Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Σχετικά με το project

Με τον εξαιρετικό ορθοπειδικό χειρουργό Αναστάσιο Σκαρδούτσο θέσαμε στόχους από την αρχή έχοντας ως στόχο την κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης στο τομέα του, αλλά και την ανάπτυξη του Brand του ιατρείου του.

Τι προσφέρει η 1η σελίδα στο Google

Η πρώτη σελίδα στα αποτελέσματα της Google είναι σημαντική για έναν ορθοπεδικό (ή οποιονδήποτε επαγγελματία) για τους εξής λόγους:

Ορατότητα: Η πρώτη σελίδα στα αποτελέσματα της Google έχει τη μεγαλύτερη ορατότητα για τους χρήστες. Οι περισσότεροι άνθρωποι σπάνια κάνουν κλικ στις σελίδες πέρα ​​από την πρώτη, οπότε η προβολή στην πρώτη σελίδα αυξάνει τις πιθανότητες να επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας.

  1. Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία: Οι χρήστες τείνουν να θεωρούν τις ιστοσελίδες που εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα ως πιο αξιόπιστες και αξιόλογες. Η υψηλή θέση στα αποτελέσματα δίνει την εντύπωση ότι η ιστοσελίδα σας είναι αξιόπιστη και επαγγελματική, αυξάνοντας τις πιθανότητες να επιλέξουν τις υπηρεσίες σας.

Αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας: Όταν η ιστοσελίδα σας βρίσκεται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κάνουν κλικ σε αυτήν οι χρήστες, αυξάνοντας έτσι την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερους ασθενείς ή πελάτες για τον ορθοπεδικό σας.

Σημεία Κλειδιά

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, πολλοί ορθοπεδικοί ανταγωνίζονται για πελάτες online. Μια υψηλή θέση στα αποτελέσματα της Google σας δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων ορθοπεδικών που μπορεί να προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες.

“Η στόχευση στην ιατρική αρθρογραφία, ενώ παράλληλα μέσω των Social Media ο ιατρός πρβάλλει συνεντεύξεις του όπου απαντάει σε ερωτήσεις είναι σημείο αναφοράς.”

- ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Project

Contact Title
Πελάτης Ορθοπεδικός Σκαρδούτσος
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO - Social Media
Contact Title
Κλάδος Ιατρικός
Contact Title
Ιστοσελίδα www.skardoutsos.gr
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Contact Us