Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Διαφήμιση Ιατρείου | Ιατρικό Marketing

ΙΑΤΡΙΚΟ MARKETING ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ!

Αυξήστε το πελατολόγιο σας με σχέδιο και μετρήσιμα αποτελέσματα!

Οι Ειδικοί του SEO MARKETER κατασκευάζουν και προωθούν την ιστοσελίδα με την δική σας εξειδίκευση τόσο στις μηχανές αναζήτησης όσο και στα Social Media σε όλη την Ελλάδα!

Κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων (2)

Η διαφήμιση ιατρείου και γιατρών είναι ένα σημαντικό στοιχείο της συνολικής στρατηγικής μάρκετινγκ και παραγωγής leads – πελατών. 

Μάλιστα μέσα από το SEO μπορείτε να δημιουργήσετε και να χτίσετε ποιοτική σταθερή επισκεψιμότητα χωρίς να πληρώνετε τη Google!

Η διαφήμιση στη Google είναι μια εξαιρετική επιλογή προώθησης γιατρών και πρακτικών υγειονομικής περίθαλψης που θέλουν να αυξήσουν γρήγορα τη βάση των ασθενών τους. Οι Ειδικοί μας θα ερευνήσουν και θα συντάξουν μια λίστα λέξεων-κλειδιών στοχευμένων και μεγάλου όγκου που σχετίζονται με την ιατρική σας ειδικότητα.

Στη συνέχεια, οι εξειδικευμένοι μας copywriters θα εργαστούν για τη δημιουργία των διαφημίσεών σας, συμπεριλαμβανομένης μιας «σελίδας προορισμού» ή «σελίδας λήψης» για τη λήψη των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των υποψήφιων ασθενών. Το ιατρικό SEO, μέσα από το χτίσιμο ιατρικής κειμενογραφίας και την στόχευση αυτής για την 1η σελίδα στη Google είναι το σημείο κλειδί.

Αποδεδειγμενα Αποτελεσματα

Βραβευμένο
SEO Agency 2023.

Είμαστε πολύ περήφανοι που λάβαμε αυτή την τόσο σημαντική διάκριση από διεθνή οργανισμό για την οργανική επισκεψιμότητα, κατάταξεις και αύξηση πελατολογίου που πετύχαμε για δικηγορικό γραφείο.

Βραβεβευμένο SEO Agency
Κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων (2)

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ!

Χτίζουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο!

Αυξάνουμε το πελατολόγιο σας βήμα προς βήμα και χτίζουμε την On Line παρουσία σας. Ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές σας!

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ!

top-img.png

Social Media​​

Διαφήμιση στα Social Media με σχέδιο και πλάνο!

Group 13 Copy

SEO

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης!

Group 17

PPC

Διαφήμιση στη Google με πληρωμή ανά κλικ!

Group 21

Strategy​​

Στρατηγικές που θα αυξήσουν το πελατολόγιο σας.

Group 20

Web Design​

Κατασκευή ιατρικής ιστοσελίδας με σύγχρονες προδιαγραφές.

content icon new

Content Marketing​

Δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου για τις δικές σας ανάγκες.

-SEO.png

ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΡΑ!

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ!

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

Με τον εξαιρετικό ορθοπαιδικό Αθλητίατρο Απόστολο Σταθέλη έχουμε πετύχει τις πρώτες θέσεις στη Google σε δεκάδες λέξεις κλειδιά πολύ υψηλής δυσκολίας όπως:

  1. Ρήξη Χιαστού
  2. Ρήξη Μηνίσκου
  3. Ρήξη Υπερακανθίου
  4. Επικονδυλίτιτδα
  5. Ρήξη Τενοντίου Πετάλου
  6. Ρήξη Συνδέσμων

Και δεκάδες ακόμη.

Κινηματογράφιση Επαγγελματικών Βίντεο

Αναλαμβάνουμε επίσης κινηματογράφιση βίντεο σε όλη την Αθήνα για ιατρεία και κλινικές. Οι ειδικοί επαγγελματίες μας, διαμορφώνουν τόσο το Storytelling όσο και την σκηνοθεσία. Τα βίντεο μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε στοχευμένο κοινό τόσο στη Google όσο και στα Social Media.

Είναι υψηλής σημασίας να αναφερθεί ότι ο συνδυασμός βίντεο, γραφιστιστικών, δημιουργία περιεχομένου σε αρθρογραφία είναι τα σημεία κλειδιά για να αυξήσετε σταθερά πελατολόγιο στη κλινική ή ιατρείο σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Σταθέλλης Ορθοπαιδικός

SEO

Σύγχρονες στρατηγικές SEO με πετυχημένες αποτελέσματα καθώς ο ιατρός βρίσκεται ήδη σε πολλές λέξεις κλειδιά στη πρώτη σελίδα!

Marketing

Δημιουργία και σχεδίαση πλάνου προσέγγισης νέων ασθενών και πελατών αλλά και διαφήμιση του Brand ιατρείου!

Social Media

Δημιουργία posts και διαφημίσεων με ειδική στόχευση στα Social Media τόσο σε Facebook όσο και σε Instagram!

icon Συστάσεις Πελατών icon

Τι λένε για εμάς οι ‘Επιχειρήσεις’

image

Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

ratings
koufetakia
Koufetakia.gr
Επιχειρηματίας
image

Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.

ratings
cropped-cropped-logo-1
Γεωργία Μπαδογιάννη
Επιχειρηματίας
image

Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ.

ratings
LOGO-ALL-CORFU-TRANSFERS-e1704969636549 (1)
Κώστας Αντωνακάκης
Επιχειρηματίας
image

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.

ratings
zs11
Ζαννής Σιδέρης
Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω
image

Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.

ratings
Κωνσταντίνος-Αποστόλου-Βιογραφικό-Ιατρός-1080x798
Κωνσταντίνος Αποστόλου
Γενικός Χειρουργός
img
Greece
image

Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.

ratings
imaster repair
Πάνος Σταθόπουλος
CEO & Founder iMaster Repair
img
Greece
image

Ο κύριος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας με γνώσεις στο seo και στο internet marketing εν γένει. Χαρακτηρίζεται από συνέπεια, δομημένο πλάνο και προσιτές τιμές. Αναμφίβολα μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να αναρριχηθεί στα αποτελέσματα της google ακόμα και στις πιο απαιτητικές λέξεις κλειδιά.Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ανεβάσει την επιχείρηση του στο επόμενο επίπεδο.

ratings
Κωνσταντίνος Καμουζής
Κωνσταντίνος Καμουζής
Δικηγόρος
img
Greece
image

Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμιση μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει.

ratings
stefanos
Στέφανος Κοντόπουλος
CEO & Founder, Baby Bloom Photography
img
Greece
image

Πολύ καλός επαγγελματίας ! Άψογος στην δουλειά του μέχρι τώρα ! Άμεση ανταπόκριση σε κάθε απορία μου.

ratings
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Δικηγόρος Αθηνών
img
Greece
image

Άριστος επαγγελματίας και εξαίρετος άνθρωπος. Γνωρίζει άψογα το αντικείμενο εργασίας του, παρέχει άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

ratings
barkagiannis
Γιάννης Μπαρκαγιάννης
Δικηγόρος Ποινικολόγος
img
Greece
image

Ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον Γιώργο για τον επαγγελματισμό του την συνέπεια και το ενδιαφέρον που δείχνει. Τρέχει θέματα και πράγματα που θα έπρεπε να κάνω εγώ ,είναι πάντα πρόθυμος για ότι χρειάζομαι, το αποτέλεσμα ήταν άμεσο και με συνεχής βελτίωση. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΘΕΡΜΑ.

ratings
sivota glass bottom διαφημιση κριτικη πελατη
Νίκος Τσόνος
CEO & Founder Sivota Glass Bottom
img
Greece
image

Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!

ratings
skardoutsos
Αναστάσιος Σκαρδούτσος
Ορθοπεδικός Χειρουργός
img
Greece
image

Ότι και να πω για τον Γιώργο θα είναι πολύ λίγο. Σε ευχαριστώ μου έσωσες την επιχείρηση μου δεν ξέρω τι θα έκανα με όλους αυτούς που με έβλεπαν μόνο για λεφτά και δουλειά δεν μου έκαναν ειλικρινά σου εύχομαι τα καλύτερα γιατί είσαι ο καλύτερος με διαφορά και πάνω από όλα είσαι άνθρωπος και αυτό σπανίζει.

ratings
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
CEO, On Line Metafores
img
Greece
image

Άψογος Επαγγελματίας με έχει βοηθήσει πάρα πολύ με την ιστοσελίδα της επιχείρησης μου ειδικότερα στο SEO. Τεράστια άνοδο στα αποτελέσματα της Google και πολύ επικοινωνία σε ότι χρειαστώ.

ratings
Γιώργος Φάκαλος
Γιώργος Φάκαλος
CEO & Founder Fortigaki
img
Greece

Ο τομέας του ιατρικού Marketing είναι πολύ δύσκολος και απαιτητικός. Χρειάζεστε ανθρώπους δίπλα σας με εμπειρία και τεχνογνωσία για να δημιουργήσουν ένα ρεαλιστικό με μετρήσιμους στόχους διαφημιστικό πλάνο.

Η δημιουργία ιστοσελίδας είναι απαραίτητη προυπόθεση για να μπορέσει ένας γιατρός να ξεχωρίσει στο διαδίκτυο, καθώς είναι το σημείο όπου οι υποψήφιοι ασθενείς θα επισκέπτονται και θα πρέπει να πεισθούν ότι αξίζει να σας εμπιστευθούν.

Εφόσον δημιουργηθεί μια σύγχρονη ιστοσελίδα με σωστή αρχιτεκτονική, ειδικά χτισμένη για να προσελκύσει το κοινό που σας ενδιαφέρει θα σχεδιάσουμε το διαφημιστικό πλάνο!

Θα θέσουμε στόχους όπου με τα σωστά βήματα θα τους πετυχαίνουμε και θα προχωράμε στους επόμενους. Το βέβαιο είναι ότι η διαφήμιση στα Social Media αλλά και στις μηχανές αναζήτησης είτε μέσω SEO στρατηγικών είτε μέσω της διαφήμισης Google Ads θα σας αποφέρουν το κοινό που ψάχνετε!

Είμαστε στη διάθεση σας για να χτίσουμε το πλάνο που θα σας οδηγήσει στη κορυφή!

icon Επιχειρήσεις & Επαγγελματίες που μας Εμπιστεύονται icon

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση

Θα σας καλέσουμε για ένα δωρεάν CALL 30 λεπτών και θα σας ετοιμάσουμε γραπτή δωρεάν Εκτίμηση.

Κεντρικά Γραφεία:
Διεύθυνση Δημητρακοπούλου 65,
Καλλιθέα, Αθήνα
Call Us +30 6972132823
Follow Us:

Φτάνουμε μαζί στη Κορυφή!

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.