Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Διαχείριση Social Media

Η διαχείριση Social Media περιλαμβάνει και την Έρευνα Ανταγωνισμού σε αναλυτικό επίπεδο!

-SEO.png
memphis

Το περιεχόμενο στα social media είναι απαραίτητο πέρα από τις διαφημίσεις για πολλούς λόγους, οι οποίοι συμβάλλουν στη συνολική επιτυχία και ανάπτυξη μιας επιχείρησης ή ενός brand. Ας εξετάσουμε μερικούς από αυτούς:

  1. Αύξηση της αφοσίωσης των χρηστών (Engagement):

    • Το περιεχόμενο που δημιουργείται και μοιράζεται στα social media βοηθά να διατηρηθεί η προσοχή των χρηστών. Μέσα από αλληλεπιδράσεις, όπως σχόλια, likes και shares, οι χρήστες αισθάνονται ότι είναι μέρος μιας κοινότητας και συνδέονται περισσότερο με το brand.
  2. Οικοδόμηση Εμπιστοσύνης και Αξιοπιστίας:

    • Το ποιοτικό και αυθεντικό περιεχόμενο βοηθά στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης των χρηστών. Οι χρήστες τείνουν να εμπιστεύονται περισσότερο ένα brand που προσφέρει αξιόλογες πληροφορίες, συμβουλές και ενδιαφέροντα άρθρα.
  3. Αύξηση της Εμβέλειας (Reach):

    • Μέσω του οργανικού περιεχομένου, το brand μπορεί να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό. Ένα viral post μπορεί να φτάσει σε πολλούς χρήστες πέρα από την άμεση κοινότητα του brand, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο με διαφημίσεις.
man
banner green memphis
banner red memphis
banner dots pattern
διαχειριση social media τιμες (1)

Ειδικοί στη διαχείρηση Social Media!

Χτίζουμε
Brands που ξεχωρίζουν!

Bioenergia
al banner circle

Μια πολύ σημαντική παράμετρος στη διαχείριση των Social Media είναι οι υπάρχοντες πελάτες να αγοράζουν από εσάς ξανά και ξανά. Για να πετύχουμε αυτό το μοτίβο χρειάζεται στρατηγική!

key icon

Εξατομικευμένη Προσέγγιση

bookmark icon

Πρωτοποριακές Ιδέες

bookmark icon

Στρατηγικός Σχεδιασμός

Ανεβείτε Επίπεδο

Εάν γνωρίζετε το κοινό-στόχο σας, μπορείτε να κατανοήσετε τις ανάγκες του και τι είναι σημαντικό για αυτούς και στη συνέχεια να προσδιορίσετε πώς να το προσεγγίσετε αποτελεσματικά. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε στοχευμένο περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρει αξία. Δεν είστε σίγουροι ποιο είναι το κοινό σας; Μην ανησυχείτε, η ομάδα του SEO MARKETER θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε το εν λόγω κοινό με την υπηρεσία στρατηγικής μάρκετινγκ.

image box image 01

Δίπλα σας καθημερινά

Οι ειδικοί μας μπορούν να διαχειριστούν τις κοινωνικές πλατφόρμες σας και θα εμβαθύνουν στο DNA της επωνυμίας σας για να κατανοήσουν τον τόνο της φωνής σας και πώς να αλληλεπιδράσετε καλύτερα με το κοινό σας.
image box image 02 2

Καμπάνιες με στρατηγική

Αν θέλετε να προσελκύσετε το κοινό σας, τα κοινωνικά είναι απαραίτητα.Παρέχουμε οικονομικά αποδοτικές καμπάνιες που φέρνουν αποτέλεσμα. Καθημερινή υποστήριξη.
image box image 03

Εις Βάθος Ανάλυση

Η ομάδα μας είναι ικανή να αναλύει τις ανάγκες της επιχείρησής σας για να σχεδιάσει και να εφαρμόσει τη σωστή στρατηγική με το σωστό επίπεδο υποστήριξης. Θα περιγράψουμε ξεκάθαρα τα μαθήματα και τις συστάσεις που πρέπει να εφαρμοστούν.

Γίνε Γνωστός στην Ειδικότητα σου!

Η απόκτηση αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας είναι συνήθως ένας από τους βασικούς στόχους μάρκετινγκ για μια επιχείρηση, καθώς σας βοηθά να αναπτυχθείτε.

Οι καταναλωτές είναι πιο πιθανό να αλληλεπιδράσουν με μια επωνυμία που αναγνωρίζουν, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμα επιχειρηματικά οφέλη, όπως η αφοσίωση στην επωνυμία.

Η σωστή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να φέρει την επωνυμία σας μπροστά στους ανθρώπους πιο γρήγορα από οποιαδήποτε υπάρχοντα παραδοσιακά μέσα. Ξεκινήστε μαζί μας!

Γίνε Ηγέτης

Η επιχείρησή σας θα έχει την ευκαιρία να γίνει ένας σεβαστός ηγέτης σκέψης στην κοινότητα. Ανάλογα με το περιεχόμενό σας, μπορείτε να γίνετε ειδικός στον τομέα σας.

Συνδεθείτε με τους πελάτες σας

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθιστούν δυνατή τη σύνδεση με ένα νέο κοινό – γνωστό και ως νέους πιθανούς πελάτες. Είναι ένας ιστός αράχνης, όπου μπορείτε να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας καθώς και τις επαφές του.

Χτίστε Κοινότητα

Οι σύγχρονοι πελάτες χειρίζονται τα περισσότερα αιτήματά τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αυτό, μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ουσιαστικές σχέσεις επωνυμίας-πελάτη.

diaxeirisi social media

Ποια είναι η εμπειρία σας στον τομέα του digital marketing και των Social Media;

Έχουμε εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα του digital marketing, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης κοινωνικών μέσων. Έχουμε εργαστεί με διάφορες εταιρείες για να αυξήσουμε την παρουσία τους στο διαδίκτυο και να δημιουργήσουμε αξιόλογο engagement με το κοινό τους.

Ποιες πλατφόρμες Social Media προτείνετε για την εταιρεία μας;

Η επιλογή των πλατφορμών εξαρτάται από τον στόχο και το κοινό της εταιρείας σας. Συνήθως, προτείνουμε τις δημοφιλείς πλατφόρμες όπως Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn και TikTok, ανάλογα με τη φύση των προϊόντων ή υπηρεσιών σας.

Πώς θα διαχειριστείτε το περιεχόμενο στα Social Media;

Θα αναπτύξουμε μια στρατηγική περιεχομένου που θα αντικατοπτρίζει τη φωνή και το ύφος της εταιρείας σας. Αυτό θα περιλαμβάνει μια ποικιλία περιεχομένου, όπως αναρτήσεις, εικόνες, βίντεο και stories, που θα προάγουν τα μηνύματα σας και θα ενθαρρύνουν το engagement.

Πώς θα αυξήσετε τον αριθμό των ακολούθων μας;

Θα χρησιμοποιήσουμε στρατηγικές όπως το προωθητικό περιεχόμενο, τους διαγωνισμούς, τις συνεργασίες με Infulencers και την ανάπτυξη ποιοτικού περιεχομένου που θα είναι αξιοπρόσεκτο από το κοινό σας.

Πώς θα παρακολουθείτε την απόδοση των δραστηριοτήτων;

Θα χρησιμοποιήσουμε εργαλεία αναλυτικής, όπως Google Analytics, πλατφόρμες αναφορών κοινωνικών μέσων και αναλυτικά εργαλεία των πλατφορμών για να παρακολουθούμε την απήχηση, την αλληλεπίδραση και τη μετατροπή των δραστηριοτήτων μας.

Πώς θα αντιμετωπίζετε τα αρνητικά σχόλια και τις κριτικές στα κοινωνικά μέσα;

Θα χρησιμοποιήσουμε εργαλεία ανάλυσης, όπως Google Analytics, πλατφόρμες αναφορών κοινωνικών μέσων και αναλυτικά εργαλεία των πλατφορμών για να παρακολουθούμε την απήχηση, την αλληλεπίδραση και τη μετατροπή των δραστηριοτήτων μας.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Brands που μας Εμπιστεύονται!

Εταιρείες και επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται. Καλώς ήρθατε στην οικογένεια μας.

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση

Θα σας καλέσουμε για ένα δωρεάν CALL 30 λεπτών και θα σας ετοιμάσουμε γραπτή δωρεάν Εκτίμηση.

Κεντρικά Γραφεία:
Διεύθυνση Δημητρακοπούλου 65,
Καλλιθέα, Αθήνα
Call Us +30 6972132823
Follow Us:

Φτάνουμε μαζί στη Κορυφή!

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.