEO

Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας στο κώδικα και την ταχύτητα.
02
image

Δημιουργία Κειμένων

Δημιουργούμε κείμενα καλύτερα από τους ανταγωνιστές σας.
03
image

Έρευνα Ανταγωνισμού

Ανάλυση των ιστοσελίδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.
04
image

Link Building

Τα Backlinks φέρνουν κατάταξη. Διαθέτουμε ειδίκευση με πείρα.
05
image

Design Optimization

Σχεδιάζουμε και βελτιώνουμε το site σας με λεπτομέρεια.
06
image

Web Development

Κατασκευάζουμε WordPress Sites που φτάνουν στη κορυφή.
image
count down experience icon
image
0 +

Πετυχημένα Project

FAQ Arrow
image
icon Ειδίκευση και Ανάλυση κάθε λεπτομέρειας

10 Χρόνια Εμπειρίας στο SEO

Πετυχαίνουμε τους στόχους που θέτουμε στρατηγικά και μεθοδικά.

image

Προσωπικό Chat με την ομάδα μας

Είμαστε On Line Καθημερινά για τις δικές σας ανάγκες.
image

Υποστήριξη με Αμεσότητα

Ότι χρειάζεστε είμαστε On Line για να το δούμε με λεπτομέρεια.
image

Στόχευση στη Κορυφή

Ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε διαμορφώνουμε την στρατηγική.
icon Έμφαση στο Στόχο

Αφοσίωση σε κάθε έργο για το αποτέλεσμα

Game Reviews

Game Reviews

, ,

Κατασκευή ιστοσελίδας Game Reviews GR και διαχείριση Social Media, όπως και εκτέλεση διαφημίσεων. Το Game Reviews βρίσκεται στη κορυφή των αναζητήσεων.

On Line Metafores

On Line Metafores

, , , , ,

Με την εταιρεία Fortigaki τρέχουμε αποτελεσματικά και με σχέδιο στρατηγικές SEO σε άκρως ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά. Έχουμε ήδη πετύχει μεγάλα πράγματα.

Fortigaki

Fortigaki

, , , , ,

Με την εταιρεία Fortigaki τρέχουμε αποτελεσματικά και με σχέδιο στρατηγικές SEO σε άκρως ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά. Έχουμε ήδη πετύχει μεγάλα πράγματα.

datarecall-1024x1024

DataRecall International

, , , ,

Με την εταιρεία Datarecall International συνεργαζόμαστε στους τομείς των SEO και Google Ads. Κατασκευή ιστοσελίδας στρατηγικά, πρώτη σελίδα Google στρατηγικά.

Ioannis Hair Beauty

Ioannis Hair Beauty

,

Διαχείριση Social Media & διαφημίσεων για το κομμωτήριο Ioannis Hair Beauty στο Χαλάνδρι. Παρουσίαση έργων όπως ζήτησε ο ιδιοκτήτης με ανάλογες φωτογραφίες.

factoplastika

Factoplastika

, , , ,

Η εταιρεία στοχεύει λέξεις κλειδιά στα Αγγλικά & Ελληνικά, όπως και σε χώρες εξωτερικού. Δίνουμε επίσης έμφαση και στο Ελληνικό κοινό. Google Ads & SEO.

merianos-boats1

Merianos Boats

, , , , , , ,

Μια εξαιρετική ιστοσελίδα για το Merianos Boat. 1η σελίδα στο Google, Google Ads & Social Media καμπάνιες στρατηγικά.

apostolou-2

Δρ. Χειρουργός Αποστόλου

, , , , ,

Εξαιρετική συνεργασία με τον αγαπημένο ιατρό Χειρουργό Αποστόλου.

law support

Law Support

, , , ,

Ιστοσελίδα Νομικής Ενημέρωσης & Προβολής Δικηγόρων. Κατασκευή Website, Social Media Marketing, δημιουργία νομικής αρθρογραφίας με σχέδιο.

arthroplastikigr

Arthroplastiki

, , , ,

Προβολή Ιατρικού Site Ενημέρωσης και προβολής Ορθοπαιδικών Ιατρών.

skardoutsos

Ορθοπεδικός Σκαρδούτσος

, , ,

Προχωρημένες στρατηγικές SEO, ανάπτυξη ιατρικής αρθρογραφίας, Social Media Marketing με πείρα ζωής.

stathellis (2)

Ορθοπαιδικός Σταθέλλης

, , , ,

Με τον Ορθοπαιδικό Απόστολο Σταθέλλη έχουμε αξιοποιήσει κάθε λεπτομέρεια στις SEO στρατηγικές με αναλυτικό πλάνο στρατηγικά όπως και στα Social Media με πλάνο.

master movers

Master Movers

, ,

Completely synergize resource taxing relation ships via premier niche markets…

usygduyagsduy
image

Testimonials

usygduyagsduy2
image
icon Επιχειρήσεις & Επαγγελματίες που μας Εμπιστεύονται icon

Γιατί μου χρειάζεται το SEO ;

Τα οργανικά αποτελέσματα φέρνουν σταθερή επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας και κατ’επέκταση πωλήσεις. Μέσα από το SEO, δημιουργούμε ένα αξιόπιστο site με ποιοτικές σελίδες και κείμενα που θα σας οδηγήσουν στη κορυφή.

Το SEO (Search Engine Optimization) είναι σημαντικό για πολλούς λόγους και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την παρουσία και την απόδοση του ιστότοπού σας στο διαδίκτυο. Ορισμένοι από τους κύριους λόγους που χρειάζεστε SEO είναι:

 1. Αύξηση Ορατότητας στις Μηχανές Αναζήτησης: Το SEO βοηθά να βελτιστοποιηθεί ο ιστότοπός σας έτσι ώστε να εμφανίζεται ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να βρουν τον ιστότοπό σας όταν αναζητούν σχετικά θέματα.

 2. Αύξηση Πωλήσεων: Όταν ο ιστότοπός σας είναι υψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, αυξάνονται οι πιθανότητες να λάβετε περισσότερες επισκέψεις από νέους χρήστες.

 3. Καλύτερη Εμπειρία Χρήστη: Η βελτιστοποίηση του ιστότοπό σας για τις μηχανές αναζήτησης συνήθως περιλαμβάνει και βελτιστοποίηση για τους ανθρώπους. Αυτό σημαίνει πιο γρήγορους χρόνους φόρτωσης, βελτιωμένη πλοήγηση και περιεχόμενο που είναι πιο χρήσιμο και σχετικό για τους χρήστες.

 4. Καλύτερη Ανταγωνιστικότητα: Όταν το SEO είναι καλά εφαρμοσμένο, μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας και να κατακτήσετε μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

 5. Βελτίωση Περιεχομένου: Η διαδικασία του SEO περιλαμβάνει την ανάλυση και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περιεχόμενο που είναι πιο ελκυστικό για το κοινό σας.

 6. Μεγαλύτερο ROI (Απόδοση Επενδύσεων): Η επένδυση στο SEO μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών και πελατών, κάνοντας την αξία της επένδυσής σας πιο αποδοτική.

Συνολικά, το SEO βοηθά να καταστεί ο ιστότοπός σας πιο εύκολα εντοπίσιμος, πιο χρήσιμος και πιο αποδοτικός σε ό,τι αφορά την προσέλκυση επισκεπτών και την επίτευξη των στόχων σας στο διαδίκτυο.

Πόσο κοστίζει το SEO ;

Το κόστος του SEO ποικίλει ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρισης. Οι ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά  απαιτούν περισσότερο χρόνο αλλά και πόρους, καθώς φέρνουν στο site σας μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από μέτριου έως χαμηλού ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά. 

 Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν τη φύση της ιστοσελίδας σας, τη βιομηχανία στην οποία ανήκετε, τον ανταγωνισμό στις λέξεις-κλειδιά που επιθυμείτε να βελτιστοποιήσετε, το επίπεδο των υπηρεσιών που χρειάζεστε και την τοποθεσία σας.

Οι επιλογές για SEO μπορούν να περιλαμβάνουν τα εξής:

 1. On Page SEO: Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας με σκοπό την βελτίωση των οργανικών αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης. Το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της ιστοσελίδας σας.

 2. Off Page SEO: Η προσέλκυση εξωτερικών συνδέσμων προς την ιστοσελίδα σας με σκοπό να βελτιώσετε την αξιολόγηση της από τις μηχανές αναζήτησης. Το κόστος εξαρτάται από την ποιότητα και την ποσότητα των προσανατολισμένων συνδέσμων που χρειάζεστε.

 3. Περιεχόμενο: Η δημιουργία υψηλής ποιότητας περιεχομένου που προσελκύει τους επισκέπτες και βελτιώνει τον βαθμό της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Το κόστος εξαρτάται από τη συχνότητα δημιουργίας περιεχομένου και τον τύπο του περιεχομένου.

 4. Διαχείριση κοινωνικών μέσων: Η βελτιστοποίηση των προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα για να αυξήσετε την προβολή και την αλληλεπίδραση. Το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των κοινωνικών δικτύων που χρησιμοποιείτε και τον χρόνο που διαθέτετε για τη διαχείριση τους.

 5. Εξωτερικές υπηρεσίες: Η πρόσληψη εξωτερικής εταιρείας ή επαγγελματία SEO για τη διαχείριση όλων των πτυχών του SEO. Το κόστος εξαρτάται από τη φήμη και την εμπειρία της εταιρείας, καθώς και από την έκταση των υπηρεσιών που παρέχονται.

Συνολικά, το κόστος του SEO μπορεί να κυμαίνεται από μερικές εκατοντάδες έως και χιλιάδες ευρώ το μήνα, ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να συζητήσετε με επαγγελματία με εις βάθος πείρα και αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Σε πόσο καιρό θα δω αποτελέσματα ;

Για μια νέα ιστοσελίδα η κατάταξη και ή άνοδος σε υψηλού ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά μπορεί να διαρκέσει από 5 μήνες ως και 1 χρόνο. Ωστόσο στον SEO Marketer στοχεύουμε και σε χαμηλότερου ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά για να χτίσουμε βήμα βήμα την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, μέχρι να πετύχουμε και τους μεγάλους στόχους.

Πρέπει να πληρώνω για SEO και ας μπω στη πρώτη σελίδα ;

Η απάντηση εδώ είναι ΝΑΙ! Η συντήρηση της διατήρησης των πρώτων θέσεων είναι κομβικής σημασίας για να διατηρήσετε ότι έχετε χτίσει με τόσο κόπο. Να θυμάστε ότι οι ανταγωνιστές σας για να βρίσκονται στη πρώτη σελίδα εργάζονται συνεχώς, συνεπώς πρέπει να είστε συνέχεια μπροστά τους.

Μου εγγυάστε το αποτέλεσμα ;

100% δεν μπορούμε να εγγυηθούμε σε ποια ακριβώς θέση θα είστε στη 1η σελίδα, καθώς οι παράγοντες είναι αμέτρητοι. Όμως διαθέτουμε πολύ μεγάλη εμπειρία και έχουμε πετύχει την πρώτη σελίδα σε εκατοντάδες λέξεις κλειδιά σε διαφορετικούς τομείς με σταθερότητα στον χρόνο. Διατηρούμε με τους πελάτες μας συνεργασίες πολλών ετών μέχρι σήμερα καθώς πετυχαίνουμε μεγάλα αποτελέσματα στο πλάνο και χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει.

Γιατί μου χρειάζεται το SEO ;

Τα οργανικά αποτελέσματα φέρνουν σταθερή επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας και κατ’επέκταση πωλήσεις. Μέσα από το SEO, δημιουργούμε ένα αξιόπιστο site με ποιοτικές σελίδες και κείμενα που θα σας οδηγήσουν στη κορυφή.

Το SEO (Search Engine Optimization) είναι σημαντικό για πολλούς λόγους και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την παρουσία και την απόδοση του ιστότοπού σας στο διαδίκτυο. Ορισμένοι από τους κύριους λόγους που χρειάζεστε SEO είναι:

 1. Αύξηση Ορατότητας στις Μηχανές Αναζήτησης: Το SEO βοηθά να βελτιστοποιηθεί ο ιστότοπός σας έτσι ώστε να εμφανίζεται ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να βρουν τον ιστότοπό σας όταν αναζητούν σχετικά θέματα.

 2. Κυκλοφορία Καταχωρήσεων και Επισκεπτών: Όταν ο ιστότοπός σας είναι υψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, αυξάνονται οι πιθανότητες να λάβετε περισσότερες επισκέψεις από νέους χρήστες.

 3. Καλύτερη Εμπειρία Χρήστη: Η βελτιστοποίηση του ιστότοπό σας για τις μηχανές αναζήτησης συνήθως περιλαμβάνει και βελτιστοποίηση για τους ανθρώπους. Αυτό σημαίνει πιο γρήγορους χρόνους φόρτωσης, βελτιωμένη πλοήγηση και περιεχόμενο που είναι πιο χρήσιμο και σχετικό για τους χρήστες.

 4. Καλύτερη Ανταγωνιστικότητα: Όταν το SEO είναι καλά εφαρμοσμένο, μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας και να κατακτήσετε μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

 5. Βελτίωση Περιεχομένου: Η διαδικασία του SEO περιλαμβάνει την ανάλυση και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περιεχόμενο που είναι πιο ελκυστικό για το κοινό σας.

 6. Μεγαλύτερο ROI (Απόδοση Επενδύσεων): Η επένδυση στο SEO μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών και πελατών, κάνοντας την αξία της επένδυσής σας πιο αποδοτική.

Συνολικά, το SEO βοηθά να καταστεί ο ιστότοπός σας πιο εύκολα εντοπίσιμος, πιο χρήσιμος και πιο αποδοτικός σε ό,τι αφορά την προσέλκυση επισκεπτών και την επίτευξη των στόχων σας στο διαδίκτυο.

Πόσο κοστίζει το SEO ;

Το κόστος του SEO ποικίλει ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρισης. Οι ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά  απαιτούν περισσότερο χρόνο αλλά και πόρους, καθώς φέρνουν στο site σας μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από μέτριου έως χαμηλού ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά. 

 Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν τη φύση της ιστοσελίδας σας, τη βιομηχανία στην οποία ανήκετε, τον ανταγωνισμό στις λέξεις-κλειδιά που επιθυμείτε να βελτιστοποιήσετε, το επίπεδο των υπηρεσιών που χρειάζεστε και την τοποθεσία σας.

Οι επιλογές για SEO μπορούν να περιλαμβάνουν τα εξής:

 1. On Page SEO: Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας με σκοπό την βελτίωση των οργανικών αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης. Το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της ιστοσελίδας σας.

 2. Off Page SEO: Η προσέλκυση εξωτερικών συνδέσμων προς την ιστοσελίδα σας με σκοπό να βελτιώσετε την αξιολόγηση της από τις μηχανές αναζήτησης. Το κόστος εξαρτάται από την ποιότητα και την ποσότητα των προσανατολισμένων συνδέσμων που χρειάζεστε.

 3. Περιεχόμενο: Η δημιουργία υψηλής ποιότητας περιεχομένου που προσελκύει τους επισκέπτες και βελτιώνει τον βαθμό της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Το κόστος εξαρτάται από τη συχνότητα δημιουργίας περιεχομένου και τον τύπο του περιεχομένου.

 4. Διαχείριση κοινωνικών μέσων: Η βελτιστοποίηση των προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα για να αυξήσετε την προβολή και την αλληλεπίδραση. Το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των κοινωνικών δικτύων που χρησιμοποιείτε και τον χρόνο που διαθέτετε για τη διαχείριση τους.

 5. Εξωτερικές υπηρεσίες: Η πρόσληψη εξωτερικής εταιρείας ή επαγγελματία SEO για τη διαχείριση όλων των πτυχών του SEO. Το κόστος εξαρτάται από τη φήμη και την εμπειρία της εταιρείας, καθώς και από την έκταση των υπηρεσιών που παρέχονται.

Συνολικά, το κόστος του SEO μπορεί να κυμαίνεται από μερικές εκατοντάδες έως και χιλιάδες ευρώ το μήνα, ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να συζητήσετε με επαγγελματία με εις βάθος πείρα και αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Σε πόσο καιρό θα δω αποτελέσματα ;

Για μια νέα ιστοσελίδα η κατάταξη και ή άνοδος σε υψηλού ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά μπορεί να διαρκέσει από 5 μήνες ως και 1 χρόνο. Ωστόσο στον SEO Marketer στοχεύουμε και σε χαμηλότερου ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά για να χτίσουμε βήμα βήμα την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, μέχρι να πετύχουμε και τους μεγάλους στόχους.

Πρέπει να πληρώνω για SEO και ας μπω στη πρώτη σελίδα ;

Η απάντηση εδώ είναι ΝΑΙ! Η συντήρηση της διατήρησης των πρώτων θέσεων είναι κομβικής σημασίας για να διατηρήσετε ότι έχετε χτίσει με τόσο κόπο. Να θυμάστε ότι οι ανταγωνιστές σας για να βρίσκονται στη πρώτη σελίδα εργάζονται συνεχώς, συνεπώς πρέπει να είστε συνέχεια μπροστά τους.

Μου εγγυάστε το αποτέλεσμα ;

100% δεν μπορούμε να εγγυηθούμε σε ποια ακριβώς θέση θα είστε στη 1η σελίδα, καθώς οι παράγοντες είναι αμέτρητοι. Όμως διαθέτουμε πολύ μεγάλη εμπειρία και έχουμε πετύχει την πρώτη σελίδα σε εκατοντάδες λέξεις κλειδιά σε διαφορετικούς τομείς με σταθερότητα στον χρόνο. Διατηρούμε με τους πελάτες μας συνεργασίες πολλών ετών μέχρι σήμερα καθώς πετυχαίνουμε μεγάλα αποτελέσματα στο πλάνο και χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει.

icon Ελάτε να κατακτήσουμε μαζί την κορυφή

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση


  image
  Contact Title
  Τηλέφωνο: (+30)6972132823
  Contact Title
  Διεύθυνση: Δημητρακοπούλου 55, Καλλιθέα, Αθήνα, 17672

  CONTACT US