Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Ποινικολόγος Μπαρκαγιάννης

barkagiannis-2

Σχετικά με το project

Με τον εξαιρετικό δικηγόρο ποινικολόγο Γιάννη Μπαρκαγιάννη, έχουμε μια εξαιρετική σχέση. Το Ποινικό δίκαιο είναι ένας άκρως απαιτητικός τομέας δικαίου και είμαστε πολύ χαρούμενοι, που είμαστε δίπλα του σε κάθε βήμα που κάνει διαδικτυακά και στο Branding του δικηγορικού του γραφείου.

Η ταυτότητα του δικηγορικού γραφείου

Φιλοσοφία του γραφείου  είναι η υπεράσπιση των ατομικών δικαιωμάτων των εντολέων και η κατοχύρωση του δικαιώματος δικαστικής προστασίας τους. Αποτελεί προτεραιότητά η προάσπιση των συμφερόντων τους την ικανοποίηση των οποίων επιδιώκουν διαχειριζόμενοι τις υποθέσεις τους με ιδιαίτερη επιμέλεια. Το γραφείο αποτελείται από εξειδικευμένους και αφοσιωμένους στο καθήκον τους συνεργάτες.

Τομείς εξειδίκευσης του γραφείου είναι: ανάληψη υποθέσεων που αφορούν όλο το φάσμα του Ποινικού Δικαίου, εγκλήματα κατά της ζωής και σωματικής ακεραιότητας, εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας και περιουσίας, εγκλήματα κατά της τιμής. Αναλαμβάνουν επίσης υποθέσεις εκπροσώπησης ανηλίκων.

Έχουμε πετύχει την πρώτη σελίδα σε δεκάδες λέξεις κλειδιά όπως ποινικολόγος Αθήνα, έχοντας πάτα στο πλάνο την προσέγγιση στο ευαίσθητο τομέα του ποινικού δικαίου.

Κίνητρα και Δυσκολίες

Ο δείκτης δυσκολίας στην ανεύρεση πελατολογίου στον τομέα του ποινικού δικαίου είναι πολύ υψηλός. Η πολυετή πείρα στον κλάδο μας δίνει την δυνατότητα και το πλεονέκτημα να πηγαίνουμε στοχευμένα στο Marketing και τις διαφημιστικες εσκτρατείες.

“Η γνώση και πείρα στο τομέα του ποινικού δικαίου σχετικά με την σωστή και ασφαλή προβολή είναι τα σημεία κλειδιά που έχουμε πετύχει με τον Γιάννη.”

- ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, CEO at SEO MARKETER -

Πληροφορίες Project

Contact Title
Πελάτης ΓΙάννης Μπαρκαγιάννης
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO & Google Ads - Maps
Contact Title
Κλάδος Δικηγορία
Contact Title
Ιστοσελίδα www.barkagiannis.gr
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Καλέστε μας

Άριστος επαγγελματίας και εξαίρετος άνθρωπος. Γνωρίζει άψογα το αντικείμενο εργασίας του, παρέχει άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
giannis
Γιάννης Μπαρκαγιάννης
Δικηγόρος Ποινικολόγος