Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Προώθηση Eshop – Διαφήμιση με σχέδιο 2024

Google news
προωθηση και διαφημιση eshop

Πίνακας Περιεχομένου

Προώθηση Eshop – Πως να διαφημίσω το eshop μου στη Google

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υψηλότερη κατάταξη από ό, τι οι ανταγωνιστές σας στη Google είναι απαραίτητη. Αλλά, τι γίνεται αν δεν γνωρίζετε τις συμβουλές SEO και τα τεχνάσματα που θα οδηγήσουν το site σας στην κορυφή; Εάν χάνεις κλικ, πιθανόν να χάσεις και πωλήσεις.

Είτε αρχίζετε απλά με έναν νέο ιστότοπο είτε βελτιώνετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο, αυτός ο πλήρης οδηγός παρέχει χρήσιμες τακτικές προτάσεις για την ενίσχυση του παιχνιδιού στο SEO.

Αυτές τις μέρες, η επίτευξη της πρώτης σελίδας δεν αρκεί. Πρέπει να βρίσκεστε στη πρώτη πεντάδα.

Το 2011, η Search Engine Watch ανέφερε ότι μια ερευνητική μελέτη από την Optify ανακάλυψε ότι “οι ιστότοποι που έλαβαν την πρώτη θέση έλαβαν μέσο ποσοστό αναλογίας κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR) 36,4%. ο αριθμός δύο είχε CTR 12,5%. και ο αριθμός τρία είχε CTR 9,5%. “

Διαβάστε : Πώς να χρησιμοποιήσετε το Schema Markup για SEO

Μια άλλη μελέτη του Gabe Donnini στο Marketing Land πέρυσι υποστήριξε τα ευρήματα της Optify. Έδειξε ότι “το μερίδιο των εμφανίσεων που προέρχονται από την πρώτη θέση είναι σχεδόν διπλάσιο από το μερίδιο των εμφανίσεων που προέρχονται από την δεύτερη θέση, δείχνοντας πραγματικά την αξία που κατέχει η πρώτη θέση”.

Τι σημαίνει αυτό σε όρους λαϊκής; Αν δεν έχετε μια ισχυρή στρατηγική SEO στη θέση σας, βγαίνετε εκτός από τις εμπορικές εντυπώσεις, τα κλικ και τις πωλήσεις.

Θέλετε να μάθετε πώς να ταξινομήσετε τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου; Πάμε να δούμε παρακάτω.

Έρευνα

Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε εργασία SEO (on-site ή off-site), θα πρέπει να ξεκινήσετε με την γενική έρευνα – έρευνα λέξης κλειδιού και έρευνα ανταγωνιστή.

Γιατί;

Η έρευνα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του SEO. Η στόχευση των λανθασμένων λέξεων-κλειδιών μπορεί να καταστρέψει την καμπάνια σας δημιουργώντας κυκλοφορία χαμηλής ποιότητας και χαμηλές μετατροπές πράγμα που καμία επιχείρηση δεν το θέλει!

Α: Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Υπάρχουν τρεις κύριες περιοχές στις οποίες πρέπει να εστιάσετε κατά τη διεξαγωγή έρευνας λέξεων-κλειδιών:

1. Βρείτε λέξεις-κλειδιά για την αρχική σας σελίδα και τις σελίδες προϊόντων

Όταν πρόκειται να βελτιστοποιήσετε τις πιο σημαντικές σελίδες του ιστότοπού σας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τη σχετικότητα, τον όγκο αναζήτησης και τη δυσκολία κατάταξης.

Προτείνω να χρησιμοποιείτε λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται ιδιαίτερα με το εμπορικό σήμα ή τα προϊόντα σας και έχουν υψηλό όγκο αναζήτησης ακριβούς αντιστοίχισης (τοπικό και όχι παγκόσμιο) στο δωρεάν εργαλείο λέξεων-κλειδιών AdWords της Google και έχουν χαμηλή βαθμολογία δυσκολίας από το εργαλείο λέξεων-κλειδιών της Moz.

Προσέξτε να μην επιλέξετε λέξεις-κλειδιά που είναι ευρείες ή υπερβολικά ανταγωνιστικές. Εάν ο ανταγωνισμός είναι πολύ ευρύς, πιθανότατα θα καταλήξετε με υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης και χαμηλό ποσοστό μετατροπής, λόγω του γεγονότος ότι οι χρήστες κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας και δεν βρίσκουν αυτό που ψάχνουν. Επιπλέον, αν πάτε με λέξεις-κλειδιά υψηλού ανταγωνισμού, θα χρειαστεί πολύς χρόνος για την επίτευξη υψηλών βαθμολογιών.

Διαβάστε : SEO – Λέξεις κλειδιά γιατί έχουν σημασία και πως τις βρίσκουμε

Για παράδειγμα, εάν κατασκευάζετε φίλτρα καφέ “όλα τα φυσικά”, δεν θα πρέπει να ακολουθείτε ευρείες λέξεις-κλειδιά όπως “καφές”, “φυσικός καφές” ή “βιολογικός καφές”, καθώς αυτές δεν είναι συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά για άτομα που αναζητούν φίλτρα καφέ . Επίσης, αυτές οι λέξεις-κλειδιά έχουν υψηλό ανταγωνισμό και ο ιστότοπός σας πιθανότατα δεν θα κατατάσσεται ψηλά εναντίον μεγάλων κατασκευαστών καφέ.

2. Καθορίστε τις λέξεις-κλειδιά για θέματα blog

Η δημιουργία του περιεχομένου του ιστολογίου μπορεί να σας βοηθήσει να κατατάξετε την επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου για επιπλέον λέξεις-κλειδιά που ενδέχεται να μην έχουν θέση στον κύριο ιστότοπό σας. Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις λέξεις-κλειδιά long-tail με το ιστολόγιό σας.

Ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες λέξεις κλειδιά ούτως ή άλλως; Αυτές είναι μοναδικές αναζητήσεις που χρησιμοποιούν οι χρήστες για να βρουν τα πράγματα online. Αποτελούνται από περισσότερες από μία λέξεις.

Για παράδειγμα, ίσως ακούγεται καλή ιδέα να προσπαθήσετε να κατατάξετε τον “καφέ” αν πουλάτε καφέδες. Ωστόσο, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι δημοφιλείς όροι αναζήτησης, όπως ο καφές, αποτελούν λιγότερο από το 30% των αναζητήσεων που πραγματοποιούνται στον ιστό.

Σύμφωνα με τον Moz, “Το υπόλοιπο 70% βρίσκεται σε αυτό που λέγεται” μακρά ουρά “αναζήτησης. Η μακρά ουρά περιέχει εκατοντάδες εκατομμύρια μοναδικές αναζητήσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν μερικές φορές σε μια δεδομένη ημέρα, αλλά όταν συγκεντρωθούν, αποτελούν την πλειοψηφία της ζήτησης στον κόσμο για πληροφορίες μέσω μηχανών αναζήτησης. “

Με αυτό το πνεύμα, πηγαίνετε σε λέξεις-κλειδιά μεγάλης απόστασης που έχουν υψηλό όγκο αναζήτησης ακριβούς αντιστοίχισης (τοπικό και όχι παγκόσμιο) και χαμηλό βαθμό δυσκολίας. Μετά την εξάντληση αυτής της λίστας, μπορείτε να αρχίσετε να στοχεύετε λέξεις-κλειδιά χαμηλότερου όγκου που εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά σχετικές.

Σημείωση: Ποτέ δεν πρέπει να αναπαράγετε καμία από τις ιστοσελίδες σας ή τις αναρτήσεις ιστολογίου σας με λέξεις-κλειδιά. Όταν γράφετε για το ιστολόγιό σας, επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη εξαιρετικού περιεχομένου σε θέματα που οι άνθρωποι θα θέλουν να διαβάσουν και να μοιραστούν.

Στην ουσία, να γράφετε πάντα για τους ανθρώπους, όχι για τις μηχανές αναζήτησης. Ο αλγόριθμος της Google ανταμείβει τώρα τους ιστότοπους που δημιουργούν εξαιρετικό περιεχόμενο και τιμωρούν τους ιστότοπους με τα πράγματα με λέξεις-κλειδιά ή χρησιμοποιούν άλλες τακτικές που μπορούν να θεωρηθούν ως χειραγώγιμες.

3. Αποφύγετε την αποθάρρυνση λέξεων-κλειδιών

Η αποθάρρυνση λέξεων-κλειδιών εμφανίζεται όταν πολλές σελίδες του ίδιου ιστότοπου προσπαθούν να κατατάξουν την ίδια λέξη-κλειδί.

Σε μια ανάρτηση στην On Page SEO, ο Sean Work από την KISSmetrics σημειώνει ότι “Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι προκαλεί σύγχυση στις μηχανές αναζήτησης. Καταλήγετε να τους αναγκάζετε να επιλέξουν ποια σελίδα είναι πιο σημαντική για τη συγκεκριμένη λέξη-κλειδί από την ομάδα των ιστοσελίδων. Αυτό αποδυναμώνει την ικανότητά σας να αποκτάτε επισκεψιμότητα για αυτήν τη λέξη-κλειδί. “

Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι δεν πρέπει να γράφετε ακόμη μια δημοσίευση στο blog χρησιμοποιώντας μια λέξη-κλειδί που εστιάσατε σε μία από τις σελίδες στο κύριο τμήμα του ιστότοπού σας.

Προκειμένου να αποφύγετε την εξαφάνιση λέξεων-κλειδιών, καταγράψτε κάθε σελίδα του ιστότοπού σας σε ένα υπολογιστικό φύλλο με τις λέξεις-κλειδιά που προσπαθείτε να ταξινομήσετε. Εάν ταξινομήσετε τη στήλη λέξεων-κλειδιών, δεν θα πρέπει να δείτε διπλασιασμό ακριβών λέξεων-κλειδιών.

Β: Έρευνα Ανταγωνισμού

Αφού κάνετε έρευνα λέξης-κλειδιού, βρίσκεστε στη μέση! Τώρα ήρθε η ώρα να διεξαγάγει έρευνα ανταγωνιστών. Πρέπει να λάβετε υπόψη:

1. Για ποιες λέξεις-κλειδιά οι κύριοι ανταγωνιστές σας ανεβαίνουν ;

Συγκεντρώστε μια λίστα των λέξεων-κλειδιών που οι ανταγωνιστές σας φαίνεται να χρησιμοποιούν με τη στρατηγική SEO τους. Επίσης, θα πρέπει να εξετάσετε αν έχουν υψηλότερη εξουσιοδότηση τομέα (DA) από εσάς; Οι ιστοσελίδες τους έχουν υψηλότερο Page Authority (PA) από εσάς;

Διαβάστε  Σχέδιο Μάρκετινγκ για νέο προϊόν / Νέα Υπηρεσία

Εάν οι ανταγωνιστές σας έχουν σημαντικά υψηλότερα DA ή PA από εσάς, ίσως είναι καλή ιδέα να επικεντρωθείτε σε άλλες λέξεις-κλειδιά, καθώς οι ανταγωνιστές λέξεις κλειδιά θα είναι πολύ δύσκολες. Προσπαθήστε να πάτε για ευκολότερες νίκες, αν μπορείτε!

Για να προσδιορίσετε το DA ή το PA κάθε ιστοτόπου ή ιστοσελίδας, απλά εγκαταστήστε τη δωρεάν γραμμή εργαλείων Moz για Chrome ή Firefox.

2. Από που παίρνουν backlinks ;

Ένα πραγματικά σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να φτιάξετε μια λίστα με τα μέρη που οι ανταγωνιστές σας παίρνουν τους εισερχόμενους συνδέσμους τους. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μερικά on Line seo εργαλεία όπου θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τα links των ανταγωνιστών αλλά και το Domain Authority.

Πριν προσεγγίσετε τους ιστότοπους της λίστας που θα δημιουργήσετε, πρώτα διαγράψτε κάθε ιστότοπο με χαμηλή βαθμολογία DA. Η απόκτηση ενός εισερχόμενου συνδέσμου από έναν ιστότοπο με χαμηλή βαθμολογία DA μπορεί να βλάψει την κατάταξή σας καθώς η Google μπορεί να υποψιάζεται ότι ένας κακός ιστότοπος συνδέεται με εσάς επειδή έχετε επίσης έναν κακό ιστότοπο. Είναι καλό να το ξέρετε, έτσι;

3. Ποια είναι η αρχιτεκτονική του ιστοτόπου τους;

Κοιτάξτε την αρχιτεκτονική των ιστότοπων ανταγωνιστικών τοποθεσιών. Ποια είναι η πλοήγησή τους; Πόσο βαθιά συνδέονται οι σύνδεσμοι τους; Τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην αρχιτεκτονική για:

 • Δημοφιλή προϊόντα σε μια συγκεκριμένη κατηγορία
 • Σχετικά προϊόντα
 • Κορυφαία προϊόντα
 • Προϊόντα που έχετε δει πρόσφατα

Μόλις έχετε μια ιδέα για το πώς οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου σας οργανώνουν την αρχιτεκτονική τους, μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να ακολουθήσετε την ίδια διαδρομή, να ακολουθήσετε την ίδια διαδρομή με τροποποιήσεις ή να ακολουθήσετε μια εντελώς διαφορετική διαδρομή.

Διαβάστε : SEO Βελτιστοποίηση – Συμβουλές SEO για την ιστοσελίδα σας

Σύμφωνα με το Moz το 2011, “οι περισσότεροι SEO υποστηρίζουν ότι οι σελίδες που θάβονται πολύ βαθιά στην αρχιτεκτονική ενδέχεται να μην λαμβάνουν αρκετό Juice σύνδεσης για να είναι ορατές στις μηχανές αναζήτησης. Βεβαίως, παραμένει αλήθεια ότι με την προώθηση της αρχιτεκτονικής, μπορείτε να βελτιώσετε τη συνολική της κατάταξη. “

Έτσι, εάν βλέπετε σημαντικούς ανταγωνιστές με βαθιά αρχιτεκτονική πλοήγησης, δεν πρέπει να τις αντιγράφετε απλά επειδή είναι ένα μεγάλο εμπορικό σήμα.

4. Από στρατηγική άποψη, πώς μπορείτε να διαφοροποιήσετε τον ιστότοπό σας;

Αυτή η ερώτηση συνδέεται στενά με αυτά που μόλις συζητήσαμε για την αρχιτεκτονική του ιστοτόπου. Τι μπορείτε να κάνετε για τον ιστότοπό σας που θα το κάνει διαφορετικό και καλύτερο από τους ανταγωνιστές σας; Μπορείτε να βελτιώσετε την αρχιτεκτονική πλοήγησης; Πώς μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο κοινωνικό; Θα προσθέσετε ένα blog εάν οι ανταγωνιστές σας δεν έχουν ένα; Κάντε μια λίστα με τις ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας είναι καλύτερος για τους καταναλωτές από τους δικούς τους.

 Εντοπισμός τωρινών προβλημάτων
Αφού διεξαγάγατε την έρευνα λέξεων-κλειδιών και ανταγωνιστών σας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τον έλεγχο του ιστότοπού σας για προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν. Τα κορυφαία πράγματα που σας προτείνουμε να επικεντρωθείτε στο στάδιο του ελέγχου είναι:

Α: Βρείτε γρήγορα τα σφάλματα της τοποθεσίας
Μου αρέσει να χρησιμοποιώ Screaming Frog για να βρω τυχόν σφάλματα στον ιστότοπο. Το Screaming Frog είναι ελεύθερο να χρησιμοποιήσει και θα “σπάσει τους συνδέσμους ιστοτόπων σας”, εικόνες, CSS, σενάριο και εφαρμογές από μια προοπτική SEO. “Στη συνέχεια, θα σας παρέχει μια σύνοψη των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των σφαλμάτων, των ανακατευθύνσεων, των διπλών σελίδων, , και ούτω καθεξής. Φοβερό!

Τα κορυφαία σφάλματα που θα θέλετε να διορθώσετε γρήγορα περιλαμβάνουν:

 • Ανακατεύθυνση οποιωνδήποτε 404 σελίδων σε πραγματικό περιεχόμενο
 • Αλλαγή 302 ανακατευθύνσεων σε 301 ανακατευθύνσεις
 • Ενημέρωση διπλών σελίδων περιεχομένου, μετα-τίτλων και μετα-περιγραφών

Το Screaming Frog θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τα παραπάνω και πολλά άλλα σφάλματα του ιστότοπου που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το SEO, τη συνολική χρηστικότητα και τον ρυθμό μετατροπής.

Β: Καθορίστε την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας

Αφού φροντίσετε τα μεγάλα λάθη, ήρθε η ώρα να εστιάσετε στην ταχύτητα του ιστότοπου.

Οι επισκέπτες δεν θα περιμένουν να φορτωθεί ένας αργός ιστότοπος. Οι πελάτες σας θα γυρίσουν πίσω στην Google για να βρουν έναν ταχύτερο ιστότοπο, ο οποίος πιθανόν να είναι ανταγωνιστής!

Στην πραγματικότητα, η έρευνα δείχνει ότι το 40% των ανθρώπων εγκαταλείπουν μια περιοχή που χρειάζεται περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα για φόρτωση! Μη χάνετε πελάτες επειδή ο ιστότοπός σας είναι αργός.

Εάν χρειάζεστε περισσότερα από 3 δευτερόλεπτα για να φορτώσει η ιστοσελίδα σας, μπορείτε να αυξήσετε την ταχύτητα αγοράζοντας περισσότερο χώρο στο διακομιστή, χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό CMS (για παράδειγμα, το Magento είναι γνωστό ότι είναι αργό, ενώ το WooCommerce είναι γνωστό ότι είναι γρήγορο) μεγέθη αρχείων. Σε κάθε περίπτωση προτείνω την πλατφόρμα WordPress.

Βελτιστοποίηση επί της σελίδας

Ενώ η βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης εκτός σελίδας (δηλαδή η δημιουργία συνδέσμων) είναι σημαντική, η βελτιστοποίηση της σελίδας στο on page είναι εξίσου σημαντική. Η βελτιστοποίηση στις σελίδες περιλαμβάνει όλες τις ενέργειες που κάνετε στις δικές σας ιστοσελίδες για να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται καλύτερα.

Όταν πρόκειται για βελτιστοποίηση στις σελίδες, υπάρχουν οκτώ βασικοί στόχοι στους οποίους πρέπει να εστιάσετε:

Λέξη Βελτιστοποίησης
Δομή ιστοτόπου
Εσωτερική σύνδεση
Ευχρηστία
Mobile έκδοση της ιστοσελίδας
Κριτικές πελατών
Rich Snippets
Κοινωνική ενσωμάτωση μέσων

Α: Βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως σε αυτόν τον οδηγό, θέλετε να βελτιστοποιήσετε τη σελίδα σας και τις αναρτήσεις ιστολογίου στον ιστότοπό σας για μία λέξη-κλειδί. Για να βελτιστοποιήσετε μια σελίδα, πρέπει να διασφαλίσετε ότι η σελίδα έχει τη λέξη-κλειδί σε στρατηγικές τοποθεσίες, όπως:

 • Ο τίτλος της σελίδας
 • Κεφαλίδες
 • Υποκεφάλαια
 • Αντίγραφο της παραγράφου
 • Περιγραφές προϊόντων
 • Ονόματα αρχείων εικόνας
 • Εικόνες ετικέτες alt
 • Meta τίτλος και περιγραφή
 • URLs

Κατά τη δημιουργία διευθύνσεων URL, βεβαιωθείτε ότι είναι φιλικές προς το χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιλαμβάνουν πραγματικές λέξεις (λέξη-κλειδί) και όχι πολλούς αριθμούς και τρελά.

Επίσης, να θυμάστε ότι ο τίτλος meta και οι περιγραφές σας δεν πρέπει να ακούγονται σαν να τρελαίνονται ή να συσκευάζονται με λέξεις-κλειδιά. Θα πρέπει να διαβάζονται σαν μια διαφήμιση, επειδή όσο υψηλότερη είναι η αναλογία κλικ / εμφανίσεων (CTR), τόσο υψηλότερη είναι η Google που θα σας βάλει στα αποτελέσματά της. Έχει νόημα, έτσι;

Β: Δομή ιστοσελίδας

Εάν χτίζετε έναν ιστότοπο από το μηδέν ή εκτελείτε έναν επανασχεδιασμό, η αρχιτεκτονική των πληροφοριών είναι απαραίτητη. Έχουμε μιλήσει λίγο για την αρχιτεκτονική, αλλά ας βουτήξουμε λίγο βαθύτερα.

Όπως γνωρίζετε, η μεγάλη αρχιτεκτονική μπορεί να επηρεάσει δραματικά την χρηστικότητα, τις ταξινομήσεις και τις μετατροπές του ιστοτόπου σας. Επιπλέον, ο σωστός σχεδιασμός θα διευρύνει τις σειρές προϊόντων σας στο μέλλον. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου λόγω του μεγάλου μεγέθους του ιστότοπου.

Με γνώμονα τη χρηστικότητα, χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο όπως το LucidChart για να δημιουργήσετε ένα γράφημα της αρχιτεκτονικής πληροφοριών του ιστοτόπου σας.

Επικεντρωθείτε στη δημιουργία μιας “επίπεδης αρχιτεκτονικής” για τον ιστότοπό σας, που σημαίνει σχεδιασμό που απαιτεί όσο το δυνατόν λιγότερα κλικ για να μεταβείτε από την αρχική σας σελίδα στη σελίδα του προϊόντος σας. Με αυτό τον τρόπο, το μέγιστο ποσό του “link juice” ή του authority, θα περάσει από την αρχική σας σελίδα στη σελίδα του προϊόντος σας μέσω εσωτερικών συνδέσμων.

Διαβάστε  Επαγγελματικά Λογότυπα - Το Logo πρέπει να ξεχωρίζει

Στη συνέχεια, λάβετε τα ευρήματά σας από την έρευνα λέξης κλειδιού που κάνατε στην αρχή και βασίστε την αρχιτεκτονική σας στις στοχευμένες λέξεις-κλειδιά σας με τρόπο που ακόμα παρέχει στους πελάτες και τις μηχανές αναζήτησης σας μια λογική διαδρομή από την αρχική σελίδα στις σελίδες προϊόντων.

Αρχική/Κατηγορία/Υποκατηγορία/Προιόν

Γ: Internal Linking

Το επόμενο βήμα είναι η εσωτερική σύνδεση, internal linking. Ίσως να μην έχετε ακούσει για αυτό, αλλά είμαι βέβαιος ότι ξέρετε τι είναι. Αυτό συμβαίνει όταν συνδέετε σελίδες του ιστότοπού σας με άλλες σελίδες του ιστότοπού σας.

Η εσωτερική σύνδεση σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας anchor κείμενο, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει με την κατάταξη για τις κορυφαίες λέξεις-κλειδιά σας.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για εσωτερική σύνδεση, θα πρέπει να είστε βέβαιος να το χρησιμοποιήσετε κάπως με χρησιμότητα και μέτρο. Αν συσκευάσετε όλες τις σελίδες σας με εσωτερικούς συνδέσμους, η Google θα σκεφτεί ότι προσπαθείτε να κάνετε κάτι ύποπτο. Η Google είναι έξυπνη και ο αλγόριθμος θα το καταλάβει. Αντίθετα, πρέπει να τοποθετήσετε εσωτερικούς δεσμούς μόνο όταν είναι φυσικό να το κάνετε αυτό.

Επιπλέον, μην προσθέτετε πολλές συνδέσεις με το ίδιο ακριβές anchor κείμενο. Η Google αναζητά ποικιλία anchor κειμένου από εισερχόμενους και εσωτερικούς συνδέσμους.

Τέλος, μόλις ολοκληρώσετε τον ιστότοπό σας, θα πρέπει να δημιουργήσετε και να υποβάλετε ένα χάρτη ιστότοπου στην Google, ώστε να μπορεί να ανιχνεύσει ολόκληρο τον ιστότοπό σας και να ευρετηριάσει κάθε σελίδα.

Δ: Χρηστικότητα

Η χρηστικότητα είναι εξαιρετικά σημαντική για το SEO και για την ευχαρίστηση των επισκεπτών του ιστότοπού σας. Εάν ο ιστότοπός σας ηλεκτρονικού εμπορίου έχει μεγάλη χρηστικότητα, οι πελάτες σας θα αρχίσουν να επισκέπτονται επανειλημμένα τον ιστότοπό σας, ο οποίος είναι ο στόχος!

Μεγάλη εμπειρία χρήστη σημαίνει ότι ένας δικτυακός τόπος είναι εύχρηστος, διασκεδαστικός και χρήσιμος. Μεγάλη εμπειρία χρήστη σημαίνει επίσης ότι οι χρήστες σας θα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στον ιστότοπό σας.

Μέρος των δοκιμών ευχρηστίας σας θα πρέπει να περιλαμβάνει τη διασφάλιση ότι υπάρχουν όσο πιο λίγα γίνεται στη διαδικασία πληρωμής, εξασφαλίζοντας ότι η διαδικασία πληρωμής λειτουργεί άψογα, δίνοντας στον επισκέπτη σας γρήγορους τρόπους επικοινωνίας μαζί σας, διευκολύνοντας τους επισκέπτες να πλοηγηθούν σε άλλες σημαντικές πληροφορίες, εγγυάται ότι ο ιστότοπός σας φορτώνει γρήγορα.

Προτείνω τη χρήση ενός widget ζωντανής συνομιλίας. Αυτό λειτουργεί για να αυξήσει τα ποσοστά μετατροπής και επίσης αυξάνει τον μέσο χρόνο στο χώρο ανά συνεδρία, η οποία είναι μεγάλη για σκοπούς SEO.

E: Mobile έκδοση της ιστοσελίδας

Ξέρετε πόσo δραματικά αυξάνονται οι αγορές μέσω Mobiles ; Πολλοί άνθρωποι δεν επισκέπτονται μόνο τον ιστό, αλλά κάνουν και αγορές μέσω κινητών συσκευών, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πραγματικά σημαντικό να έχετε μια έκδοση φιλική προς το κινητό για τον ιστότοπό σας.

Χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες ; Δείτε αυτά τα στατιστικά:

Το 31% των χρηστών κινητού Διαδικτύου “ως επί το πλείστον” πηγαίνουν στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνά τους (Pew, 2012)
Το 61% των πελατών που επισκέπτονται έναν κινητό ανεπιθύμητο ιστότοπο είναι πιθανό να επισκεφτούν τον ιστότοπο ενός ανταγωνιστή (IAB)
Το 58% των χρηστών κινητής τηλεφωνίας αναμένει ότι οι ιστότοποι για κινητά θα φορτώσουν τόσο γρήγορα όσο και ταχύτερα από τους ιστότοπους των Desktop
Πολλές εταιρείες αντιμετώπισαν προβλήματα με τις εκδόσεις για κινητά των ιστοτόπων τους. Επειδή παρήγαγαν διπλό περιεχόμενο, δημιουργεί προβλήματα SEO και επηρεάζει τον αλγόριθμο της Google για την κατάταξή σας.

Με την εμφάνιση ενός ανταποκριτικού σχεδιασμού ιστοσελίδων, μπορείτε να κωδικοποιήσετε έναν ιστότοπο έτσι ώστε να λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή (επιφάνεια εργασίας, tablet, κινητό τηλέφωνο) χωρίς να δημιουργεί πολλούς ιστότοπους. Αυτό είναι μεγάλη είδηση ​​για τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αν δεν έχετε προγραμματιστή ιστού στο προσωπικό σας, μπορείτε να αγοράσετε και να προσαρμόσετε ένα πρότυπο σχεδίασης που ανταποκρίνεται στο Themeforest.net ή σε οποιονδήποτε αριθμό άλλων ιστότοπων προτύπων.

Το Themeforest έχει μια ιδιαίτερα καλή επιλογή προτύπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

F: Κριτικές πελατών

Φυσικά, ένα βασικό για κάθε site ηλεκτρονικού εμπορίου είναι οι κριτικές πελατών για κάθε προϊόν.

Σύμφωνα με τον Internet Retailer, μπορείτε να αυξήσετε το ποσοστό μετατροπής ηλεκτρονικού εμπορίου κατά 14-76% προσθέτοντας κριτικές προϊόντων στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Η έρευνα του Jupiter διαπίστωσε επίσης ότι το 77% των καταναλωτών διαβάζουν τις κριτικές πριν αγοράσουν online.

Εκτός από τις αυξανόμενες μετατροπές, οι κριτικές πελατών επηρεάζουν θετικά το SEO σας, επειδή περισσότερες κριτικές = περισσότερο περιεχόμενο και συχνές κριτικές = φρέσκο ​​περιεχόμενο, το οποίο η Google αγαπά να δει.

Για να αποκτήσετε περισσότερες αναθεωρήσεις πελατών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο που βασίζεται σε ανταμοιβή, όπως η επιλογή “Επανεξέταση για έκπτωση” του WooTheme.

Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λίγες μέρες αφού γνωρίζετε ότι ένας πελάτης έχει λάβει ένα προϊόν που ρωτά αν χρειάζονται κάποια βοήθεια και, αν όχι, παρακαλώ αφήστε μια κριτική. Απλά κόλπα όπως αυτό θα βοηθήσει πραγματικά SEO σας!

G: Rich Snippets – Πλούσια αποσπάσματα

Δείτε παρακάτω για τι μιλάμε :

Αυτά είναι “πλούσια αποσπάσματα” και έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην κατάταξη ενός ιστότοπου.

Υπάρχουν τύποι πλουσίων αποσπασμάτων για συγγραφείς, επιχειρηματικές πληροφορίες, εκδηλώσεις, άλμπουμ μουσικής, άτομα, προϊόντα, συνταγές, κριτικές και βίντεο.

Τα εμπλουτισμένα αποσπάσματα είναι κομμάτια με κωδικοποίηση HTML που λένε στις μηχανές αναζήτησης τι πρέπει να κατανοούν οι χρήστες από τον ιστότοπό σας, προτού καν να κάνουν κλικ για να το δουν.

Όταν οι χρήστες βλέπουν αποτελέσματα στο Google με εικόνες, είναι πιο πιθανό να κάνουν κλικ και να μετατραπούν σε έναν πελάτη.

Για να εγκαταστήσετε πλούσια αποσπάσματα, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

Μεταβείτε στη HTML σας για κάθε σελίδα στην οποία θέλετε τα εμπλουτισμένα αποσπάσματα. Προσθέστε τα μικροδιαγράμματα για το επιθυμητό πλούσιο αποσπάσμα. Στη συνέχεια, δημοσιεύστε τις αλλαγές. Δοκιμάστε για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί εδώ: http://www.google.com/webmasters/tools/richsnippets.

H: Social Media

Μια περιοχή ηλεκτρονικού εμπορίου δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τα social media! Τα Social Signals (ανάπτυξη της κοινότητάς σας, συμμετοχή σε πελάτες και κοινή χρήση περιεχομένου)

Έχοντας πολλά κοινωνικά σήματα λέει στη Google ότι οι άνθρωποι βρίσκουν την ιστοσελίδα σας και το brand πολύτιμο.

Μπορείτε να αρχίσετε να αναπτύσσετε τα κοινωνικά σας μηνύματα γρήγορα προσθέτοντας κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης στις σελίδες προϊόντων, στις αναρτήσεις ιστολογίου και στην αρχική σελίδα.

Σύμφωνα με τον Jayson DeMers στο Forbes, “Η επίδειξη κοινωνικής επωνυμίας μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία από στόμα σε στόμα, που σας προσφέρει πελάτες, αναφορές και συνδέσμους”.

Ίσως το # 1 κανάλι κοινωνικών μέσων που πρέπει να ρυθμίσετε και να εμπλακείτε είναι το Google+. Η Forbes λέει: “Η Google έχει δηλώσει ρητά ότι τα κοινωνικά σήματα παίζουν ρόλο στον αλγόριθμό της. Το Twitter και το Facebook έχουν κάποια σημασία, αλλά πολλά από τα αποτελέσματα αναζήτησης και από τα δύο δίκτυα είναι περιορισμένα. Επομένως, το δίκτυο που φέρνει το μεγαλύτερο βάρος είναι το Google+. “

Περαιτέρω δοκιμές

Αφού έχετε δουλέψει στην ιστοσελίδα σας για SEO (συμπεριλαμβανομένης της χρηστικότητας), είναι σημαντικό να θέσετε σε εφαρμογή μια στρατηγική δοκιμών και βελτιστοποίησης.

Προτείνεται:

Χρησιμοποιήστε το analytics για να δείτε ποιες λέξεις-κλειδιά φέρνουν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
Χρησιμοποιήστε PPC Καμπάνιες για να βρείτε λέξεις-κλειδιά υψηλής μετατροπής που πρέπει να προσθέσετε στη στρατηγική SEO
Δοκιμάστε Meta Titles και περιγραφές για να αυξήσετε τα κλικ
A / B περιεχόμενο δοκιμαστικής σελίδας για αύξηση των μετατροπών από την κυκλοφορία ιστού

Διαβάστε  Στρατηγικές προβολής Δικηγόρων στο Οικογενειακό Δίκαιο

Η εφαρμογή μιας ισχυρής στρατηγικής δοκιμών θα βοηθήσει τα αποτελέσματα σας να βελτιωθούν. Χωρίς συνεχή επανάληψη, οι βαθμολογίες σας θα μπορούσαν να μειωθούν και θα μπορούσατε να χάσετε τις πωλήσεις σας λόγω των κακών ποσοστών μετατροπής.

Προσθήκη περιεχομένου ιστολογίου

Όπως αναφέρεται νωρίτερα η έρευνα για λέξεις κλειδιά είναι ζωτικής σημασίας για οποιαδήποτε στρατηγική SEO. Δεδομένου ότι κάθε σελίδα του ιστότοπού σας θα πρέπει να βελτιστοποιηθεί για μια μόνο λέξη-κλειδί, θα υπάρχουν πολλές σημαντικές λέξεις-κλειδιά που δεν το κάνουν σε μια σελίδα του ιστότοπού σας.

Ο τρόπος ταξινόμησης αυτών των λέξεων-κλειδιών είναι μέσω ενός ιστολογίου. Με ένα blog, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε κάθε θέση για μια λέξη-κλειδί που δεν στοχεύετε στις κύριες σελίδες του ιστότοπού σας.

Όπως και με τις σελίδες του ιστότοπού σας, οι αναρτήσεις ιστολογίου σας πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και φιλικές προς τον αναγνώστη. Θα πρέπει να προσλάβετε έναν έμπειρο, επαγγελματικό συγγραφέα ο οποίος όχι μόνο καταλαβαίνει τη βιομηχανία σας, αλλά έχει επίσης βασικές γνώσεις SEO.

Αν οι αναρτήσεις σας είναι γεμάτες λέξεις-κλειδιά ή χαμηλής ποιότητας, οι πελάτες σας δεν θα τις διαβάσουν και ασφαλώς δεν θα τις μοιραστούν. Επίσης, όπως γνωρίζετε, η Google θα σας τιμωρήσει για τη συμπλήρωση λέξεων-κλειδιών και δεν θα κερδίσετε κανένα σημείωμα κοινωνικού σήματος.

Όταν δημιουργείτε περιεχόμενο ιστολογίου, εξετάστε το ενδεχόμενο να συσκευάσετε διάφορες δημοσιεύσεις για το ίδιο θέμα σε ένα eBook ή οδηγό που μπορείτε να κατεβάσετε.

Ο Kyle Lacy, Ανώτερος Διευθυντής του Marketing και Έρευνας Περιεχομένου για το ExactTarget, λέει: “Τα περιεχόμενα ενός eBook μπορούν εύκολα να δημοσιευθούν στο σύνολό τους ή ως περιεχόμενο με τίτλο” teaser “για να οδηγήσουν περισσότερη αλληλεπίδραση, λήψεις και γενικό ενδιαφέρον για το eBook σας. Βασικά, όταν πρόκειται για το μάρκετινγκ περιεχομένου, ο στόχος σας δεν πρέπει να είναι να δημιουργείτε τόνο περιεχομένου, αλλά να χρησιμοποιείτε το περιεχόμενο που δημιουργείτε αποτελεσματικά. “

Για παράδειγμα, αν είστε επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου που πωλεί κοσμήματα, μπορείτε να γράψετε μια σειρά από δημοσιεύσεις σχετικά με τον τρόπο επιλογής του τέλειου διαμαντιού για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, τον τρόπο χρηματοδότησης του κόστους για το δαχτυλίδι και ίσως να συμπεριλάβετε και δημιουργικές , ρομαντικές συμβουλές για μια αξέχαστη πρόταση. Στη συνέχεια, θα μπορούσατε να συσκευάσετε τις θέσεις αυτές μαζί σε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο με δυνατότητα λήψης ή οδηγό.

Το eBook ή τον οδηγό θα μπορούσε να γίνει download αφού οι αγοραστές μπουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους σε μια γενική μορφή παραγωγής ή σελίδα προορισμού.

Αργότερα, θα μπορούσατε να τους στείλετε μια σειρά μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, προτρέποντας τον δυνητικό αγοραστή να αγοράσει το δαχτυλίδι αρραβώνων από το κατάστημά σας.

Ενώ συγκροτείτε αυτό το είδος μάρκετινγκ περιεχομένου και καμπάνιας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θυμηθείτε όταν πρόκειται να γράψετε οποιοδήποτε περιεχόμενο ιστού, πάντα να σκεφτόσαστε την ποιότητα!

Link Building

Παρόμοια με το περιεχόμενο, θα θέλετε να επικεντρωθείτε στην απόκτηση ποιοτικών εισερχόμενων συνδέσεων, όταν πρόκειται για Link Building.

Όχι μόνο η Google θα τιμωρήσει τον ιστότοπό σας εάν συνδέονται με πολλούς ιστότοπους χαμηλής ποιότητας, αλλά και η επισκεψιμότητα παραπομπής δεν θα κάνει τίποτα θετικό για την επιχείρησή σας.

Ένας εισερχόμενος σύνδεσμος χαμηλής ποιότητας θα είναι ένας από έναν ιστότοπο χαμηλής εξουσίας. (Να θυμάστε: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή εργαλείων του Moz για να δείτε γρήγορα το επίπεδο αρχής οποιουδήποτε τομέα)

Συνήθως μπορείτε να καταλάβετε μια τοποθεσία χαμηλής ποιότητας απλά κοιτάζοντας την. Έχουν την τάση να είναι γεμάτες διαφημίσεις και περιέχουν κακά γραπτά, ενώ αναφέρουν άπειρες φορές λέξεις κλειδιά.

Επίσης, οι ιστοσελίδες που δέχονται αποκλειστικά guest posts συνήθως θα σας παράσχουν έναν σύνδεσμο χαμηλής ποιότητας. Η Google δεν συμπαθεί τα αγροκτήματα περιεχομένου, ώστε να μείνετε μακριά από αυτά, αν μπορείτε!

Αντ ‘αυτού, επικεντρωθείτε στην απόκτηση συνδέσμων από πραγματικά καλές, υψηλού κύρους ιστοσελίδες προσφέροντας κάτι που τους αξίζει σε αντάλλαγμα για μια σύνδεση.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό προσφέροντας μια υψηλής ποιότητας θέση επισκέπτη, παρέχοντας ένα απόσπασμα για μια ιστορία, συν-δημιουργώντας μια ερευνητική μελέτη, δημιουργώντας ένα μεγάλο infographic, και ούτω καθεξής.

Εδώ είναι μερικοί τύποι συνδέσμων που ταιριάζουν καλύτερα στις ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου:

 • Product Reviews
 • Οι αναφορές
 • Μοναδικό περιεχόμενο’
 • Broken link building

Μια σύντομη σημείωση σχετικά με το Broken link building, ενώ είναι ένα αποτελεσματικό μέσο για τη δημιουργία εισερχόμενων συνδέσεων, θα πρέπει να είναι χαμηλό στη λίστα ελέγχου προτεραιοτήτων.

“Το Broken link building δεν αποτελεί πρωταρχική εστίαση σε ένα νέο SEO project. Ένας έλεγχος SEO θα αποκάλυπτε ανάγκες, και από εκεί θα αναπτυχθεί ένας κατάλογος των προτεραιοτήτων. Τα ζητήματα αρχιτεκτονικής πληροφόρησης έχουν συνήθως προτεραιότητα και κατόπιν εκκαθάριση οποιωνδήποτε ζητημάτων που επηρεάζουν την εξουσία του ιστότοπου και εμπιστεύονται τα μάτια στις μηχανές αναζήτησης. Μόλις η επιτόπια στρατηγική SEO και περιεχομένου είναι σταθερή, τότε το Broken link building μπορεί να θεωρηθεί ως μέρος των προσπαθειών εκτός του link building.

Καθώς εργάζεστε μέσω της παραπάνω λίστας των εργασιών οικοδόμησης συνδέσμων, να έχετε κατά νου ότι όταν πρόκειται για link building, δεν πρέπει:

Χρησιμοποιήστε το ίδιο κείμενο επανειλημμένα – πηγαίνετε για ποικιλία
Συνδέστε επανειλημμένα την ίδια σελίδα – συνδέστε με την πιο σχετική σελίδα
Λάβετε συνδέσμους από ιστότοπους χαμηλής αρχής
Φυσικά, δεν θα έχετε πάντα τη δυνατότητα να ελέγχετε το κείμενο ή σε ποια σελίδα, αλλά είναι κάτι φυσιολογικό. Αυτό πιθανώς θα οδηγήσει σε ποικιλία.

Εάν έχετε μια στενή σχέση με τον κάτοχο του ιστότοπου, θα μπορούσατε να ζητήσετε ευχαρίστως το συγκεκριμένο anchor κείμενο, αλλιώς πρέπει απλά να πείτε ευχαριστώ και να μην σφάλλετε αυτό το άτομο για να αλλάξετε το κείμενο ή τον anchor σύνδεσμο. Είναι καλύτερο να δημιουργήσετε θετικές σχέσεις με τους ιστοτόπους υψηλής εξουσίας από ό, τι να υποστηρίξετε πάνω από έναν σύνδεσμο, ο οποίος από μόνος του δεν θα βλάψει τον SEO σας.

Συμβουλές τοπικής επιχείρησης

Είστε μια τοπική επιχείρηση; Αν είστε επιχειρηματίας που απευθύνεται σε περιοχές ή πόλεις, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε το όνομα, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου σας (NAP) για όλες τις τοποθεσίες που εμφανίζονται στον ιστότοπό σας. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ίδια μορφοποίηση NAP σε όλους τους ιστότοπους.

Διαβάστε : Πως να βελτιστοποιήσετε τα Google Reviews της επιχείρησής σας

Επιπλέον, θα πρέπει να υποβάλετε την επιχείρησή σας σε όλους τους μεγάλους καταλόγους και όσες πολλές εξειδικευμένους καταλόγους έχει νόημα. (Πρέπει να σχετίζονται με την επιχείρησή σας.) Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε λέξεις-κλειδιά που βασίζονται στη θέση στην περιγραφή σας, όπου χρειάζεται.

Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά επειδή η Google συνδυάζει τοπικές και οργανικές ταξινομήσεις αναζήτησης. Σύμφωνα με τον Δρ Pete στο Moz, υπάρχει μια “ευκαιρία για τοποθεσίες που μπορεί να είναι αδύναμες σε οργανικούς παράγοντες κατάταξης” να είναι όμως “αξιοπρεπώς βελτιστοποιημένες για τοπικό seo”

Ισχυρίζεται επίσης ότι “υπάρχει μια πιθανότητα κάποια από τα χαμηλότερα οργανικά αποτελέσματα να προωθηθούν πάνω από άλλα οργανικά αποτελέσματα βελτιώνοντας τους τοπικούς παράγοντες κατάταξης”.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για τις μηχανές αναζήτησης, αλλά η κατώτατη γραμμή είναι να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Όταν το SEO γίνεται σωστά, θα δείτε μια αύξηση στην ποιότητα της κυκλοφορίας, η οποία θα οδηγήσει σε περισσότερες μετατροπές και τους ίδιους επισκέπτες.

Πριν ξεκινήσετε, μα θυμάστε: Η εργασία SEO δεν είναι μια συμφωνία μιας ώρας. Η Google και οι άλλες μεγάλες μηχανές αναζήτησης επικαιροποιούν συνεχώς τους αλγόριθμους τους, προκειμένου να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα στους χρήστες. Εξαιτίας αυτού, θα πρέπει να παραμείνετε στην κορυφή των ενημερώσεων και να προσαρμόσετε ανάλογα τη στρατηγική σας.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η εργασία SEO απαιτεί πολύ χρόνο και αφοσίωση, αλλά τα οφέλη αξίζουν, και ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη στρατηγική SEO σας για να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας από το site ηλεκτρονικού εμπορίου σας!

Αν δεν έχετε τον χρόνο και την εμπειρία επικοινωνήστε μαζί μου για να χτίσουμε μαζί την seo στρατηγική σας : [email protected]

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *