Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
law support

Σχετικά με το project

To Law Support έχει ως κύριο στόχο να ξεχωρίσει στη νομική ενημέρωση για κάθε τομέα δικαίου. Περιλαμβάνει επίσης και κατάλογο για δικηγορικά γραφεία από όλη την Ελλάδα. Η ιστοσελίδα βρίσκεται πάνω στο wordpress, όπου διαθέτουμε ειδίκευση και εμπειρία, ενώ διαμορφώνονται στρατηγικές SEO με στόχο την 1η σελίδα στη Google, όπως βρίκσκεται ήδη σε πολλές αναζητήσεις.

Ποιοι Είναι οι Στόχοι

Η Ιστοσελίδα Law Support , έχει ως στόχο την άρτια νομική ενημέρωση αλλά και την προωολή δικηγόρων πανελλαδικά. Με την ανάπτυξη στοχευμένης ποιοτικής αρθρογραφίας αυξάνουμε την επισκεψιμότητα στρατηγικά.

Ο κύριος στόχος του LAW SUPPORT, είναι η κάλυψη κάθε ερωτήματος και αναζήτησης νομικού περιεχομένου των χρηστών στην Ελλάδα. Αρθρογραφούν διακεκριμένοι δικηγόροι, όπου αναλύουν κάθε είδους θεματολογία από το εργατικό δίκαιο, οικογενειακό δίκαιο, ποινικό δίκαιο μέχρι και το κληρονομικό δίκαιο, δίκαι ακινήτων κ.α. Έχει την δυνατότητα ένα δικηγορικό γραφείο να αρθρογραφεί, αλλά και να συμπεριληφθεί στον κατάλογο του Law Support, προς διάθεση του κοινού σε έρευση δικηγόρου

Η αφοσίωση, η ανάπτυξη στρατηγικής και το Branding οδηγούν το Law Support να γίνεται όλο και πιο γνωστό πανελλαδικά.

Σημεία Κλειδιά

Η έρευνα για λέξεις κλειδιά και το στοχευμένο περιεχόμενο στις απαντήσεις των χρηστών οδηγούν το Law Support βήμα βήμα προς την κορυφή.

“Ένα Project που αγαπάμε πολύ, καθώς το δικηγορικό μάρκετινγκ είναι ένας κλάδος που ασχολούμαι πολλά έτη..”

- ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Project

Contact Title
Πελάτης Law Support
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO - Social Media
Contact Title
Κλάδος Νομική Ενημέρωση
Contact Title
Ιστοσελίδα www.kamouzis.gr
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Καλέστε μας