Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Descal

Σχετικά με το Project

Η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος έχει με πολύ αγάπη και έμφαση στη λεπτομέρεια. Ήταν σαφής στόχος η απλότητα και ευκολία στη περιήγηση. Το τονίζουμε αυτό, καθώς η υπερβολική φόρτωση σε ένα Eshop εχει πολλές φορές το αντίθετο αποτέλεσμα. 

Ο υποψήφιος πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε ξεκάθαρες κατηγορίες ρουχισμού ανδρικών και γυναικείων, με καθαρές φωτογραφίες όπως και επιλογές για το μέγεθος που του ταιριάζει.

Μπορεί να πετύχει;

Τα Eshop στην Ελλάδα είναι πάρα πολλά και η Ελληνική αγορά δεν είναι τόσο μεγάλη και ισχυρή όσο νομίζουμε. Αυτό σημαίνει λοτι για να ξεχωρίσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να έχει συνέπεια και επιμονή στη στρατηγική που ακολουθεί σε κάθε πλατφόρμα.

Το μυστικό της επιτυχίας είναι απλά αυτό. Να βελτιώνεις την αποδοτικότητα των διαφημίσεων και του Brand, με αναλυτική έρευνα ανταγωνισμού και πρωτότυπες ιδέες.

Η διαφήμιση στο Facebook μπορεί να αποτελέσει αποτελεσματικό εργαλείο για την προώθηση ενός e-shop με γυναικεία ρούχα. Εδώ είναι μερικές στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

  1. Καθορίστε το κοινό σας: Πρώτα και κύρια, πρέπει να καθορίσετε το κοινό που θέλετε να φτάσετε. Ποιος είναι ο στόχος σας; Γυναίκες που ενδιαφέρονται για μόδα, τάσεις και ρούχα.

  2. Δημιουργία ελκυστικών εικόνων και βίντεο: Δημιουργήστε υψηλής ποιότητας εικόνες και βίντεο που αναδεικνύουν τα προϊόντα σας με τρόπο που θα ενθαρρύνει το κοινό να ανταποκριθεί. Οπτικά εντυπωσιακές παρουσιάσεις των ρούχων θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον.

  3. Διαφήμιση δυναμικών προϊόντων: Χρησιμοποιήστε δυναμικές διαφημίσεις για να εμφανίσετε αυτόματα προϊόντα που είναι προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντα του κάθε χρήστη. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση των συγκεκριμένων προϊόντων που θα τραβήξουν την προσοχή του κοινού.

Κατασκευή & Διαφήμιση

 Δημιουργούμε καμπάνιες με βάση τους στόχους σας και τις λέξεις-κλειδιά σας. Κατηγοριοποιούμε τις καμπάνιες σε διαφορετικές ομάδες. Κι αυτά είναι μόνο η αρχή σε κάθε project.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και ηλεκτρονικών καταστημάτων τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Descal
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Google Ads & Social Media Ads
Contact Title
Κλάδος Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας