Η διαχείριση Social Media περιλαμβάνει και την Ερευνα Ανταγωνισμού!

-SEO.png
memphis

Κάθε Post, χρίζει μελέτης και στρατηγικής. Ξεκινάμε με ανάλυση του ανταγωνισμού, αποφασίζουμε το στυλ, χρώματα, μοτίβο και θεματολογίες και προχωράμε βήμα προς βήμα.

Τόσο σε επιχειρήσεις Eshop με προιόντα όσο και σε εταιρείες ή επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες, η ποιότητα αλλά και ποσότητα των Post θα κάνει την διαφορά!

Η διαχείριση των Social Media, δεν είναι μόνο τα γραφιστικά. Κάθε επιχείρηση, επαγγελματίας, χρειάζεται ένα στοχευμένο διαφημιστικό πλάνο, ακόμα και με ένα χαμηλό Budget, ώστε να χτίζει με σχέδιο τόσο μεγαλύτερο Awareness, όσο και πελατολόγιο.

Η δομή των επαγγελματικών σας προφίλ, είναι μεγάλης σημασίας. Πλέον έχει μπει στο παιχνίδι και το Τικ Τοκ. Για πολλές επιχειρήσεις είναι ένας εξαιρετικός τρόπος Branding και Awareness, η βάση χρηστών στην Ελλάδα, αυξάνεται συνεχώς και αποτελεί μια προσελκύσιμη επιλογή!

man
banner green memphis
banner red memphis
banner dots pattern
banner data chart

Ειδικοί στη διαχείρηση Social Media!

Χτίζουμε
Brands που ξεχωρίζουν!

Bioenergia
al banner circle

Σταθερό πελατολόγιο με επαναλαμβανόμενες πωλήσεις!

Μια πολύ σημαντική παράμετρος στη διαχείριση των Social Media είναι οι υπάρχοντες πελάτες να αγοράζουν από εσάς ξανά και ξανά. Για να πετύχουμε αυτό το μοτίβο χρειάζεται στρατηγική!

key icon

Εξατομικευμένη Προσέγγιση

bookmark icon

Πρωτοποριακές Ιδέες

Ανεβείτε Επίπεδο

Εάν γνωρίζετε το κοινό-στόχο σας, μπορείτε να κατανοήσετε τις ανάγκες του και τι είναι σημαντικό για αυτούς και στη συνέχεια να προσδιορίσετε πώς να το προσεγγίσετε αποτελεσματικά. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε στοχευμένο περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρει αξία. Δεν είστε σίγουροι ποιο είναι το κοινό σας; Μην ανησυχείτε, η ομάδα του SEO MARKETER θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε το εν λόγω κοινό με την υπηρεσία στρατηγικής μάρκετινγκ.

image box image 01

Δίπλα σας καθημερινά

Οι ειδικοί μας μπορούν να διαχειριστούν τις κοινωνικές πλατφόρμες σας και θα εμβαθύνουν στο DNA της επωνυμίας σας για να κατανοήσουν τον τόνο της φωνής σας και πώς να αλληλεπιδράσετε καλύτερα με το κοινό σας.
image box image 02 2

Καμπάνιες με στρατηγική

Αν θέλετε να προσελκύσετε το κοινό σας, τα κοινωνικά είναι απαραίτητα.Παρέχουμε οικονομικά αποδοτικές καμπάνιες που φέρνουν αποτέλεσμα. Καθημερινή υποστήριξη.
image box image 03

Εις Βάθος Ανάλυση

Η ομάδα μας είναι ικανή να αναλύει τις ανάγκες της επιχείρησής σας για να σχεδιάσει και να εφαρμόσει τη σωστή στρατηγική με το σωστό επίπεδο υποστήριξης. Θα περιγράψουμε ξεκάθαρα τα μαθήματα και τις συστάσεις που πρέπει να εφαρμοστούν.

Γίνε Γνωστός στην Ειδικότητα σου!

Η απόκτηση αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας είναι συνήθως ένας από τους βασικούς στόχους μάρκετινγκ για μια επιχείρηση, καθώς σας βοηθά να αναπτυχθείτε.

Οι καταναλωτές είναι πιο πιθανό να αλληλεπιδράσουν με μια επωνυμία που αναγνωρίζουν, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμα επιχειρηματικά οφέλη, όπως η αφοσίωση στην επωνυμία.

Η σωστή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να φέρει την επωνυμία σας μπροστά στους ανθρώπους πιο γρήγορα από οποιαδήποτε υπάρχοντα παραδοσιακά μέσα. Ξεκινήστε μαζί μας!

Γίνε Ηγέτης

Η επιχείρησή σας θα έχει την ευκαιρία να γίνει ένας σεβαστός ηγέτης σκέψης στην κοινότητα. Ανάλογα με το περιεχόμενό σας, μπορείτε να γίνετε ειδικός στον τομέα σας.

Συνδεθείτε με τους πελάτες σας

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθιστούν δυνατή τη σύνδεση με ένα νέο κοινό – γνωστό και ως νέους πιθανούς πελάτες. Είναι ένας ιστός αράχνης, όπου μπορείτε να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας καθώς και τις επαφές του.

Χτίστε Κοινότητα

Οι σύγχρονοι πελάτες χειρίζονται τα περισσότερα αιτήματά τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αυτό, μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ουσιαστικές σχέσεις επωνυμίας-πελάτη.

tab section image

Ποια είναι η εμπειρία σας στον τομέα του digital marketing και των Social Media;

Έχουμε εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα του digital marketing, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης κοινωνικών μέσων. Έχουμε εργαστεί με διάφορες εταιρείες για να αυξήσουμε την παρουσία τους στο διαδίκτυο και να δημιουργήσουμε αξιόλογο engagement με το κοινό τους.

Ποιες πλατφόρμες Social Media προτείνετε για την εταιρεία μας;

Η επιλογή των πλατφορμών εξαρτάται από τον στόχο και το κοινό της εταιρείας σας. Συνήθως, προτείνουμε τις δημοφιλείς πλατφόρμες όπως Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn και TikTok, ανάλογα με τη φύση των προϊόντων ή υπηρεσιών σας.

Πώς θα διαχειριστείτε το περιεχόμενο στα Social Media;

Θα αναπτύξουμε μια στρατηγική περιεχομένου που θα αντικατοπτρίζει τη φωνή και το ύφος της εταιρείας σας. Αυτό θα περιλαμβάνει μια ποικιλία περιεχομένου, όπως αναρτήσεις, εικόνες, βίντεο και stories, που θα προάγουν τα μηνύματα σας και θα ενθαρρύνουν το engagement.

Πώς θα αυξήσετε τον αριθμό των ακολούθων μας;

Θα χρησιμοποιήσουμε στρατηγικές όπως το προωθητικό περιεχόμενο, τους διαγωνισμούς, τις συνεργασίες με Infulencers και την ανάπτυξη ποιοτικού περιεχομένου που θα είναι αξιοπρόσεκτο από το κοινό σας.

Πώς θα παρακολουθείτε την απόδοση των δραστηριοτήτων;

Θα χρησιμοποιήσουμε εργαλεία αναλυτικής, όπως Google Analytics, πλατφόρμες αναφορών κοινωνικών μέσων και αναλυτικά εργαλεία των πλατφορμών για να παρακολουθούμε την απήχηση, την αλληλεπίδραση και τη μετατροπή των δραστηριοτήτων μας.

Πώς θα αντιμετωπίζετε τα αρνητικά σχόλια και τις κριτικές στα κοινωνικά μέσα;

Θα χρησιμοποιήσουμε εργαλεία ανάλυσης, όπως Google Analytics, πλατφόρμες αναφορών κοινωνικών μέσων και αναλυτικά εργαλεία των πλατφορμών για να παρακολουθούμε την απήχηση, την αλληλεπίδραση και τη μετατροπή των δραστηριοτήτων μας.
icon Συστάσεις Πελατών icon

Τι λένε για εμάς οι ‘Επιχειρήσεις’

image

Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

ratings
koufetakia
Koufetakia.gr
Επιχειρηματίας
image

Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.

ratings
cropped-cropped-logo-1
Γεωργία Μπαδογιάννη
Επιχειρηματίας
image

Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ.

ratings
LOGO-ALL-CORFU-TRANSFERS-e1704969636549 (1)
Κώστας Αντωνακάκης
Επιχειρηματίας
image

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.

ratings
zs11
Ζαννής Σιδέρης
Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω
image

Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.

ratings
Κωνσταντίνος-Αποστόλου-Βιογραφικό-Ιατρός-1080x798
Κωνσταντίνος Αποστόλου
Γενικός Χειρουργός
img
Greece
image

Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.

ratings
imaster repair
Πάνος Σταθόπουλος
CEO & Founder iMaster Repair
img
Greece
image

Ο κύριος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας με γνώσεις στο seo και στο internet marketing εν γένει. Χαρακτηρίζεται από συνέπεια, δομημένο πλάνο και προσιτές τιμές. Αναμφίβολα μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να αναρριχηθεί στα αποτελέσματα της google ακόμα και στις πιο απαιτητικές λέξεις κλειδιά.Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ανεβάσει την επιχείρηση του στο επόμενο επίπεδο.

ratings
Κωνσταντίνος Καμουζής
Κωνσταντίνος Καμουζής
Company SEO, Google
img
Greece
image

Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμιση μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει.

ratings
stefanos
Στέφανος Κοντόπουλος
CEO & Founder, Baby Bloom Photography
img
Greece
image

Πολύ καλός επαγγελματίας ! Άψογος στην δουλειά του μέχρι τώρα ! Άμεση ανταπόκριση σε κάθε απορία μου.

ratings
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Δικηγόρος Αθηνών
img
Greece
image

Άριστος επαγγελματίας και εξαίρετος άνθρωπος. Γνωρίζει άψογα το αντικείμενο εργασίας του, παρέχει άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

ratings
barkagiannis
Γιάννης Μπαρκαγιάννης
Δικηγόρος Ποινικολόγος
img
Greece
image

Ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον Γιώργο για τον επαγγελματισμό του την συνέπεια και το ενδιαφέρον που δείχνει. Τρέχει θέματα και πράγματα που θα έπρεπε να κάνω εγώ ,είναι πάντα πρόθυμος για ότι χρειάζομαι, το αποτέλεσμα ήταν άμεσο και με συνεχής βελτίωση. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΘΕΡΜΑ.

ratings
sivota glass bottom διαφημιση κριτικη πελατη
Νίκος Τσόνος
CEO & Founder Sivota Glass Bottom
img
Greece
image

Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!

ratings
skardoutsos
Αναστάσιος Σκαρδούτσος
Ορθοπεδικός Χειρουργός
img
Greece
image

Ότι και να πω για τον Γιώργο θα είναι πολύ λίγο. Σε ευχαριστώ μου έσωσες την επιχείρηση μου δεν ξέρω τι θα έκανα με όλους αυτούς που με έβλεπαν μόνο για λεφτά και δουλειά δεν μου έκαναν ειλικρινά σου εύχομαι τα καλύτερα γιατί είσαι ο καλύτερος με διαφορά και πάνω από όλα είσαι άνθρωπος και αυτό σπανίζει.

ratings
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
CEO, On Line Metafores
img
Greece
image

Άψογος Επαγγελματίας με έχει βοηθήσει πάρα πολύ με την ιστοσελίδα της επιχείρησης μου ειδικότερα στο SEO. Τεράστια άνοδο στα αποτελέσματα της Google και πολύ επικοινωνία σε ότι χρειαστώ.

ratings
Γιώργος Φάκαλος
Γιώργος Φάκαλος
CEO & Founder Fortigaki
img
Greece

Brands που μας Εμπιστεύονται!

Εταιρείες και επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται. Καλώς ήρθατε στην οικογένεια μας.