Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
anthemion flowers
Ειδίκευση & Εμπειρία

Το SEO (Search Engine Optimization) είναι ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας προώθησης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με λουλούδια. Ακολουθώντας ορισμένες βασικές στρατηγικές, μπορείτε να βελτιώσετε την προβολή του καταστήματός σας στις μηχανές αναζήτησης και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις σας.

Σχετικά με το Project

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με πολύ βάθος σε εύρος αναζητήσεων στα οργανικά αποτελέσματα. Είναι σαφές ότι η κεντρική λέξη κλειδί είναι το ανθοπωλείο. Μια λέξη κλειδί που θα ήθελαν όλα τα ανθοπωλεία να βρίσκονται στη 1η σελίδα. 

 

Η έρευνα ανταγωνισμού, το advanced Link Building και η βελτιστοποίηση του Internal Linking στο On Page είναι τα σημεία κλειδιά. Επίσης όπως έχουμε προαναφέρει σε πολλά βίντεο μας στο Youtube, Tik Tok, η βελτιστοποίηση των ήδη δημοσιευμένων σελίδων με νέες λέξεις κλειδιά φέρνει θεματικά αποτελέσματα στην επισκεψιμότητα.

    1. Έρευνα Λέξεων-Κλειδιών (Keywords Research): Πρώτο βήμα είναι να εντοπίσετε τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τα λουλούδια και τα προϊόντα σας. Συμπεριλάβετε γεωγραφικές περιοχές αν επιθυμείτε να προσεγγίσετε τοπικούς πελάτες.

    2. Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων: Βεβαιωθείτε ότι οι σελίδες σας έχουν σωστή δομή με τίτλους, υποτίτλους (H1, H2, H3), και μετα-ετικέτες (meta-tags) που περιγράφουν το περιεχόμενο τους και περιλαμβάνουν σχετικές λέξεις-κλειδιά.

    3. Περιεχόμενο Υψηλής Ποιότητας: Δημιουργήστε περιεχόμενο που είναι χρήσιμο, ενδιαφέρον και σχετίζεται με τα λουλούδια σας. Αυτό μπορεί να είναι σελίδες προϊόντων, συμβουλές για τη φροντίδα των λουλουδιών, ιστορίες πελατών, κλπ.

Κατασκευή & Διαφήμιση

 Δημιουργούμε καμπάνιες με βάση τους στόχους σας και τις λέξεις-κλειδιά σας. Κατηγοριοποιούμε τις καμπάνιες σε διαφορετικές ομάδες. Κι αυτά είναι μόνο η αρχή σε κάθε project.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και ηλεκτρονικών καταστημάτων τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Anthemion Flowers
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO
Contact Title
Κλάδος Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας