Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Ορθοπαιδικός Σταθέλλης

stathellis (2)

Σχετικά με το project

Ο Ορθοπαιδικός χειρουργός Απόστολος Σταθέλλης, διαθέτει ειδίκευση στην αρθροσκόπηση ώμου και γόνατος. Έχουμε δημιουργήσει ένα αναλυτικό πλάνο τόσο στα οργανικά αποτελέσματα όσο και στο Branding με Video, όπου παρουσιάζει σε συνεντεύξεις τα πλεονεκτήματα της αρθροσκόπησης στο ευρύ κοινό. Έχουμε πετύχει την πρώτη σελίδα και τις πρώτες θέσεις σε δεκάδες λέξεις κλειδιά όπως ρήξη μηνίσκου, ρήξη χιαστού, αρθροσκόπηση ώμου, ρήξη υπερακανθίου και πολλές άλλες.

Η Δυσκολία του Έργου

Το να εμφανιστεί ο ιστότοπός σας στην πρώτη σελίδα του Google για έναν όρο αναζήτησης όπως ρήξη μηνίσκου δεν είναι εύκολο κατόρθωμα. Απαιτεί μια στρατηγική προσέγγιση και μια σταθερή κατανόηση των βέλτιστων πρακτικών βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO). Ωστόσο, η επίτευξη αυτού του στόχου μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη για την επιχείρησή σας.

Πρώτον, η εμφάνιση στην πρώτη σελίδα του Google σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να σας δουν πιθανοί ασθενείς που αναζητούν γιατρό στην περιοχή τους. Αυτή η αυξημένη ορατότητα μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και, τελικά, σε περισσότερες κρατήσεις ραντεβού.

Όχι μόνο η καλή κατάταξη στο Google αυξάνει την έκθεσή σας, αλλά ενισχύει επίσης την αξιοπιστία σας ως ειδικού στον ιατρικό τομέα. Οι ασθενείς τείνουν να εμπιστεύονται τους γιατρούς που εμφανίζονται στην κορυφή των σελίδων αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP), καθώς τους αντιλαμβάνονται ως αξιόπιστες και έγκυρες πηγές πληροφοριών.

meeting
homeStathellis
Ορθοπαιδικός Αθλητίατρος
Σημεία Κλειδιά

Συνδυασμός δράσης σε κάθε στόχο και πλάνο που έχουμε θέσει. Αποφασιστηκές κινήσεις και συνεχής έλεγχος απόδοσης.

“Όσο αγαπάς αυτό που κάνεις και το φροντίζεις πετυχαίνεις στόχους. Αυτή είναι η ζωή. ”

- ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Project

Contact Title
Πελάτης Ορθοπεδικός Σταθέλλης
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO - Social Media
Contact Title
Κλάδος Ιατρικός
Contact Title
Ιστοσελίδα www.stathellisorthopaedics.gr
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Καλέστε μας

Εξαιρετικά αποτελέσματα στη Google, καθώς έχουμε πετύχει την πρώτη σελίδα σε δεκάδες λέξεις κλειδιά υψηλής δυσκολίας. Επίσης πρέπει να επισημαθεί η ευκολία στην επικοινωνία και η τήρηση των Deadlines σε οτιδήποτε έχουμε βάλει ως στόχο μέχρι σήμερα. Τον προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη.
homeStathellis
Απόστολος Σταθέλλης
Ορθοπαιδικός Χειρουργός