Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Geminus Engineers

Geminus Engineers

Σχετικά με το Project

Εξαιρετική συνεργασία με εταιρεία Αρχιτεκτονικής χώρων και κτιρίων σε διαφημίσεις Google ads. 

Βήμα 1: Σχεδιασμός και Προετοιμασία

1. Ανάλυση Αναγκών και Στόχων: Σε αυτό το βήμα, η εταιρεία αρχιτεκτονικής συναντιέται με την ομάδα ανάπτυξης ιστοσελίδας για να καθορίσουν τις ακριβείς ανάγκες και στόχους του έργου. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν την παρουσίαση των έργων, τη δυνατότητα φόρμας επικοινωνίας, την προβολή πορτφολίου, και πληροφορίες για την εταιρεία.

2. Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Ο σχεδιασμός του πρωτότυπου της ιστοσελίδας ξεκινά με τη δημιουργία του Design.

Βήμα 2: Ανάπτυξη

3. Εγκατάσταση WordPress και Θέματος: Το WordPress εγκαθίσταται σε έναν διακομιστή. Επιλέγεται ένα κατάλληλο θέμα που ταιριάζει με τον τομέα της αρχιτεκτονικής.

4. Προσαρμογή Θέματος: Το επιλεγμένο θέμα προσαρμόζεται σύμφωνα με το σχεδιασμό, προσθέτοντας λογότυπο, χρώματα, γραμματοσειρές και άλλα γραφικά στοιχεία.

5. Δημιουργία Περιεχομένου: Δημιουργούνται οι σελίδες περιεχομένου όπως “Υπηρεσίες”, “Έργα”, “Σχετικά με εμάς”, “Επικοινωνία” κ.ά. Προστίθενται εικόνες, κείμενα και λοιπό περιεχόμενο.

6. Προσθήκη Λειτουργικοτήτων: Προστίθενται λειτουργικότητες όπως φόρμες επικοινωνίας, δυνατότητα αξιολόγησης έργων, δυνατότητα αναζήτησης, ενσωμάτωση χάρτη για τον εντοπισμό του γραφείου, κ.ά.

Βήμα 3: Τεστ και Βελτιστοποίηση

7. Δοκιμές Λειτουργικότητας και Εμφάνισης: Οι διάφορες σελίδες και λειτουργίες δοκιμάζονται για να βεβαιωθούμε ότι λειτουργούν σωστά και έχουν σωστή εμφάνιση σε διάφορες συσκευές και περιηγητές.

8. Βελτιστοποίηση Ταχύτητας και SEO: Γίνονται βελτιστοποιήσεις για την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας και την βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO).

Βήμα 4: Εκκίνηση και Κατάρτιση

9. Κατάρτιση Χρηστών: Οι υπεύθυνοι της εταιρείας αρχιτεκτονικής καταρτίζονται για τη διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας μέσω του διαχειριστικού περιβάλλοντος του WordPress.

10. Εκκίνηση και Προώθηση: Η ιστοσελίδα είναι πλέον έτοιμη για λειτουργία. Προωθείται μέσω κοινωνικών μέσων, μαζικής επικοινωνίας και άλλων καναλιών.

Βήμα 5: Συντήρηση και Εξέλιξη

11. Συντήρηση και Ενημερώσεις: Η ιστοσελίδα παρακολουθείται για τυχόν προβλήματα και ενημερώνεται τακτικά με νέο περιεχόμενο και εξελίξεις.

12. Περαιτέρω Ανάπτυξη: Με την πάροδο του χρόνου, η ιστοσελίδα μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω με νέες λειτουργίες, προσθήκη έργων και ενδεχομένως ανανέωση του σχεδιασμού.

Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία αρχιτεκτονικής ολοκληρώνει επιτυχώς το έργο της κατασκευής μιας ιστοσελίδας WordPress που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της για παρουσίαση των έργων και επικοινωνίας με τους πελάτες της.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Geminus Engineers
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Web Design
Contact Title
Κλάδος Εταιρεία Σχεδίασης Κτιρίων
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας