Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Bouras Law

Σχετικά με το Project

Αυτή η περίπτωση μελέτης εξετάζει το πώς το δικηγορικό γραφείο Μπουράς και Συνεργάτες κατάφερε να ανέβει στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης στη Google για σχετικές δικηγορικές υπηρεσίες, σε συνεργασία μαζί μας

Πρόκληση: Το δικηγορικό γραφείο Μπουράς και Συνεργάτες επιθυμούσε να αυξήσει την ορατότητά του στο διαδίκτυο και να καταφέρει να εμφανίζεται στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης σε σχετικές λέξεις-κλειδιά, όπως “δικηγόροι ακινήτων”, “διαζύγια δικηγόροι”, κλπ.

Στρατηγική: Η SEO MARKETER προσέγγισε το έργο με έναν στρατηγικό συνδυασμό τεχνικών SEO και περιεχομένου:

  1. Ανάλυση Λέξεων-Κλειδιών: Πραγματοποιήθηκε βαθιά έρευνα για τα κατάλληλα λήμματα που σχετίζονταν με τις υπηρεσίες του γραφείου.

  2. Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας: Εφαρμόστηκαν τεχνικές on-page SEO, όπως βελτιστοποίηση τίτλων, μετα-περιγραφών, κειμένων και δομής URL.

  3. Δημιουργία Ποιοτικού Περιεχομένου: Δημιουργήθηκε συναρπαστικό και ποιοτικό περιεχόμενο που προσέλκυε τους επισκέπτες, όπως άρθρα για νομικά θέματα και συμβουλές.

  4. Οπτικοακουστικό Υλικό: Δημιουργήθηκαν βίντεο και παρουσιάσεις που ανέδειξαν την ειδίκευση του γραφείου.

  5. Κτίσιμο Ποιοτικών Συνδέσμων (Backlinks): Πραγματοποιήθηκε στρατηγική κατασκευής ποιοτικών backlinks από σχετικές ιστοσελίδες και δικτυακά δημοσιεύματα.

Αποτελέσματα: Μετά από συνεχή προσπάθεια και βελτιστοποίηση, το δικηγορικό γραφείο Μπουράς και Συνεργάτες κατάφερε:

  1. Ανόδος στις Θέσεις: Το γραφείο ανέβηκε στην 1η σελίδα αποτελεσμάτων για πολλές σχετικές λέξεις-κλειδιά. Ως εταιρεία SEO, γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η οργανική επισκειψμότητα.

  2. Αύξηση Οργανικής Κυκλοφορίας: Η ιστοσελίδα του γραφείου άρχισε να λαμβάνει αυξημένη οργανική κυκλοφορία από τις αναζητήσεις.

  3. Ενίσχυση Εικόνας: Η εικόνα του γραφείου βελτιώθηκε ως ένας αξιόπιστος πάροχος νομικών υπηρεσιών.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Bouras Law
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Google ds & SEO
Contact Title
Κλάδος Δικηγορικό Γραφείο
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας