Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πώς να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα – Eshop

Google news

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για το πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα και τα στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την ολοκλήρωση ενός έργου διαδικτυακών πωλήσεων. Η δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος δεν πρέπει να είναι πονοκέφαλος, καθώς σήμερα πολλά χρήσιμα εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Τι είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα; Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο είτε μέσω μιας εφαρμογής είτε μιας σελίδας όπου θα προσφέρετε και θα πουλάτε τα προϊόντα που η εταιρεία ή η επιχείρησή σας θέλει να προωθήσει.

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πρέπει να παρέχει στους επισκέπτες του σχετικές και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, να έχει μια σταθερή και καλά σχεδιασμένη τεχνολογική πλατφόρμα και να είναι πολύ επεξηγηματική τόσο στων προσφερόμενων προϊόντων όσο και των μέτρων που πρέπει να ληφθούν για να επιτύχει ο επισκέπτης την αγορά στο τέλος της διαδικασίας.

Πίνακας Περιεχομένου

Στοιχεία για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος.

1. Άριστη εμφάνιση για να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Όταν πραγματοποιούν αγορές στο Διαδίκτυο, οι χρήστες αναζητούν την ασφάλεια, την ηρεμία και την υποστήριξη μιας μάρκας και ότι παρέχει ένα προϊόν κατάλληλο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό τους. Για αυτόν τον λόγο, η εμφάνιση (εμφάνιση και αίσθηση) πρέπει να είναι σύμφωνη με τον τύπο πώλησης που θέλετε να κάνετε, ότι σέβεται τα καλύτερα πρότυπα σχεδιασμού ιστοσελίδων και πάνω απ ‘όλα που δείχνει με οργανωμένο και καθαρό τρόπο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες να προσφερθεί. Η φλικότητα προς τις κινητές συσκευές είναι επίσης απαιραίτητη προυπόθεση για τους πελάτες σας μέσω κινητών τηλεφώνων. Και πιστέψτε μας είναι πολλοί!

2. Κατάλογος προϊόντων ή υπηρεσιών για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

Όπως είναι λογικό, ένας κατάλογος είναι ένας πλήρης οδηγός των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται, πρέπει να είναι ευδιάκριτος, και οργανωμένος ανά κατηγορίες, έτσι ώστε ο χρήστης να κατανοεί σαφώς τι προσφέρεται και τα χαρακτηριστικά κάθε στοιχείου. Ο κατάλογος προϊόντων σας πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Να περιλαμβάνονται όλα: Δεν πρέπει να λείπει κάποιο στοιχείο από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Να είναι ολα ενημερωμένα: Όλα τα τελευταία updates και με επαρκές απόθεμα για να ικανοποιήσετε τη ζήτηση.

Πρέπει να διαθέτετε την τελευταία έκδοση του προϊόντος σας και εάν υπάρχουν παρόμοια προϊόντα, αλλά διαφορετικών εκδόσεων, χρειάζεται να διαφοροποιηθούν. Πρέπει να περιλαμβάνει τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε στοιχείου: Διαστάσεις, χρώματα, υλικό και χαρακτηριστικά χρήσης. Για παράδειγμα, εάν είναι αδιάβροχο, είναι κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους, αντέχει στην υγρασία, μπορεί να είναι κοντά στη θερμότητα κ.λπ.

Διαβάστε  Πότε πρέπει να συνεργαστείτε με Digital Marketing Agency

3. Εξερεύνηση προϊόντος ή κατηγορίας

Ένας σαφής οδηγός προϊόντων, ο οποίος χωρίζεται σε ενότητες και μπορεί να φιλτραριστεί κατά τιμή, ποσότητα, όγκο ή κατηγορίες είναι απαραίτητο στοιχείο ενός διαδικτυακού καταστήματος. Εάν ο χρήστης δεν βλέπει τη δυνατότητα πλοήγησης μεταξύ επιλογών ή το σύστημα φιλτραρίσματος προϊόντων είναι απλώς ανεπαρκές, θα χάσετε την ευκαιρία να εμφανίσετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές και πιθανώς η εμπειρία αγορών του επισκέπτη θα επηρεαστεί από το να μην μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές.

Διαβάστε: Πότε πρέπει να συνεργαστείτε με Digital Marketing Agency

4. Επεξήγηση και χαρακτηριστικά των προϊόντων

Ένας επισκέπτης που λαμβάνει πλήρεις πληροφορίες για ένα προϊόν, μπορεί να το δει από διάφορες οπτικές γωνίες, με επιλογές χρήσης προϊόντος, να κατανοεί σαφώς τις χρήσεις, τα χαρακτηριστικά και πάνω απ ‘όλα να αναγνωρίζει την πρόταση αξίας του προσφερόμενου προϊόντος θα είναι πιο πιθανό να αγοράσει από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Είναι σημαντικό να περιγράψετε με σαφείς, συγκεκριμένες και ακριβείς λεπτομέρειες τα οφέλη του προσφερόμενου προϊόντος και για να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι απαραίτητο.

Ορισμένα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την προβολή του προϊόντος σας:

 • Η σαφήνεια στις διαστάσεις του προϊόντος.
 • Ύψος, πλάτος, αποθηκευτικός χώρος, χώρος χρήσης κ.λπ.
 • Η σαφήνεια στους τρόπους χρήσης του Προϊόντος.
 • Πώς χρησιμοποιείται, τι χρειάζεται για να το χρησιμοποιήσετε, πώς συντηρείται κ.λπ.
 • Η σαφήνεια στους κινδύνους του Προϊόντος. Εάν είναι τοξικό, μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροπληξία, εάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ανηλίκους, εάν έχει αιχμηρά στοιχεία κ.λπ.
 • Υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και από διάφορες οπτικές γωνίες του προϊόντος: Πολλές φορές, η ποιότητα της εικόνας του προϊόντος που προσφέρεται απλά δεν επαρκεί για τον πελάτη. Η κακή ποιότητα εικόνας είναι μια κακή ετικέτα παρουσίασης προϊόντος και το οπτικό μέρος είναι ουσιαστικής σημασίας για να κατανοήσει ο χρήστης και να “ερωτευτεί” το προϊόν.

Διαβάστε: Γιατί χρειάζεστε το SEO στο E Commerce ;

5. Σύστημα πληρωμών

Ένα σύστημα πληρωμών που είναι εύκολο, χρησιμοποιεί πρωτόκολλα ασφάλειας και βέλτιστες πρακτικές είναι απαραίτητη προυπόθεση. Μια κακή εμπειρία πληρωμής μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ μιας επιτυχημένης επιχείρησης και μιας αποχώρησης της τελευταίας στιγμής από το καλάθι. 

Χαρακτηριστικά ενός συστήματος πληρωμών για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα:

 • Θα πρέπει να περιλαμβάνει μια ασφαλή διεύθυνση HTTPS.
 • Πρέπει να προσφέρει πολλά διαδικτυακά κανάλια πληρωμών: Άμεση τραπεζική χρέωση, τραπεζική μεταφορά, αγορά με πιστωτική κάρτα και, εάν είναι δυνατόν, νέους τρόπους πληρωμής, όπως, προπληρωμένη κάρτα, PayPal κ.λπ.
 • Πρέπει να έχει έναν σταθερό μηχανισμό για φυσικές πληρωμές.
 • Εάν ένας χρήστης δεν έχει ηλεκτρονικές επιλογές, είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί μια διαδρομή για τη διευκόλυνση πληρωμών όπως τραπεζικοί ανταποκριτές, φυσική αποστολή χρημάτων σε τράπεζες ή υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων, αυξάνοντας την πιθανή πελατειακή σας βάση.

6. Στοιχεία ασφαλείας ιστότοπου για δημιουργία διαδικτυακού καταστήματος

Τα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σχετικά με την ασφάλεια του διαδικτυακού σας καταστήματος.

 • Χρησιμοποιήστε ασφαλείς διευθύνσεις όπου είναι δυνατόν. (HTTPS)
 • Χρησιμοποιήστε την προστασία DNS για να αποφύγετε διαρροές πληροφοριών.
 • Χρησιμοποιήστε λογισμικό κατά της απάτης, anti-spam και anti-phishing.
 • Χρησιμοποιήστε, εάν είναι δυνατόν, έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων για χρήστες και για αυτούς που διαχειρίζονται το Eshop.
 • Όλα τα στοιχεία ασφαλείας που χρησιμεύουν για τη διατήρηση ενός ασφαλούς, γρήγορου ιστότοπου και πάνω απ ‘όλα που δημιουργούν εμπιστοσύνη για τον χρήστη θα είναι απαραίτητα.

7.  Κοινωνικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος Feedback

Αυτές τις εποχές ακόμη και μια διαδικτυακή αγορά γίνεται κοινωνική εκδήλωση. Πολλές φορές, μια πρόταση, μια ιδέα ή μια απλή αναφορά είναι το αρχικό βήμα για να βάλετε το προϊόν σας στο μυαλό ενός δυνητικού πελάτη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό ο χρήστης που αγοράζει και ο οποίος αισθάνεται ικανοποιημένος με αυτό που απέκτησε, να μπορεί να μοιραστεί αυτήν την εμπειρία.

Διαβάστε  Core Web Vitals - Τι Είναι και γιατί είναι σημαντικά

Με τον ίδιο τρόπο, όταν ένας χρήστης έχει κακή εμπειρία αγορών, είναι η ευκαιρία σας να κατανοήσετε τον λόγο της καταγγελίας του, να απαντήσετε και να αυξήσετε την αξία της επωνυμίας σας αποδεικνύοντας ότι ο εν λόγω δυσαρεστημένος χρήστης είχε απάντηση και η διαφωνία του επιλύθηκε. Στην πραγματικότητα, η απάντηση σε ένα παράπονο είναι πιο σημαντική από την απάντηση σε μια σύσταση.

Η διατήρηση συστημάτων αξιολόγησης, παρατηρήσεων και ανοικτών καναλιών επικοινωνίας θα σας βοηθήσει όχι μόνο να δημιουργήσετε περισσότερους πελάτες, αλλά και να παρακολουθείτε τι κάνετε σωστά ή λάθος με τους χρήστες σας.

8. Σύστημα προωθήσεων για να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Η έννοια της έκπτωσης είναι σημαντική, όταν έχετε υπερβολικό απόθεμα, έχετε επιτύχει μια καλή τιμή από τον προμηθευτή σας ή απλά θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Επίσης είναι απαραίτητο ένα σύστημα προσφορών και εκπτώσεων.

Σκεφτείτε: Οι προσφορές πρέπει να είναι πραγματικές, δίκαιες και μετρήσιμες. Χρειάζεται πραγματικά να δοθεί κίνητρο στον πελάτη (ο οποίος στην πραγματικότητα θα αναζητήσει διαφορετικές επιλογές) για να λάβει μια καλή απόφαση αγοράς. Οι προσφορές πρέπει να έχουν ημερομηνία έναρξης και λήξης με διευκρίνιση στο τέλος του αποθέματος. Οι προσφορές πρέπει να είναι συνεπείς με άλλες σειρές προϊόντων. Εάν δεν είστε συνεπείς στις προσφορές, ενδέχεται να διακινδυνεύσετε να χαλάσετε αυτό το μοτίβο.

Ο έλεγχος του κόστους είναι ουσιαστικής σημασίας για τη διατήρηση μιας σταθερής ταμειακής ροής και όχι για να φέρνει απώλειες στην επιχείρηση. Πάντα να λαμβάνετε υπόψη το συνολικό κόστος, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών logistics παράδοσης και τεχνολογίας. Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε αποδεδειγμένες πλατφόρμες που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αν και η κατασκευή Eshop σε wordpress είναι μια εξαιρετική  λύση για τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα.

9. Φιλοξενία

Παρόλο που η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ, είναι ακόμα σημαντικό να ρίξετε μια ματιά στην υπηρεσία φιλοξενίας του Διαδικτυακού σας Καταστήματος. Λάβετε υπόψη αυτούς τους τρεις παράγοντες:

Ταχύτητα φόρτωσης. Ο χρόνος που χρειάζεται για να εμφανιστεί το κατάστημά σας σε έναν πελάτη.

Δωρεάν εργαλεία, όπως η ταχύτητα σελίδας της Google ή το GTMetrix, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μάθετε εάν ο ιστότοπός σας είναι γρήγορος. Διατηρείτε πάντα το κατάστημά σας με την πιο ενημερωμένη έκδοση του λογισμικού, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται και το CMS ή την πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου που χρησιμοποιείται.

Έχετε επαρκή υποδομή για να υποστηρίξετε τη ροή των χρηστών και των πληροφοριών. Το υλικό είναι επίσης σημαντικό και λαμβάνοντας υπόψη στοιχεία όπως η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου και η αποθήκευση, η ταχύτητα των επεξεργαστών και η μνήμη RAM των διακομιστών θα είναι απαραίτητα για την τεχνολογική σταθερότητα της επιχείρησής σας.

10. Εγγραφή, Πληροφορίες πελατών και διαχείριση δεδομένων

Η εξατομίκευση μπορεί να αποτελέσει θεμελιώδη παράγοντα στην εμπειρία αγορών του χρήστη για να έχετε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες από τους πελάτες σας. Όλα αυτά τα στοιχεία μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τα πρότυπα αγοράς και τις προτιμήσεις των χρηστών χωρίς την ανάγκη περίπλοκων μελετών αγοράς. Σκεφτείτε: Οι πληροφορίες πελατών πρέπει να αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τα πληρέστερα πρότυπα ασφάλειας και διαχείρισης,  σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν για κάθε χώρα. Οι πελάτες μοιράζονται πληροφορίες με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και κανέναν άλλο.

Διαβάστε  21 Εναλλακτικές λύσεις του LinkedIn για όλες τις επαγγελματικές σας ανάγκες δικτύωσης

Συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες για τρίτους (αυτό θα αναφέρεται στους όρους χρήσης του ιστότοπού σας). Η είσοδος του πελάτη δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Πρέπει να είναι επιθυμητή η εύκολη και απλή πρόσβαση με ασφάλεια, αλλά δεν αποτελεί εμπόδιο στην αγορά.

Τα συστήματα αποθήκευσης κωδικών πρόσβασης, η εύκολη απομνημόνευση κωδικών πρόσβασης και, πρωτίστως, η ευκολία πλοήγησης είναι απαραίτητα, έτσι ώστε η εγγραφή, να μην αποτελεί εμπόδιο για τον πελάτη.

Εάν διαθέτετε σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι σημαντικό να στέλνετε τακτικά ένα ενημερωτικό δελτίο ή προωθητικές ενέργειες, αλλά χωρίς να είναι επεμβατική ή επαναλαμβανόμενη η στρατηγική σας στο Email Marketing. Μέσα στη φόρμα εγγραφής, πρέπει να έχετε την επιλογή να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενεργοποιημένα για να μην στέλνετε ανεπιθύμητα μηνύματα. Μην καταγράφετε άσχετες πληροφορίες.

11. Συστήματα ειδοποιήσεων για κινητά και εφαρμογές ιστού για τη δημιουργία ενός Ηλεκτρονικού καταστήματος

Εξετάζοντας λίγο τις λεπτομέρειες, ένα σύστημα ειδοποιήσεων PUSH μπορεί να γίνει στοιχείο διαφοροποίησης του διαδικτυακού σας καταστήματος. Τα μηνύματα προσφορών, ειδήσεων και νέων προϊόντων που φτάνουν απευθείας στο κινητό τηλέφωνο του πελάτη μπορούν να γίνουν ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων επιλογών. Η λήψη κλικ μέσω της άμεσης αλληλεπίδρασης των χρηστών με το κινητό τους μπορεί να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τη λήψη περιστασιακών και ευκαιριών πωλήσεων. Το ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μπορεί να μετατραπεί σε μια εφαρμογή ιστού, θα βοηθήσει επίσης μια καλύτερη εμπειρία πελατών και, πάνω απ ‘όλα, θα διευκολύνει τη γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα που προσφέρονται.

12. Προτάσεις που μερικές φορές δεν παρατηρούνται, αλλά είναι σημαντικές για τη δημιουργία ενός Ηλεκτρονικού καταστήματος

Η τεχνολογία που επινοείται και δημιουργείται από το 0 μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία που η αγορά προσφέρει για τη συναρμολόγηση διαδικτυακών πλατφορμών, μοντέλων, προκαθορισμένων σχεδίων, υπηρεσιών κ.λπ. Δεν χρειάζεται να τα ψάχνετε στην πορεία. Γι αυτό το wordpress ξεχωρίζει με το woocommerce.

Η εμφάνιση και η αίσθηση του καταστήματος είναι απαραίτητα, αλλά δεν εμπίπτουν στην παγίδα σχεδιασμού χωρίς να κατανοήσουμε ότι η λειτουργικότητα, η ευκολία χρήσης και οι πληρωμές είναι εξίσου ή πιο σημαντικές. Στο SEO, λέξεις κλειδιά όπως εξοπλισμός καταστημάτων και εκατοντάδες άλλες είναι άκρως ανταγωνιστικές και θα χρειαστεί χρόνος.

Δεν είναι μόνο η οπτική, αλλά και η συνολική λειτουργία των στοιχείων που σας παρουσιάσαμε. Η επωνυμία σας είναι το πιο σημαντικό πράγμα, εάν το Κατάστημα δεν είναι πλήρες και λειτουργεί καλά, δεν έχει νόημα να θυσιάσετε την αξία της επωνυμίας σας με μια κακή πλατφόρμα πωλήσεων. Δουλέψτε σκληρά και σταθερά, αλλά αναζητήστε ποιότητα στο τελικό προϊόν και ένα επαγγελματικό κατάστημα που προσθέτει αξία στην επωνυμία σας.

Μην κατακλύζεστε κατά τη δημιουργία του καταστήματος, προχωρήστε βήμα προς βήμα, ρυθμίστε με ποιότητα, και πάνω απ ‘όλα το να αφιερώσετε χρόνο για να αναλύσετε κάθε τμήμα της διαδικασίας, είναι απαραίτητο για την επίτευξη της επιθυμητής επιτυχίας. Εάν δημιουργήσετε ένα φυσικό κατάστημα αυτό απαιτεί υπομονή, αφοσίωση και λεπτομέρεια, μην υποθέσετε ότι με το Διαδίκτυο θα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Η ποιότητα της εργασίας και η επιμονή θα κάνουν τη διαφορά.

Η ομαδική εργασία είναι απαραίτητη. Ο συντονισμός με παρόχους, υπηρεσίες φιλοξενίας, σχεδιαστές ιστοσελίδων, προγραμματιστές ιστοσελίδων, υπηρεσίες διαδικτύου, υπηρεσίες logistics παράδοσης, ακόμη και αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας για την επίλυση συγκρούσεων και την επίλυση δυσκολιών είναι ο τρόπος και δρόμος της επιτυχίας. Η συνεπής και καλή εργασία μπορεί να επιτευχθεί μόνο με μια καλά επικεντρωμένη, συντονισμένη και συναρμολογημένη δομή εργασίας.

Δεν μπορείτε να υποθέσετε ότι η επιτυχία θα έρθει χωρίς θυσίες και επιμονή. H επιτυχία στο διαδίκτυο και η εξέλιξη του Eshop δεν είναι άμεση και η σκέψη γρήγορων αποτελεσμάτων χωρίς συνεχείς θυσίες είναι ουτοπία. Πρέπει να δείξετε δύναμη και να καταλάβετε ότι δεν θα είναι μια εύκολη διαδικασία, χωρίς κινδύνους ή δυσκολίες.

Συνοπτικά

Υπάρχουν πολλά περισσότερα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη δημιουργία του διαδικτυακού σας καταστήματος, ελπίζουμε ότι αυτή η σύντομη ανασκόπηση θα χρησιμεύσει για την καλύτερη προστασία. Σας εύχομαστε πολλές πωλήσεις και πολλές επιτυχίες.

Αν θέλετε να δούμε μαζί τόσο την κατασκευή ή ανακατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος ή ακόμα και την προώθηση τόσο στα Social Media όσο και σε Google Ads, SEO τότε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με το αίτημα σας ή καλέστε μας.

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *