Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
theimarket

Σχετικά με το Project

Στην Ελλάδα ο ανταγωνισμός στη πώληση στα μεταχειρισμένα iPhone αυξάνεται συνεχώς. Το The iMarket μας εμπιστεύτηκε το SEO της εταιρείας, έχοντας ως στόχο να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό στα πιο δύσκολα keywords που στοχεύει. Έχοντας τα παραπάνω κατά νου, η στρατηγική βελτιστοποίησης πρέπει να είναι υψηλών προδιαγραφών με ενδελεχή έρευνα ανταγωνισμού και οργανωμένο σχέδιο. Ήδη το site στις λέξεις κλειδιά όπως εκθεσιακά iPhone βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στη Google.

Εις Βάθος Ανάλυση

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι μια ουσιαστική πτυχή του ψηφιακού μάρκετινγκ. Ο κόσμος του SEO αλλάζει συνεχώς και μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίζεις με τις πιο πρόσφατες στρατηγικές. Ωστόσο, το να διατηρούμε τον ιστότοπό βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης είναι ζωτικής σημασίας στο σημερινό ανταγωνιστικό διαδικτυακό περιβάλλον.

Τα backlinks είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη βελτίωση της προβολής του ιστότοπού στις μηχανές αναζήτησης.

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) για την πώληση μεταχειρισμένων iPhones απαιτεί ορισμένα βήματα και προετοιμασία. Έχουμε πετύχει τις πρώτες θέσεις στο Google όπως εκθεσιακά iphone αλλά και σε μοντέλα iphone 12 pro max και πολλά ακόμη με πλάνο και αφοσίωση.

Σημεία Κλειδιά

Ανάπτυξη αρθρογραφίας, στοχευμένο Link Building και έρευνα ανταγωνισμού.

“Ένα Project πολύ μεγάλων απαιτήσεων καθώς ανταγωνιζόμαστε τα μεγαλύτερα Brands της Ελλάδας σε λέξεις κλειδιά αναζητήσεων iphone και μέχρι στιγμής τα πηγαίνουμε περίφημα.”

- ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ , CEO at SEO MARKETER -

Πληροφορίες Project

Contact Title
Πελάτης The iMarket
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Search Engine Optimization
Contact Title
Κλάδος Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Contact Title
Ιστοσελίδα www.theimarket.gr
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Καλέστε μας