Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Kosmo Gonia

Σχετικά με το Project

Είμαστε περήφανοι που πετύχαμε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα. Τόσο οι άνθρωποι της εταιρείας Kosmo Gonia, όσο και εμείς φτάσαμε στον τέλειο στόχο που θέσαμε εξ αρχής.

Σύγχρονη σχεδίαση, ταχύτατοι χρόνοι φόρτωσης, σχεδιασμένο με λεπτομέρεια τόσο για SEO στρατηγικές, όσο και για Google Ads δφιαφημίσεις. Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας η σταθερή υποστήριξη και επικοινωνία που έχουμε με τους ανθρώπους, καθώς χτίζουμε ένα ισχυρό θεμέλιο για τους επόμενους στόχους.

Λέξεις κλειδιά όπως σεμινάρια κοσμήματος, είναι άκρως σημαντικές, γι αυτό και δίνουμε ανάλογη έμφαση.

Προκλήσεις:

Εφόσον κατασκευάσαμε την ιστοσελίδα από την αρχή, είχαμε και τον πλήρη έλεγχο σε όλα τα επίπεδα. Αυτό σημαίνει καθαρός κώδικας, σύγχρονο design, ταχύτατους χρόνους φόρτωσης και φιλικό στο SEO.

Όπως μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στα οργανικά είναι ήδη εξαιρετικά μέσα σε λίγους μήνες εργασιών.

Η δημιουργία αρθρογραφίας, η βελτιστοποίηση σε τεχνικό επίπεδο On Page και η συνολική προσέγγιση στο Link Building, έφεραν το Kosmo Gonia στη κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων στον κλάδο τους.

Σε αυτό το case study, θα δούμε πώς καταφέραμε να φέρουμε μια σχολή κοσμημάτων στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google για τη συγκεκριμένη λέξη-κλειδί. Ο στόχος ήταν να αυξηθεί η ορατότητα της σχολής και να αυξηθεί ο αριθμός των προοπτικών μαθητών.

Προκλήσεις:

  1. Έντονος Ανταγωνισμός: Υπάρχουν πολλές σχολές κοσμημάτων που αναζητούν παρόμοια ορατότητα στα αποτελέσματα της Google.
  2. Ανεπαρκής Ορατότητα: Η σχολή εμφανίζεται μόνο στις παρακάτω σελίδες των αποτελεσμάτων, με αποτέλεσμα να χάνει πολλά πιθανά ενδιαφερόμενα μέλη.

Στρατηγική:

  1. Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας (SEO): Η εταιρεία πραγματοποίησε βασική και τεχνική βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας της για την λέξη-κλειδί “σχολή κοσμημάτων.” Αυτό περιελάμβανε τη βελτιστοποίηση των μετα-ετικετών, του περιεχομένου και της ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας.

  2. Περιεχομένο Υψηλής Ποιότητας: Δημιουργήθηκε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που σχετίζεται με τη σχολή κοσμημάτων. Άρθρα, οδηγοί για τη δημιουργία κοσμημάτων, ιστορίες επιτυχίας και συμβουλές για την εκπαίδευση στον τομέα των κοσμημάτων δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα.

  3. Καμπάνιες Πληρωμένης Διαφήμισης: Δημιουργήθηκαν πληρωμένες διαφημίσεις στην πλατφόρμα Google Ads που στοχεύουν συγκεκριμένα στη λέξη-κλειδί “σχολή κοσμημάτων.” Αυτές οι διαφημίσεις εμφανίστηκαν σε κορυφαίες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Κατασκευή & Διαφήμιση

 Δημιουργούμε καμπάνιες με βάση τους στόχους σας και τις λέξεις-κλειδιά σας. Κατηγοριοποιούμε τις καμπάνιες σε διαφορετικές ομάδες. Κι αυτά είναι μόνο η αρχή σε κάθε project.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Kosmo Gonia
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO & Google Ads
Contact Title
Κλάδος Σχολή Κοσμήματος
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας

Πραγματοποιήθηκε η κατασκευή του Eshop μας, και το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από εξαιρετικό. Ήδη έχουμε χτίσει Google Ads διαφημίσεις με σχέδιο. Ευχαριστούμε πολύ για όλα.
sxoli1
Κλαίρη Σπυλιοτοπούλου
Σχεδιάστρια Κοσμημάτων