Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Κατασκευή Eshop – Δείτε τα έργα μας

Κατασκευή Eshop με τους Ειδικούς!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ DESIGN!

Το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα με απλές λειτουργίες και απεριόριστες δυνατότητες

Οι απαιτήσεις της σημερινής αγοράς καθιστούν αναγκαία πλέον για κάθε επιχείρηση την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop). Κατανοώντας τις απαιτήσεις αυτές και συμβαδίζοντας με τη νέα τεχνολογία, σας παρέχουμε μία ολοκληρωμένη λύση eshop.

Responsive Design

Το Eshop σας θα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε οι χρήστες από τις κινητές συσκευές να μπορούν να αγοράσουν άμεσα και εύκολα!

SEO και Υποστήριξη

Δημιουργούμε κείμενα και πραγματοποιούμε ολοκληρωμένη βελτιστοποίηση του Eshop σας, ώστε να μην συναντάτε προβλήματα!

Κορυφαία Εμπειρία Χρήστη

Σχεδιάζουμε την αρχιτεκτονική του Eshop σας με σύγχρονες στρατηγικές, ώστε να είναι φιλικές με την Google αλλά και για τους πελάτες σας!

Aronia Filevia

Δημιουργούμε on line Eshops που δεν φαίνονται απλώς καταπληκτικά, αλλά είναι χτισμένα με την εμπειρία των χρηστών στο επίκεντρο της ανάπτυξης του κάθε έργου. Ο ιστότοπος πρέπει να είναι εξαιρετικά εύκολος στη χρήση, πλήρως λειτουργικός και ασφαλής. Χάρη σε μια αφοσιωμένη ομάδα σχεδιαστών, προγραμματιστών και Marketers, εξετάζουμε κάθε μέρος του ταξιδιού του χρήστη, από τη στιγμή που ένας χρήστης προσγειώνεται στον ιστότοπο, μέχρι τη στιγμή που πραγματοποιεί μια αγορά και πώς μπορούμε να τους κρατήσουμε να επανέρχονται ξανά και ξανά. Οι επισκέπτες του ιστότοπού σας θα περιμένουν πάντα να έχουν μια εξαιρετική εμπειρία αγορών στο διαδίκτυο και είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα συμβεί.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα WordPress eShop για την επιχείρησή σας, τότε είστε στο σωστό δρόμο για την ανάπτυξη του παρόντος! Ένα eShop στην πλατφόρμα WordPress μπορεί να σας προσφέρει μια πολύ ισχυρή και ευέλικτη λύση για τον ηλεκτρονικό σας προσανατολισμό.

Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους το WordPress eShop είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος:

  1. Εύκολη Χρήση: Το WordPress είναι γνωστό για την φιλική προς τον χρήστη διασύνδεση του. Με λίγη εκπαίδευση, μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα το κατάστημά σας.

  2. Ευέλικτο: Με τα πληθώρα πρόσθετων και θεμάτων που είναι διαθέσιμα για το WordPress, μπορείτε να προσαρμόσετε το eShop σας όπως ακριβώς το θέλετε.

  3. Δυνατό SEO: Το WordPress προσφέρει δυνατότητες βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης, που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της ορατότητας του καταστήματός σας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

  4. Ασφάλεια: Με την κατάλληλη διαχείριση και τα αναβαθμίσεις, το WordPress μπορεί να είναι πολύ ασφαλές.

Συνεπώς, αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα WordPress eShop, η πλατφόρμα αυτή προσφέρει τις απαραίτητες εργαλεία και την υποστήριξη για να φέρετε το όραμά σας στη ζωή. Είναι μια επενδυτική και αποδοτική λύση που μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την παρουσία και τις πωλήσεις της επιχείρησής σας στον κόσμο του διαδικτύου.

Τι θα περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!

# Εκπληκτική Εμφάνιση σε κάθε Έργο

Δημιουργία Eshop

Καθώς η τεχνολογία εξελλίσεται ραγδαία, το ηλεκτρονικό εμπόριο δίνει χώρο για τη μικρότερη επιχείρηση να προσεγγίσει το παγκόσμιο και πανελλήνιο κοινό με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με μειωμένο κόστος. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι ανοιχτά και είναι διαθέσιμα 24/7 και 365 ημέρες το χρόνο.

Οι τυπικές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου είναι: καλάθι αγορών, διαχείριση μελών, ενοποίηση τραπεζών και πληρωμών, διαχείριση καταλόγου και προϊόντων, εκτυπώσιμο τιμολόγιο κ.λπ.  λεπτομερώς.

foxy-bloom.png

Εντυπωσιακό Design!

O σχεδιασμός του Eshop σας, θα συνδυάζει ένα πανέμορφο Design με άψογη και απλή λειτουργικότητα σε όλα τα επίπεδα!

Διαφήμιση στα Social Media

Διαφημίστε το Eshop σας, αποτελεσματικά και με σχέδιο στα Social Media.

Διαφήμιση στη Google

Σχεδιάζουμε την στρατηγική σας με στόχο την πώληση των προιόντων σας μέσα από τη Google!

Βελτιστοποίηση SEO

Σωστά κείμενα, περιγραφές, άρθρα, τεχνικό SEO, Link Building. Ολοκληρωμένα πακέτα!

Πως Ξεκινάμε;

Η διαδικασία κατασκευής του Eshop σας, περνάει από 3 βασικά βήματα. Για εσάς τα πράγματα είναι απλά!

Descal

Γιατί Ξεχωρίζουμε!

Είμαστε δίπλα σας, σε κάθε βήμα εξέλιξης της επιχείρησης σας. Προσφέρουμε υποστήριξη σε τεχνικό επίπεδο του Eshop σας, στα Social Media όπως και στη Google! Είμαστε διαθέσιμοι είτε μέσω Email, είτε τηλεφωνικά σε καθημερινή βάση για εσάς!

Τι λένε για Εμάς!

Διαβάστε μαρτυρίες από πελάτες που συνεργάστηκαν με την ομάδα του SEO Marketer! Είμαστε δίπλα σας!

Excellent Service! Very Professional, and the fastest results I have ever seen! I trust Seomarketer to the fullest, highly recommend them and would use them again for my company ! If you want the job done Seomarketer is your solution!

Γιώργος Σούλης CEO Datarecall International

Ο κύριος Χατζηθεοδοσίου είναι συνεπής με διάθεση για μάθηση στις νέες εξελίξεις και θετική διάθεση να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις που του έθεσα.

Χρήστος Παππάς CEO Exoplismos Edu

Perfect cooperation both in the construction of our website and for promotional efforts for our company. He's always there for us in every step we take, and we trust him completely. George is a man with morals and deep knowledge in digital marketing and that's why I'm doubly happy to work with him.

Βασίλης Γιαννόπουλος CEO Black Rope

Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος με ήθος και πάνω από όλα αξιόπιστος. Σέβεται απόλυτα το απόρρητο, δημιουργεί στρατηγικές που φέρνουν αποτελέσματα και μπορεί να φέρει λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν. Πρόκειται για έναν συνεργάτη με εις βάθος γνώση στο SEO και τις μηχανές αναζήτησης.

Απόστολος Σταθέλλης Ορθοπαιδικός Αθλητίατρος

Ιn the short time I worked with George, I came across with equal parts of precision, creativity, and passion. He invests in his clients and their brands and his work was always above and beyond our expectations. He has consistently demonstrated a thorough understanding of SEO with a very professional approach and attention to detail.

gina theofilidou
Τζίνα Θεοφιλίδου Virtual Assistant
icon Συστάσεις Πελατών icon

Τι λένε για εμάς οι ‘Επιχειρήσεις’

image

Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

ratings
koufetakia
Koufetakia.gr
Επιχειρηματίας
image

Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.

ratings
cropped-cropped-logo-1
Γεωργία Μπαδογιάννη
Επιχειρηματίας
image

Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ.

ratings
LOGO-ALL-CORFU-TRANSFERS-e1704969636549 (1)
Κώστας Αντωνακάκης
Επιχειρηματίας
image

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.

ratings
zs11
Ζαννής Σιδέρης
Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω
image

Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.

ratings
Κωνσταντίνος-Αποστόλου-Βιογραφικό-Ιατρός-1080x798
Κωνσταντίνος Αποστόλου
Γενικός Χειρουργός
img
Greece
image

Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.

ratings
imaster repair
Πάνος Σταθόπουλος
CEO & Founder iMaster Repair
img
Greece
image

Ο κύριος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας με γνώσεις στο seo και στο internet marketing εν γένει. Χαρακτηρίζεται από συνέπεια, δομημένο πλάνο και προσιτές τιμές. Αναμφίβολα μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να αναρριχηθεί στα αποτελέσματα της google ακόμα και στις πιο απαιτητικές λέξεις κλειδιά.Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ανεβάσει την επιχείρηση του στο επόμενο επίπεδο.

ratings
Κωνσταντίνος Καμουζής
Κωνσταντίνος Καμουζής
Δικηγόρος
img
Greece
image

Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμιση μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει.

ratings
stefanos
Στέφανος Κοντόπουλος
CEO & Founder, Baby Bloom Photography
img
Greece
image

Πολύ καλός επαγγελματίας ! Άψογος στην δουλειά του μέχρι τώρα ! Άμεση ανταπόκριση σε κάθε απορία μου.

ratings
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Δικηγόρος Αθηνών
img
Greece
image

Άριστος επαγγελματίας και εξαίρετος άνθρωπος. Γνωρίζει άψογα το αντικείμενο εργασίας του, παρέχει άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

ratings
barkagiannis
Γιάννης Μπαρκαγιάννης
Δικηγόρος Ποινικολόγος
img
Greece
image

Ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον Γιώργο για τον επαγγελματισμό του την συνέπεια και το ενδιαφέρον που δείχνει. Τρέχει θέματα και πράγματα που θα έπρεπε να κάνω εγώ ,είναι πάντα πρόθυμος για ότι χρειάζομαι, το αποτέλεσμα ήταν άμεσο και με συνεχής βελτίωση. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΘΕΡΜΑ.

ratings
sivota glass bottom διαφημιση κριτικη πελατη
Νίκος Τσόνος
CEO & Founder Sivota Glass Bottom
img
Greece
image

Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!

ratings
skardoutsos
Αναστάσιος Σκαρδούτσος
Ορθοπεδικός Χειρουργός
img
Greece
image

Ότι και να πω για τον Γιώργο θα είναι πολύ λίγο. Σε ευχαριστώ μου έσωσες την επιχείρηση μου δεν ξέρω τι θα έκανα με όλους αυτούς που με έβλεπαν μόνο για λεφτά και δουλειά δεν μου έκαναν ειλικρινά σου εύχομαι τα καλύτερα γιατί είσαι ο καλύτερος με διαφορά και πάνω από όλα είσαι άνθρωπος και αυτό σπανίζει.

ratings
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
CEO, On Line Metafores
img
Greece
image

Άψογος Επαγγελματίας με έχει βοηθήσει πάρα πολύ με την ιστοσελίδα της επιχείρησης μου ειδικότερα στο SEO. Τεράστια άνοδο στα αποτελέσματα της Google και πολύ επικοινωνία σε ότι χρειαστώ.

ratings
Γιώργος Φάκαλος
Γιώργος Φάκαλος
CEO & Founder Fortigaki
img
Greece

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση

Θα σας καλέσουμε για ένα δωρεάν CALL30 λεπτών και θα σας ετοιμάσουμε γραπτή δωρεάν Εκτίμηση.

Κεντρικά Γραφεία:
Διεύθυνση Δημητρακοπούλου 65,
Καλλιθέα, Αθήνα
Call Us +30 6972132823
Follow Us:

Φτάνουμε μαζί στη Κορυφή!

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.