Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Κατασκευή ιστοσελίδων για δικηγόρους

Κατασκευή ιστοσελίδων για δικηγόρους & δικηγορικά γραφεία

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για δικηγορικά γραφεία με Responsive Design, για όλες τις κινητές συσκευές!

Κερδίστε πελάτες μέσα από την ιστοσελίδα σας, καθώς σχεδιάζουμε το πλάνο για ανεύρεση πελατών τόσο από την περιοχή σας, όσο και πανελλαδικά!

Όταν αναζητάτε υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων για το δικηγορικό σας γραφείο, θα χρειαστείτε ανθρώπους δίπλα σας που γνωρίζουν τον χώρο. Στο SEO Marketer, καταλαβαίνουμε ότι οι δικηγορικές εταιρείες χρειάζονται ένα ποιοτικό σχεδιασμό προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη

Σχεδιάζουμε το Μάρκετινγκ του δικηγορικού σας γραφείου & στοχεύουμε σε πελατολόγιο ανά τομέα δικαίου & υπηρεσία πανελλαδικά & εξωτερικό.

responsive design

Responsive Design

Η σωστή ανταπόκριση στις κινητές συσκευές, Smartphone και Tablets είναι μεγάλης σημασίας, καθώς ο υποψήφιος πελάτης σας αποκτά μια εύκολη και χαλαρή εμπειρία πλοήγησης.

house with gavel and law books real estate law and house aucti

Ταχύτατος Server

Η ταχύτητα όπως και η ασφάλεια σε έναν Server είναι τεράστιας σημασίας, καθώς ο πελάτης σας θέλει να βρει αυτό που θέλει σε λίγα δευτερόλεπτα ενώ οι επιθέσεις από χάκερς γίνονται καθημερινά.

Wordpress CMS

Wordpress CMS

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση και γούστο δικηγορικού γραφείου. Διαθέτουμε ειδίκευση και πολυετή πείρα σε δικηγορικά sites.

δικηγορικο μαρκετινγκ (3)

Δικηγορικό Μαρκετινγκ

Αναλαμβάνουμε το Μάρκετινγκ του δικληγορικού σας γραφείου και το προβάλλουμε αποτελεσματικά στο διαδίκτυο, αλλά παρέχουμε και συμβουλευτική για κάθε τομέα δικαίου.

lawyer or judge holding hammer prepares to judge the case with justice and litigation scales of

SEO & 1η σελίδα

Έχουμε πετύχει την 1η σελίδα στη Google στις πιο δύσκολες και απαιτητικές λέξεις κλειδιά που μπορεί να στοχεύσει ένα δικηγορικό γραφείο. Το Οργανικό κομμάτι είναι μονόδρομος.

focused mature businessman reading contract considering risks with lawyers

Google Ads & Social

Η διαφήμιση στο Google όπως και στα Social Media λειτουργεί διαφορετικά σε κάθε τομέα δικαίου. Ανάλογα με την υπηρεσία που επικεντρωνόμαστε η στρατηγική αλλάζει.

Συστάσεις Δικηγόρων

Κάθε δικηγόρος & δικηγορικό γραφείο είναι για εμάς ευθύνη τόσο στην κατασκευή της ιστοσελίδας όπως και στη προβολή της.

Άριστος επαγγελματίας και εξαίρετος άνθρωπος. Γνωρίζει άψογα το αντικείμενο εργασίας του, παρέχει άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Γιάννης Μπαρκαγιάννης

Δικηγόρος Ποινικολόγος

Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

Χριστίνα Βασιλείου

Δικηγόρος

Μπας Εμπιστεύονται δικηγορικά γραφεία με κύρος

logo
logo-blue01
bouraslaw
SYPYNE-LOGO
GREYM-1-1
LOGO-4
logo (2)
logo (3)
cropped-oikogeneiako-high-resolution-logo-transparent
cropped-oikogeneiako-high-resolution-logo-transparent
lawyer-athens-high-resolution-logo-white-transparent-1
234234

Βραβευμένα Case Studies

Η ειδίκευση στο δικηγορικό Μάρκετινγκ μας καθιστά η ιδανική επιλογή για ένα δικηγορικό γραφείο. Έχουμε βραβευτεί για την εξέλιξη στα οργανικά αποτελέσματα σε δικηγορική ιστοσελίδα στην Ελλάδα.

kamouzis-2-1024x1024

Δικηγόρος Καμουζής

Βράβευση για SEO Στρατηγικές

asian female lawyer discussing negotiation legal case with client meeting with document contact in

Νομικός Μπαρκαγιάννης

Πρώτες θέσεις οργανικά πανελλαδικά

Ενημέρωση για το Μάρκετινγκ στρατηγικά

Στρατηγικές, μέθοδοι για κάθε τομέα δικαίου όπως και πετυχημένα Case Studies σε κάθε είδος διαφήμισης για να πάρετε έμπνευση.

Γιατί αργεί να φανεί η σελίδα μου στο Google;

Η καθυστέρηση στην εμφάνιση μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα της Google μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες. Παρακάτω αναλύονται βήμα προς...

Tiered Link Building – Ο Νο. 1 Οδηγός των επιπέδων Backlinks

Η μέθοδος «Tiered Link Building» αναφέρεται στη δημιουργία συνδέσμων για τους συνδέσμους σας (backlinks). Ο κύριος στόχος αυτής της μεθόδου...

Προώθηση Ιστοσελίδων Τιμές ανά περίπτωση

Η προώθηση ιστοσελίδων μέσω τεχνικών SEO (Search Engine Optimization) είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη βελτίωση της ορατότητας και του...

Γιατί δεν εμφανίζεται το site μου στη Google ; No.1 Οδηγός

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Παραθέτουμε μια αναλυτική μια...

Πόσα χρήματα πρέπει να πληρώσεις για SEO; Παράγοντες Κόστους

Πόσο Κοστίζει το SEO στην Ελλάδα (2024): Αναλυτικός Οδηγός Το κόστος για υπηρεσίες SEO στην Ελλάδα ποικίλλει σημαντικά, καθιστώντας δύσκολη...

Πόσα Backlinks χρειάζομαι για κατάταξη στη 1η σελίδα;

Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση στο ερώτημα πόσα backlinks χρειάζεστε για να καταταγείτε στην 1η σελίδα της Google. Ο αριθμός των...Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση

Θα σας καλέσουμε για ένα δωρεάν CALL30 λεπτών και θα σας ετοιμάσουμε γραπτή δωρεάν Εκτίμηση.

USA Branch:
Διεύθυνση Δημητρακοπούλου 65.
Καλλιθέα, Αθήνα
Call Us +30 6972132823
Follow Us:

Φτάνουμε μαζί στη Κορυφή!

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.