Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Σχετικά με το Project

techbox

Σας παρουσιάζουμε πως το ηλεκτρονικό κατάστημα Techbox, κατάφερε να επιτύχει σημαντική αύξηση στις πωλήσεις και την αναγνωρισιμότητα μέσω στρατηγικών Digital Marketing. Θα καλύψουμε αναλυτικά τις δράσεις μας σε SEO, Social Media και Google Ads διαφημίσεις.

1. Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO)

Η στρατηγική SEO που υιοθετήσαμε περιλάμβανε τα εξής:

Έρευνα Λέξεων-Κλειδιά: Ξεκινήσαμε με εκτενή έρευνα λέξεων-κλειδιά για να εντοπίσουμε τις πιο σχετικές και αποδοτικές λέξεις-κλειδιά στον κλάδο μας. 

Βελτιστοποίηση Περιεχομένου: Αναβαθμίσαμε το περιεχόμενο του ιστοτόπος, δημιουργώντας κειμενογραφία σε κατηγορίες προιόντων, που απαντούσαν στις αναζητήσεις των χρηστών μας. Δώσαμε έμφαση στην ποιότητα και την πληροφοριακή αξία.

Τεχνικό SEO: Βελτιώσαμε την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας, διορθώσαμε σφάλματα, βελτιστοποιήσαμε τις μετα-ετικέτες και εξασφαλίσαμε ότι ο ιστότοπός μας ήταν φιλικός προς κινητές συσκευές. Άκρως σημαντικό στο σήμερα το τεχνικό κομμάτι.

Δημιουργία Backlinks: Επικεντρωθήκαμε στην απόκτηση ποιοτικών backlinks από αξιόπιστους ιστότοπους για να αυξήσουμε την εξουσία (authority) της σελίδας μας στις μηχανές αναζήτησης.

2. Διαχείριση Κοινωνικών Δικτύων (Social Media Management)

Η στρατηγική μας για τα κοινωνικά δίκτυα περιλάμβανε τα εξής:

Ανάλυση Αγοράς και Ανταγωνισμού: Αναλύσαμε τις κινήσεις των ανταγωνιστών μας και τις προτιμήσεις του κοινού μας.

Προγραμματισμός Περιεχομένου: Δημιουργήσαμε ένα λεπτομερές πλάνο περιεχομένου για τις πλατφόρμες μας (Facebook, Instagram, LinkedIn). Οι αναρτήσεις περιλάμβαναν προωθητικά μηνύματα, εκπαιδευτικό περιεχόμενο και αλληλεπίδραση με το κοινό.

Διαφήμιση στα Social Media: Χρησιμοποιήσαμε διαφημιστικά εργαλεία των πλατφορμών για στοχευμένες καμπάνιες. Επικεντρωθήκαμε σε συγκεκριμένα δημογραφικά χαρακτηριστικά για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση των διαφημίσεών μας.

Ανάλυση και Βελτιστοποίηση: Παρακολουθήσαμε την απόδοση των αναρτήσεων και των διαφημίσεών μας μέσω των analytics εργαλείων των πλατφορμών και προσαρμόσαμε τη στρατηγική μας ανάλογα.

3. Διαφημίσεις Google Ads

Στην πλατφόρμα του Google Ads, επικεντρωθήκαμε στα εξής:

Δημιουργία Στοχευμένων Καμπανιών: Δημιουργήσαμε στοχευμένες καμπάνιες με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας λέξεων-κλειδιά, επιλέγοντας τις πιο σχετικές και αποδοτικές λέξεις-κλειδιά για τις διαφημίσεις μας.

Στρατηγική Προσφορών: Εφαρμόσαμε δυναμικές στρατηγικές προσφορών για να διασφαλίσουμε ότι οι διαφημίσεις μας θα εμφανίζονται στις καλύτερες θέσεις, με το βέλτιστο κόστος ανά κλικ (CPC).

Αναλυτική Παρακολούθηση: Χρησιμοποιήσαμε το Google Analytics και το Google Ads dashboard για να παρακολουθήσουμε την απόδοση των καμπανιών μας σε πραγματικό χρόνο. Εξετάσαμε δείκτες όπως το Click-Through Rate (CTR), το Cost Per Conversion (CPC) και το Return on Ad Spend (ROAS).

Βελτιστοποίηση και A/B Testing: Πραγματοποιήσαμε A/B testing στις διαφημίσεις μας για να βρούμε τις πιο αποδοτικές εκδοχές και συνεχώς βελτιστοποιούσαμε τις καμπάνιες μας με βάση τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα

Μέσω αυτών των στοχευμένων δράσεων, το ηλεκτρονικό κατάστημα Techbox κατάφερε να αυξήσει σημαντικά την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας της, να βελτιώσει την αναγνωρισιμότητα του brand και να ενισχύσει τις πωλήσεις της. Συγκεκριμένα:

  • Αύξηση οργανικής κίνησης: Καταγράψαμε αύξηση στην οργανική κίνηση του ιστότοπου.
  • Βελτίωση της αλληλεπίδρασης στα social media: Παρατηρήσαμε αύξηση της αλληλεπίδρασης με το κοινό μας κατά 40% στα social media.
  • Απόδοση διαφημίσεων: Οι διαφημίσεις Google Ads πέτυχαν αύξηση στο ROAS κατά 30%.

Αυτά τα αποτελέσματα καταδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της ολοκληρωμένης στρατηγικής digital marketing που υιοθετήσαμε στην Techbox. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και είμαι στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση δικηγορικών γραφείων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Techbox
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO, Social Media, Google
Contact Title
Κλάδος Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress
Contact Title
Ιστοσελίδα techbox.com.gr

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας