Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
metakomiste (2)

Σχετικά με το Project

Δημιουργήσαμε μια ιστοσελίδα πάνω στη πλατφόρμα του wordpress με σύγχρονη αρχιτεκτονική με κύριο στόχο την εύκολη πλοήγηση, ποιοτικά κείμενα και Call to Action επιλογές σε σημεία που θα ωθήσουν τον υποψήφιο πελάτη να στείλει το αίτημα του. Μέσα από το κεντρικό slide τραβάμε το ενδιαφέρον του πελάτη, τον ενημερώνουμε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες, ενώ το κεντρικού μενού διαθέτει όλες όσες πληροφορίες θα χρειαστεί για να πάρει την τελική του απόφαση και να καλέσει την εταιρεία.

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας σε WordPress για μια μεταφορική εταιρεία έχει πολλά πλεονεκτήματα. Αναφέρω μερικά από αυτά:

  1. Ευκολία Χρήσης: Το WordPress είναι γνωστό για την φιλική προς τον χρήστη διασύνδεσή του. Ακόμη και άτομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία μπορούν να διαχειριστούν και να ενημερώσουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας με ευκολία.

  2. Ευελιξία: Το WordPress προσφέρει ευρύ φάσμα θεμάτων και πρόσθετων λειτουργικοτήτων (plugins) που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες μιας μεταφορικής εταιρείας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη εμπειρία για τους επισκέπτες σας.

  3. Σχεδίαση και Εμφάνιση: Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά θέματα (themes) που ταιριάζουν στο στυλ της εταιρείας σας. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ελκυστική και επαγγελματική εικόνα.

  4. Βελτιστοποίηση SEO: Το WordPress παρέχει διάφορα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), βοηθώντας σας να βρίσκεστε ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης.

  5. Δυνατότητες Επέκτασης: Τα plugins του WordPress σας επιτρέπουν να προσθέτετε λειτουργικότητες όπως online κρατήσεις, παραγγελίες, παρακολούθηση αποστολών κ.ά.

  6. Κοινότητα και Υποστήριξη: Υπάρχει μια μεγάλη κοινότητα χρηστών και προγραμματιστών πίσω από το WordPress. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε πληθώρα πληροφοριών και υποστήριξης σε περίπτωση προβλημάτων.

  7. Κόστος: Η βασική έκδοση του WordPress είναι δωρεάν. Θα πρέπει να πληρώσετε μόνο για τον φιλοξενητή (hosting) της ιστοσελίδας και τυχόν επιπρόσθετα θέματα ή plugins που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Συνολικά, η χρήση του WordPress για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας μεταφορικής εταιρείας προσφέρει ευκολία, ευελιξία και πληθώρα εργαλείων για τη δημιουργία μιας επαγγελματικής και λειτουργικής ιστοσελίδας που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και των πελατών σας.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Leader Removals
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Web Design & SEO
Contact Title
Κλάδος Μεταφορική
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας

'Αψογη συνεργασία, κατάρτιση, χρόνοι εξαιρετικοί, σημασία στην λεπτομέρεια, θαυμάσιο αποτέλεσμα Εύγε !!!
LOGO
Μανώλης Ξενάκης
CEO Articon