fbpx
+(30) 697 213 2823 [email protected] Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα

Κατασκευή Eshop!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ DESIGN!

Το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα με απλές λειτουργίες και απεριόριστες δυνατότητες

Οι απαιτήσεις της σημερινής αγοράς καθιστούν αναγκαία πλέον για κάθε επιχείρηση την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop). Κατανοώντας τις απαιτήσεις αυτές και συμβαδίζοντας με τη νέα τεχνολογία, σας παρέχουμε μία ολοκληρωμένη λύση eshop.

Responsive Design

Το Eshop σας θα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε οι χρήστες από τις κινητές συσκευές να μπορούν να αγοράσουν άμεσα και εύκολα!

SEO και Υποστήριξη

Δημιουργούμε κείμενα και πραγματοποιούμε ολοκληρωμένη βελτιστοποίηση του Eshop σας, ώστε να μην συναντάτε προβλήματα!

Κορυφαία Εμπειρία Χρήστη

Σχεδιάζουμε την αρχιτεκτονική του Eshop σας με σύγχρονες στρατηγικές, ώστε να είναι φιλικές με την Google αλλά και για τους πελάτες σας!

Δημιουργούμε on line Eshops που δεν φαίνονται απλώς καταπληκτικά, αλλά είναι χτισμένα με την εμπειρία των χρηστών στο επίκεντρο της ανάπτυξης του κάθε έργου. Ο ιστότοπος πρέπει να είναι εξαιρετικά εύκολος στη χρήση, πλήρως λειτουργικός και ασφαλής. Χάρη σε μια αφοσιωμένη ομάδα σχεδιαστών, προγραμματιστών και Marketers, εξετάζουμε κάθε μέρος του ταξιδιού του χρήστη, από τη στιγμή που ένας χρήστης προσγειώνεται στον ιστότοπο, μέχρι τη στιγμή που πραγματοποιεί μια αγορά και πώς μπορούμε να τους κρατήσουμε να επανέρχονται ξανά και ξανά. Οι επισκέπτες του ιστότοπού σας θα περιμένουν πάντα να έχουν μια εξαιρετική εμπειρία αγορών στο διαδίκτυο και είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα συμβεί.

Τι θα περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!

# Εκπληκτική Εμφάνιση σε κάθε Έργο

Δημιουργία Eshop

Καθώς η τεχνολογία εξελλίσεται ραγδαία, το ηλεκτρονικό εμπόριο δίνει χώρο για τη μικρότερη επιχείρηση να προσεγγίσει το παγκόσμιο και πανελλήνιο κοινό με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με μειωμένο κόστος. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι ανοιχτά και είναι διαθέσιμα 24/7 και 365 ημέρες το χρόνο.

Οι τυπικές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου είναι: καλάθι αγορών, διαχείριση μελών, ενοποίηση τραπεζών και πληρωμών, διαχείριση καταλόγου και προϊόντων, εκτυπώσιμο τιμολόγιο κ.λπ.  λεπτομερώς.

Εντυπωσιακό Design!

O σχεδιασμός του Eshop σας, θα συνδυάζει ένα πανέμορφο Design με άψογη και απλή λειτουργικότητα σε όλα τα επίπεδα!

Διαφήμιση στα Social Media

Διαφημίστε το Eshop σας, αποτελεσματικά και με σχέδιο στα Social Media.

Διαφήμιση στη Google

Σχεδιάζουμε την στρατηγική σας με στόχο την πώληση των προιόντων σας μέσα από τη Google!

Βελτιστοποίηση SEO

Σωστά κείμενα, περιγραφές, άρθρα, τεχνικό SEO, Link Building. Ολοκληρωμένα πακέτα!

Γιατί Ξεχωρίζουμε!

Είμαστε δίπλα σας, σε κάθε βήμα εξέλιξης της επιχείρησης σας. Προσφέρουμε υποστήριξη σε τεχνικό επίπεδο του Eshop σας, στα Social Media όπως και στη Google! Είμαστε διαθέσιμοι είτε μέσω Email, είτε τηλεφωνικά σε καθημερινή βάση για εσάς!

Σχεδίαση Eshop για Απαιτητικούς!

Η δημιουργία του Eshop σας από την ομάδα του SEO Marketer καλύπτει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επιχειρηματία!

Τι λένε για Εμάς!

Διαβάστε μαρτυρίες από πελάτες που συνεργάστηκαν με την ομάδα του SEO Marketer! Είμαστε δίπλα σας!

Excellent Service! Very Professional, and the fastest results I have ever seen! I trust Seomarketer to the fullest, highly recommend them and would use them again for my company ! If you want the job done Seomarketer is your solution!

Γιωργος σουλης
Γιώργος Σούλης CEO Datarecall International

Ο κύριος Χατζηθεοδοσίου είναι συνεπής με διάθεση για μάθηση στις νέες εξελίξεις και θετική διάθεση να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις που του έθεσα.

exoplismos
Χρήστος Παππάς CEO Exoplismos Edu

Perfect cooperation both in the construction of our website and for promotional efforts for our company. He's always there for us in every step we take, and we trust him completely. George is a man with morals and deep knowledge in digital marketing and that's why I'm doubly happy to work with him.

vasilis panagiotis
Βασίλης Γιαννόπουλος CEO Black Rope

Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος με ήθος και πάνω από όλα αξιόπιστος. Σέβεται απόλυτα το απόρρητο, δημιουργεί στρατηγικές που φέρνουν αποτελέσματα και μπορεί να φέρει λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν. Πρόκειται για έναν συνεργάτη με εις βάθος γνώση στο SEO και τις μηχανές αναζήτησης.

testimonial
Απόστολος Σταθέλλης Ορθοπαιδικός Αθλητίατρος

Ιn the short time I worked with George, I came across with equal parts of precision, creativity, and passion. He invests in his clients and their brands and his work was always above and beyond our expectations. He has consistently demonstrated a thorough understanding of SEO with a very professional approach and attention to detail.

gina theofilidou
Τζίνα Θεοφιλίδου Virtual Assistant

  Οι πιο Συνηθισμένες Ερωτήσεις!

  Απαντάμε στα πιο συνηθισμένα ερωτήματα σας, και καλύπτουμε τις πιο σημαντικές απορίες που σας απασχολούν στη κατασκευή Eshop!

  Το κόστος θα εξαρτηθεί από κάποιους βασικούς παράγοντες. Μερικοί από αυτούς είναι το σε πόσες γλώσσες θα δημιουργηθούν τα κείμενα που θα περιλαμβάνονται σε όλο το site, λειτουργίες και δυνατότητες, premium πρόσθετα όπου χρειαστεί και εφόσον υπάρχει συγκεκριμένο αίτημα από εσάς κ.α. 

  Σε κάθε περίπτωση η κατασκευή του Eshop σας θα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό!

  Ένα μεγάλο άγχος των επιχειρηματιών είναι αν τα προιόντα μπορούν να πουληθούν. Υπάρχει προσέγγιση που μπορείτε να ακολουθήσετε. Το προιόν σας θα πρέπει να δίνει λύση στο πρόβλημα του καταναλωτή. Το επόμενο βήμα είναι να εξεταστεί το εύρος αναζήτησης του προιόντος όπως και ο ανταγωνισμός που θα αντιμετωπίσετε στη προσπάθεια που θα κάνετε για να ξεχωρίσετε! Φυσικά η τιμή του προιόντος θα παίξει ρόλο σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές σας!

  Ειδικότερα αν ξεκινάτε τώρα, ή δεν είστε αρκετά γνωστοί στο κοινό, οι διαφημίσεις σας και το πλάνο που θα δημιουργηθεί θα πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα στάδια του υποψήφιου αγοραστή! Με αυτό τον τρόπο θα στοχεύσουμε σε ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν με συγκεκριμένο πλάνο και στη συνέχεια θα τους προσεγγίσουμε σε δεύτερη και τρίτη φάση με ξεχωριστής παρουσίασης διαφημιστικά!

  Όταν αναφέρουμε ότι θα είμαστε δίπλα σας το εννοούμε! Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του Eshop σας, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση σε ότι χρειαστείτε.

  Δεν σταματάμε όμως εδώ, καθώς η ομάδα μας μπορεί να στηρίξει εξ ολοκλήρου τις διαφημιστικές σας προσπάθειες σε Google, SEO, Social Media σε μηνιαία βάση. Μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι θα έχετε ανθρώπους δίπλα σας που θα σας παρέχουν την τεχνογνωσία και ηρεμία για την εξέλιξη της επιχείρησης σας.

  Responsive Design

  Η κατασκευή του Eshop σας θα διαθέτει πανεύκολη πλόηγηση για τον επισκέπτη, μεγάλες ταχύτητες και θα είναι φιλικό προς Smartphones και Tablets!

  Εξασφαλίζουμε ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα είναι αυστηρά υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Δημιουργούμε Eshop που οι πελάτες λατρεύουν και θέλουν να επισκέπτονται ξανά και ξανά!

  Brands που μας Εμπιστεύονται!

  Εταιρείες και επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται. Καλώς ήρθατε στην οικογένεια μας.

  Κεντρικά Γραφεία

  Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα, Αθήνα 17672

  Email

  Email: [email protected]

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  +(30) 6972132823

  Follow us

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

  Καλέστε για Προσφορά