Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Βασιλειάδης Solutions

vasileiadis-solutions.gr

Σχετικά με το Project

Η εταιρεία “Βασιλειάδης Solutions” προσφέρει υπηρεσίες αποφράξεων στην περιοχή της Αθήνας. Παρά την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, αντιμετώπιζε δυσκολίες στον τομέα της προβολής στο διαδίκτυο και της αύξησης της πελατειακής βάσης. Για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης, αποφάσισε να συνεργαστεί με την ομάδα μας.

Πρόκληση: Η εταιρεία “Βασιλειάδης Solutions” αντιμετώπιζε τα εξής προβλήματα:

  1. Χαμηλή ορατότητα στις αναζητήσεις Google: Η εταιρεία δεν εμφανιζόταν ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης σχετικά με τις υπηρεσίες αποφράξεων στην Αθήνα.

  2. Χαμηλός αριθμός επισκέψεων στην ιστοσελίδα: Οι πελάτες δεν βρίσκονταν εύκολα στην ιστοσελίδα της εταιρείας, επομένως η ιστοσελίδα είχε χαμηλή επισκεψιμότητα.

  3. Ανάγκη αύξησης της πελατειακής βάσης: Η εταιρεία επιθυμούσε να αυξήσει τον αριθμό των νέων πελατών και να διευρύνει τον γεωγραφικό της πελατολόγιο.

Στρατηγική Google Ads:

  1. Ανάλυση λέξεων-κλειδιών: Η εταιρεία μας SEO Marketing Agency διεξήγαγε έρευνα λέξεων-κλειδιών για τις υπηρεσίες αποφράξεων στην Αθήνα και την ανταγωνιστική τοποθέτηση του κλάδου.

  2. Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας: Εφαρμόστηκαν τεχνικές  για τη βελτιστοποίηση των διαφημίσεων.

  3. Δημιουργία περιεχομένου: Δημιουργήθηκε υψηλής ποιότητας λεκτικά και εικαστικά σε κάθε είδους διαφήμιση.

Αποτελέσματα:

  1. Αύξηση της ορατότητας στις αναζητήσεις Google, με την εταιρεία να εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης για σχετικές λέξεις-κλειδιά.

  2. Αύξηση του αριθμού των επισκέψεων στην ιστοσελίδα της εταιρείας κατά 50%, με αυξημένη διάρκεια παραμονής των επισκεπτών.

  3. Αύξηση του αριθμού των πελατών και διεύρυνση του γεωγραφικού πελατολογίου της εταιρείας.

Η συνεργασία με την εταιρεία μας αποδείχθηκε κρίσιμη για την αύξηση της ορατότητας και της πελατειακής βάσης της εταιρείας “Βασιλειάδης Solutions”. Η στρατηγική στο Google Ads αποδείχθηκε αποτελεσματική στο να φέρει περισσότερους πελάτες και να αυξήσει την ανταγωνιστική τοποθέτηση της εταιρείας στην αγορά των αποφράξεων στην Αθήνα. Αυτή η περίπτωση αποτελεί ένα επιτυχημένο παράδειγμα πώς η σωστή στρατηγική Google Ads μπορεί να ενισχύσει την παρουσία και την ανάπτυξη μιας επιχείρησης στον ψηφιακό χώρο.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Vasileiadis Solutions
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Αποφράξεις Αθήνα
Contact Title
Κλάδος Τεχνική Εταιρεία
Contact Title
Ιστοσελίδα vasileiadis-solutions.gr
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας

vasileiadis solutions2
vasileiadis solutions2