Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Μεταφορική Σπανός

Σχετικά με το Project

spanos transfer

Ο πελάτης, η μεταφορική εταιρεία Σπανός, είχε ως στόχο την αναβάθμιση της παρουσίας της στο διαδίκτυο και την αύξηση της ορατότητάς της στο διαδίκτυο μέσω της κατασκευής μιας νέας ιστοσελίδας και της διαφήμισής της στην πλατφόρμα της Google.

Κατασκευή Ιστοσελίδας σε WordPress:

  1. Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Ξεκινήσαμε με τον σχεδιασμό μιας ευχρηστίας και επαγγελματικής ιστοσελίδας που θα αντανακλούσε την ταυτότητα της εταιρείας. Επιλέξαμε ένα κατάλληλο WordPress θέμα και προσαρμόσαμε τον σχεδιασμό σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

  2. Πληροφορίες για την Εταιρεία: Δημιουργήσαμε μια σελίδα “Σχετικά με εμάς” που περιείχε πληροφορίες για την ιστορία, τη φιλοσοφία και τις υπηρεσίες της μεταφορικής εταιρείας Σπανός.

  3. Υπηρεσίες: Δημιουργήσαμε μια σελίδα που περιείχε λεπτομερείς πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, όπως μεταφορές, αποθήκευση, διανομές, κ.λπ.

  4. Στοιχεία Επικοινωνίας: Ενσωματώσαμε στοιχεία επικοινωνίας, φόρμα επικοινωνίας και χάρτη Google για να διευκολύνουμε τους πελάτες να επικοινωνήσουν με την εταιρεία.

  5. Ενσωμάτωση Blog: Δημιουργήσαμε ένα blog για την εταιρεία, όπου δημοσιεύονται συχνά άρθρα σχετικά με τις τάσεις στον χώρο των μεταφορών και των λοιπών υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία.

Διαφήμιση στη Google:

  1. Καμπάνια Google Ads: Δημιουργήσαμε μια καμπάνια Google Ads με στόχο την αύξηση της ορατότητας της εταιρείας στην αναζήτηση Google. Χρησιμοποιήσαμε κομβικές λέξεις που σχετίζονται με τις υπηρεσίες μετακόμισης.

  2. Παρακολούθηση και Βελτιστοποίηση: Συνεχίσαμε να παρακολουθούμε την απόδοση της καμπάνιας και να την βελτιστοποιούμε ώστε να επιτύχουμε τον μέγιστο δυνατό αριθμό κλικ και μετατροπών με τον ελάχιστο δυνατό κόστος.

Αποτελέσματα:

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, η μεταφορική εταιρεία Σπανός είδε σημαντική αύξηση της ορατότητάς της στην αναζήτηση Google και αυξημένη επικοινωνία από νέους πελάτες. Η νέα ιστοσελίδα είναι πλέον ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την προβολή των υπηρεσιών της εταιρείας και την προσέλκυση νέων πελατών.

Αυτό το case study αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση για εταιρείες που επιθυμούν να βελτιώσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο και να αυξήσουν την ορατότητά τους μέσω της κατασκευής ιστοσελίδας και της διαφήμισης στην Google.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Μεταφορική Spanos
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO
Contact Title
Κλάδος Υπηρεσίες Ταξί
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress
Contact Title
Ιστοσελίδα kefaloniataxiservice.gr

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας