Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Δρ. Χειρουργός Αποστόλου

apostolou-2

Σχετικά με το Project

Με τον εξαιρετικό χειρουργό θυρεοειδούς Κωνσταντίνο Αποστόλου έχουμε αναπτύηει μια εις βάθος στρατηγική ιατρικού Μάρκετινγκ τόσο στη Google όσο και τα Social Media. Μέσα από την ανάπτυξη ιατρικής αρθρογραφίας σε στοχευμένες λέξεις κλειδιά ισχυροποιούμε και ανεβάζουμε με σταθερότητα την επισκεψιμότητα.

Ανασχεδιάσαμε την ιστοσελίδα με τις πιο σύγχρονες τεχνικές σε όλα τα επίπεδα.

Γιατί είναι σημαντική η οργανική επισκεψιμότητα

Η πρώτη σελίδα στα αποτελέσματα της Google είναι σημαντική για έναν ορθοπεδικό (ή οποιονδήποτε επαγγελματία) για τους εξής λόγους:

 1. Ορατότητα: Η πρώτη σελίδα στα αποτελέσματα της Google έχει τη μεγαλύτερη ορατότητα για τους χρήστες. Οι περισσότεροι άνθρωποι σπάνια κάνουν κλικ στις σελίδες πέρα ​​από την πρώτη, οπότε η προβολή στην πρώτη σελίδα αυξάνει τις πιθανότητες να επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας.

 2. Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία: Οι χρήστες τείνουν να θεωρούν τις ιστοσελίδες που εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα ως πιο αξιόπιστες και αξιόλογες. Η υψηλή θέση στα αποτελέσματα δίνει την εντύπωση ότι η ιστοσελίδα σας είναι αξιόπιστη και επαγγελματική, αυξάνοντας τις πιθανότητες να επιλέξουν τις υπηρεσίες σας.

 3. Αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας: Όταν η ιστοσελίδα σας βρίσκεται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κάνουν κλικ σε αυτήν οι χρήστες, αυξάνοντας έτσι την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερους ασθενείς ή πελάτες για τον ορθοπεδικό σας.

 4. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, πολλοί ορθοπεδικοί ανταγωνίζονται για πελάτες online. Μια υψηλή θέση στα αποτελέσματα της Google σας δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων ορθοπεδικών που μπορεί να προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες.

Ο Δρ. Αποστόλου είναι εξειδικευμένος χειρουργός που επικεντρώνεται στις επεμβάσεις θυρεοειδούς, παραθυρεοειδών και επινεφριδίων. Η ιστοσελίδα του, drapostolou.gr, λειτουργεί ως κύρια πλατφόρμα προσέλκυσης δυνητικών ασθενών. Στόχος αυτής της μελέτης περίπτωσης είναι να αναλύσει την τρέχουσα απόδοση SEO και να προτείνει στρατηγικές για αύξηση της κίνησης και της ορατότητας.

Τρέχουσα Απόδοση SEO

Ανάλυση SEO Σελίδας

 1. Χρήση Λέξεων-Κλειδιών: Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί ιατρικούς όρους, αλλά στερείται γενικών λέξεων-κλειδιών υγείας.
 2. Ποιότητα Περιεχομένου: Το περιεχόμενο είναι λεπτομερές αλλά μπορεί να βελτιωθεί για μη ιατρικούς επισκέπτες.
 3. Meta Tags: Οι τίτλοι και περιγραφές meta είναι συγκεκριμένοι, αλλά μπορούν να βελτιστοποιηθούν περαιτέρω.

Τεχνική Ανάλυση SEO

 1. Ταχύτητα Ιστοσελίδας: Η ταχύτητα φόρτωσης είναι μέτρια. Η βελτιστοποίηση εικόνων και η χρήση cache μπορεί να βοηθήσει.
 2. Βελτιστοποίηση για Κινητά: Η ιστοσελίδα είναι φιλική για κινητά, αλλά ορισμένα στοιχεία μπορούν να γίνουν πιο αποκριτικά.
 3. Δομή URL: Οι διευθύνσεις URL είναι καθαρές και περιγραφικές.

Ανάλυση Off-Page SEO

 1. Backlinks: Η ιστοσελίδα έχει λίγα backlinks από αξιόπιστες ιστοσελίδες υγείας.
 2. Παρουσία στα Κοινωνικά Δίκτυα: Ο Δρ. Αποστόλου είναι παρών στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά τα επίπεδα εμπλοκής είναι χαμηλά.

Στρατηγικές SEO για Αύξηση Κίνησης

Βελτιστοποίηση Λέξεων-Κλειδιών

 • Κύριες Λέξεις-Κλειδιά: Ενίσχυση της χρήσης λέξεων όπως "χειρουργική θυρεοειδούς".
 • Δευτερεύουσες Λέξεις-Κλειδιά: Συμπερίληψη λέξεων όπως "χειρουργική ενδοκρινών".
 • Long-Tail Keywords: Στόχευση λέξεων όπως "καλύτερος χειρουργός θυρεοειδούς στην Ελλάδα".

Στρατηγική Περιεχομένου

 • Άρθρα Blog: Τακτική ενημέρωση με άρθρα για ενδοκρινικές διαταραχές.
 • Εκπαίδευση Ασθενών: Δημιουργία οδηγών και βίντεο.
 • Τοπικό SEO: Βελτιστοποίηση με τοπικές λέξεις-κλειδιά.

Τεχνικές Βελτιώσεις

 • Ταχύτητα Ιστοσελίδας: Συμπίεση εικόνων και χρήση CDN.
 • Βελτιστοποίηση για Κινητά: Πλήρης ανταπόκριση όλων των στοιχείων.
 • Schema Markup: Εφαρμογή ιατρικού schema markup.

Κατασκευή Backlinks

 • Guest Posts: Συγγραφή άρθρων για αξιόπιστα blogs υγείας.
 • Συνεργασίες: Συνεργασία με άλλους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης.
 • Κριτικές Ασθενών: Ενθάρρυνση για κριτικές σε καταλόγους υγείας.

Κοινωνικά Δίκτυα και Διαδικτυακή Εμπλοκή

 • Τακτικές Ενημερώσεις: Τακτική δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα.
 • Εμπλοκή: Άμεση απάντηση σε σχόλια και μηνύματα.
 • Καμπάνιες: Στόχευση τοπικών ασθενών με καμπάνιες στα κοινωνικά δίκτυα.

Εφαρμόζοντας αυτές τις στρατηγικές SEO, ο Δρ. Αποστόλου αύξησε σημαντικά την επισκειψμότητα και την ορατότητα της ιστοσελίδας του. Εστιάζοντας στη βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών, στη στρατηγική περιεχομένου, στις τεχνικές βελτιώσεις, στην κατασκευή backlinks και στην εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα, θα βοηθήσει στην προσέλκυση μεγαλύτερου κοινού και στην εδραίωση της παρουσίας του στο διαδίκτυο. Η τακτική παρακολούθηση και οι προσαρμογές βάσει των μετρήσεων απόδοσης θα εξασφαλίσουν συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία.

Σημεία Κλειδιά

Ο χειρουργός έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, καθώς πρόκειται κυρίως για αντιμετώπιση περιστατικών που χρίζουν χειρουργικής επέμβασξς. Αυτό έχει ως συνέπεια ότι πρέπει να απτυχθεί εμπιστοσύνη από τον ιατρό προς τους ασθενείς, σε έναν τομέα όπως τον ιατρικό με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό. Το Branding είναι το σημείο κλειδί.

“Τα αποτελέσματα έρχονται στον ιατρικό κλάδο, όταν υπάρχει επιμονή, ανάπτυξη σχεδίου και εφάρμοση του όπως και συνεχής έλεγχος της απόδοσης.”

- ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Project

Contact Title
Πελάτης Χειρουργός Αποστόλου
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Google Ads, SEO, Socia
Contact Title
Κλάδος Ιατρικός
Contact Title
Ιστοσελίδα www.drapostolou.gr
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Καλέστε μας

Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του. Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!! Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing. Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του! Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Κωνσταντίνος-Αποστόλου-Βιογραφικό-Ιατρός
Dr. Αποστόλου
Γενικός Χειρουργός