Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
koufetakia

Σχετικά με το Project

Το Koufetakia είναι ένα όμορφο ηλεκτρονικό κατάστημα με έμφαση τα είδη γάμου και βάπτισης. Το αίτημα του ιδιοκτήτη ήταν ξεκάθαρο. Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σε όλα τα επίπεδα. Ένα καθόλου εύκολο project, καθώς τα προιόντα πολλά, κατηγορίες, και το magento δεν είναι η πιο εύκολη πλατφόρμα στη διαχείριση τεχνικών ζητημάτων. Μια από τις κεντρικές λέξεις κλειδιά είναι οι μπομπονιέρες βάπτισης και αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος σε συνδυασμό με την On Page Βελτιστοποίηση.

Θα ανανέωνουμε την σελίδα με νέες πληροφορίες για τις επιτυχίες που σύντομα έρχονται.

Μπορεί να πετύχει;

Τα Eshop στην Ελλάδα είναι πάρα πολλά και η Ελληνική αγορά δεν είναι τόσο μεγάλη και ισχυρή όσο νομίζουμε. Αυτό σημαίνει λοτι για να ξεχωρίσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να έχει συνέπεια και επιμονή στη στρατηγική που ακολουθεί σε κάθε πλατφόρμα.

Το μυστικό της επιτυχίας είναι απλά αυτό. Να βελτιώνεις την αποδοτικότητα των διαφημίσεων και του Brand, με αναλυτική έρευνα ανταγωνισμού και πρωτότυπες ιδέες.

    1. Έρευνα Λέξεων-Κλειδιών (Keywords Research): Πρώτο βήμα είναι να εντοπίσετε τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τα λουλούδια και τα προϊόντα σας. Συμπεριλάβετε γεωγραφικές περιοχές αν επιθυμείτε να προσεγγίσετε τοπικούς πελάτες.

    2. Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων: Βεβαιωθείτε ότι οι σελίδες σας έχουν σωστή δομή με τίτλους, υποτίτλους (H1, H2, H3), και μετα-ετικέτες (meta-tags) που περιγράφουν το περιεχόμενο τους και περιλαμβάνουν σχετικές λέξεις-κλειδιά.

    3. Περιεχόμενο Υψηλής Ποιότητας: Δημιουργήστε περιεχόμενο που είναι χρήσιμο, ενδιαφέρον και σχετίζεται με τα λουλούδια σας. Αυτό μπορεί να είναι σελίδες προϊόντων, συμβουλές για τη φροντίδα των λουλουδιών, ιστορίες πελατών, κλπ.

Κατασκευή & Διαφήμιση

 Δημιουργούμε καμπάνιες με βάση τους στόχους σας και τις λέξεις-κλειδιά σας. Κατηγοριοποιούμε τις καμπάνιες σε διαφορετικές ομάδες. Κι αυτά είναι μόνο η αρχή σε κάθε project.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και ηλεκτρονικών καταστημάτων τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Koufetakia
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO
Contact Title
Κλάδος Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας