Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Διαφήμιση στο Google Ads

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ

Διαφήμιση στη Google με τους ειδικούς!

Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες σας. Ο άνθρωπος ψάχνει λύση στο πρόβλημα του και εδώ έρχεστε εσείς με το προιόν ή υπηρεσία σας να του το λύσετε! Διαφήμιση στη Google σε προσιτές τιμές για κάθε budget! Ζητήστε μας δωρεάν εκτίμηση!

Slider img 1
Featurs img 2 1

Πόσο Κοστίζει;

Το Google Ads έρχεται με κόστος ανά κλικ. Πόσο κοστίζει όμως για την δική σας περίπτωση;
Featurs img 1 1

Πως Λειτουργεί;

Η διαφήμιση στη Google, έρχεται με κανόνες γι αυτό είμαστε εδώ για να σας τους επεξηγήσουμε!
Featurs img 3 1

Πως να Ξεκινήσετε

Θα πρέπει να δημιουργηθεί λογαριασμός στο Google Ads και να στηθούν καμπάνιες.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Αποτελεσματικές
διαφημίσεις στη Google!

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στη διαφήμιση Google και έχετε την μεγάλη ευκαιρία να το εκμεταλλευτείτε και να κερδίσετε πελάτες. Αυξήστε τις πωλήσεις με στοχευμένες διαφημίσεις στο Google Ads με στρατηγική και σχέδιο! Αποκτήστε πελάτες από τον 1ο μήνα με σταθερότητα και αποτελεσματικότητα. Μετρήσιμα αποτελέσματα!

about img 1
single service img1

Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στην # 1 θέση της σελίδας με τις διαφημίσεις στη Google. Έτσι έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε Google Ads διαφημίσεις και με την ανάλογη βελτιστοποίηση να κερδίσετε εμφανίσεις στη πρώτη σελίδα της Google και να αποκτήσετε νέους πελάτες.

Είστε Έτοιμοι;
Δωρεάν Εκτίμηση για το δικό σας project!

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα και στόχο.

book area dotted shape

Οι εταιρείες καίνε αρκετά συχνά χιλιάδες ευρώ στη διαφήμιση πληρωμής ανά κλικ, αφού ο προϋπολογισμός τους ορίζεται καθημερινά. Πρέπει να μετράτε τηλέφωνα, παραγγελίες και φόρμες επικοινωνίας. Διαφορετικά δεν έχετε τύχη. Φανταστείτε τη δημιουργία διαφορετικών καμπανιών για διάφορες λέξεις-κλειδιά, με ένα καθημερινό προϋπολογισμό 10 ευρώ χωρίς να μετράτε τι κάνετε.. Έχετε χάσει ήδη!

Εάν αφήσετε να τρέξει για ένα μήνα, χωρίς να δίνετε προσοχή, θα χαλάτε χρήματα χωρίς να εκμεταλλεύεστε τις δυνατότητες της πλατφόρμας! Η διαφήμιση Google μπορεί να έχει απόδοση και με λιγότερα χρήματα αρκεί να υπάρχει σχέδιο. Επικοινωνήστε μαζί μας.

single service img2
single service img3

Το Google Ads σας δίνει επίσης ένα επιπλέον επιπλέον μπόνους. Μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τις μεγάλες λέξεις-κλειδιά στη βιομηχανία σας. Έτσι δαπανώντας λίγα ευρώ, θα ανακαλύψετε ποιες λέξεις-κλειδιά μετατρέπουν καλύτερα, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στο περιεχόμενό σας και στη στρατηγική SEO.

Η ομάδα μας γνωρίζει την Ελληνική αγορά πάρα πολύ καλά και φέρνουμε αποτελέσματα από τον 1ο μήνα. Χρειάζεστε σχέδιο, μια εξαιρετική ιστοσελίδα και επαγγελματικό στήσιμο, διαχείριση του Google Ads λογαριασμού σας. Η διαφήμιση Google φέρνει αποτέλεσμα αρκεί να το διαχειρίζονται τα σωστά χέρια!

Πώς μπορούμε να ξεκινήσουμε με διαφημίσεις στο Google;

Δημιουργία Λογαριασμού Google Ads: Αν δεν έχετε ήδη έναν λογαριασμό Google Ads, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα του Google Ads και ακολουθήστε τις οδηγίες για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό. Κατανόηση του Κύριου Τύπου Διαφημίσεων: Κατανοήστε τις βασικές κατηγορίες διαφημίσεων του Google, όπως οι διαφημίσεις αναζήτησης, οι διαφημίσεις στο Display Network, οι διαφημίσεις στο YouTube κ.ά. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον τύπο διαφημίσεων που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Έρευνα Λέξεων-Κλειδιών: Κάντε έρευνα για τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Αυτές είναι οι λέξεις που οι χρήστες θα πληκτρολογήσουν στην αναζήτηση για να βρουν την επιχείρησή σας. Δημιουργία Καμπανιών: Δημιουργήστε καμπάνιες βασισμένες στις λέξεις-κλειδιά που επιλέξατε. Κάθε καμπάνια μπορεί να περιλαμβάνει διάφορες διαφημιστικές ομάδες με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και διαφημίσεις. Δημιουργία Διαφημίσεων: Δημιουργήστε διαφημίσεις που θα εμφανίζονται στους χρήστες. Οι διαφημίσεις σας πρέπει να είναι σαφείς, ελκυστικές και σχετικές με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Ρυθμίσεις Προώθησης: Καθορίστε τον προϋπολογισμό σας, τις περιοχές όπου θέλετε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας και το ωράριο που θέλετε να είναι ενεργές. Προσαρμογή των Καμπανιών: Καθημερινά παρακολουθείτε τις αποδόσεις των καμπανιών σας και προσαρμόστε τις ανάλογα. Αναλύστε τα δεδομένα για να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας. Αυτά είναι τα βασικά βήματα για να ξεκινήσετε με διαφημίσεις στο Google. Θυμηθείτε ότι η διαρκής βελτίωση και προσαρμογή είναι σημαντικά για την επίτευξη επιτυχημένων αποτελεσμάτων.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των διαφημίσεων της αναζήτησης και των εικονικών διαφημίσεων;

Η δημοπράτηση λέξεων-κλειδιών στο Google Ads λειτουργεί μέσω ενός συστήματος που καθορίζει ποια διαφημίσεις θα εμφανίζονται και σε ποια θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google. Αυτό γίνεται μέσω ενός συνδυασμού προσφοράς και ποιοτικού σκορ. Ας δούμε τα βήματα πιο αναλυτικά: Προσφορά (Bid): Η προσφορά αντιπροσωπεύει το ποσό που είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για κάθε κλικ στη διαφήμισή σας. Αυτή η προσφορά είναι οικονομικός παράγοντας που επηρεάζει τη θέση και την εμφάνιση της διαφήμισής σας. Ποιοτικό Σκορ (Quality Score): Το ποιοτικό σκορ είναι μια εκτίμηση της ποιότητας και της σχετικότητας της διαφήμισής σας, της σελίδας προορισμού και της εμπειρίας του χρήστη. Το ποιοτικό σκορ είναι από 1 έως 10, με υψηλότερες βαθμολογίες να υποδεικνύουν καλύτερη ποιότητα. Θέση Διαφημίσεων: Η θέση των διαφημίσεών σας στα αποτελέσματα αναζήτησης καθορίζεται από τη συνδυασμένη επίδραση της προσφοράς και του ποιοτικού σκορ. Οι διαφημίσεις με υψηλότερες προσφορές και καλύτερα ποιοτικά σκορ έχουν την τάση να εμφανίζονται σε υψηλότερες θέσεις. Κόστος Κλικ (CPC - Cost Per Click): Το πραγματικό κόστος που θα πληρώσετε για κάθε κλικ στη διαφήμισή σας εξαρτάται από την προσφορά των ανταγωνιστών σας και το ποιοτικό σκορ της διαφήμισής σας. Καθορισμός Προϋπολογισμού: Καθορίζετε έναν ημερήσιο προϋπολογισμό που είστε έτοιμοι να δαπανήσετε στις διαφημίσεις σας. Οι δαπάνες δεν θα υπερβούν αυτό το όριο.

Πώς μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε τις διαφημίσεις μας για καλύτερα αποτελέσματα;

Η βελτιστοποίηση των διαφημίσεών σας στο Google Ads είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων και τη μέγιστη απόδοση των επενδύσεών σας. Παρακάτω είναι μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βελτιστοποιήσετε τις διαφημίσεις σας: Αναλυτική Έρευνα Λέξεων-Κλειδιών: Κρίσιμο είναι να επιλέξετε τις σωστές λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την επιχείρησή σας και τις προσφορές σας. Αναλύστε ποιες λέξεις-κλειδιά είναι πιο αποδοτικές και επικεντρωθείτε σε αυτές. Προσαρμοσμένα Μηνύματα Διαφημίσεων: Δημιουργήστε μηνύματα διαφημίσεων που είναι συναφή με τα λέξεις-κλειδιά σας και ελκύουν το ενδιαφέρον των χρηστών. Χρησιμοποιήστε ελκυστικούς τίτλους και περιγραφές. Κατηγοριοποίηση Διαφημίσεων: Διαχωρίστε τις διαφημίσεις σας σε στενές ομάδες λέξεων-κλειδιών που σχετίζονται με συγκεκριμένες υπηρεσίες ή προϊόντα. Αυτό βοηθά στη δημιουργία πιο στοχευμένων διαφημιστικών μηνυμάτων. Βελτίωση Σελίδων Προορισμού: Η σελίδα προορισμού πρέπει να είναι συναφής με τη διαφήμιση και να παρέχει υψηλή ποιότητα και χρήσιμο περιεχόμενο. Αυτό βοηθά στη βελτίωση του ποιοτικού σκορ και στη μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες. Παρακολούθηση Στατιστικών: Κοιτάξτε συχνά τις μετρικές των διαφημίσεών σας, όπως τα κλικ, οι εντυπώσεις, οι μετατροπές και το κόστος κλικ. Αναλύστε τα δεδομένα για να αναγνωρίσετε ποιες καμπάνιες ή διαφημίσεις λειτουργούν καλύτερα. Δοκιμές A/B: Δοκιμάστε διαφορετικά μηνύματα διαφημίσεων, τίτλους, κλήσεις πράξης κ.ά. με δοκιμές A/B για να ανακαλύψετε ποια παραλλαγή λειτουργεί καλύτερα. Χρήση Επεκτάσεων Διαφημίσεων: Οι επεκτάσεις διαφημίσεων προσφέρουν περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρησή σας και βελτιστοποιούν την εμφάνιση της διαφήμισής σας. Αναθεώρηση Ανταγωνισμού: Αναλύστε τις διαφημίσεις των ανταγωνιστών σας για να κατανοήσετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις δικές σας. Η βελτιστοποίηση των διαφημίσεών σας είναι συνεχής διαδικασία που απαιτεί παρακολούθηση, ανάλυση και προσαρμογές. Με την εφαρμογή αυτών των στρατηγικών, μπορείτε να επιτύχετε βελτιωμένη απόδοση και αποτελέσματα από τις διαφημιστικές σας καμπάνιες.

Πώς μπορούμε να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεών μας;

Η μέτρηση της απόδοσης των διαφημίσεών σας είναι κρίσιμη για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των καμπανιών σας και τη λήψη αποφάσεων για το πώς να βελτιώσετε τη στρατηγική σας. Παρακάτω είναι μερικοί βασικοί τρόποι μέτρησης της απόδοσης: Κλικ (Clicks): Ο αριθμός των κλικ που έλαβε η διαφήμισή σας. Ο μεγαλύτερος αριθμός κλικ σημαίνει ότι οι χρήστες ενδιαφέρονται για την προσφορά σας. Εντυπώσεις (Impressions): Ο αριθμός των φορών που εμφανίστηκε η διαφήμισή σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πόσο ευρεία είναι η κάλυψη της διαφήμισής σας. Κόστος Κλικ (CPC - Cost Per Click): Το ποσό που πληρώνετε για κάθε κλικ στη διαφήμισή σας. Υπολογίζεται ως ο συνολικός προϋπολογισμός διαφήμισης διαιρούμενος με τον αριθμό των κλικ. Μετατροπές (Conversions): Ο αριθμός των επιθυμητών ενεργειών που πραγματοποίησαν οι χρήστες μετά από το κλικ στη διαφήμισή σας, όπως αγορές, εγγραφές, εγγραφές σε ενημερωτικά δελτία κ.ά. Κόστος ανά Μετατροπή (Cost Per Conversion): Το ποσό που πληρώνετε για κάθε μετατροπή. Υπολογίζεται ως το συνολικό κόστος διαφημίσεων διαιρούμενο με τον αριθμό των μετατροπών. Κέρδος από την Επένδυση στις Διαφημίσεις (ROAS - Return on Advertising Spend): Το κέρδος που προκύπτει από τις πωλήσεις σε σχέση με το ποσό που δαπανήθηκε στις διαφημίσεις. Υπολογίζεται ως ο λόγος του συνολικού κέρδους προς το συνολικό ποσό που δαπανήθηκε στις διαφημίσεις, πολλαπλασιασμένος με 100 για να εκφραστεί σε ποσοστό. Κέρδος ανά Κλικ (Earnings Per Click): Το κέρδος που προκύπτει από τις πωλήσεις ανά κλικ. Υπολογίζεται ως το συνολικό κέρδος προς τον αριθμό των κλικ. Χρησιμοποιώντας αυτές τις μετρικές και αναλύοντας τα δεδομένα, μπορείτε να αξιολογήσετε την απόδοση των διαφημιστικών σας καμπανιών και να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας για βελτιωμένα αποτελέσματα.

Brands που μας Εμπιστεύονται!

Εταιρείες και επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται. Καλώς ήρθατε στην οικογένεια μας.

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση

Θα σας καλέσουμε για ένα δωρεάν CALL 30 λεπτών και θα σας ετοιμάσουμε γραπτή δωρεάν Εκτίμηση.

Κεντρικά Γραφεία:
Διεύθυνση Δημητρακοπούλου 65,
Καλλιθέα, Αθήνα
Call Us +30 6972132823
Follow Us:

Φτάνουμε μαζί στη Κορυφή!

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.