Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Σχετικά με το Project

Express Shop

Η SEO Marketer Digital Marketing Agency ανέλαβε τη διαχείριση και τη διαφήμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος “Express Shop” με στόχο την αύξηση των πωλήσεων και του ROI μέσω των Google Ads και των κοινωνικών μέσων. Το παρακάτω case study περιγράφει τη διαδικασία και τα αποτελέσματα αυτής της επιτυχημένης συνεργασίας.

Πρόκληση: Η Express Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων, αλλά αντιμετώπιζε προβλήματα στην αύξηση των πωλήσεων και στον προσδιορισμό του κατάλληλου κοινού. Επίσης, δεν είχαν καθορισμένη στρατηγική διαφήμισης στα Google Ads και στα κοινωνικά μέσα.

Λύση: Η εταιρεία μας πρώτα ανέλαβε να αξιολογήσει την υπάρχουσα κατάσταση του ηλεκτρονικού καταστήματος Express Shop και να αναλύσει την αγορά τους. Έπειτα, ανέπτυξε μια συνολική στρατηγική διαφήμισης που περιλάμβανε:

  1. Google Ads Campaigns: Δημιουργήθηκαν προσαρμοσμένες καμπάνιες στο Google Ads για την προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων με βάση τις ανάγκες του κοινού. Αυτό περιλάμβανε την αναζήτηση λέξεων-κλειδιών, την δημιουργία προσφορών και την παρακολούθηση των μετρήσεων για βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

  2. Διαχείριση Κοινωνικών Μέσων: Έγινε η δημιουργία και διαχείριση προφίλ στα Social Media, όπως Facebook, Instagram. Δημοσιεύθηκαν τακτικά περιεχόμενα, προωθήθηκαν προσφορές και διαγωνισμοί, και αυξήθηκε η αλληλεπίδραση με το κοινό.

  3. Ανάλυση Δεδομένων: Η εταιρεία παρακολούθησε στενά τα δεδομένα και τα μετρήσιμα αποτελέσματα για να προσαρμόζει συνεχώς τη στρατηγική της, βελτιστοποιώντας τις εκστρατείες και την απόδοση.

Αποτελέσματα: Μετά από μήνες συνεργασίας με τη SEO Marketer Digital Marketing Agency, η Express Shop είδε σημαντική βελτίωση στην απόδοση της διαφήμισής της:

  • Αύξηση των πωλήσεων κατά 30%.
  • Αυξημένη αναγνώριση της εταιρείας στα κοινωνικά μέσα, με αύξηση των ακολούθων και των αλληλεπιδράσεων.
  • Βελτίωση του ROI από τις καμπάνιες στο Google Ads.
  • Βελτιστοποίηση του διαφημιστικού προϋπολογισμού με μείωση του κόστους ανά κλικ και απόκτηση περισσότερων πελατών με υψηλή αξία.

Η συνεργασία με την SEO Marketer Digital Marketing Agency αποδείχθηκε επιτυχημένη, επιτρέποντας στην Express Shop να αυξήσει τις πωλήσεις και να ενισχύσει την παρουσία της στον ψηφιακό χώρο.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Express Shop
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Ηλεκτρονικό Κατάστημα
Contact Title
Κλάδος Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Contact Title
Ιστοσελίδα expresshop.gr
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας