Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Διαφήμιση στο Instagram

Διαφήμιση στο Instagram με Σχέδιο!

Στοχευμένα γραφιστικά που παρέχσουν αξία, στο ύφος και μοτίβο της επιχείρησης σας. Διαφημίσεις που φέρνουν αποτέλεσμα!

Το οπτικό περιεχόμενο είναι το κλειδί για κάθε επιτυχημένη καμπάνια μάρκετινγκ, επειδή συμβάλλει στην αύξηση των αγοραστικών αποφάσεων και στην εμπιστοσύνη των πελατών.

Το 62% των αγοραστών ηλεκτρονικού εμπορίου σε όλο τον κόσμο έχουν επιβεβαιώσει ότι θα πρέπει να ελέγξουν πολλές εικόνες προϊόντων πριν το αγοράσουν.

 

Πως κάνω χορηγούμενη στο Instagram

 

Σε αυτό το σημείο, το Instagram είναι σίγουρα η πιο αποτελεσματική πλατφόρμα οπτικού μάρκετινγκ, χάρη στη ζωντανή ροή όλων των εικόνων. Μέσα από τον επαγγελματικό λογαριασμό Business Manager, πραγματοποιούνται με στρατηγική οι διαφημστικές καμπάνιες.

Πώς να ενισχύσετε λοιπόν τα γραφικά του Instagram για μικρές επιχειρήσεις; 

al banner circle
Viber 2022 10 25 16 46 41 043 removebg preview
al banner shape 01

Χορηγούμενη Διαφήμιση στο Instagram με στόχευση!

Μην κρυβόμαστε οι στοχευμένες διαφημίσεις είναι το σημείο κλειδί για να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε! Οτιδήποτε άλλο χωρίς πλάνο, στρατηγική και έρευνα είναι σπατάλη χρημάτων! Ξεκινήστε τώρα μαζί μας!

Διαχείριση Social Media.

Σχεδίαση πλάνου για τα Post/Stories σε εβδομαδιαία βάση. Από τα Post κερδίζουμε Followers, από τα Stories πουλάμε πιο εύκολα! Η πώληση στους υπάρχοντες πελάτες σας είναι προτεραιότητα!

Διαφήμιση με όλους τους τρόπους!

Η διαφήμιση δεν είναι απλά μια χορηγούμενη. Χτίζουμε στάδια αγοραστή ώστε να πετύχουμε την πώληση τόσο από κρύο κοινό, όσο και από εκείνους που ήδη μας γνωρίζουν!

Αλλαγές και Βελτιστοποίηση κάθε μήνα!

Είναι γεγονός ότι οι διαφημίσιες, ειδικά στην αρχή χρειάζονται χρόνο για να σωστή αξιολόγηση. Δεν καθόμαστε όμως να τις κοιτάμε. Βελτιστοποίηση και αξιολόγηση!

al about shape 01
al iphone bg
στο instagram
Bioenergia

Διαφήμιση στο Instagram σε στοχευμένο κοινό!

Ο αλγόριθμος του Instagram βοηθά τα Brands να προσεγγίσουν ευκολότερα το κοινό τους. Εάν χρησιμοποιείτε συχνά τα κοινωνικά δίκτυα, θα συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολο είναι να προωθήσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στη ροή.

Με τεράστια δεδομένα που παρέχονται από χρήστες, έχουν εξατομικεύσει το περιεχόμενο της χορηγούμενης διαφήμισης, αρκετά ώστε να μπορείτε να κάνετε κλικ στη προώθηση και να αλληλεπιδράτε μαζί της. Γι' αυτό, ακόμα κι αν είστε απλώς μια μικρή επιχείρηση, εξακολουθούν να υπάρχουν κατάλληλα κοινά στην πλατφόρμα για εσάς.

Τα Stories χρίζουν στρατηγικής!

Δεδομένου ότι το Instagram έχει κυκλοφορήσει τόσες πολλές λειτουργίες για την υποστήριξη οπτικών αγορών, τα Stories φαίνεται να είναι τα πιο δημοφιλή μεταξύ άλλων.

Πράγματι, οι ζωντανές ιστορίες επιτρέπουν στους ανθρώπους να έχουν μια πιο προσεκτική ματιά σε ένα αντικείμενο και όχι απλώς σε αναρτήσεις φωτογραφιών, κάτι που είναι σημαντικό για την αύξηση των πωλήσεων του προϊόντος ή των υπηρεσιών σας.

al banner circle
al ipad

Έχετε Ερωτήσεις;
Κλείστε Δωρεάν Call!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δωρεάν εκτίμηση!

book area dotted shape

Έρευνα Ανταγωνισμού

 Εάν δεν ξέρετε τι να κάνετε στη συνέχεια, μάθετε από τις αναρτήσεις των ανταγωνιστών σας. Απλώς παρακολουθήστε προσεκτικά αυτά τα στοιχεία:

  • Πόσο συχνά δημοσιεύουν σε λογαριασμό Instagram, Stories ή Reels;
  • Τι περιεχόμενο δημοσίευαν συχνά;

Συγκεντρώστε μερικά θέματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπτύξετε τη δική σας σειρά αργότερα.

  • Πώς αλληλεπιδρούν με τους θαυμαστές τους;
  • Απάντησαν σε κάθε σχόλιο ή φιλοξενούσαν ιστορίες Q & A/ζωντανή ροή;

Μετά από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα που συλλέγετε για να βελτιώσετε τη δική σας συγκεκριμένη στρατηγική μάρκετινγκ.

Να θυμάστε ότι, παίρνετε έμπνευση μόνο από τις ιδέες τους και δεν αντιγράφετε.

al advance dotted shape
Viber 2022 10 25 16 46 41 043 removebg preview

Hashtags με στρατηγική

Όσον αφορά τα hashtags, βεβαιωθείτε ότι δεν δημιουργείτε πολύ συγκεκριμένα hashtags διαφορετικά οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να σας βρουν πουθενά.

Τα hashtags, σάς επιτρέπουν να προσεγγίσετε άτομα που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα, ακόμα κι αν γνωρίζουν ήδη για τις επωνυμίες σας ή όχι. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας στο Instagram.

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε πολύ διακριτικά hashtags Instagram για τις μικρές επιχειρήσεις σας, κανείς δεν θα τα αναζητήσει ποτέ και επομένως θα χάσετε πλήθος επισκεψιμότητας.

Σε αντίθεση με άλλα δίκτυα κοινωνικών μέσων όπου μπορείτε να αναζητήσετε λέξεις-κλειδιά, το Instagram θα φέρει τη φωτογραφία σας στα αποτελέσματα αναζήτησης εάν έχει σχετικά hashtags. Φτιάξτε λοιπόν μια λίστα με hashtags που σχετίζονται με τον τύπο της επιχείρησής σας ή απλώς ακολουθήστε τα κορυφαία trending hashtags!

Προσιτό κόστος διαφήμισης

Μπορεί να χρειαστείτε αρκετά χρήματα για να ξεκινήσετε την υποβολή προσφορών για διαφημίσεις στο Facebook ή σε άλλες πλατφόρμες.

Ωστόσο, το Instagram έχει κάνει τις διαφημιστικές εμπειρίες απλές σε λογική τιμή για να συμμετέχουν ακόμη και οι μικρότερες επωνυμίες. Οι διαφημίσεις Instagram έχουν χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες.

Οι διαφημίσεις Instagram έχουν χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες. Μπορείτε να αποκτήσετε πολλά σχετικά είδη κοινού και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα γρήγορα με τις διαφημίσεις Instagram, οι οποίες είναι εξατομικευμένες και πλήρως ανιχνεύσιμες.

Δεδομένου ότι οι χρήστες του Instagram εξακολουθούν να προτιμούν τα γραφικά από το κείμενο, η συμβουλή είναι να δημιουργήσετε εντυπωσιακές εικόνες και σύντομες, ευανάγνωστες λεζάντες. Σήμερα, ορισμένες επωνυμίες εξακολουθούν να εφαρμόζουν τις φωτογραφίες των διαφημίσεων στο Facebook για το Instagram, κάτι που δεν συνιστάται.

Κάθε πλατφόρμα έχει τη δική της αναλογία φωτογραφιών για να εγγυηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα εμφάνισης, οπότε αν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα, κάντε το σωστά.

Η αξία του Testing

Γιατί είναι σημαντικές οι δοκιμές Α/Β στη Διαφήμιση στο Instagram

Η εκτέλεση δοκιμών A/B κατά τη διαφήμιση στο Instagram είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας. Τα τεστ A/B χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλους τους τομείς του μάρκετινγκ και σας επιτρέπουν να κατανοήσετε πόσο αποτελεσματικές είναι οι καμπάνιες σας.

0 k

Επενδύσεις σε διαφημίσεις

0 k

Καμπάνιες

0

Συνεργάτες & Πελάτες

al team 01
service-2x-01.png
al banner circle
fortigaki

Τα Carousel είναι εξαιρετικά για περιεχόμενο!

Χάρη στις διαφημίσεις καρουζέλ του Instagram, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές εικόνες στις διαφημιστικές σας καμπάνιες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τύπο διαφήμισης στην ενότητα Ιστορίες! Παρεμπιπτόντως, μιλώντας για Ιστορίες…

 

icon Συστάσεις Πελατών icon

Τι λένε για εμάς οι ‘Επιχειρήσεις’

image

Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

ratings
koufetakia
Koufetakia.gr
Επιχειρηματίας
image

Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.

ratings
cropped-cropped-logo-1
Γεωργία Μπαδογιάννη
Επιχειρηματίας
image

Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ.

ratings
LOGO-ALL-CORFU-TRANSFERS-e1704969636549 (1)
Κώστας Αντωνακάκης
Επιχειρηματίας
image

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.

ratings
zs11
Ζαννής Σιδέρης
Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω
image

Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.

ratings
Κωνσταντίνος-Αποστόλου-Βιογραφικό-Ιατρός-1080x798
Κωνσταντίνος Αποστόλου
Γενικός Χειρουργός
img
Greece
image

Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.

ratings
imaster repair
Πάνος Σταθόπουλος
CEO & Founder iMaster Repair
img
Greece
image

Ο κύριος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας με γνώσεις στο seo και στο internet marketing εν γένει. Χαρακτηρίζεται από συνέπεια, δομημένο πλάνο και προσιτές τιμές. Αναμφίβολα μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να αναρριχηθεί στα αποτελέσματα της google ακόμα και στις πιο απαιτητικές λέξεις κλειδιά.Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ανεβάσει την επιχείρηση του στο επόμενο επίπεδο.

ratings
Κωνσταντίνος Καμουζής
Κωνσταντίνος Καμουζής
Δικηγόρος
img
Greece
image

Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμιση μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει.

ratings
stefanos
Στέφανος Κοντόπουλος
CEO & Founder, Baby Bloom Photography
img
Greece
image

Πολύ καλός επαγγελματίας ! Άψογος στην δουλειά του μέχρι τώρα ! Άμεση ανταπόκριση σε κάθε απορία μου.

ratings
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος
Δικηγόρος Αθηνών
img
Greece
image

Άριστος επαγγελματίας και εξαίρετος άνθρωπος. Γνωρίζει άψογα το αντικείμενο εργασίας του, παρέχει άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

ratings
barkagiannis
Γιάννης Μπαρκαγιάννης
Δικηγόρος Ποινικολόγος
img
Greece
image

Ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον Γιώργο για τον επαγγελματισμό του την συνέπεια και το ενδιαφέρον που δείχνει. Τρέχει θέματα και πράγματα που θα έπρεπε να κάνω εγώ ,είναι πάντα πρόθυμος για ότι χρειάζομαι, το αποτέλεσμα ήταν άμεσο και με συνεχής βελτίωση. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΘΕΡΜΑ.

ratings
sivota glass bottom διαφημιση κριτικη πελατη
Νίκος Τσόνος
CEO & Founder Sivota Glass Bottom
img
Greece
image

Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!

ratings
skardoutsos
Αναστάσιος Σκαρδούτσος
Ορθοπεδικός Χειρουργός
img
Greece
image

Ότι και να πω για τον Γιώργο θα είναι πολύ λίγο. Σε ευχαριστώ μου έσωσες την επιχείρηση μου δεν ξέρω τι θα έκανα με όλους αυτούς που με έβλεπαν μόνο για λεφτά και δουλειά δεν μου έκαναν ειλικρινά σου εύχομαι τα καλύτερα γιατί είσαι ο καλύτερος με διαφορά και πάνω από όλα είσαι άνθρωπος και αυτό σπανίζει.

ratings
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
CEO, On Line Metafores
img
Greece
image

Άψογος Επαγγελματίας με έχει βοηθήσει πάρα πολύ με την ιστοσελίδα της επιχείρησης μου ειδικότερα στο SEO. Τεράστια άνοδο στα αποτελέσματα της Google και πολύ επικοινωνία σε ότι χρειαστώ.

ratings
Γιώργος Φάκαλος
Γιώργος Φάκαλος
CEO & Founder Fortigaki
img
Greece
icon Επιχειρήσεις & Επαγγελματίες που μας Εμπιστεύονται icon

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση

Θα σας καλέσουμε για ένα δωρεάν CALL 30 λεπτών και θα σας ετοιμάσουμε γραπτή δωρεάν Εκτίμηση.

Κεντρικά Γραφεία:
Διεύθυνση Δημητρακοπούλου 65,
Καλλιθέα, Αθήνα
Call Us +30 6972132823
Follow Us:

Φτάνουμε μαζί στη Κορυφή!

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Μείνετε συντονισμένοι για Instagram Tips!

    Άμεση ενημέρωση για τα νέα δεδομένα του Instagram από τους ειδικούς!