Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

DataRecall International

datarecall-1024x1024

Σχετικά με το Project

Με την εταιρεία Datarecall International συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια στους τομείς των SEO και Google Ads. Κατασκευάσαμε μια ιστοσελίδα με μεγάλες δυνατότητες και αυτό φαίνεται τόσο στα οργανικά αποτελέσματα όσο και στην εμπειρία χρήστη. Έχοντας επιτύχει σπουδαία αποτελέσματα τόσο στα οργανικά όσο και στα πληρωμένα αποτελέσματα, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με αγάπη πάνω στο αντικείμενο που ονομάζεται ανάκτηση δεδομένων με στόχο την κορυφή!

Δημιουργήσαμε επίσης αναλυτικά βίντεο με λέξεις κλειδιά όπου εξηγούν στους χρήστες και υποψήφιους πελάτες τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να έχει ένας σκληρός δίσκος SSD!

Έχουμε πετύχει την πρώτη σελίδα και τις πρώτες 3 θέσεις στη Google σε πάνω από 70 λέξεις κλειδιά, όπως ανάκτηση δεδομένων, ανάκτηση δεδομένων από κινητό, ανάκτηση δεδομένων από ssd, ανάκτηση δεδομένων από σκληρό δίσκο και πάρα πολλές ακόμη!

Η διαφήμιση μιας εταιρείας τεχνολογίας στο διαδίκτυο μπορεί να γίνει μέσω διάφορων ψηφιακών καναλιών και τακτικών που στοχεύουν να φτάσουν το κοινό σας. Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές δημοφιλείς και αποτελεσματικές μεθόδοι για να διαφημίσετε μια εταιρεία τεχνολογίας στο διαδίκτυο:

  1. Ιστοσελίδα και βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO): Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία σας διαθέτει μια σύγχρονη και ευατόματη ιστοσελίδα που παρουσιάζει τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Επίσης, βελτιστοποιήστε τον ιστότοπό σας για να εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (SEO), ώστε να είναι ευκολότερο για τους πελάτες να σας βρουν.

  2. Διαφήμιση στις μηχανές αναζήτησης (SEM): Χρησιμοποιήστε διαφημίσεις Google AdWords ή άλλες μηχανές αναζήτησης για να προβάλετε την εταιρεία σας σε σχετικές αναζητήσεις. Οι διαφημίσεις SEM εμφανίζονται πάνω από τα αποτελέσματα αναζήτησης και μπορεί να είναι αποτελεσματικές για την αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης DataRecall International
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO & Google Ads
Contact Title
Κλάδος Ανάκτηση Δεδομένων
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας