Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πρώτη Σελίδα Google Στρατηγικά για Επιχειρήσεις

single service img1

Οι οργανικές αναζητήσεις είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να έχετε κατά νου. Είναι ο χώρος μέσα από τη Google που ψάχνουν οι άνθρωποι για να βρουν εσάς και την επιχείριση σας στο διαδίκτυο. Η συντριπτική πλειοψηφία κοιτάει μόνο την πρώτη σελίδα στη Google!

Αναλαμβάνουμε και βελτιώνουμε την ιστοσελίδα σας, έχοντας ως κύριο στόχο την αύξηση των πωλήσεων και την βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Μέσα από την εύκολη και έξυπνη περιήγηση οδηγούμε τον υποψήφιο πελάτη να πραγματοποιήσει την ενέργεια που θα θέλαμε.

single service img2
single service img3

Μέσα από τα οργανικά αποτελέσματα αποκτάει η ιστοσελίδα σας σταθερή και μόνιμη επισκεψιμότητα, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεται την πλατφόρμα της Google για να φέρετε πιθανούς πελάτες στη σελίδα σας.

Μπείτε στη πρώτη σελίδα της Google!

vw leaves 1
vw man 1

Δείτε τι είπαν για εμάς επιχειρηματίες και επαγγελματίες σε διαφορετικούς τομείς!

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα με αναλυτικό πλάνο και σταθερό μελετημένο σχέδιο στη πρώτη σελίδα της Google από τους Experts του SEO MARKETER!

Τι είπε για εμάς ο Ορθοπαιδικός Αθλητίατρος Απόστολος Σταθέλλης

Πρώτη σελίδα στη Google στην Ελλάδα!

Τι είπε για εμάς ο επιχειρηματίας Γιώργος Σούλης Data Recovery Expert

CEO Datarecall International

Τι είπε για εμάς ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Γιαννόπουλος

CEO On Line Metafores

Η πρώτη σελίδα στη Google δεν είναι πάντα μια απλή υπόθεση. Εξαρτάται από τον τομέα, τον ανταγωνισμό αλλά και την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας. Μια εξαιρετικά στημένη και δομημένη ιστοσελίδα είναι η βάση για την επιτυχία. Δεν αρκεί όμως αυτό! Το εξαιρετικό περιεχόμενο σε συνδυασμό με το στοχευμένο Link Building θέτει τις βάσεις για την κατάκτηση των κορυφαίων αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης.

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου CEO - SEO MARKETER
solved

Πρώτη σελίδα στη Google με τον SEO Marketer

Τα μηνιαία πακέτα SEO περιλαμβάνουν:

Έλεγχος SEO

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Παρακολούθηση κατάταξης λέξεων-κλειδιών

Τοπικές βελτιστοποιήσεις

Βελτιστοποιήσεις εικόνας

Ανάπτυξη περιεχομένου, συγγραφή και προώθηση SEO εντός και εκτός σελίδας

Τεχνικός Έλεγχος με λεπτομέρεια

Υψηλές ταχύτητες φόρτωσης

Google My Business Χάρτες διαχείριση

Μηνιαίες αναφορές SEO

Διασφαλίζουμε ότι λαμβάνετε αξία από μήνα σε μήνα και βλέπετε συνεχή πρόοδο στην απόδοση της ιστοσελίδας σας.

Κάθε ιστοσελίδα έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Συνεπώς δημιουργούμε για εσάς ένα εξατομικευμένο πλάνο. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες πάνω στο WordPress και παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη. 

Αν έχετε ήδη ένα site στο WordPress τότε είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε εργασία και ανάγκη ζητηθεί.

Ως φημισμένη εταιρεία SEO για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, επικεντρωνόμαστε στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών SEO σε προσιτές τιμές και σε πακέτα που μπορούν να αντέξουν οικονομικά οι μικρές επιχειρήσεις και οι μεμονωμένοι webmasters.

Ως εκ τούτου, προσφέρουμε μηνιαία πακέτα SEO. 

Κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις όσον αφορά το μάρκετινγκ, όσον αφορά τους πόρους και την έλλειψη εσωτερικής ομάδας για να συνεργαστούν. Τα μηνιαία πακέτα SEO που διαθέτουμε παρουσιάζουν τη λύση για εσάς. Αντί να σας αναγκάζουμε να υπογράψετε ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο, προσφέρουμε μήνα με το μήνα υπηρεσίες που είναι εύκολο να ενσωματωθούν στον προϋπολογισμό σας.

Γιατί να επιλέξετε τα μηνιαία πακέτα SEO;

Για να εξασφαλιστεί η επιτυχία, τα μηνιαία πακέτα SEO μας είναι προοδευτικά. Καταλήξαμε σε μια προοδευτική καμπάνια SEO που μπορεί να συνεχιστεί κάθε μήνα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις υπηρεσίες SEO στον προϋπολογισμό σας.

Τα αποτελέσματα των καμπανιών SEO για πρώτη σελίδα στη Google, δεν θα επηρεαστούν αφού ευθυγραμμίζονται με τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Συνεργαζόμαστε με όλα τα επίπεδα επιχειρήσεων, από μικρές, μεσαίες έως επιχειρήσεις επιπέδου επιχειρήσεων που χρειάζονται μηνιαίες υπηρεσίες SEO.

Ως εκ τούτου, όλα τα μηνιαία πακέτα SEO, είναι προσαρμοσμένα για να ταιριάζουν σε διαφορετικές επιχειρηματικές κλίμακες και κλάδους. Η ομάδα των ειδικών μας θα επιμεληθεί ακριβώς το κατάλληλο προσαρμοσμένο μηνιαίο πακέτο SEO για εσάς.

icon Συστάσεις Πελατών icon

Τι λένε για εμάς οι ‘Επιχειρήσεις’

image

Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

ratings
koufetakia
Koufetakia.gr
Επιχειρηματίας
image

Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.

ratings
cropped-cropped-logo-1
Γεωργία Μπαδογιάννη
Επιχειρηματίας
image

Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ.

ratings
LOGO-ALL-CORFU-TRANSFERS-e1704969636549 (1)
Κώστας Αντωνακάκης
Επιχειρηματίας
image

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.

ratings
zs11
Ζαννής Σιδέρης
Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω
image

Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.

ratings
Κωνσταντίνος-Αποστόλου-Βιογραφικό-Ιατρός-1080x798
Κωνσταντίνος Αποστόλου
Γενικός Χειρουργός
img
Greece
image

Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.

ratings
imaster repair
Πάνος Σταθόπουλος
CEO & Founder iMaster Repair
img
Greece
image

Ο κύριος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας με γνώσεις στο seo και στο internet marketing εν γένει. Χαρακτηρίζεται από συνέπεια, δομημένο πλάνο και προσιτές τιμές. Αναμφίβολα μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να αναρριχηθεί στα αποτελέσματα της google ακόμα και στις πιο απαιτητικές λέξεις κλειδιά.Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ανεβάσει την επιχείρηση του στο επόμενο επίπεδο.

ratings
Κωνσταντίνος Καμουζής
Κωνσταντίνος Καμουζής
Δικηγόρος
img
Greece
image

Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμιση μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει.

ratings
stefanos
Στέφανος Κοντόπουλος
CEO & Founder, Baby Bloom Photography
img
Greece
image

Πολύ καλός επαγγελματίας ! Άψογος στην δουλειά του μέχρι τώρα ! Άμεση ανταπόκριση σε κάθε απορία μου.

ratings
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Δικηγόρος Αθηνών
img
Greece
image

Άριστος επαγγελματίας και εξαίρετος άνθρωπος. Γνωρίζει άψογα το αντικείμενο εργασίας του, παρέχει άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

ratings
barkagiannis
Γιάννης Μπαρκαγιάννης
Δικηγόρος Ποινικολόγος
img
Greece
image

Ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον Γιώργο για τον επαγγελματισμό του την συνέπεια και το ενδιαφέρον που δείχνει. Τρέχει θέματα και πράγματα που θα έπρεπε να κάνω εγώ ,είναι πάντα πρόθυμος για ότι χρειάζομαι, το αποτέλεσμα ήταν άμεσο και με συνεχής βελτίωση. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΘΕΡΜΑ.

ratings
sivota glass bottom διαφημιση κριτικη πελατη
Νίκος Τσόνος
CEO & Founder Sivota Glass Bottom
img
Greece
image

Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!

ratings
skardoutsos
Αναστάσιος Σκαρδούτσος
Ορθοπεδικός Χειρουργός
img
Greece
image

Ότι και να πω για τον Γιώργο θα είναι πολύ λίγο. Σε ευχαριστώ μου έσωσες την επιχείρηση μου δεν ξέρω τι θα έκανα με όλους αυτούς που με έβλεπαν μόνο για λεφτά και δουλειά δεν μου έκαναν ειλικρινά σου εύχομαι τα καλύτερα γιατί είσαι ο καλύτερος με διαφορά και πάνω από όλα είσαι άνθρωπος και αυτό σπανίζει.

ratings
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
CEO, On Line Metafores
img
Greece
image

Άψογος Επαγγελματίας με έχει βοηθήσει πάρα πολύ με την ιστοσελίδα της επιχείρησης μου ειδικότερα στο SEO. Τεράστια άνοδο στα αποτελέσματα της Google και πολύ επικοινωνία σε ότι χρειαστώ.

ratings
Γιώργος Φάκαλος
Γιώργος Φάκαλος
CEO & Founder Fortigaki
img
Greece
icon Επιχειρήσεις & Επαγγελματίες που μας Εμπιστεύονται icon

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση

Θα σας καλέσουμε για ένα δωρεάν CALL 30 λεπτών και θα σας ετοιμάσουμε γραπτή δωρεάν Εκτίμηση.

Κεντρικά Γραφεία:
Διεύθυνση Δημητρακοπούλου 65,
Καλλιθέα, Αθήνα
Call Us +30 6972132823
Follow Us:

Φτάνουμε μαζί στη Κορυφή!

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.