Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Στοχευμένη Διαφήμιση στο Facebook – Κόστος & Πλάνο

Google news
διαφημιση στο facebook

Πίνακας Περιεχομένου

Η δημιουργία στοχευμένων διαφημίσεων στο Facebook μπορεί να φέρει αποτελέσματα για την επιχείρησή σας, προβάλλοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στο κατάλληλο κοινό.

Ακολουθούν τα βασικά βήματα:

Για να τρέξεις διαφημίσεις στο Facebook, θα χρειαστείς έναν λογαριασμό επιχείρησης στο Facebook και μια σελίδα Facebook για την επιχείρησή σου. Ακόμα, θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα διαφημιστικό λογαριασμό στο Facebook Business Manager. Στη συνέχεια, μπορείς να δημιουργήσεις τις διαφημίσεις σου, επιλέγοντας τον στόχο της διαφήμισης, τον προϋπολογισμό σου και τον τρόπο που θα φαίνεται η διαφήμισή σου στους χρήστες του Facebook. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζεις τις διάφορες επιλογές στόχευσης και μετρήσεων που παρέχει το Facebook για να βελτιστοποιήσεις τις διαφημίσεις σου. Τέλος, θα πρέπει να πληρώσεις για τη διαφήμιση με τη μέθοδο πληρωμής που προσφέρει το Facebook.

Προετοιμασία:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Facebook Business Manager (Meta): Αυτό είναι απαραίτητο για τη διαχείριση των διαφημίσεων σας στο Facebook.

Το Facebook Business Manager (FBM) είναι μια δωρεάν πλατφόρμα που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλες τις σελίδες Facebook, τα προφίλ Instagram, τους διαφημιστικούς λογαριασμούς και τα εργαλεία ανάλυσης σας από ένα κεντρικό σημείο. Είναι ιδανικό για επιχειρήσεις και οργανισμούς που διαχειρίζονται πολλές παρουσίες στα social media ή που χρειάζονται να δώσουν σε πολλούς χρήστες πρόσβαση σε αυτές τις παρουσίες.

Διαβάστε  Πώς να δομήσετε στρατηγική Social Media Marketing μεθοδικά κι οικονομικά;

Πλεονεκτήματα χρήσης του Facebook Business Manager (Meta):

Κεντρική διαχείριση: Διαχειριστείτε όλες τις σελίδες Facebook, τα προφίλ Instagram, τους διαφημιστικούς λογαριασμούς και τα εργαλεία ανάλυσης σας από ένα μόνο μέρος.
Ομαδική συνεργασία: Δώστε πρόσβαση σε διαφορετικούς χρήστες με διαφορετικά επίπεδα δικαιωμάτων για να διαχειρίζονται τις παρουσίες σας στα social media.
Ασφάλεια: Ενισχύστε την ασφάλεια σας με δυνατότητες όπως η έγκριση δύο παραγόντων και η ρύθμιση ρόλων.
Αναλυτικά στοιχεία: Λάβετε λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία για την απόδοση των σελίδων, των προφίλ και των διαφημίσεων σας.
Διαφημίσεις: Δημιουργήστε και διαχειριστείτε διαφημίσεις Facebook και Instagram από το Business Manager.

Πώς να ξεκινήσετε με το Facebook Business Manager:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Facebook Business Manager: https://business.facebook.com/
Προσθέστε τις σελίδες και τα προφίλ σας: Ακολουθήστε τις οδηγίες για να συνδέσετε τις σελίδες Facebook και τα προφίλ Instagram με το Business Manager.
Προσθέστε χρήστες: Προσθέστε τους χρήστες που χρειάζονται πρόσβαση στις παρουσίες σας στα social media και ορίστε τα δικαιώματά τους.
Εξερευνήστε τα εργαλεία: Το Business Manager προσφέρει μια πληθώρα εργαλείων για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις παρουσίες σας στα social media, όπως Insights, Ad Manager και Pixel.

Ορίστε τους στόχους σας: Τι θέλετε να πετύχετε με τις διαφημίσεις σας; Θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις, την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας ή την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας;

Ορίστε τους Στόχους σας: Το Κλειδί για Επιτυχημένες Διαφημίσεις στο Facebook
Η δημιουργία αποτελεσματικών διαφημίσεων στο Facebook ξεκινά με τον καθορισμό σαφών στόχων. Τι θέλετε να πετύχετε με τις καμπάνιες σας; Θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις, να οδηγήσετε επισκεψείς στον ιστότοπό σας, ή να χτίσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας;

Διαβάστε  Πως να προωθήσω το site μου (32 Τρόποι αύξησης επισκεψιμότητας Traffic)

Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις θα σας βοηθήσει να:

Επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο διαφήμισης: Το Facebook προσφέρει διάφορες μορφές διαφήμισης, όπως εικόνες, βίντεο, διαφημίσεις με καρουζέλ και διαφημίσεις συλλογών. Η επιλογή του σωστού τύπου εξαρτάται από τον στόχο σας και το κοινό-στόχο σας.
Στοχεύσετε το σωστό κοινό: Το Facebook διαθέτει ισχυρά εργαλεία στόχευσης που σας επιτρέπουν να προβάλλετε τις διαφημίσεις σας σε άτομα με βάση τα δημογραφικά στοιχεία, τα ενδιαφέροντα, τις συμπεριφορές και άλλα.
Δημιουργήσετε ελκυστικό περιεχόμενο: Το κείμενο, οι εικόνες και τα βίντεο των διαφημίσεων σας πρέπει να είναι συναρπαστικά και σχετικά με το κοινό-στόχο σας για να τραβήξετε την προσοχή τους και να τους ωθήσετε να δράσουν.
Μετρήστε τα αποτελέσματα: Το Facebook (Meta) Analytics σας παρέχει λεπτομερή στοιχεία για την απόδοση των διαφημίσεων σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε προσαρμογές και να βελτιώσετε τα αποτελέσματα σας.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα στόχων για διαφημίσεις στο Facebook:

Αύξηση πωλήσεων: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις Facebook για να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και να οδηγήσετε τους χρήστες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή στην φυσική σας τοποθεσία.
Αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπο: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις Facebook για να προσελκύσετε χρήστες στον ιστότοπό σας, όπου μπορούν να μάθουν περισσότερα για την επιχείρησή σας ή να εγγραφούν σε μια λίστα email.
Χτίσιμο αναγνωρισιμότητας επωνυμίας: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις Facebook για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και να δημιουργήσετε θετική εικόνα για την επιχείρησή σας.
Δημιουργία leads: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις Facebook για να συλλέξετε στοιχεία επικοινωνίας από πιθανούς πελάτες, τους οποίους μπορείτε στη συνέχεια να ακολουθήσετε με email marketing ή άλλες μορφές πωλήσεων.

Καθορίστε το κοινό-στόχο σας: Ποιοι είναι οι ιδανικοί πελάτες σας; Το Facebook προσφέρει διάφορες επιλογές στόχευσης, όπως δημογραφικά στοιχεία, ενδιαφέροντα και συμπεριφορές.

Επιλέξτε τον τύπο διαφήμισης: Το Facebook προσφέρει διάφορες μορφές διαφήμισης, όπως εικόνες, βίντεο, διαφημίσεις με καρουζέλ και διαφημίσεις συλλογών.

Διαβάστε  Πως να βελτιώσετε το Instagram προφίλ σας

Η επιτυχία στις διαφημίσεις Facebook ξεκινά με τον σωστό προσδιορισμό του κοινό-στόχου σας. Ποιοι είναι οι ιδανικοί πελάτες σας; Τι τους ενδιαφέρει; Πώς συμπεριφέρονται online;

Η κατανόηση του κοινού-στόχου σας σας επιτρέπει να:

Επιλέξετε τις κατάλληλες επιλογές στόχευσης: Το Facebook προσφέρει πλήθος επιλογών στόχευσης, όπως δημογραφικά στοιχεία (ηλικία, φύλο, τοποθεσία), ενδιαφέροντα (χόμπι, δραστηριότητες), συμπεριφορές (αγοραστικές συνήθειες, online δραστηριότητα) και άλλα.
Δημιουργήσετε σχετικό περιεχόμενο: Το κείμενο, οι εικόνες και τα βίντεο των διαφημίσεων σας πρέπει να ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του κοινού-στόχου σας.
Ενισχύσετε την απόδοση: Στοχεύοντας σωστά, μπορείτε να αυξήσετε το click-through rate, τις μετατροπές και το ROI των διαφημίσεων σας.

Πώς να Ορίσετε το Κοινό-Στόχο σας:

Δημιουργήστε ένα buyer persona: Σκεφτείτε τον τυπικό ιδανικό σας πελάτη. Ποια είναι η ηλικία, το φύλο, η τοποθεσία, τα ενδιαφέροντα, οι συνήθειες και οι ανάγκες του;
Χρησιμοποιήστε τα δεδομένα σας: Εάν διαθέτετε δεδομένα πελατών, αναλύστε τα για να εντοπίσετε κοινά μοτίβα και χαρακτηριστικά.
Ερευνήστε το κοινό-στόχο σας: Χρησιμοποιήστε online εργαλεία και πλατφόρμες social media για να μάθετε περισσότερα για τα ενδιαφέροντα, τις συμπεριφορές και τις ανάγκες του κοινού-στόχου σας.

Κατανοήστε τους ανταγωνιστές σας: Ποιους ανταγωνιστές στοχεύει το κοινό σας; Ποιες στρατηγικές χρησιμοποιούν;

Επιλογές Στόχευσης στο Facebook:

Δημογραφικά στοιχεία: Ηλικία, φύλο, τοποθεσία, γλώσσα, οικογενειακή κατάσταση, εκπαίδευση, εισόδημα.
Ενδιαφέροντα: Χόμπι, δραστηριότητες, ψυχαγωγία, αθλητικά, μουσική, ταινίες, βιβλία.
Συμπεριφορές: Αγοραστικές συνήθειες, online δραστηριότητα, ταξίδια, χρήση social media.
Προσαρμοσμένα κοινά: Δημιουργήστε κοινά με βάση λίστες email, ιστοσελίδες που έχουν επισκεφτεί οι χρήστες ή lookalike audiences.
Ορίστε το budget και το χρονοδιάγραμμα σας: Πόσα χρήματα θέλετε να ξοδέψετε για τις διαφημίσεις σας και για πόσο διάστημα θέλετε να τις προβάλλετε;

Δημιουργία διαφήμισης:

Επιλέξτε την πλατφόρμα διαφήμισης: Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημίσεις για το Facebook, το Instagram ή και τα δύο.
Σχεδιάστε την διαφήμισή σας: Δημιουργήστε ένα ελκυστικό κείμενο, επιλέξτε μια εντυπωσιακή εικόνα ή βίντεο και προσθέστε μια σαφή έκκληση για δράση.
Επιλέξτε τις επιλογές στόχευσης: Ορίστε το κοινό-στόχο σας με βάση τα δημογραφικά στοιχεία, τα ενδιαφέροντα, τις συμπεριφορές και άλλα.
Ορίστε το budget και το χρονοδιάγραμμα σας: Εισάγετε πόσα χρήματα θέλετε να ξοδέψετε και για πόσο διάστημα θέλετε να προβάλλετε τις διαφημίσεις σας.
Παρακολουθήστε και βελτιστοποιήστε: Ακολουθήστε την απόδοση των διαφημίσεων σας και κάντε προσαρμογές για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Επιπρόσθετες συμβουλές:

Χρησιμοποιήστε εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας.
Δημιουργήστε κείμενο διαφήμισης συναρπαστικό και σχετικό με το κοινό-στόχο σας.
Χρησιμοποιήστε μια σαφή έκκληση για δράση που θα πει στους χρήστες τι θέλετε να κάνουν.
Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα σας και κάντε προσαρμογές στις διαφημίσεις σας για να βελτιώσετε την απόδοση.

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *