Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

On Line Metafores

On Line Metafores

Σχετικά με το Project

Μια εξαιρετική συνεργασία με την εταιρεία On Line Μεταφορές. Δημιουργήσαμε μια σύγχρονη ιστοσελίδα, όπου την τρέχουμε τόσο SEO ενέργειες στη Google όσο και με πληρωμένη διαφήμιση στο Google Adwords με μεγάλη απόδοση. Επιλέξτε για μετακομίσεις Αθήνα την On Line Μεταφορές Γιαννόπουλος.

Η μεταφορική εταιρεία “On Line Μεταφορές” αντιμετωπίζει τον ανταγωνιστικό κλάδο των μεταφορών, επιθυμώντας να καταφέρει την προβολή της στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google για δεκάδες λέξεις-κλειδιά σχετικές με τις υπηρεσίες της.

Βήματα προώθησης:

1. Ανάλυση Κλειδικών Λέξεων: Η πρώτη κίνηση είναι η διεξοδική έρευνα για τις κλειδικές λέξεις που σχετίζονται με τις υπηρεσίες της εταιρείας. Αυτές περιλαμβάνουν “μεταφορές εμπορευμάτων”, “ταχυμεταφορές”, “διεθνείς μεταφορές”, “οδικές μεταφορές”, “αποθήκευση εμπορευμάτων” κ.ά.

2. Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας: Η ιστοσελίδα της “On Line Μεταφορές” θα πρέπει να βελτιστοποιηθεί για τις προαναφερθείσες λέξεις-κλειδιά. Αυτό περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου, τη χρήση σωστών meta tags, τη βελτιστοποίηση των εικόνων και τη βελτίωση της ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας.

3. Περιεχόμενο Υψηλής Ποιότητας: Η παραγωγή περιεχομένου υψηλής ποιότητας είναι ζωτικής σημασίας. Άρθρα, blog posts και οδηγοί που αφορούν στις μεταφορές, τις αποθηκεύσεις και τη σχετική βιομηχανία θα πρέπει να δημιουργηθούν και να διαμοιραστούν στην ιστοσελίδα.

4. Επισημότητα στα Κοινωνικά Δίκτυα: Η δημιουργία και συντήρηση παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, LinkedIn κ.ά.) μπορεί να ενισχύσει την εμβέλεια της εταιρείας. Η κοινοποίηση του περιεχομένου και η συνεχής αλληλεπίδραση με το κοινό είναι σημαντικά.

5. Κατακόρυφη Επέκταση: Η δημιουργία ειδικών σελίδων ή ενοτήτων στην ιστοσελίδα που αφορούν αναλυτικά τις διάφορες υπηρεσίες μπορεί να βοηθήσει στην επισήμανση από τις μηχανές αναζήτησης.

6. Παρακολούθηση και Βελτίωση: Η συνεχής παρακολούθηση των αποτελεσμάτων είναι ζωτικής σημασίας. Χρησιμοποιώντας εργαλεία ανάλυσης, η εταιρεία θα πρέπει να παρακολουθεί την εξέλιξη της κίνησης στην ιστοσελίδα και να προβαίνει σε αλλαγές όπου χρειάζεται.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης On Line Metafores
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO & Google Ads
Contact Title
Κλάδος Μεταφορική Εταιρεία
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας