Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
https://pcsupports.gr

Σχετικά με το Project

Η εταιρεία PC Supports αναλαμβάνει επισκευές υπολογιστών και Laptop με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης. Πρόκειται για επαγγελματίες με πολλά χρόνια εμπειρίας με εκατοντάδες εξαιρετικές κριτικές. Διαχειριζόμαστε τα Social Media σε Facebook και Instagram τόσο σε δημιουργία Content όσο και σε διαφημίσεις που τρέχουν και στις 2 πλατφόρμες.

Οι κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν τους ξεχωρίζουν ειδικότερα σε τοπικό επίπεδο. Η διαχείριση των Social Media σε τέτοιου είδους υπηρεσίες δεν είναι μια απλή υπόθεση. Σχεδιάζουμε στρατηγικές Remarketing και μέσα από το ταξίδι του υποψήφιου πελάτη προσφέρουμε την ιδανική στιγμή την υπηρεσία που ψάχνει. Σε κάθε λογαριασμό είτε προιόντα είτε επαγγελματικές υπηρεσίες χρειάζεστε σχέδιο. Δεν μπορείτε πλέον απλά με ένα κλικ να τρέχετε διαφημίσεις, να μην δοκιμάζετε διαφορετικά δημιουργικά και να μην μετράτε το αποτέλεσμα. Είναι σαφές αυτό πλέον.

Μεγάλη σημασία επίσης παίζει και η Landing page που στέλνουμε τον υποψήφιο πελάτη.

  • Τι θα συναντήσει εκεί;
  • Τι θα διαβάσει;
  • Τι θα δει από φωτογραφίες, βίντεο;
  • Ποια είναι τα Call to Action;
  • Ποιες ενέργειες θέλουμε να κάνει;

Όλα τα παραπάνω είναι μέρος της διαδικασίας για να αυξήσετε με πλάνο το πελατολόγιο σας μέσα από τα Social Media αλλά και από τα υπόλοιπα κανάλια.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης PC Supports
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO & Social Media
Contact Title
Κλάδος Επισκευές Υπολογιστών
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας