Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Διαφήμιση για Δικηγόρους

δικηγορικό μάρκετινγκ

Διαφήμιση για δικηγόρους και δικηγορικά γραφεία!

Σχεδίαση και αρχιτεκτονική υψηλών προδιαγραφών!

Δημιουργούμε ένα αναλυτικό πλάνο και σχέδιο για δικηγορικά γραφεία για ανεύρεση νέου πελατολογίου και Ενίσχυση του Brand!

Κερδίστε πελάτες μέσα από την ιστοσελίδα σας! Η παρουσία στη Google τόσο μέσα από το Google Ads όσο και από το SEO είναι πλέον μονόδρομος!

διαφημιση δικηγορων
δικηγορική διαφήμιση

Διαφήμιση Δικηγόρων με μελετημένο σχέδιο για κάθε Ειδίκευση!

Το επάγγελμα του δικηγόρου διαθέτει πολλούς και διαφορετικούς τομείς ειδίκευσης. Εφόσον έχετε γνώση και πείρα σε συγκεκριμένους τομείς, είναι το σημείο κλειδί για την σχεδίαση του πλάνου με στόχο την ενίσχυση του ονόματος σας αλλά και νέο πελατολόγιο!

Πετυχημένες Συνεργασίες

spanakilaw (2)

Λ. Σπανάκη & Συνεργάτες

Το κατάστημα WabiBeauty Αναζητούσε τρόπους για να φτάσει τον νεανικό και δυνητικό της κοινό στο TikTok. Μας επέλεξε για την δημιουργία στρατηγικής.

Bouras Law

Bouras Law

Κατασκευάσαμε την ιστοσελίδα για το δικηγορικό γραφείο Μπούρας και συνεργάτες, δημιουργήσαμε ποιοτικό περιεχόμενο ανά σελίδα υπηρεσίας.

mertirilaw

Mertiri Law

Σχεδιάσαμε και στήσαμε Google Ads Καμπάνιες με στόχευση χώρες του εξωτερικού με ενδιαφέρον προς την Ελλάδα για Golden Visa. Εις βάθος ανάλυση, μεθοδικά.

kamouzis-2-1024x1024

Δικηγόρος Καμουζής

Η αφοσίωση και η ειδίκευση στο δικηγορικό Μάρκετινγκ είναι τα σημεία κλειδιά της επιτυχίας.

barkagiannis

Ποινικολόγος Μπαρκαγιάννης

Στρατηγικές SEO & Google Ads για τον εξαιρετικό δικηγόρο ποινικολόγο Γιάννη Μπαρκαγιάννη.

law support

Law Support

Ιστοσελίδα Νομικής Ενημέρωσης & Προβολής Δικηγόρων. Κατασκευή Website, Social Media Marketing, δημιουργία νομικής αρθρογραφίας με σχέδιο.

plg law

PLG Law

Social Media Marketing με ειδική στόχευση στο Δίκαιο Αλλοδαπών. Ανάπτυξη στρατηγικής και διαφημίσεων με ολοκληρωμένο πλάνο και μετρήσιμους στόχους στρατηγικά.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ και διαφημιση ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ!

Δικηγορικό Γραφείο

Η κατασκευή της ιστοσελίδας για το δικηγορικό γραφείο Μπούρας και Συνεργάτες έγινε με στόχο την παρουσίαση των υπηρεσιών με έμφαση στη λεπτομέρεια. Ο επισκέπτης μπορεί άμεσα να αισθανθεί  ασφάλεια με την περιήγηση του, να βρει πληροφορίες για τις διαθέσιμες υπηρεσίες και να επικοινωνήσει με το γραφείο. Ανάπτυξη Google Ads διαφημίσεων και SEO στρατηγικών!

Η ιστοσελίδα του δικηγορικού γραφείου έχει αλματώδη άνοδο στα οργανικά αποτελέσματα σε δεκάδες κέξεις κλειδιά είτε άρυρογραφία με στοχευμένες απαντήσεις σε ερωτήσεις υποψήφιων πελατών όπως και σε σελίδες αναζητήσεων για δικηγόρο και την σχετική ειδίκευση.

Τα οργανικά αποτελέσματα για ένα δικηγορικό γραφείο αποτελούν μονόδρομο, καθώς μέσα από την νομική αρθρογραφία και τις υψηλές κατατάξεις ο εντολέας αντιλαμβάνεται την γνώση του δικηγόρου πάνω στο αντικείμενο.

Bouras Law
barkagiannis
ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟΥ

Ποινικολόγος Γιάννης Μπαρκαγιάννης

Ο Γιάννης Μπαρκαγιάννης είναι ένας εξαιρετικός ποινικολόγος, με μεγάλη πείρα και γνώση του Νόμου. Μας εμπιστεύτηκε την ιστοσελίδα του, όπου πραγματοποιούμε τόσο βελτιστοποίηση στο υπάρχον Site, με ολοκληρωμένες SEO στρατηγικές και Google Ads διαφημίσεις.

Στησιμο, διαχειριση και διαφημιση στα social media!

Δικηγορικό Γραφείο PLG Law

Το Δικηγορικό Γραφείο PLG Law διαθέτει έμπειρους δικηγόρους με ειδίκευση στο Δίκαιο Αλλοδαπών. Έχουμε σχεδιάσει μια στοχευμένη στρατηγική μέσα από την οποία μετράμε την κάθε λεπτομέρεια και τα αποτελέσματα που μας φέρνει το πλάνο που δημιουργήσαμε.

Πλέον ο νομικός κλάδος έχει πάρα πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και κάθε λεπτομέρεια μετράει σε όλα τα επίπεδα.

plg law
kamouzis-2-1024x1024
ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟΥ

Δικηγόρος Καμουζής

Ο Δικηγόρος Κωνσταντίνος Καμουζής είναι ένας εξαιρετικός δικηγόρος και άνθρωπος και με μεγάλη χαρά είμαστε δίπλα του στη διαφημιστική προβολή του δικηγορικού του γραφείου. Στοχεύουμε στους βασικούς τομείς ειδίκευσης του σε υποθέσεις διαζυγίων, στρατιωτικού και εργατικού δικαίου. Βραβευτήκαμε για τα οργανικά αποτελέσματα και την ραγδαία βελτιστοποίηση του site στις πρώτες θέσεις στη 1η σελίδα του Google!

backstage
Βραβεβευμένο SEO Agency
icon Συστάσεις Πελατών icon

Τι λένε για εμάς οι ‘Επιχειρήσεις’

image

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.

ratings
zs11
Ζαννής Σιδέρης
Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω
image

Ο κύριος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας με γνώσεις στο seo και στο internet marketing εν γένει. Χαρακτηρίζεται από συνέπεια, δομημένο πλάνο και προσιτές τιμές. Αναμφίβολα μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να αναρριχηθεί στα αποτελέσματα της google ακόμα και στις πιο απαιτητικές λέξεις κλειδιά.Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ανεβάσει την επιχείρηση του στο επόμενο επίπεδο.

ratings
Κωνσταντίνος Καμουζής
Κωνσταντίνος Καμουζής
Δικηγόρος
img
Greece
image

Πολύ καλός επαγγελματίας ! Άψογος στην δουλειά του μέχρι τώρα ! Άμεση ανταπόκριση σε κάθε απορία μου.

ratings
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Δικηγόρος Αθηνών
img
Greece
image

Άριστος επαγγελματίας και εξαίρετος άνθρωπος. Γνωρίζει άψογα το αντικείμενο εργασίας του, παρέχει άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

ratings
barkagiannis
Γιάννης Μπαρκαγιάννης
Δικηγόρος Ποινικολόγος
img
Greece

Ποια είναι η διαδικασία ;

Το πρώτο βήμα είναι να δούμε τους τομείς Εξειδίκευσης που ασχολείστε, τα δυνατά σας σημεία και την ιστοσελίδα σας. Αν δεν έχετε ιστοσελίδα, αναλαμβάνουμε την κατασκευή με υψηλές προδιαγραφές που ταιριάζουν στο κύρος και το επαγγελματικό σας προφίλ.

Η ιστοσελίδα είναι σχεδόν τα πάντα. Η διαφήμιση και ο σχεδιασμός του Marketing θα οδηγήσουν τον υποψήφιο πελάτη στη σελίδα σας. Αν δεν τον πείσει αυτό που θα διαβάσει και περιηγηθεί, θα αποχωρήσει.

Η διαφήμιση είτε μέσω πληρωμής ανά κλικ, είτε μέσω του SEO, είτε και τα Social Media  είναι η αρχική επαφή. Αφού βελτιστοποιήσουμε μια υπάρχουσα ιστοσελίδα ή κατασκευάσουμε μια καινούρια, θα σχεδιαστεί ένα εξατομικευμένο πλάνο σύμφωνα με την φιλοσοφία του δικηγορικού σας γραφείου.

Φέρνουμε αποδεδειγμένα αποτελέσματα!

δικηγορική διαφήμιση

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση

Θα σας καλέσουμε για ένα δωρεάν CALL 30 λεπτών και θα σας ετοιμάσουμε γραπτή δωρεάν Εκτίμηση.

Κεντρικά Γραφεία:
Διεύθυνση Δημητρακοπούλου 65,
Καλλιθέα, Αθήνα
Call Us +30 6972132823
Follow Us:

Φτάνουμε μαζί στη Κορυφή!

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.