Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Δικηγόρος Καμουζής

kamouzis-2-1024x1024

Σχετικά με το Project

Εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με τον Κωνσταντίνο Καμουζή. Με άψογη συνεργασία και στοχευμένο πλάνο έχουμε πετύχει την πρώτη σελίδα και πρώτες θέσεις στη Google σε άκρως ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά.

Μπορούμε να αναφέρουμε αρκετές όπως αυτές, όπως δικηγόροι για διαζύγια, στρατιωτικοί δικηγόροι, συναινετικό διαζύγιο και δεκάδες ακόμη. Βελτιστοποίηση Google Ads διαφημίσεων έχοντας πετύχει σπουδαία αποτελέσματα σε ROAS και ποιοτικών τηλεφώνων.

Η ιστοσελίδα του δικηγόρου βραβεύτηκε από διεθνή οργανισμό

Το Σχέδιο που χτίσαμε για το δικηγορικό γραφείο τους τελευταίους μήνες απέδωσε πέρα κάθε προσδοκίας στα οργανικά αποτελέσματα. Η ιστοσελίδα με το ποιοτικό νομικό περιεχόμενο, το Link Building και την ανασχεδίαση, έχει φτάσει στο Top 10 στην Ελλάδα σε επισκεψιμότητα σε νομικές αναζητήσεις και συνεχίζουμε.

Φτάσαμε στη Κορυφή

Πραγματοποιήσαμε ανακατασκευή της ιστοσελίδας σε ένα σύγχρονο website του σήμερα. Δώσαμε έμφαση στη κάθε λεπτομέρεια ενώ είναι γεγονός ότι με την σταθερή στρατηγική σε όλα τα επίπεδα στα οργανικά αποτελέσματα, την αναλυτική και πλούσια αρθρογραφία, όπως και το στοχευμένο Link Building βρισκόμαστε σε πάνω από 80 λέξεις κλειδιά στις πρώτες θέσεις.

“Η αφοσίωση και η ειδίκευση στο δικηγορικό Μάρκετινγκ είναι τα σημεία κλειδιά της επιτυχίας.”

Γιvργος Χατζηθεοδοσiου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Project

Contact Title
Πελάτης Δικηγόρος Καμουζής
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO - Google Ads
Contact Title
Κλάδος Δικηγορία
Contact Title
Ιστοσελίδα www.kamouzis.gr
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας

Ο κύριος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας με γνώσεις στο seo και στο internet marketing εν γένει.Χαρακτηρίζεται από συνέπεια, δομημένο πλάνο και προσιτές τιμές.Αναμφίβολα μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να αναρριχηθεί στα αποτελέσματα της google ακόμα και στις πιο απαιτητικές λέξεις κλειδιά.Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ανεβάσει την επιχείρηση του στο επόμενο επίπεδο.
kamouzis
Κωνσταντίνος Καμουζής
Δικηγόρος Αθηνών