fbpx
+(30) 697 213 2823 [email protected] Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα

Κατασκευή ιστοσελίδων για γιατρούς

Ιστοσελίδες για γιατρούς!

Κερδίστε Πελάτες!

Ο σχεδιασμός εμπειρίας χρήστη είναι το θεμέλιο κάθε επαγγελματικής ιστοσελίδας. Έχει να κάνει με το να βλέπει κανείς από τα μάτια ενός επισκέπτη χρήστη και να σχεδιάζει τον ιστότοπο για να ταιριάζει στο κοινό-στόχο: τις ανησυχίες, τα πρότυπα και τις ανάγκες τους!

Κατασκευάζουμε την ιατρική ιστοσελίδα σας με κύριο στόχο την διευκόλυνση του υποψήφιου ασθενή ώστε να εξελιχθεί σε πελάτης σας!

Δείξτε τις γνώσεις σας!

Η στρατηγική περιεχομένου είναι ένα μέρος του Content μάρκετινγκ, το οποίο είναι ένα από τα πολλά πράγματα που ο SEO Marketer βοηθά στην επίτευξη ιατρικών πρακτικών. Με απλά λόγια, το Content Marketing είναι η διαδικασία προσέλκυσης πελατών με περιεχόμενο, SEO, branding και ούτω καθεξής.

Κατευθύνουμε σχετικούς επισκέπτες στον ιστότοπο σας εντοπίζοντας λέξεις-κλειδιά που μπορούν να φέρουν πελάτες.

κατασκευη ιατρικων ιστοσελιδων

Design

Κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων υψηλών προδιαγραφών με κύριο στόχο την εμπειρία χρήστη και την φιλικότητα σε κινητές συσκευές!

Google Ads

Διαφήμιση με σχέδιο στις μηχανές αναζήτησης Google. Σχεδιάζουμε τις πληρωμένες διαφημίσεις ανά κλικ και αυξάνουμε το πελατολόγιο!

SEO

Δημιουργούμε αποτελεσματικές στρατηγικές SEO, σε λέξεις κλειδιά που αφορούν τον τομέα σας με σχέδιο σε κάθε έργο!

SOCIAL MEDIA

Η παρουσία σας στα Social Media θα δώσει την δυνατότητα σε εσάς και τους ασθενείς να έρθετε κοντά. Μοναδική ευκαιρία διαφήμισης!

Σταθερό Πελατολόγιο

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η αύξηση της επισκεψιμότητας είναι απλώς θέμα γέμισμα όσο το δυνατόν περισσότερων λέξεων-κλειδιών στις σελίδες τους ώστε να ανέβουν θέσεις στη Google. Λυπούμαστε που σας το χαλάμε, αλλά δεν λειτουργεί έτσι πλέον αυτό το σύστημα.

Οι λέξεις-κλειδιά πρέπει να είναι σχετικές. Πρέπει να σχετίζονται με το περιεχόμενο της σελίδας και να παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες που αναζητά το κοινό σας. Μια σελίδα που γεμίζει με λέξεις-κλειδιά, αλλά χωρίς  συνάφεια θα χαλάσει την εικόνα σας και θα τους οδηγήσει σε ανταγωνιστή σας.

Στοχεύουμε σε διαφορετικές λέξεις-κλειδιά ανά σελίδα. Όταν πάρα πολλές διαφορετικές λέξεις-κλειδιά συμπληρώνουν μια σελίδα, οι μηχανές αναζήτησης δεν μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν το θέμα. Ως εκ τούτου, η σελίδα σας δεν θα θεωρείται χρήσιμος πόρος. Κανείς δεν θα τη βρει ποτέ.

Δίνουμε προσοχή στη βαθμολογία συνάφειας του ιστότοπού σας, η οποία επηρεάζει την κατάταξη ενός ιστότοπου. Όταν σχεδιάζουμε τον ιστότοπό σας, ελαχιστοποιούμε τους περισπασμούς στη σελίδα προορισμού και λαμβάνουμε υπόψη ότι οι άσχετες λέξεις-κλειδιά δεν βοηθάνε σε καμία περίπτωση.

Η σελίδα προορισμού έχει έναν μοναδικό σκοπό. Να οδηγήσει έναν επισκέπτη σε μια ενέργεια. Βελτιστοποιούμε τη συνάφεια των λέξεων-κλειδιών και διατηούμε τη σελίδα προορισμού σας συγκεντρωμένη.

κατασκευη ιστοσελιδας γιατρων

Local SEO

Δεδομένου ότι οι σύγχρονες διαδικτυακές πλατφόρμες χρησιμοποιούν την τοποθεσία για να παρέχουν προτάσεις στους χρήστες, η τοποθεσία είναι ένας ζωτικός παράγοντας στο εισερχόμενο μάρκετινγκ και το SEO.

Εάν η πρακτική σας έχει μόνο μία τοποθεσία, θα πρέπει να είναι σχετικά εύκολο να βελτιστοποιήσετε τις συγκεκριμένες τοποθεσίες σας κατά τη σχεδίαση του ιστότοπού σας. Το Google, το Bing και το Facebook επιτρέπουν την εύρεση της πρακτικής σας από τους τοπικούς χρήστες.

Με πολλές τοποθεσίες, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να προσανατολίσετε το περιεχόμενό σας σε ένα γενικό κοινό χωρίς να προτιμάτε μια τοποθεσία από μια άλλη. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η καλύτερη στρατηγική.

Αντ ‘αυτού, σχεδιάζουμε συγκεκριμένες σελίδες για κάθε τοποθεσία και αφήνουμε το περιεχόμενό σας να μιλήσει απευθείας σε κάθε τοπικό κοινό. Αυτό θα ενισχύσει την αίσθηση της προσωπικότητας και θα οδηγήσει σε καλύτερη αφοσίωση των χρηστών.

Call to Action Επιλογές!

Προτρέπουμε τους επισκέπτες να επικοινωνήσουν μαζί σας! Παρέχουμε άφθονες ευκαιρίες επικοινωνίας με συνδέσμους “Επικοινωνήστε μαζί μας”, “Ραντεβού” και “Πρόσκληση για Επκοινωνία”. Εάν οι επισκέπτες σας δεν ξέρουν τι να κάνουν εντός λίγων δευτερολέπτων από την προσγείωση στον ιστότοπό σας, ενδέχεται να κάνουν απλώς κλικ στο κουμπί επιστροφής και να μεταβούν στον ιστότοπο του ανταγωνιστή σας. Μην περιμένετε από τους επισκέπτες να το καταλάβουν οι ίδιοι.

Χρησιμοποιήστε δηλώσεις όπως “Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε” ή “Καλέστε τώρα”. Σχεδιάζουμε κάθε σελίδα του ιατρικού σας ιστότοπου, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μην χρειάζεται να σκεφτούν να ενεργήσουν επειδή είναι απίστευτα πιο εύκολο να κάνουν κλικ πίσω από το να προσπαθήσουν να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν σε έναν ιστότοπο.

κατασκευη ιστοσελιδων για ιατρεια και γιατρους

Πρώτη σελίδα στη Google με σχέδιο για τον ιατρό Ορθοπαιδικό Αθλητίατρο Απόστολο Σταθέλλη!

Με τον ιατρό συνεργαζόμαστε σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχοντας ως στόχο την οργανική απήχηση σε υπηρεσίες του όπως ρήξη χιαστού, ρήξη μηνίσκου,, αρθροσκόπηση ώμου, επικονδυλίτιδα και πολλές ακόμη λέξεις κλειδιά.

Είμαστε περήφανοι καθώς η συνεργασία μας με τον εξαιρετικό άνθρωπο και επιστήμονα Απόστολο έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας.

Βρίσκεται πλέον στις πρώτες θέσεις στη Google πανελλαδικά σε πολύ υψηλού ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά, με σταθερό πλάνο και αποτελεσματικές στρατηγικές.

Δείτε την ιστοσελίδα του Ιατρού.

apostolos stathellis

Δημιουργία Στόχων

Σχεδιάζουμε στόχους σε κάθε σελίδα που δημιουργούμε με ξεκάθαρη στρατηγική για το να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δημιουργία Κειμένων

Σχεδιάζουμε και γράφουμε κείμενα στο Blog και στις υπηρεσίες έχοντας το πλάνο και τη στόχευση σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά ανά σελίδα!

Βελτιστοποίηση στη Google

Εκτελούμε SEO Audit και βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας τόσο εντός όσο και εκτός Site με σχέδιο!

Σχεδιασμός για τους χρήστες

Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας βάση την ανάγκη και διευκόλυνση του χρήστη. Εύκολη πλοήγηση σημαίνει περισσότεροι πελάτες!

Το όνειρο σας, Αποστολή μας!

Πιστεύουμε στη σκληρή δουλειά και αφοσίωση!

Η ταχύτητα είναι σημαντική για την εμπειρία του χρήστη. Η εμπειρία του χρήστη είναι ζωτικής σημασίας για ό, τι γίνεται με το ιατρικό μάρκετινγκ Διαδικτύου και την απόκτηση ασθενών.

Εάν ο επισκέπτης διακόψει την επίσκεψη επειδή ο ιστότοπος δεν θα φορτωθεί, τότε δεν υπάρχει πιθανότητα μετατροπής. Δεν έχει σημασία αν έχετε έναν όμορφο ιστότοπο εάν δεν λαμβάνεται υπόψη η ταχύτητα φόρτωσης.

Ο SEO Marketer έχει μια πολύ έμπειρη ομάδα που όχι μόνο επιλύει προβλήματα ταχύτητας φόρτωσης, αλλά και σχεδιάζει ιστότοπους από την αρχή για να αποφύγει αυτό το ζήτημα. Εάν η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας είναι αργή, καλέστε μας και θα παρέχουμε συμβουλές για τα ζητήματα.

Θέλετε να αυξήσετε το πελατολόγιο σας?

Μπορούμε να το κάνουμε μαζί!

επικοινωνια για κατασκευη ιατρικης ιστοσελιδας
Καλέστε για Προσφορά