Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Δικηγόρος Νικολαροπουλος

nikolaropoulos

Σχετικά με το Project

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και δικηγόρο. Ο Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος διαθέτει πείρα στο εργατικό, οικογενειακό, κληρονομικό, δημόσιο δίκαιο.  Ως δικηγόρος διαζυγίων διαθέτει πολυετή εμπειρία σε ανάλογες υποθέσεις, Δημιουργόυμε στοχευμένες στρατηγικές διαφήμισης μέσα από το Google Ads, αλλά και ενέργειες στα οργανικά αποτελέσματα με σχέδιο.

Επίσης στα Social Media, έχουμε διαμορφώσει μια Advanced στρατηγική ενημερωτικού περιεχομένου σε δημιουργία γραφιστικών, αλλά και στοχευμένων διαφημίσεων.

Η εικόνα του Δικηγόρου

Ο Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος είναι Δικηγόρος Αθηνών, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα του εμπορικού δικαίου με ειδίκευση σε θέματα διεθνούς και ευρωπαϊκού οικονομικού δικαίου και σε θέματα βιομηχανικής & πνευματικής ιδιοκτησίας από το Πανεπιστήμιου του Μονάχου στην Γερμανία. Έχει εργαστεί από φοιτητής σε δικηγορικά γραφεία, όπου απέκτησε εμπειρία στην μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία. Ασκεί μάχιμη δικηγορία, ασχολούμενος κυρίως με υποθέσεις αστικού, ποινικού, εμπορικού, εργατικού δικαίου και δικαίου των Δημοσίων Συμβάσεων. Είναι νομικός σύμβουλος σε πλήθος ελληνικών και αλλοδαπών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην χώρα

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την παρακολούθηση των στόχων λέξεων, τηλεφώνων καθώς από εκεί αξιολογείται η επιτυχία των διαφημίσεων και της προβολής.

Σημεία Κλειδιά

Χτίζουμε το Branding του δικηγορικού γραφείου στα Social Media, ενώ παράλληλα αυξάνουμε την οργανική επισκεψιμότητα και στοχεύουμε μέσω Google Ads πελατολόγιο που αφορά το γραφείο.

“Συγκεκριμένοι Στόχοι, στόχευση σε λέξεις κλειδιά που φέρνουν πελατολόγιο με σταθερότητα.”

Γιωργος Χατζηθεοδοσιου, CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Project

Contact Title
Πελάτης Δικηγόρος Νικολαρόπουλος
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Google Ads, SEO, Social Media
Contact Title
Κλάδος Δικηγορία
Contact Title
Ιστοσελίδα www.nikolaropoulos-law.gr
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Καλέστε μας