Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων & Eshop

Ολοκληρωμένη υποστήριξη σε WordPress Sites

Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων & Eshop

Πακέτα για όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις.

top-img.png

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση και υποστήριξη
σε ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και προβλημάτων!

Αν η ιστοσελίδα σας δεν λειτουργεί σωστά, τότε θα έχετε απώλεια πελατολογίου σε εβδομαδαία βάση!

Πλεονεκτήματα

Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων & Eshops

service 2x 01

Πλεονεκτήματα

Συντήρηση &
Φιλοξενία με Ασφάλεια

service 2x 02
top shape 02
Group 3207

Γιατί Εμάς

Υψηλών Προδιαγραφών
Τεχνική Υποστήριξη

Παρέχουμε αμεσότητα και διαθέτουμε πολυετή πείρα 10 ετών πάνω στα wordpress sites. Άντιμετωπίζουμε και επιλύουμε κάθε είδους πρόβλημα, παρέχοντας την καταλληλότερη λύση για εσάς.

+(30) 6972132823

[email protected]

0 +
Πετυχημένα Projects
0%
0 +
Χρόνια Εμπειρίας
0%
0 +
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0%
0 +
Συνεργασίες
0%
ιστοσελίδων

Το διαδίκτυο είναι ένα κρίσιμο κομμάτι μιας εταιρείας και είναι σημαντικό να έχετε έναν ιστότοπο που αποδίδει καλά. Δυστυχώς, πολλοί ιστότοποι είναι δύσκολοι στην πλοήγηση των χρηστών και αυτό μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν διαθέσιμες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα και την απόδοση του ιστότοπού σας. 

Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν πράγματα όπως τακτικές ενημερώσεις και αλλαγές στο wordpress site, ώστε ο ιστότοπός σας να παραμένει ενημερωμένος με τις τρέχουσες τάσεις, βοήθεια για την αντιμετώπιση σφαλμάτων ή σφαλμάτων, βοήθεια με γλώσσες προγραμματισμού και πολλά άλλα!

Διορθώσεις & Αναβαθμίσεις ιστοσελίδων

Τόσο η ιστοσελίδα όσο και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα Eshop είναι ζωντανοί οργανισμοί στο διαδίκτυο. Έχουμε δει πάρα πολλές κακοσυντηρημένα wordpress sites, με αποτέλεσμα ακόμα και μια αναβάθμιση ενός plugin να δημιουργεί προβλήματα σε βαθμό που να τα βγάζει και εκτός λειτουργίας.

Ειδικότερα δε όταν αυτά συμβαίνουν συχνά, θα υπάρχουν συνέπειες τόσο στις παραγγελίες και το πελατολόγιο σας, όσο στις στρατηγικές SEO που ακολουθείτε.

Ως καταξιωμένη εταιρεία SEO, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι το τεχνικό μέρος της ιστοσελίδας παίζει καθοριστικό ρόλο στις μετέπεια ενέργειες που ακολουθούνται.

Παρακολούθηση μέσω Ticket κάθε αιτήματος

Μέσα από το σύστημα μας, θα μπορείτε με τον λογαριασμό σας, να στέλνετε τα αιτήματα σας και να παρακολουθείτε την εξέλιξη τους. Το πιο σημαντικό είναι ότι παρέχουμε άμεση υποστήριξη στα επείγοντα ζητήματα, καθώς γνωρίζουμε ότι η σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας είναι τεράστιας σημασίας.

Μοναδικά Πακέτα Υποστήριξης Ιστοσελίδων
για τις ανάγκες σας.

Επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει σε εσάς. Εναλλακτικά ρωτήστε μας για να δούμε εξατομικευμένα το δικό σας project.

digital-product-01-2x.png

Βασικό Πακέτο Συντήρησης

Απλές Ιστοσελίδες
digital-produt-02-2x.png

Advanced Πακέτο Συντήρησης

Υψηλών απαιτήσεων Sites
digital-product-03-2x.png

Τεχνική Υποστήριξη Sites, Eshops

Αναβαθμίσεις & Εργασίες
digital-produt-02-2x-1.png

Διορθώσεις και Αλλαγές

Παραμετροποιήσεις & Βελτιώσεις

Review

Τι λένε τα Brands για Εμάς

Ένας ιστότοπος WordPress μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολος στη χρήση και τη διαχείριση με τη βοήθεια ενός ειδικού συμβούλου. Αυτό το άτομο έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση ιστότοπου και θα μπορεί να σας βοηθήσει με όλες τις διαφορετικές πτυχές του ιστότοπού σας. Αυτό περιλαμβάνει την εγκατάσταση και τη διαμόρφωση προσθηκών και θεμάτων, καθώς και τον καθαρισμό και την προστασία του ιστότοπού σας από κακόβουλο λογισμικό και εισβολές από επιθέσεις.

Διαθέτουμε πακέτα συντήρησης για όλων των απαιτήσεων ιστοσελίδες. Ένα Ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες προϊόντα, έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις συντήρησης από ένα Eshop με πολύ λιγότερα και χαμηλότερη επισκεψιμότητα.

Δεν είναι υποχρεωτικό, σίγουρα θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις ανάλογα τις ανάγκες. Σίγουρα όμως στη δική μας φιλοξενία υπάρχει μεγάλη ευελιξία κινήσεων σε όλα τα επίπεδα.

icon Επιχειρήσεις & Επαγγελματίες που μας Εμπιστεύονται icon

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση

Θα σας καλέσουμε για ένα δωρεάν CALL 30 λεπτών και θα σας ετοιμάσουμε γραπτή δωρεάν Εκτίμηση.

Κεντρικά Γραφεία:
Διεύθυνση Δημητρακοπούλου 65,
Καλλιθέα, Αθήνα
Call Us +30 6972132823
Follow Us:

Φτάνουμε μαζί στη Κορυφή!

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.