Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Κατασκευή Ιατρικών Ιστοσελίδων

Κερδίστε Πελάτες!

Ο σχεδιασμός εμπειρίας χρήστη είναι το θεμέλιο κάθε επαγγελματικής ιστοσελίδας. Έχει να κάνει με το να βλέπει κανείς από τα μάτια ενός επισκέπτη χρήστη και να σχεδιάζει τον ιστότοπο για να ταιριάζει στο κοινό-στόχο: τις ανησυχίες, τα πρότυπα και τις ανάγκες τους!

Κατασκευάζουμε την ιατρική ιστοσελίδα σας με κύριο στόχο την διευκόλυνση του υποψήφιου ασθενή ώστε να εξελιχθεί σε πελάτης σας!

Δείξτε τις γνώσεις σας!

Η στρατηγική περιεχομένου είναι ένα μέρος του Content μάρκετινγκ, το οποίο είναι ένα από τα πολλά πράγματα που ο SEO Marketer βοηθά στην επίτευξη ιατρικών πρακτικών. Με απλά λόγια, το Content Marketing είναι η διαδικασία προσέλκυσης πελατών με περιεχόμενο, SEO, branding και ούτω καθεξής.

Κατευθύνουμε σχετικούς επισκέπτες στον ιστότοπο σας εντοπίζοντας λέξεις-κλειδιά που μπορούν να φέρουν πελάτες.

ιατρικό Μάρκετινγκ

Design

Κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων υψηλών προδιαγραφών με κύριο στόχο την εμπειρία χρήστη και την φιλικότητα σε κινητές συσκευές!

Google Ads

Διαφήμιση με σχέδιο στις μηχανές αναζήτησης Google. Σχεδιάζουμε τις πληρωμένες διαφημίσεις ανά κλικ και αυξάνουμε το πελατολόγιο!

SEO

Δημιουργούμε αποτελεσματικές στρατηγικές SEO, σε λέξεις κλειδιά που αφορούν τον τομέα σας με σχέδιο σε κάθε έργο!

SOCIAL MEDIA

Η παρουσία σας στα Social Media θα δώσει την δυνατότητα σε εσάς και τους ασθενείς να έρθετε κοντά. Μοναδική ευκαιρία διαφήμισης!

Κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων (2)

Σταθερό Πελατολόγιο

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η αύξηση της επισκεψιμότητας είναι απλώς θέμα γέμισμα όσο το δυνατόν περισσότερων λέξεων-κλειδιών στις σελίδες τους ώστε να ανέβουν θέσεις στη Google. Λυπούμαστε που σας το χαλάμε, αλλά δεν λειτουργεί έτσι πλέον αυτό το σύστημα.

Οι λέξεις-κλειδιά πρέπει να είναι σχετικές. Πρέπει να σχετίζονται με το περιεχόμενο της σελίδας και να παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες που αναζητά το κοινό σας. Μια σελίδα που γεμίζει με λέξεις-κλειδιά, αλλά χωρίς  συνάφεια θα χαλάσει την εικόνα σας και θα τους οδηγήσει σε ανταγωνιστή σας.

Στοχεύουμε σε διαφορετικές λέξεις-κλειδιά ανά σελίδα. Όταν πάρα πολλές διαφορετικές λέξεις-κλειδιά συμπληρώνουν μια σελίδα, οι μηχανές αναζήτησης δεν μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν το θέμα. Ως εκ τούτου, η σελίδα σας δεν θα θεωρείται χρήσιμος πόρος. Κανείς δεν θα τη βρει ποτέ.

Δίνουμε προσοχή στη βαθμολογία συνάφειας του ιστότοπού σας, η οποία επηρεάζει την κατάταξη ενός ιστότοπου. Όταν σχεδιάζουμε τον ιστότοπό σας, ελαχιστοποιούμε τους περισπασμούς στη σελίδα προορισμού και λαμβάνουμε υπόψη ότι οι άσχετες λέξεις-κλειδιά δεν βοηθάνε σε καμία περίπτωση.

Η σελίδα προορισμού έχει έναν μοναδικό σκοπό. Να οδηγήσει έναν επισκέπτη σε μια ενέργεια. Βελτιστοποιούμε τη συνάφεια των λέξεων-κλειδιών και διατηούμε τη σελίδα προορισμού σας συγκεντρωμένη.

SEO για γιατρούς

Local SEO

Δεδομένου ότι οι σύγχρονες διαδικτυακές πλατφόρμες χρησιμοποιούν την τοποθεσία για να παρέχουν προτάσεις στους χρήστες, η τοποθεσία είναι ένας ζωτικός παράγοντας στο εισερχόμενο μάρκετινγκ και το SEO.

Εάν η πρακτική σας έχει μόνο μία τοποθεσία, θα πρέπει να είναι σχετικά εύκολο να βελτιστοποιήσετε τις συγκεκριμένες τοποθεσίες σας κατά τη σχεδίαση του ιστότοπού σας. Το Google, το Bing και το Facebook επιτρέπουν την εύρεση της πρακτικής σας από τους τοπικούς χρήστες.

Με πολλές τοποθεσίες, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να προσανατολίσετε το περιεχόμενό σας σε ένα γενικό κοινό χωρίς να προτιμάτε μια τοποθεσία από μια άλλη. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η καλύτερη στρατηγική.

Αντ ‘αυτού, σχεδιάζουμε συγκεκριμένες σελίδες για κάθε τοποθεσία και αφήνουμε το περιεχόμενό σας να μιλήσει απευθείας σε κάθε τοπικό κοινό. Αυτό θα ενισχύσει την αίσθηση της προσωπικότητας και θα οδηγήσει σε καλύτερη αφοσίωση των χρηστών.

Call to Action Επιλογές!

Προτρέπουμε τους επισκέπτες να επικοινωνήσουν μαζί σας! Παρέχουμε άφθονες ευκαιρίες επικοινωνίας με συνδέσμους “Επικοινωνήστε μαζί μας”, “Ραντεβού” και “Πρόσκληση για Επκοινωνία”. Εάν οι επισκέπτες σας δεν ξέρουν τι να κάνουν εντός λίγων δευτερολέπτων από την προσγείωση στον ιστότοπό σας, ενδέχεται να κάνουν απλώς κλικ στο κουμπί επιστροφής και να μεταβούν στον ιστότοπο του ανταγωνιστή σας. Μην περιμένετε από τους επισκέπτες να το καταλάβουν οι ίδιοι.

Χρησιμοποιήστε δηλώσεις όπως “Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε” ή “Καλέστε τώρα”. Σχεδιάζουμε κάθε σελίδα του ιατρικού σας ιστότοπου, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μην χρειάζεται να σκεφτούν να ενεργήσουν επειδή είναι απίστευτα πιο εύκολο να κάνουν κλικ πίσω από το να προσπαθήσουν να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν σε έναν ιστότοπο.

κατασκευή ιστοσελίδας ιατριών

Πρώτη σελίδα στη Google με σχέδιο για τον ιατρό Ορθοπαιδικό Αθλητίατρο Απόστολο Σταθέλλη!

Με τον ιατρό συνεργαζόμαστε σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχοντας ως στόχο την οργανική απήχηση σε υπηρεσίες του όπως ρήξη χιαστού, ρήξη μηνίσκου,, αρθροσκόπηση ώμου, επικονδυλίτιδα και πολλές ακόμη λέξεις κλειδιά.

Είμαστε περήφανοι καθώς η συνεργασία μας με τον εξαιρετικό άνθρωπο και επιστήμονα Απόστολο έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας.

Βρίσκεται πλέον στις πρώτες θέσεις στη Google πανελλαδικά σε πολύ υψηλού ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά, με σταθερό πλάνο και αποτελεσματικές στρατηγικές.

Δείτε την ιστοσελίδα του Ιατρού.

stathellis (2)
apostolou-2

Πρώτη σελίδα στη Google & Ανακατασκευή Website 

Ο χειρουργός Αποστόλου επιθυμούσε να αυξήσει την ορατότητα της πρακτικής του στο διαδίκτυο και να δημιουργήσει μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο με μια ανανεωμένη ιστοσελίδα.

Λύση: Για την επίτευξη των στόχων του χειρουργού Αποστόλου, ακολουθήσαμε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανάλυση Αναγκών: Συνεργαστήκαμε με τον χειρουργό Αποστόλου για να κατανοήσουμε τις ανάγκες του και τις ειδικές απαιτήσεις του πεδίου της ιατρικής. Αναλύσαμε τον στόχο του να προβάλλει τις υπηρεσίες του και να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των ασθενών του.

  2. Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Δημιουργήσαμε ένα σχέδιο για τη νέα ιστοσελίδα, λαμβάνοντας υπόψη την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ευκολία περιήγησης. Εξασφαλίσαμε ότι η ιστοσελίδα θα ήταν αναπτυγμένη με σύγχρονες τεχνολογίες και θα προσαρμόζονταν σε διάφορες συσκευές.

  3. Βελτιστοποίηση Περιεχομένου: Ανασκευάσαμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας με έμφαση στις υπηρεσίες του χειρουργού Αποστόλου, τις εξειδικευμένες τεχνικές του και τις επιτυχημένες περιπτώσεις. Επιδιώξαμε να παρουσιάσουμε τις πληροφορίες με κατανοητό και ενημερωτικό τρόπο.

icon Συστάσεις Πελατών icon

Τι λένε για εμάς οι ‘Επιχειρήσεις’

image

Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

ratings
koufetakia
Koufetakia.gr
Επιχειρηματίας
image

Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.

ratings
cropped-cropped-logo-1
Γεωργία Μπαδογιάννη
Επιχειρηματίας
image

Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ.

ratings
LOGO-ALL-CORFU-TRANSFERS-e1704969636549 (1)
Κώστας Αντωνακάκης
Επιχειρηματίας
image

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.

ratings
zs11
Ζαννής Σιδέρης
Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω
image

Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.

ratings
Κωνσταντίνος-Αποστόλου-Βιογραφικό-Ιατρός-1080x798
Κωνσταντίνος Αποστόλου
Γενικός Χειρουργός
img
Greece
image

Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.

ratings
imaster repair
Πάνος Σταθόπουλος
CEO & Founder iMaster Repair
img
Greece
image

Ο κύριος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας με γνώσεις στο seo και στο internet marketing εν γένει. Χαρακτηρίζεται από συνέπεια, δομημένο πλάνο και προσιτές τιμές. Αναμφίβολα μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να αναρριχηθεί στα αποτελέσματα της google ακόμα και στις πιο απαιτητικές λέξεις κλειδιά.Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ανεβάσει την επιχείρηση του στο επόμενο επίπεδο.

ratings
Κωνσταντίνος Καμουζής
Κωνσταντίνος Καμουζής
Δικηγόρος
img
Greece
image

Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμιση μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει.

ratings
stefanos
Στέφανος Κοντόπουλος
CEO & Founder, Baby Bloom Photography
img
Greece
image

Πολύ καλός επαγγελματίας ! Άψογος στην δουλειά του μέχρι τώρα ! Άμεση ανταπόκριση σε κάθε απορία μου.

ratings
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Δικηγόρος Αθηνών
img
Greece
image

Άριστος επαγγελματίας και εξαίρετος άνθρωπος. Γνωρίζει άψογα το αντικείμενο εργασίας του, παρέχει άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

ratings
barkagiannis
Γιάννης Μπαρκαγιάννης
Δικηγόρος Ποινικολόγος
img
Greece
image

Ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον Γιώργο για τον επαγγελματισμό του την συνέπεια και το ενδιαφέρον που δείχνει. Τρέχει θέματα και πράγματα που θα έπρεπε να κάνω εγώ ,είναι πάντα πρόθυμος για ότι χρειάζομαι, το αποτέλεσμα ήταν άμεσο και με συνεχής βελτίωση. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΘΕΡΜΑ.

ratings
sivota glass bottom διαφημιση κριτικη πελατη
Νίκος Τσόνος
CEO & Founder Sivota Glass Bottom
img
Greece
image

Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!

ratings
skardoutsos
Αναστάσιος Σκαρδούτσος
Ορθοπεδικός Χειρουργός
img
Greece
image

Ότι και να πω για τον Γιώργο θα είναι πολύ λίγο. Σε ευχαριστώ μου έσωσες την επιχείρηση μου δεν ξέρω τι θα έκανα με όλους αυτούς που με έβλεπαν μόνο για λεφτά και δουλειά δεν μου έκαναν ειλικρινά σου εύχομαι τα καλύτερα γιατί είσαι ο καλύτερος με διαφορά και πάνω από όλα είσαι άνθρωπος και αυτό σπανίζει.

ratings
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
CEO, On Line Metafores
img
Greece
image

Άψογος Επαγγελματίας με έχει βοηθήσει πάρα πολύ με την ιστοσελίδα της επιχείρησης μου ειδικότερα στο SEO. Τεράστια άνοδο στα αποτελέσματα της Google και πολύ επικοινωνία σε ότι χρειαστώ.

ratings
Γιώργος Φάκαλος
Γιώργος Φάκαλος
CEO & Founder Fortigaki
img
Greece

Δημιουργία Στόχων

Σχεδιάζουμε στόχους σε κάθε σελίδα που δημιουργούμε με ξεκάθαρη στρατηγική για το να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δημιουργία Κειμένων

Σχεδιάζουμε και γράφουμε κείμενα στο Blog και στις υπηρεσίες έχοντας το πλάνο και τη στόχευση σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά ανά σελίδα!

Βελτιστοποίηση στη Google

Εκτελούμε SEO Audit και βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας τόσο εντός όσο και εκτός Site με σχέδιο!

Σχεδιασμός για τους χρήστες

Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας βάση την ανάγκη και διευκόλυνση του χρήστη. Εύκολη πλοήγηση σημαίνει περισσότεροι πελάτες!

Το όνειρο σας, Αποστολή μας!

Πιστεύουμε στη σκληρή δουλειά και αφοσίωση!

Η ταχύτητα είναι σημαντική για την εμπειρία του χρήστη. Η εμπειρία του χρήστη είναι ζωτικής σημασίας για ό, τι γίνεται με το ιατρικό μάρκετινγκ Διαδικτύου και την απόκτηση ασθενών.

Εάν ο επισκέπτης διακόψει την επίσκεψη επειδή ο ιστότοπος δεν θα φορτωθεί, τότε δεν υπάρχει πιθανότητα μετατροπής. Δεν έχει σημασία αν έχετε έναν όμορφο ιστότοπο εάν δεν λαμβάνεται υπόψη η ταχύτητα φόρτωσης.

Ο SEO Marketer έχει μια πολύ έμπειρη ομάδα που όχι μόνο επιλύει προβλήματα ταχύτητας φόρτωσης, αλλά και σχεδιάζει ιστότοπους από την αρχή για να αποφύγει αυτό το ζήτημα. Εάν η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας είναι αργή, καλέστε μας και θα παρέχουμε συμβουλές για τα ζητήματα.

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση

Θα σας καλέσουμε για ένα δωρεάν CALL30 λεπτών και θα σας ετοιμάσουμε γραπτή δωρεάν Εκτίμηση.

Κεντρικά Γραφεία:
Διεύθυνση Δημητρακοπούλου 65,
Καλλιθέα, Αθήνα
Call Us +30 6972132823
Follow Us:

Φτάνουμε μαζί στη Κορυφή!

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.