Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Διαφήμιση στους Χάρτες

Διαχείριση Google my Business

Διαφήμιση στους
Χάρτες Google

και διαφήμιση χάρτες Google my Business

Ξεχωρίστε τοπικά στους Χάρτες με Σχέδιο!

Μέσα από τους χάρτες έχετε μια ιστοσελίδα μέσα στη Google! Ένα απόλυτο εργαλείο όπου με στρατηγική και σχέδιο, μπορείτε να έχετε κάθε εβδομάδα πελάτες!

Ποια είναι τα οφέλη του Google My Business για τις επιχειρήσεις;

Οι άνθρωποι έρχονται στο διαδίκτυο πολλές φορές την ημέρα για να βρουν πληροφορίες που θα κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη. Ως η κύρια μηχανή αναζήτησης που θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, η Google έχει αναπτύξει έναν τρόπο για να ξεχωρίζουν οι επιχειρήσεις: το Google My Business. Είτε μέσω ενός αποτελέσματος αναζήτησης είτε μέσω ενός ερωτήματος χαρτών, πραγματοποιούνται πάνω από πέντε δισεκατομμύρια αναζητήσεις κάθε μέρα μέσω του Google. Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο κοινό μπορεί να δει το προφίλ σας στο Google My Business. Σε μια εποχή όπου το Google δεν είναι μόνο ουσιαστικό αλλά και αποτελεσματικό, η βελτίωση του τρόπου εμφάνισης της επιχείρησής σας στο Google μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο.

Το Google My Business είναι οικονομικά αποδοτικό

Όπως αναφέραμε ήδη, το GMB είναι μια δωρεάν καταχώριση επιχειρήσεων σε μια από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο, βάζοντας την επιχείρησή σας μπροστά σε πολλούς πιθανούς πελάτες. Όπως αυτό, υπάρχουν επίσης αρκετοί άλλοι εξέχοντες κατάλογοι στο διαδίκτυο για διαφορετικούς κλάδους. Ωστόσο, αυτές οι καταχωρίσεις έχουν συχνά μια τιμή, είτε πρόκειται για μηνιαία σταθερή συνδρομή είτε για ετήσια. Η καταχώρισή σας στο GMB παρέχει στους πιθανούς πελάτες εύκολη πρόσβαση στις ώρες λειτουργίας, τον αριθμό τηλεφώνου, τον ιστότοπο και τις οδηγίες σας με ένα πάτημα ενός κουμπιού — όλα αυτά χωρίς κόστος για εσάς. Το δωρεάν προφίλ σας στο GMB δίνει επίσης στους πελάτες μια εσωτερική ματιά στην επιχείρησή σας, παρέχοντας πληροφορίες για τις ώρες με τις πιο πολυάσχολες ώρες σας καθώς και αξιολογήσεις αξιολογήσεων.

Εάν μόλις ξεκινάτε ή έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, κάθε ευρώ μετράει και το να έχετε έναν τόσο πολύτιμο πόρο δωρεάν μπορεί να σας επιτρέψει να κατευθύνετε τα περισσότερα χρήματα σας αλλού.

Διαχείριση της Επιχείρησης σας στους Χάρτες

Κερδίστε πελατολόγιο με σχέδιο και στρατηγική. Προβληθείτε αποτελεσματικά με την υποστήριξη των ειδικών μας.

Διαχείριση Google my Business

Αναρτήσεις με κείμενα και φωτογραφίες με λέξεις κλειδιά. Δημιουργία Υπηρεσιών και Προιόντων!

Απαντήσεις σε Κριτικές

Διαχείριση και απαντήσεις σε κριτικές με λέξεις κλειδιά και στοχευμένη ανάλυση.

Διαφήμιση στους Χάρτες

Προβληθείτε μέσα από τους χάρτες, οικονομικά και αποδοτικά.

Αποδοτική Προώθηση των Υπηρεσιών σας στους Χάρτες Google

Ακόμα και για το πιο σφιχτό μπάτζετ έχετε την δυνατότητα να προβληθείτε αποτελεσματικά και με σχέδιο!

Citations

Η δημιουργία Citations, σημαίνει ότι οι πληροφορίες της επιχείρησής σας, όπως το όνομα, η διεύθυνση και ο αριθμός τηλεφώνου σας, είναι ίδιες στο διαδίκτυο σε άλλα sites! Είναι άκρως σημαντικό επειδή δείχνει στην Google ότι οι πληροφορίες σε αυτούς τους ιστότοπους είναι αξιόπιστες. Εάν η Google βλέπει διάφορες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας, δεν είναι σίγουρο τι να εμπιστευτεί και, ως εκ τούτου, ενδέχεται να μην ανεβείτε θέσεις. Επιπλέον, η καταχώριση αυτών των πληροφοριών παντού το ίδιο βοηθά στη δημιουργία μιας φιλικής προς τον χρήστη εμπειρίας. Φανταστείτε ότι ψάχνετε για έναν τοπικό ανθοπωλείο και βρίσκετε ένα που φαίνεται πολλά υποσχόμενο, αλλά παρατηρείτε ότι ο αριθμός τηλεφώνου του αναφέρεται διαφορετικά στο Google, το και άλλο σε άλλους καταλόγους. Αυτές οι αντικρουόμενες πληροφορίες μπορεί να σας αποτρέψουν από το να δοκιμάσετε κάποιο από αυτά.

icon Συστάσεις Πελατών icon

Τι λένε για εμάς οι ‘Επιχειρήσεις’

image

Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

ratings
koufetakia
Koufetakia.gr
Επιχειρηματίας
image

Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.

ratings
cropped-cropped-logo-1
Γεωργία Μπαδογιάννη
Επιχειρηματίας
image

Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ.

ratings
LOGO-ALL-CORFU-TRANSFERS-e1704969636549 (1)
Κώστας Αντωνακάκης
Επιχειρηματίας
image

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.

ratings
zs11
Ζαννής Σιδέρης
Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω
image

Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.

ratings
Κωνσταντίνος-Αποστόλου-Βιογραφικό-Ιατρός-1080x798
Κωνσταντίνος Αποστόλου
Γενικός Χειρουργός
img
Greece
image

Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.

ratings
imaster repair
Πάνος Σταθόπουλος
CEO & Founder iMaster Repair
img
Greece
image

Ο κύριος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας με γνώσεις στο seo και στο internet marketing εν γένει. Χαρακτηρίζεται από συνέπεια, δομημένο πλάνο και προσιτές τιμές. Αναμφίβολα μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να αναρριχηθεί στα αποτελέσματα της google ακόμα και στις πιο απαιτητικές λέξεις κλειδιά.Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ανεβάσει την επιχείρηση του στο επόμενο επίπεδο.

ratings
Κωνσταντίνος Καμουζής
Κωνσταντίνος Καμουζής
Δικηγόρος
img
Greece
image

Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμιση μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει.

ratings
stefanos
Στέφανος Κοντόπουλος
CEO & Founder, Baby Bloom Photography
img
Greece
image

Πολύ καλός επαγγελματίας ! Άψογος στην δουλειά του μέχρι τώρα ! Άμεση ανταπόκριση σε κάθε απορία μου.

ratings
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Δικηγόρος Αθηνών
img
Greece
image

Άριστος επαγγελματίας και εξαίρετος άνθρωπος. Γνωρίζει άψογα το αντικείμενο εργασίας του, παρέχει άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

ratings
barkagiannis
Γιάννης Μπαρκαγιάννης
Δικηγόρος Ποινικολόγος
img
Greece
image

Ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον Γιώργο για τον επαγγελματισμό του την συνέπεια και το ενδιαφέρον που δείχνει. Τρέχει θέματα και πράγματα που θα έπρεπε να κάνω εγώ ,είναι πάντα πρόθυμος για ότι χρειάζομαι, το αποτέλεσμα ήταν άμεσο και με συνεχής βελτίωση. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΘΕΡΜΑ.

ratings
sivota glass bottom διαφημιση κριτικη πελατη
Νίκος Τσόνος
CEO & Founder Sivota Glass Bottom
img
Greece
image

Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!

ratings
skardoutsos
Αναστάσιος Σκαρδούτσος
Ορθοπεδικός Χειρουργός
img
Greece
image

Ότι και να πω για τον Γιώργο θα είναι πολύ λίγο. Σε ευχαριστώ μου έσωσες την επιχείρηση μου δεν ξέρω τι θα έκανα με όλους αυτούς που με έβλεπαν μόνο για λεφτά και δουλειά δεν μου έκαναν ειλικρινά σου εύχομαι τα καλύτερα γιατί είσαι ο καλύτερος με διαφορά και πάνω από όλα είσαι άνθρωπος και αυτό σπανίζει.

ratings
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
CEO, On Line Metafores
img
Greece
image

Άψογος Επαγγελματίας με έχει βοηθήσει πάρα πολύ με την ιστοσελίδα της επιχείρησης μου ειδικότερα στο SEO. Τεράστια άνοδο στα αποτελέσματα της Google και πολύ επικοινωνία σε ότι χρειαστώ.

ratings
Γιώργος Φάκαλος
Γιώργος Φάκαλος
CEO & Founder Fortigaki
img
Greece

3 ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Starter

$ 100 /Μήνα
 • 12 Αναρτήσεις Ανά Μήνα με Λέξεις Κλειδιά
 • Απαντήσεις σε Κριτικές
 • Δημιουργία Υπηρεσιών/Προιόντων
 • Χτίσιμο Citations Starter

Premium

$ 150 /Μήνα
 • 16 Αναρτήσεις Ανά Μήνα με Λέξεις Κλειδιά
 • Απαντήσεις σε Κριτικές
 • Δημιουργία Υπηρεσιών/Προιόντων
 • Χτίσιμο Citations Premium

Advanced

$ 250 /Μήνα
 • 20 Αναρτήσεις Ανά Μήνα με Λέξεις Κλειδιά
 • Απαντήσεις σε Κριτικές
 • Δημιουργία Υπηρεσιών/Προιόντων
 • Χτίσιμο Citations Unlimited
 • Στήσιμο ΔΙαφημίσεων Google Ads
icon Επιχειρήσεις & Επαγγελματίες που μας Εμπιστεύονται icon

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση

Θα σας καλέσουμε για ένα δωρεάν CALL 30 λεπτών και θα σας ετοιμάσουμε γραπτή δωρεάν Εκτίμηση.

Κεντρικά Γραφεία:
Διεύθυνση Δημητρακοπούλου 65,
Καλλιθέα, Αθήνα
Call Us +30 6972132823
Follow Us:

Φτάνουμε μαζί στη Κορυφή!

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.