Κατασκευή ιστοσελίδων

Φιλικότητα προς κινητά & Tablets

Κατασκευάζουμε mobile friendly ιστοσελίδες, εύκολες στον χειρισμό και ανάγνωση για όλους τους χρήστες. Σκεφτόμαστε σαν εσάς, καθώς πάνω από το 55% των χρηστών επισκέπτονται μια ιστοσελίδα από το κινητό τους ή το Tablet.

Σκεφτόμαστε με όραμα την επιτυχία σας!

Γιατί να επιλέξετε εμάς ;

Δουλεύουμε με κάθε είδους τομέα ιστoσελίδων που κυμαίνεται από το σχεδιασμό μέχρι την ανάπτυξη. Η κατασκευή ιστοσελίδας έχει ως κύριο στόχο να είναι ελκυστική για τους επισκέπτες να είναι φιλική η γνωριμία με το “Brand” που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Μέσω αυτού, ολοκληρώνουμε την ιστοσελίδα σας σε μια πλατφόρμα WordPress που καθορίζει την επωνυμία σας καθώς και εμπλέκει και εμπνέει τους επισκέπτες.

Το WordPress είναι ένα δωρεάν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) με βάση την PHP και MySQL. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν μια αρχιτεκτονική plugin και ένα πρότυπο σύστημα. Χρησιμοποιείται από περισσότερους από 60 εκατομμύρια ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένου του 30,6% των κορυφαίων 10 εκατομμυρίων ιστοσελίδων από τον Απρίλιο του 2018.

50

Πετυχημένες Συνεργασίες

70+

SEO στρατηγικές

Mobile Friendly

Όταν πρόκειται για την επιτυχία της ιστοσελίδας, της εφαρμογής ή του λογισμικού, η στρατηγική είναι τα πάντα. Είναι η βάση για την επιτυχία σας.

Κατανοούμε τις επιχειρήσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκινάμε κάθε έργο με ένα οργανωμένο πλάνο – δημιουργώντας μία μοναδική στρατηγική που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κερδίσετε με σταθερά βήματα.

Σκεφτόμαστε μπροστά!

Βοηθούμε τους συνεργάτες μας να πετύχουν με δουλειά που προσκαλεί ενεργή προσοχή των ανθρώπων.

Αναπτύσσουμε κερδοφόρες ιδέες, στρατηγικές επικοινωνίας  που έχουν πραγματικές επιχειρηματικές επιτυχίες!

Εμπειρία Χρήστη

Οι περισσότεροι ιστότοποι, κατασκευάζονται για τους ενδιαφερόμενους, χωρίς να έχουν κατά νου τους χρήστες. Οι εμπειρίες που προκύπτουν αποτυγχάνουν επειδή δεν είναι user -centric.win.

Ο σχεδιασμός εμπειρίας χρήστη (UX) λαμβάνει απόψεις και εικασίες από την εξίσωση. Εφαρμόζουμε έρευνα για να δώσουμε στους πελάτες σας αυτό που πραγματικά θέλουν.

Κατασκευή ιστοσελίδων με Δημιουργικότητα

Χρειάζεστε κάτι περισσότερο από έναν ιστότοπο. Χρειάζεστε αποτελέσματα.
Γυρίζουμε τους ιστοτόπους κάτω από την απόδοση.Έχουμε την επιχειρηματικότητα, τη δημιουργικότητα και την εμπειρία για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα και να επιτύχουμε αποτελέσματα.

Πρωτοποριακές ιδέες

Η ομάδα σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων του SEO Marketer ασχολείται με τον επαγγελματικό σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων B2B και B2C, ψηφιακή στρατηγική, εμπειρία χρηστών, διαφήμιση, κοινωνικά μέσα, συστήματα διαχείρισης περιεχομένου και πρωτοβουλίες Email Marketing για κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά.

Internet Marketing με στόχο τις πωλήσεις

Το μάρκετινγκ αφορά τη σύνδεση με τους ανθρώπους και την επίλυση των προβλημάτων τους.Το καλύτερο μάρκετινγκ ενδυναμώνει τους πελάτες και τους κάνει να αισθάνονται σίγουροι και έξυπνοι. Δημιουργούμε εμπειρίες που προσελκύουν, εμπλέκονται και μετατρέπονται.Κάθε project και τομέας απαιτούν διαφορετική προσέγγιση.

Κατανόηση κοινού

Έχουμε μια εις βάθος κατανόηση των συνηθειών και των συμπεριφορών των χρηστών. Δεσμευόμαστε να χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις που βασίζονται στην πραγματικότητα και τη μοναδική καινοτομία μας για να σας βοηθήσουμε να κυριαρχήσετε στον ανταγωνισμό. Κάθε έργο είναι προσαρμοσμένο για βέλτιστη ορατότητα και απόκριση κοινού.

Responsive Design & SEO Friendly ιστοσελίδες

To Responsive Design αναφέρεται στην ιδέα ότι ο ιστότοπός σας πρέπει να εμφανίζεται εξίσου καλά σε όλες τις συσκευές. Πρόκειται για μια προσέγγιση στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστού που εξαλείφει τη διάκριση μεταξύ της φιλικής προς το κινητό έκδοσης του ιστότοπού σας και του αντίστοιχου Desktop υπολογιστή.

Ταλέντο στη δημιουργία

Οι προγραμματιστές μας έχουν το όραμα και το ταλέντο να κάνουν έναν ιστοχώρο ζωντανό – και να εκτελέσει στο μέγιστο. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη και κάθε στοιχείο σχεδιασμού παρακινεί τους χρήστες να προχωρήσουν περισσότερο. Το κοινό σας θα νιώθει ευχαρίστηση όταν αλληλεπιδρά με την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.
Κατασκευές ιστοσελίδων

100+

Ο ιστότοπός σας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αναπνέει. Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) λειτουργεί για να διατηρεί τον ιστότοπό σας σε κορυφαία απόδοση, ενημερώνεται συχνά και πάνω από όλα είναι σχετικό.
Η διαδικασία μας βρίσκεται σε εξέλιξη και παραμένουμε μπροστά από την καμπύλη των αναπτυξιακών μας δεξιοτήτων για να ανταποκριθούμε στην πρόκληση της νέας τεχνολογίας και να αλλάξουμε τις προσδοκίες των χρηστών.
Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι αυτό που κάνει μια τοποθεσία να λειτουργεί άψογα, να ανταποκρίνεται γρήγορα και να ικανοποιεί τις περίπλοκες προσδοκίες των χρηστών. Γι αυτό τον λόγο είμαστε μπροστά σε κάθε πλάνο για να σας προσφέρουμε την μέγιστη ποιότητα.
Εστιάζουμε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία στην απόδοση του ιστότοπου – μια θετική εμπειρία χρήστη. Για εμάς, η απόδοση είναι το μόνο που έχει σημασία. Επικεντρωνόμαστε σε έναν στόχο. Να σας οδηγήσουμε στη κορυφή.

Στείλτε μας το μήνυμα σας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Back to top

Θέλεις να μαθαίνεις χρήσιμες συμβουλές για το Digital Marketing από τους Experts ; Κάνε εγγραφή μόνο με το Email σου και θα λαμβάνεις 1 Email την εβδομάδα !