Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
mertirilaw

Σχετικά με το Project

Όταν μιλάμε για πελατολόγιο και επενδυτές από ξένες χώρες στην Ελλάδα, καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται στρατηγική, σχέδιο και υπομονή. Αυτό συνεπάγεται με πειράματα, έλεγχο απόδοσης, βελτιστοποιήσεις και ανάλυση ανταγωνισμού.

Αυτό κάνουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά στο λεκτικό, εικαστικό, στους στόχους, λέξεις κλειδιά. Όταν πρόκειται για ένα απαιτητικό έργο, χωρίς όλα τα παραπάνω είναι πολύ δύσκολο σε κλάδους που απαιτείται υψηλό διαφημιστικό Budget να πετύχεις. Είμαστε περήφανοι για τους επαγγελματίες της Mertiri Legal Advisors και συνεχίζουμε δυναμικά.

Μπορεί να πετύχει;

Η προβολή ενός δικηγορικού γραφείου μέσω Google Ads με στόχευση στο θέμα της Golden Visa απαιτεί μια στρατηγική που συνδυάζει τις δυνατότητες της διαφήμισης με την κατανόηση του κοινού σας. Παρακάτω είναι μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε:

  1. Καθορισμός Στόχου: Πρώτα, καθορίστε ποιον θέλετε να φτάσετε με την διαφήμισή σας. Θα μπορούσατε να στοχεύσετε προς όσους ενδιαφέρονται για την απόκτηση Golden Visa, όπως επενδυτές από άλλες χώρες που ψάχνουν για επιλογές μετακίνησης.

  2. Λέξεις Κλειδιά: Επιλέξτε λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την Golden Visa και τις υπηρεσίες σας, όπως "Golden Visa δικηγόροι", "επένδυση για Golden Visa", "μετανάστευση μέσω Golden Visa" κλπ.

  3. Δημιουργία Διαφημίσεων: Δημιουργήστε ελκυστικές διαφημίσεις που να προσελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού. Εστιάστε στα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών σας και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βοηθήσετε τους πελάτες να αποκτήσουν την Golden Visa.

  4. Στόχευση Κοινού: Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες στόχευσης του Google Ads για να φτάσετε το σωστό κοινό. Μπορείτε να επιλέξετε γεωγραφική περιοχή, γλώσσες, δημογραφικά στοιχεία και άλλες παραμέτρους που ταιριάζουν με το προφίλ του ενδιαφερόμενου κοινού.

  1. Σελίδα Προορισμού: Βεβαιωθείτε ότι η σελίδα προορισμού που οδηγούν οι διαφημίσεις σας παρέχει σαφείς πληροφορίες για τις υπηρεσίες σας σχετικά με την Golden Visa. Η σελίδα πρέπει να είναι ενημερωτική, ευανάγνωστη και να παρέχει επικοινωνιακά στοιχεία.

  2. Παρακολούθηση και Βελτίωση: Κοιτάξτε τα δεδομένα από τις διαφημίσεις σας για να δείτε πώς επιδρούν. Αναλύστε ποιες λέξεις-κλειδιά έχουν καλή απόδοση, ποιες διαφημίσεις έχουν υψηλότερο κλικ και πώς μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοση των διαφημίσεών σας.

  3. Δοκιμές A/B: Πειραματιστείτε με διαφορετικές εκδοχές των διαφημίσεών σας και των σελίδων προορισμού για να δείτε ποιες παραλλαγές λειτουργούν καλύτερα.

  4. Προσαρμογή: Βασιστείτε στα δεδομένα που συγκεντρώνετε για να προσαρμόσετε συνεχώς τη στρατηγική σας και να βελτιώνετε την απόδοση των διαφημίσεών σας.

Είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας ότι η διαχείριση μιας επιτυχημένης καμπάνιας Google Ads απαιτεί σταθερή παρακολούθηση και βελτίωση. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη διαφήμιση στο Google Ads, μπορεί να είναι χρήσιμο να συνεργαστείτε με ειδικούς σε ψηφιακό μάρκετινγκ ή διαφήμιση για να σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη και διαχείριση της καμπάνιας σας.

Κατασκευή & Διαφήμιση

 Δημιουργούμε καμπάνιες με βάση τους στόχους σας και τις λέξεις-κλειδιά σας. Κατηγοριοποιούμε τις καμπάνιες σε διαφορετικές ομάδες. Κι αυτά είναι μόνο η αρχή σε κάθε project.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών στο χώρο της δικηγορίας τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Mertiri Law
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Google Ads
Contact Title
Κλάδος Δικηγορία
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας