Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
express-mobile-1

Σχετικά με το Project

Η εταιρεία Datarecall International εκμεταλευόμενη το μεγάλο όνομα που διαθέτει στην Ελλάδα στον τομέα της ανάκτησης δεδομένων, μας εμπιστεύθηκε επίσης τον σχεδιασμό του δεύτερου site, το οποίο ειδικεύεται στις επισκευές κινητών τηλεφώνων Smartphone και iPhone. Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε πάνω στο wordpress, μια πλατφόρμα που διαθέτουμε ειδίκευση και πολυετή πείρα.

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει κατηγορίες ανά εταιρεία όπως και ανά είδος επισκευές, ώστε να μπορεί ο υποψήφιος πελάτης να βρίσκει με ευκολία το δικό του μοντέλο, να ενημερωθεί για το είδος της επισκευής και στη συνέχεια να επικοινωνήσει με την εταιρεία.

Μπορεί να πετύχει;

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) για μια εταιρεία επισκευής iPhone είναι σημαντική για να εξασφαλίσετε ότι οι πελάτες που αναζητούν υπηρεσίες επισκευής iPhone θα βρίσκουν εύκολα την εταιρεία σας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Παρακάτω υπάρχουν ορισμένες συμβουλές για το πώς να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για SEO:

  1. Έρευνα Λέξεων-Κλειδιών: Κάντε έρευνα για τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τις υπηρεσίες σας, όπως "επισκευή iPhone", "αλλαγή οθόνης iPhone", κλπ. Αυτές οι λέξεις-κλειδιά θα πρέπει να ενσωματωθούν στο περιεχόμενο του ιστοτόπου σας.

  2. Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων: Δημιουργήστε διάφορες σελίδες για τις διάφορες υπηρεσίες που παρέχετε. Κάθε σελίδα πρέπει να έχει μοναδικό περιεχόμενο και να περιλαμβάνει σχετικές λέξεις-κλειδιά.

Στην σημερινή εποχή, το κινητό τηλέφωνο αποτελεί αναπόσπαστο και αναγκαίο μέρος της καθημερινότητάς μας, με αποτέλεσμα κάθε άνθρωπος να διαθέτει στην κατοχή του μία ή και περισσότερες κινητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση.

Τα κινητά τηλέφωνα αποτελούν πλέον κόμβους πληροφοριών. Συγκεντρώνουν στοιχεία όπως: επαφές, email, φωτογραφίες, βίντεο, σημειώσεις και πολλά άλλα πράγματα, τα οποία είναι σημαντικά τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Για τον λόγο αυτό, η επισκευή κινητού τηλεφώνου έχει γίνει μια πολύ αναγκαία υπηρεσία. Μία κινητή συσκευή μπορεί να υποστεί μία πληθώρα βλαβών, οι συνηθέστερες εκ των οποίων είναι να σπάσει από πιθανό χτύπημα ή πτωση, να βραχυκυκλώσει, να πέσει σε νερό κλπ.

Η Datarecall ειδικεύεται στην άμεση επισκευή αυτών των συσκευών, παρέχοντας στους πελάτες της λύσεις τελευταίας τεχνολογίας, γρήγορα, αξιόπιστα και με εγγύηση! Γιατί ό,τι αξίζει να το κάνεις, αξίζει να το κάνεις καλά!

Κατασκευή & Διαφήμιση

 Δημιουργούμε καμπάνιες με βάση τους στόχους σας και τις λέξεις-κλειδιά σας. Κατηγοριοποιούμε τις καμπάνιες σε διαφορετικές ομάδες. Κι αυτά είναι μόνο η αρχή σε κάθε project.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών στο χώρο της τεχνολογίας τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Express Mobile
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO
Contact Title
Κλάδος Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας