Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Σχετικά με το Project

ALL TIME OFFERS

Αναβάθμιση Επιχειρηματικής Προσέγγισης μέσω της Ολοκληρωμένης Διαφημιστικής Στρατηγικής: Η Ιστορία της Εταιρείας SEO Marketer Digital Marketing Agency

Εισαγωγή: Η SEO Marketer Digital Marketing Agency ανέλαβε τη διαχείριση και τη διαφήμιση της All Time Offers, μιας εταιρείας που προσφέρει υπηρεσίες Google Ads, διαχείρισης κοινωνικών μέσων, και SEO για επιχειρήσεις με ηλεκτρονικά καταστήματα. Αυτή είναι η ιστορία πώς η συνεργασία τους βοήθησε την All Time Offers να αναβαθμίσει την προσέγγισή της και να επιτύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Πρόκληση: Η All Time Offers αντιμετώπιζε προκλήσεις στον ψηφιακό τομέα. Παρά την ποιότητα των υπηρεσιών της, είχε δυσκολία να φτάσει τον σωστό στόχο κοινού και να αυξήσει την πελατειακή βάση της. Χρειαζόταν μια ολοκληρωμένη διαφημιστική στρατηγική που να περιλαμβάνει Google Ads, διαχείριση κοινωνικών μέσων, και SEO, προκειμένου να αναδείξει τα προϊόντα της και να αυξήσει την ορατότητά της στο διαδίκτυο.

Στρατηγική: Η SEO Marketer Digital Marketing Agency ξεκίνησε με μια ανάλυση των αναγκών της All Time Offers και του ανταγωνισμού της. Στη συνέχεια, δημιούργησε μια προσαρμοσμένη στρατηγική:

  1. Google Ads: Ανέπτυξε προσεγμένες διαφημιστικές καμπάνιες στο Google Ads, στοχεύοντας τα κλειδιά αναζήτησης που σχετίζονταν με τα προϊόντα της All Time Offers. Χρησιμοποίησε αναλυτικά δεδομένα και διαρθρωμένες διαφημίσεις για βέλτιστα αποτελέσματα.

  2. Διαχείριση Κοινωνικών Μέσων: Δημιούργησε και διαχείρστηκε τα κοινωνικά μέσα της All Time Offers, δημοσιεύοντας τακτικά περιεχόμενο που αντανακλούσε την εταιρειακή της φιλοσοφία και προσέλκυε τον στόχο κοινό. Στοχεύσαμε με Social media διαφημίσεις προιόντα και κατηγορίες τόσο εποχιακά όσο και κεντρικά που βλέπαμε ότι φέρνουν τις περισσότερες πωλήσεις. Να σημειωθεί εδώ ότι αυτά αλλάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

  3. SEO: Βελτίωσε τον ιστότοπο της All Time Offers για βέλτιστο SEO, συμπεριλαμβάνοντας βελτιστοποίηση επισήμανσης και διαμόρφωσης περιεχομένου, για να αυξηθεί η ορατότητά της στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Αποτελέσματα: Η στρατηγική της SEO Marketer Digital Marketing Agency απέδωσε εντυπωσιακά αποτελέσματα στην All Time Offers:

  1. Αύξηση της κίνησης στον ιστότοπο της All Time Offers κατά 50% μέσω της βελτιστοποίησης SEO.
  2. Αύξηση των πωλήσεων κατά 30% μέσω των καλά διαμορφωμένων και επικεντρωμένων διαφημιστικών καμπανιών στο Google Ads.
  3. Αυξημένη προσέλευση από τα κοινωνικά μέσα, με αύξηση 40% στην ακολουθία και την ενεργότητα των ακόλουθων.

Η συνεργασία της All Time Offers με την SEO Marketer Digital Marketing Agency αποτελεί ένα επιτυχημένο παράδειγμα πώς η ολοκληρωμένη διαφημιστική στρατηγική μπορεί να βελτιώσει την ηλεκτρονική παρουσία μιας επιχείρησης και να αυξήσει την αποτελεσματικότητά της στον ψηφιακό κόσμο. Οι αναλυτικές προσεγγίσεις στο SEO, τα κοινωνικά μέσα, και τη διαφήμιση στο Google Ads συνέβαλαν στην ανάπτυξη της All Time Offers και την ενίσχυση της θέσης της στην αγορά.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης All Time Offers
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Ηλεκτρονικό Κατάστημα
Contact Title
Κλάδος Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Contact Title
Ιστοσελίδα alltimeoffers.gr
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας