Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Baby Bloom Photography

baby bloom photography

Σχετικά με το Project

Στο παρόν case study, θα εξετάσουμε πώς καταφέραμε να αναδείξουμε μια υπηρεσία φωτογράφισης βάπτισης στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google. Ο στόχος ήταν να αυξηθεί η ορατότητα της επιχείρησης και να αυξηθεί ο αριθμός των πελατών που επιλέγουν τις υπηρεσίες φωτογράφισης βάπτισης.

Προκλήσεις:

  • Ανταγωνισμός: Ο χώρος της φωτογράφισης βάπτισης είναι ανταγωνιστικός, με πολλούς φωτογράφους προσφέροντας παρόμοιες υπηρεσίες.
  • Χαμηλή Ορατότητα: Η επιχείρηση δεν εμφανιζόταν στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων της Google, με αποτέλεσμα να χάνει πελατειακό κοινό.

Στρατηγική:

  1. Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας (SEO): Η εταιρεία εφάρμοσε στρατηγικές SEO για τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας της. Αυτό περιελάμβανε τη χρήση σχετικών λέξεων-κλειδιών όπως “φωτογραφία βάπτισης,” “επαγγελματικός φωτογράφος βάπτισης” κ.ά. στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

  2. Δημιουργία Ποιοτικού Περιεχομένου: Η εταιρεία δημιούργησε ποιοτικό περιεχόμενο σχετικά με τη φωτογραφία βάπτισης. Άρθρα, οδηγοί και συμβουλές για το πώς να επιλέξει κανείς τον κατάλληλο φωτογράφο βάπτισης, πώς να προετοιμαστεί για τη φωτογράφιση κ.ά. δημιουργήθηκαν και διανεμήθηκαν μέσω του ιστολογίου της εταιρείας.

Κατασκευή & Διαφήμιση

 Δημιουργούμε καμπάνιες με βάση τους στόχους σας και τις λέξεις-κλειδιά σας. Κατηγοριοποιούμε τις καμπάνιες σε διαφορετικές ομάδες. Κι αυτά είναι μόνο η αρχή σε κάθε project.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση για φωτογράφους με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Baby Bloom Photography
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO & Google Ads
Contact Title
Κλάδος Φωτογράφιση Βάπτισης
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας