Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Σχετικά με το Project

vedouris sound (2)

Η Vedouris Sound, μια εταιρεία που προσφέρει ηλεκτρονικά καταστήματα διαχείρισης και διαφήμισης, αντιμετώπιζε την πρόκληση της αυξημένης ανταγωνιστικότητας στην αγορά. Έπρεπε να αναδείξει τα προϊόντα της και να αυξήσει την πελατειακή της βάση. Ανέθεσε τη διαφήμιση και τη διαχείριση κοινωνικών μέσων στην SEO Marketer Digital Marketing Agency, με στόχο την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Πρόκληση: Η Vedouris Sound αντιμετώπιζε αυξημένο ανταγωνισμό στην αγορά των ηλεκτρονικών καταστημάτων διαχείρισης και διαφήμισης. Οι πελάτες είχαν περιορισμένες επιλογές και χρειαζόταν να ενισχυθεί η ορατότητά της και η αναγνώρισή της στον ψηφιακό χώρο.

Στρατηγική: Δημιουργήσαμε μια προσαρμοσμένη στρατηγική για την Vedouris Sound:

  1. Google Ads: Ανέπτυξε πολύ αποδοτικές καμπάνιες Google Ads, στοχεύοντας τις σωστές λέξεις-κλειδιά και τον σωστό στόχο κοινού, προκειμένου να αυξήσει την κίνηση στον ιστότοπο της Vedouris Sound.

  2. Διαχείριση Κοινωνικών Μέσων: Δημιούργησαμε και διαχειριστικάμε ττις επαγγελματικές σελίδες της Vedouris Sound σε Social Media όπως Facebook, Instagram. Δημοσίευσαμε τακτικά περιεχόμενο που αντανακλούσε το brand και προσέλκυε τους δυνητικούς πελάτες.

  3. Ηλεκτρονικό Κατάστημα: Βελτιώσαμε τις διαφημίσεις σε όλα τα επίπεδα όπως και την στόχευση.

Αποτελέσματα: Η στρατηγική της SEO Marketer Digital Marketing Agency έφερε εντυπωσιακά αποτελέσματα στην Vedouris Sound:

  1. Αύξηση 60% στην κίνηση του ιστότοπου και αύξηση 30% στις πωλήσεις μέσω των καμπανιών Google Ads.
  2. Αύξηση της κοινότητας στα κοινωνικά μέσα και αύξηση 50% στην ακολούθηση και τη συμμετοχή των ακόλουθων.
  3. Ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της Vedouris Sound, καθώς και μείωση του συνολικού CPA (Cost Per Acquisition).

Η συνεργασία με την SEO Marketer Digital Marketing Agency βοήθησε την Vedouris Sound να αναδείξει τον εαυτό της ως ηγέτης στον χώρο της διαχείρισης και διαφήμισης ηλεκτρονικών καταστημάτων. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση στο Google Ads, τη διαχείριση κοινωνικών μέσων, και τη βελτιστοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματός της οδήγησε σε αυξημένη ορατότητα, ανάπτυξη πελατειακής βάσης και αυξημένες πωλήσεις.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Vedouris Sound
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Ηλεκτρονικό Κατάστημα
Contact Title
Κλάδος Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress
Contact Title
Ιστοσελίδα vedourissound.com

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας