Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Content Marketing

content marketing

Μέσα από το Content Marketing μπορεί μια επιχείριση να κερδίσει περισσότερα κλικ, πωλήσεις και πελάτες! Η αξία του περιεχομένου που δημιουργούμε προσφέρει με αξιοπιστία αυτό το τρίπτυχο.

Το marketing περιεχομένου είναι η διαδικασία δημιουργίας, διανομής και προώθησης περιεχομένου που είναι σχεδιασμένο να προσελκύσει και να ενδιαφέρει τον στόχο σας κοινό.

 1. Καθορίστε τους στόχους σας: Πριν αρχίσετε, πρέπει να καθορίσετε τους στόχους σας. Θέλετε να αυξήσετε την επίσκεψη στην ιστοσελίδα σας, να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας, να αυξήσετε τις πωλήσεις, ή κάτι άλλο;

 2. Κατανοήστε τον στόχο κοινό σας: Ποιος είναι ο στόχος κοινός σας; Τι αναζητούν και ποια είναι τα προβλήματά τους; Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε περιεχόμενο που θα τους ενδιαφέρει.

 3. Έρευνα λέξεων-κλειδιών: Χρησιμοποιήστε εργαλεία για έρευνα λέξεων-κλειδιών για να βρείτε τα λεγόμενα λέξεις-κλειδιά που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν όταν αναζητούν πληροφορίες που σχετίζονται με την επιχείρησή σας.

 4. Διατήρηση συνοχής: Η συνοχή είναι καίρια στο marketing περιεχομένου. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο σας αντικατοπτρίζει την εταιρική σας ταυτότητα, τους στόχους σας και τη φωνή σας. Αυτό δημιουργεί σταθερότητα και αναγνωρισιμότητα.

 5. Δημιουργία επικεφαλίδων και τίτλων προσελκυστικών: Οι επικεφαλίδες και οι τίτλοι είναι σημαντικοί για το κατά πόσον το περιεχόμενό σας θα προσελκύσει τους αναγνώστες. Χρησιμοποιήστε εφέ, ερωτήσεις, επικεφαλίδες που προκαλούν περιέργεια, και σαφείς τίτλους που περιγράφουν το περιεχόμενο.

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι μια στρατηγική προσέγγιση μάρκετινγκ που εστιάζεται στη δημιουργία και διανομή πολύτιμου, σχετικού και συνεπούς περιεχομένου για την προσέλκυση και διατήρηση ενός σαφώς καθορισμένου κοινού – και, τελικά, για την προώθηση κερδοφόρων ενεργειών των πελατών.

 1. Δημιουργία περιεχομένου: Δημιουργήστε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που απευθύνεται στον στόχο κοινό σας και παρέχει αξία. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει άρθρα, blog posts, βίντεο, εικόνες, κ.λπ.

 2. Διανομή περιεχομένου: Επιλέξτε τις κατάλληλες πλατφόρμες για τη διανομή του περιεχομένου σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το blog σας, τα κοινωνικά μέσα, το email marketing, κ.λπ.

 3. Προώθηση περιεχομένου: Χρησιμοποιήστε τις κοινωνικές δικτυώσεις, το SEO, την πληρωμένη διαφήμιση και άλλες τεχνικές για να προωθήσετε το περιεχόμενό σας και να το φτάσετε στον στόχο σας κοινό.

 4. Μέτρηση αποτελεσμάτων: Χρησιμοποιήστε εργαλεία ανάλυσης για να μετρήσετε την απόδοση του περιεχομένου σας. Αναλύστε τα δεδομένα για να δείτε ποιο περιεχόμενο λειτούργησε καλύτερα και προσαρμόστε τη στρατηγική σας ανάλογα.

 5. Συνεχής βελτίωση: Η επιτυχία στο marketing περιεχομένου απαιτεί συνεχή βελτίωση.

Παρακολουθείστε τις τάσεις, ακολουθήστε τα αναλυτικά δεδομένα και προσαρμόστε τη στρατηγική σας ανάλογα.

μαρκετινγκ περιεχομενου
single service img3

 Το ποιοτικό περιεχόμενο αποτελεί μέρος όλων των μορφών μάρκετινγκ:

Social Media Marketing: Η στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου έρχεται πριν από τη στρατηγική κοινωνικών μέσων ενημέρωσης
SEO: Οι μηχανές αναζήτησης ανταμείβουν τις επιχειρήσεις που δημοσιεύουν ποιοτικό, συνεκτικό περιεχόμενο.
PR: Οι επιτυχημένες στρατηγικές PR αντιμετωπίζουν προβλήματα που οι αναγνώστες ενδιαφέρονται όχι για την επιχείρησή τους.
PPC: Για να δουλέψει το PPC, χρειάζεστε σπουδαίο περιεχόμενο πίσω από αυτό.
Inbound Marketing: Το περιεχόμενο είναι το κλειδί για την οδήγηση επισκεψιμότητας και leads.
Στρατηγική περιεχομένου: Η στρατηγική περιεχομένου αποτελεί μέρος των περισσότερων στρατηγικών μάρκετινγκ περιεχομένου

Πλεονεκτήματα και Στρατηγικές

Τι είναι το Μάρκετινγκ Περιεχομένου;

Το Μάρκετινγκ περιεχομένου θεωρείται μια κυρίαρχη στρατηγική στον κόσμο του Digital Marketing. Αναμφίβολα οι επιχειρήσεις που επενδύουν χρόνο και πόρους στο Μάρκετινγκ περιεχομένου, περιμένουν να κερδίσουν σταθερό πελατολόγιο, να αυξήσουν την δημοτικότητα της εταιρείας και να εξελίξουν τα κέρδη τους. 

Άλλωστε αυτός δεν είναι ο στόχος; Η συγγραφή ποιοτικών άρθρων είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία η οποία απαιτεί εμπειρία, μαεστρία, έρευνα και σωστή δομή για να φέρει αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, σε αυτό το άρθρο θα δείτε αναλυτικά πως αυτή η στρατηγική αν αξιοποιηθεί σωστά, θα απογειώσει την ιστοσελίδα σας και θα τη φέρει μπροστά από τον ανταγωνισμό. Τι είναι όμως το περιεχόμενο; Ποιος είναι ο ορισμός του;

Το περιεχόμενο προσδιορίζει όλα τα μηνύματα που παράγονται και δημοσιεύονται, ανεξάρτητα από το μέσο. Μπορεί να είναι ψηφιακό περιεχόμενο (blogging, ebooks, Video κ.λπ.), καθώς και πιο παραδοσιακό περιεχόμενο (περιοδικά, έντυπα αρχεία κ.λπ.). Εδώ θα μιλήσουμε για το περιεχόμενο που θα βρείτε στο διαδίκτυο.

Το Μάρκετινγκ περιεχομένου ταιριάζει και πρέπει να ακολουθείται από την πλειοψηφία των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

Είναι μια στρατηγική η οποία φέρνει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και εφόσον έχετε μια στρατηγική και πλάνο θα δείτε την εταιρεία σας να ακμάζει.

icon Συστάσεις Πελατών icon

Τι λένε για εμάς οι ‘Επιχειρήσεις’

image

Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

ratings
koufetakia
Koufetakia.gr
Επιχειρηματίας
image

Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.

ratings
cropped-cropped-logo-1
Γεωργία Μπαδογιάννη
Επιχειρηματίας
image

Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ.

ratings
LOGO-ALL-CORFU-TRANSFERS-e1704969636549 (1)
Κώστας Αντωνακάκης
Επιχειρηματίας
image

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.

ratings
zs11
Ζαννής Σιδέρης
Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω
image

Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.

ratings
Κωνσταντίνος-Αποστόλου-Βιογραφικό-Ιατρός-1080x798
Κωνσταντίνος Αποστόλου
Γενικός Χειρουργός
img
Greece
image

Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.

ratings
imaster repair
Πάνος Σταθόπουλος
CEO & Founder iMaster Repair
img
Greece
image

Ο κύριος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας με γνώσεις στο seo και στο internet marketing εν γένει. Χαρακτηρίζεται από συνέπεια, δομημένο πλάνο και προσιτές τιμές. Αναμφίβολα μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να αναρριχηθεί στα αποτελέσματα της google ακόμα και στις πιο απαιτητικές λέξεις κλειδιά.Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ανεβάσει την επιχείρηση του στο επόμενο επίπεδο.

ratings
Κωνσταντίνος Καμουζής
Κωνσταντίνος Καμουζής
Δικηγόρος
img
Greece
image

Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμιση μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει.

ratings
stefanos
Στέφανος Κοντόπουλος
CEO & Founder, Baby Bloom Photography
img
Greece
image

Πολύ καλός επαγγελματίας ! Άψογος στην δουλειά του μέχρι τώρα ! Άμεση ανταπόκριση σε κάθε απορία μου.

ratings
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Δικηγόρος Αθηνών
img
Greece
image

Άριστος επαγγελματίας και εξαίρετος άνθρωπος. Γνωρίζει άψογα το αντικείμενο εργασίας του, παρέχει άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

ratings
barkagiannis
Γιάννης Μπαρκαγιάννης
Δικηγόρος Ποινικολόγος
img
Greece
image

Ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον Γιώργο για τον επαγγελματισμό του την συνέπεια και το ενδιαφέρον που δείχνει. Τρέχει θέματα και πράγματα που θα έπρεπε να κάνω εγώ ,είναι πάντα πρόθυμος για ότι χρειάζομαι, το αποτέλεσμα ήταν άμεσο και με συνεχής βελτίωση. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΘΕΡΜΑ.

ratings
sivota glass bottom διαφημιση κριτικη πελατη
Νίκος Τσόνος
CEO & Founder Sivota Glass Bottom
img
Greece
image

Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!

ratings
skardoutsos
Αναστάσιος Σκαρδούτσος
Ορθοπεδικός Χειρουργός
img
Greece
image

Ότι και να πω για τον Γιώργο θα είναι πολύ λίγο. Σε ευχαριστώ μου έσωσες την επιχείρηση μου δεν ξέρω τι θα έκανα με όλους αυτούς που με έβλεπαν μόνο για λεφτά και δουλειά δεν μου έκαναν ειλικρινά σου εύχομαι τα καλύτερα γιατί είσαι ο καλύτερος με διαφορά και πάνω από όλα είσαι άνθρωπος και αυτό σπανίζει.

ratings
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
CEO, On Line Metafores
img
Greece
image

Άψογος Επαγγελματίας με έχει βοηθήσει πάρα πολύ με την ιστοσελίδα της επιχείρησης μου ειδικότερα στο SEO. Τεράστια άνοδο στα αποτελέσματα της Google και πολύ επικοινωνία σε ότι χρειαστώ.

ratings
Γιώργος Φάκαλος
Γιώργος Φάκαλος
CEO & Founder Fortigaki
img
Greece

Απαντάμε στις Ερωτήσεις σας

Οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις έχουν από εμάς απάντηση!

Τι είναι το μάρκετινγκ περιεχομένου;

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι η διαδικασία δημιουργίας, δημοσίευσης και προώθησης περιεχομένου που έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει, ενδιαφέρει και ενεργοποιήσει το κοινό σας.

Γιατί το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι σημαντικό;

Το μάρκετινγκ περιεχομένου βοηθάει στην ενίσχυση της επίγνωσης της επιχείρησης σας, της αξιοπιστίας της, της αναζήτησης στο διαδίκτυο και της σχέσης με τους πελάτες.

Ποια είναι τα διάφορα είδη περιεχομένου στο μάρκετινγκ;

Τα είδη περιεχομένου περιλαμβάνουν άρθρα, ιστολόγια, βίντεο, ποιητικά κείμενα, εικόνες, infographics, podcasts και πολλά άλλα.

Πώς μπορώ να αρχίσω με το μάρκετινγκ περιεχομένου;

Ξεκινήστε με τον καθορισμό του στόχου σας, του κοινού σας και των λέξεων-κλειδιών. Στη συνέχεια, δημιουργήστε περιεχόμενο που ανταποκρίνεται σε αυτά τα κριτήρια και προωθήστε το σε κατάλληλες πλατφόρμες.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω περιεχόμενο που να ενδιαφέρει το κοινό μου;

Κατανοήστε τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του κοινού σας, δημιουργήστε περιεχόμενο που τα εξυπηρετεί και παρέχει αξία. Επίσης, είναι σημαντικό να είναι πρωτότυπο και ποιοτικό.

Πώς μπορώ να μετρήσω την αποτελεσματικότητα του μάρκετινγκ περιεχομένου;

Μετρήστε στατιστικές όπως οι επισκέψεις στον ιστότοπο, οι μετατροπές, ο αριθμός των κοινοποιήσεων και οι αντιδράσεις στα κοινωνικά μέσα. Αξιολογήστε την απόδοση του περιεχομένου σας και προσαρμόστε τη στρατηγική σας ανάλογα. Δημιουργία Περιεχομένου: Η δημιουργία ελκυστικού και ενδιαφέροντος περιεχομένου που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού είναι πρόκληση. Πρέπει να βρείτε τον τρόπο να δημιουργήσετε περιεχόμενο που ανταποκρίνεται στον πυρήνα της καμπάνιας σας. Κατανόηση του Κοινού: Η ακριβής κατανόηση του κοινού σας είναι ζωτικής σημασίας. Πρέπει να κατανοήσετε τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις και τον τρόπο που αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενο.

Ποιες είναι κάποιες καλές πρακτικές για το μάρκετινγκ περιεχομένου;

Οργανώστε ένα σχέδιο περιεχομένου, διατηρήστε το συνεκτικό, ενισχύστε την αυθεντία σας, προωθήστε το περιεχόμενο σας σε κατάλληλες πλατφόρμες και διατηρήστε τη συνεχή ενημέρωση και βελτίωση.

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση

Θα σας καλέσουμε για ένα δωρεάν CALL 30 λεπτών και θα σας ετοιμάσουμε γραπτή δωρεάν Εκτίμηση.

Κεντρικά Γραφεία:
Διεύθυνση Δημητρακοπούλου 65,
Καλλιθέα, Αθήνα
Call Us +30 6972132823
Follow Us:

Φτάνουμε μαζί στη Κορυφή!

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  icon Επιχειρήσεις & Επαγγελματίες που μας Εμπιστεύονται icon