Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Rozali Photography

Σχετικά με το Project

Rozali Photography

Το Rozali Photography είναι μια εξειδικευμένη φωτογραφική υπηρεσία με έδρα την Αθήνα, που προσφέρει επαγγελματικές φωτογραφήσεις για γάμους, βαπτίσεις, και άλλες ειδικές περιστάσεις. Αντιμέτωποι με την πρόκληση να επεκτείνουν τη βάση των πελατών τους, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των social media, και συγκεκριμένα του TikTok, για να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα και να φέρουν νέους πελάτες.

Στρατηγική και Στόχοι

Η στρατηγική μας για την Rozali Photography περιελάμβανε την ανάπτυξη και εκτέλεση μιας ολοκληρωμένης καμπάνιας social media, με κύριο στόχο την αύξηση των κρατήσεων για φωτογραφικές υπηρεσίες μέσω αυξημένης αναγνωρισιμότητας και αλληλεπίδρασης με το κοινό. Οι στόχοι μας ήταν:

  1. Αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand.
  2. Ενίσχυση της αλληλεπίδρασης και του engagement με το κοινό.
  3. Αύξηση των κρατήσεων φωτογραφικών υπηρεσιών.

Βήματα Εφαρμογής

1. Ανάλυση Αγοράς και Στόχευση Κοινού

Πρώτο βήμα ήταν η ανάλυση της αγοράς και η στόχευση του κατάλληλου κοινού. Αναγνωρίσαμε ότι το κοινό του TikTok είναι νεανικό, δημιουργικό και αγαπά τις οπτικά ελκυστικές και αυθεντικές εμπειρίες. Επομένως, επικεντρωθήκαμε σε ζευγάρια που σχεδίαζαν τον γάμο τους και νέους γονείς που προετοίμαζαν βαπτίσεις.

2. Δημιουργία Περιεχομένου

Δημιουργήσαμε μια σειρά από σύντομα, ελκυστικά βίντεο που έδειχναν τη δουλειά της Rozali Photography σε πραγματικές συνθήκες, όπως παρασκήνια από φωτογραφήσεις, προετοιμασίες και στιγμές συγκίνησης από τους πελάτες. Τα βίντεο αυτά σχεδιάστηκαν με τρόπο ώστε να είναι αυθεντικά και συναισθηματικά, αποτυπώνοντας την τέχνη και την αφοσίωση της ομάδας.

3. Χρήση Διαφημιστικών Καμπανιών

Παράλληλα, αξιοποιήσαμε τις διαφημιστικές δυνατότητες του TikTok και των άλλων social media πλατφορμών όπως το Instagram και το Facebook. Δημιουργήσαμε στοχευμένες διαφημίσεις με βάση τα ενδιαφέροντα και τη δημογραφία του κοινού μας, οδηγώντας τους χρήστες στην ιστοσελίδα της Rozali Photography για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις.

4. Αλληλεπίδραση με το Κοινό

Η συνεχής αλληλεπίδραση με το κοινό ήταν κρίσιμη για την επιτυχία μας. Απαντήσαμε σε σχόλια, μοιραστήκαμε ιστορίες πελατών, και ενθαρρύναμε το κοινό να συμμετέχει σε διαγωνισμούς και να μοιράζεται τις δικές του εμπειρίες από φωτογραφίσεις.

Αποτελέσματα

Η στρατηγική αυτή απέφερε εντυπωσιακά αποτελέσματα για τη Rozali Photography:

  1. Αύξηση Αναγνωρισιμότητας: Η παρουσία της Rozali Photography στο TikTok και τα social media αυξήθηκε, με τα βίντεο να συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.
  2. Engagement: Το engagement στα social media αυξήθηκε, με τους χρήστες να συμμετέχουν ενεργά στις αναρτήσεις και τους διαγωνισμούς.
  3. Αύξηση Κρατήσεων: Οι κρατήσεις για φωτογραφικές υπηρεσίες αυξήθηκαν μέσα στους πρώτους έξι μήνες της καμπάνιας.

Αποτελέσματα Google Ads

Η ενσωμάτωση του Google Ads στη συνολική στρατηγική μας απέφερε τα εξής αποτελέσματα:

  1. Αύξηση Επισκεψιμότητας Ιστοσελίδας: Η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα της Rozali Photography αυξήθηκε, με πολλούς νέους επισκέπτες να έρχονται μέσω των διαφημίσεων Google Ads.
  2. Αύξηση Κρατήσεων: Οι κρατήσεις για φωτογραφικές υπηρεσίες αυξήθηκαν μέσα στους πρώτους  μήνες από την έναρξη των καμπανιών Google Ads.
  3. Βελτίωση Αναγνωρισιμότητας: Η αναγνωρισιμότητα του brand αυξήθηκε σημαντικά, με τη Rozali Photography να αναγνωρίζεται ως μία από τις κορυφαίες επιλογές για φωτογραφικές υπηρεσίες στην Αθήνα.

Συμπέρασμα

Η επιτυχημένη χρήση του TikTok και των social media βοήθησε την Rozali Photography να αυξήσει την αναγνωρισιμότητά της και να προσελκύσει νέους πελάτες. Με στρατηγική στόχευση, δημιουργία αυθεντικού περιεχομένου και συνεχή αλληλεπίδραση με το κοινό, η εταιρεία κατάφερε να ξεχωρίσει στον ανταγωνιστικό χώρο της φωτογραφίας και να αναπτύξει την επιχείρησή της αποτελεσματικά.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση δικηγορικών γραφείων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Rozali Photography
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Social Media, Google
Contact Title
Κλάδος FLYING DRESS
Contact Title
Πλατφόρμα Social Media
Contact Title
Ιστοσελίδα rozaliphotography.com

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας