Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Σχετικά με το Project

Ένα SEO audit είναι η διαδικασία ελέγχου και ανάλυσης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την αξιολόγηση της βιωσιμότητας της στις μηχανές αναζήτησης και την εύρεση τρόπων βελτίωσης του οργανικού της κυκλοφορίας και της θέσης της στα αποτελέσματα αναζήτησης. Κατά τη διάρκεια του SEO audit, αναλύονται διάφοροι παράγοντες, όπως η δομή της ιστοσελίδας, οι τίτλοι και οι περιγραφές των σελίδων, οι λέξεις-κλειδιά, η ταχύτητα φόρτωσης, οι εισερχόμενοι σύνδεσμοι (backlinks), καθώς και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο μια ιστοσελίδα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα “Eshop Sifnos Jewels” πιθανώς ωφελήθηκε από ένα SEO audit και τις αντίστοιχες βελτιώσεις. Ας δούμε ένα παράδειγμα case study για περαιτέρω κατανόηση:

Πρόκληση: Το ηλεκτρονικό κατάστημα “Eshop Sifnos Jewels” προσφέρει κοσμήματα εμπνευσμένα από το νησί της Σίφνου. Παρά την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η ιστοσελίδα αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης και την αύξηση της κυκλοφορίας.

Βήματα:

  1. Αρχική Ανάλυση: Μια αρχική ανάλυση της ιστοσελίδας πραγματοποιήθηκε για την αξιολόγηση των τρεχουσών παραμέτρων SEO, όπως η δομή του URL, οι μετα-ετικέτες, η χρήση λέξεων-κλειδιών, και η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

  2. Ανάλυση Ανταγωνισμού: Πραγματοποιήθηκε μια ανάλυση του ανταγωνισμού για την κατηγορία των κοσμημάτων της Σίφνου, προκειμένου να εντοπιστούν ευκαιρίες και αδυναμίες σε σχέση με τους ανταγωνιστές.

  3. Αναβαθμίσεις Περιεχομένου: Βελτιώσεις στο περιεχόμενο δημιουργήθηκαν για να ενσωματώσουν στρατηγικά λέξεις-κλειδιά και περιγραφές προϊόντων, ενισχύοντας τη σχετικότητα με τις αναζητήσεις των χρηστών.

  4. Βελτίωση Τεχνικών Παραμέτρων: Οι τεχνικές παράμετροι της ιστοσελίδας βελτιστοποιήθηκαν, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας φόρτωσης, της δομής URL και της αποκωδικοποίησης των εικόνων.

Μετά την υλοποίηση των παραπάνω βελτιώσεων, το “Eshop Sifnos Jewels” παρατήρησε τα εξής αποτελέσματα:

  • Αύξηση της ορατότητας στα αποτελέσματα αναζήτησης για σχετικές λέξεις-κλειδιά.
  • Αύξηση της οργανικής κυκλοφορίας στην ιστοσελίδα.
  • Βελτίωση του οργανικού κλικ-μέσω-αναζήτησης (CTR) λόγω βελτιστοποίησης των μετα-ετικετών.
  • Αύξηση των εσωτερικών συνδέσμων για βελτίωση της δομής του ιστότοπου.

Συνολικά, το SEO audit και οι αντίστοιχες βελτιώσεις συνέβαλαν στην αύξηση της οργανικής κυκλοφορίας και της ορατότητας του ηλεκτρονικού καταστήματος “Eshop Sifnos Jewels”, βοηθώντας το να φτάσει σε νέους πελάτες και να αυξήσει τις πωλήσεις του

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Sifnos Jewels
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO Audit
Contact Title
Κλάδος Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Contact Title
Ιστοσελίδα sifnosjewels.com
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση

Θα σας καλέσουμε για ένα δωρεάν CALL 30 λεπτών και θα σας ετοιμάσουμε γραπτή δωρεάν Εκτίμηση.

Κεντρικά Γραφεία:
Διεύθυνση Δημητρακοπούλου 65,
Καλλιθέα, Αθήνα
Call Us +30 6972132823

Φτάνουμε μαζί στη Κορυφή!

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.