Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
factoplastika

Σχετικά με το Project

Η εταιρεία στοχεύει λέξεις κλειδιά στα Αγγλικά, όπως και σε χώρες εξωτερικού. Δίνουμε επίσης έμφαση και στο Ελληνικό κοινό. Κατόπιν ενδελεχής ανάλυσης έχουμε εντοπίσει με λεπτομέρεια ποιες φράσεις και λέξεις κλειδιά είναι αυτές που ταιριάζουν στην κάθε κατηγορία που στοχεύουμε.

Ένα project με υψηλό βαθμό δυσκολίας, καθώς απαιτούνται πολλές ώρες έρευνας, ανάλυσης και εργασιών για το χτίσιμο τόσο του Link Building όσο και της συνολικής βαλτιστοποίησης. Μια από τις βασικές φράσεις που στοχεύουμε είναι  πλαστικές τάπες. Πραγματοιήσαμε ανακατασκευή της ιστοσελίδας από Joomla σε WordPress Site, έχοντας χτίσει το On Page SEO με λεπτομέρεια πραγματοποιώντας καθημερινές εργασίες βελτιστοποίησης.

Ειδίκευση & Εμπειρία

Ήδη από την αρχή και με το σκρόλ προς τα κάτω τον έχουμε ”ψήσει” να επικοινωνήσει με την εταιρεία. Θέλουμε σε κάθε εργό στη κατασκευή ιστοσελίδων να δίνουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα!

  1. Περιεχόμενο: Δημιουργούμε πλούσιο και ενδιαφέρον περιεχόμενο σχετικά με τα προϊόντα. Περιγράψτε τα χαρακτηριστικά, την κατάσταση, τις εγγυήσεις κ.α.

  2. Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO): Εφαρμόζουμε βασικές αρχές SEO για να βελτιώσετε την ορατότητα του καταστήματός σας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Κατασκευή & Διαφήμιση

 Δημιουργούμε καμπάνιες με βάση τους στόχους σας και τις λέξεις-κλειδιά σας. Κατηγοριοποιούμε τις καμπάνιες σε διαφορετικές ομάδες. Κι αυτά είναι μόνο η αρχή.

Δείτε το Έργο  

factoplastika.com

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και ηλεκτρονικών καταστημάτων τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Factoplastika
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO - Google Ads
Contact Title
Κλάδος Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας