Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

Εν μέσω της αύξησης της πανδημίας COVID, οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Πολλοί χρήστες δοκιμάζουν την τύχη τους δημιουργώντας ένα E shop. Άλλοι τα καταφέρνουν και πολλοί πλέον όχι. Εφόσον δημιουργήσετε ένα E shop και προχωρήσετε στη κατασκευή ιστοσελίδας το επόμενο βήμα είναι το διαφημιστικό σας πλάνο. Εάν αξιολογήσουμε τη διαφορά μεταξύ των δύο που είναι οι επιτυχημένοι και οι άνθρωποι που δεν είναι ένας κοινός όρος, είναι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ή αλλιώς SEO για E shop.

Το SEO δεν είναι ένας νέος όρος για εσάς. Ωστόσο, επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω με απλά λόγια. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης βελτιστοποιεί τον ιστότοπό σας με τέτοιο τρόπο, ώστε ενώ οι χρήστες αναζητούν τον συγκεκριμένο όρο, να εμφανίζει το δικό σας αποτέλεσμα η Google και να οδηγήσει τον επισκέπτη στον ιστότοπό σας. Με άλλα λόγια, είναι η κατάταξη στη Google σε προνομιακές θέσεις, έτσι ώστε ένα μεγάλο κοινό να μπορεί να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας. Κάνοντας SEO για έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί μερικές φορές να είναι μια πρόκληση. Χωρίς την σωστή καθοδήγηση, είναι πραγματικά δύσκολο να δείτε ουσιαστικά αποτελέσματα. Επομένως, οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες SEO από έμπειρους επαγγελματίες μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε ουσιαστικό return στην επένδυση σας για έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Βήματα για μια επιτυχημένη στρατηγική SEO

Παρ ‘όλα αυτά, πρέπει επίσης να γνωρίζετε πώς έχει εξελιχθεί το SEO για έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Ας ξεκινήσουμε.

Διαβάστε  SEO Reports - Αναφορές Google οργανικών αποτελεσμάτων

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Κάθε 60 δευτερόλεπτα, πραγματοποιούνται σχεδόν 700000 αναζητήσεις στο Google. Πιστεύετε ότι μπορείτε να αντισταθμίσετε αυτό το τεράστιο πλήθος ιστοσελίδων; Ναι, μπορείτε να βαθμολογήσετε τον ιστότοπό σας. Η προφανής απάντηση είναι ότι είναι δυνατόν να ταξινομήσετε τον ιστότοπό σας χωρίς να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα. Αλλά το κύριο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι στοχευμένες λέξεις-κλειδιά. Οι στοχευμένες λέξεις-κλειδιά είναι οι συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά για τον ιστότοπό σας που θα μπορούσαν να σας κατατάξουν υψηλότερα στο google.

Είναι οι λέξεις που οι χρήστες βρίσκουν πιο συχνά. Οι στοχευμένες λέξεις-κλειδιά είναι δύο τύπων. Ο πρώτος τύπος είναι οι βασικές λέξεις-κλειδιά και ο δεύτερος οι long tail λέξεις-κλειδιά. Οι βασικές λέξεις-κλειδιά είναι οι σύντομες λέξεις που αναζητούν οι χρήστες στο google, όπως Μεταφορική Αθήνα, ανάκτηση δεδομένων, προώθηση ιστοσελίδων, κ.λπ. Ενώ οι μεγαλύτερης εμβέλειας λέξεις κλειδιά είναι οι φράσεις που ψάχνουν με μεγαλύτερη ακρίβεια οι χρήστης στις μηχανές αναζήτησης. Στο SEO για E shop χρειάζεται ένα αναλυτικό σχέδιο, ειδικότερα όταν πρόκειται για εκατοντάδες προιόντα και κατηγορίες για να μην χαθείτε.

Διαβάστε : Γιατί χρειάζεστε το SEO στο E Commerce ;

Αρχιτεκτονική ιστότοπου

Η αρχιτεκτονική είναι η διαδρομή που ακολουθεί ο χρήστης για να φτάσει σε μια συγκεκριμένη σελίδα. Ας υποθέσουμε, δημιουργήσατε έναν ιστότοπο με έπιπλα κουζίνας. Ενώ ο χρήστης εισέρχεται στο site, η αρχιτεκτονική αποτελείται από κατηγορίες, προϊόντα και τους τύπους προϊόντων όπως μοντέρνες κουζίνες, κλασσικές κουζίνες κ.λπ. έτσι ώστε οι χρήστες να μην βρίσκουν κανένα πρόβλημα στην επίσκεψη στον ιστότοπό σας. Η δημιουργία μιας κακής εμπειρίας χρήστη μπορεί να βλάψει το SEO σας.

Τεχνικό SEO

 Ένας από τους σημαντικότερους τρόπους βελτιστοποίησης που παραμένει πάντα στην καρδιά μου. Εάν είστε ειδικός στο SEO, τότε σίγουρα το τεχνικό SEO είναι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Θεωρείται το πιο σημαντικό μέρος για κάθε ψηφιακό έμπορο. Το καταλαβαίνω στην πραγματικότητα, είναι πολύ δύσκολο. Αποτελείται από καθαρές διευθύνσεις URL, σωστή εσωτερική σύνδεση και χωρίς 404 errors. Εάν έχετε εκτελέσει το σωστό τεχνικό SEO τότε αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει στον μακρινό προορισμό της επιτυχίας στα πρώτα αποτελέσματα.

Διαβάστε  Δημιουργία Ιστοσελίδας Wordpress

Εναλλαγή σε HTTPS από HTTP 

Δεν θέλετε να κλαπεί η ζωτική πληροφορία στον ιστότοπο που εμπιστεύεστε όπως τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, οι κωδικοί πρόσβασης και άλλες εμπιστευτικές πληροφορίες. Εκεί μπαίνει το παιχνίδι HTTPS. Η πλήρης μορφή του HTTPS είναι Hypertext Transfer Protocols Secure. Η λέξη “S” προσθέτει την προστιθέμενη ασφάλεια. Αυτό το HTTPS εγγυάται στους χρήστες την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που μοιράζεται στο Διαδίκτυο. Ενώ το HTTP είναι το αντίθετο.

Πηγαίνετε για σελιδοποίηση

Εάν είστε από το IT τότε πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τον όρο “σελιδοποίηση”. Η σελιδοποίηση επιτρέπει σε έναν ιστότοπο να διαιρεί περιεχόμενο σε μικρότερες ενότητες που επιτρέπει στους χρήστες να μην επισκέπτονται τις διαφορετικές σελίδες για το ίδιο περιεχόμενο. Έτσι, εξοικονομείται πολλά δεδομένα που ενισχύουν την ταχύτητα της ιστοσελίδας. 

 Δημιουργία χάρτη ιστότοπου

Το XML ή η επεκτάσιμη γλώσσα σήμανσης δημιουργεί την ευανάγνωστη μορφή του ιστότοπού σας που σχετίζεται με τις μηχανές αναζήτησης. Με απλά λόγια, ένας χάρτης ιστότοπου είναι η λίστα των διευθύνσεων URL ενός συγκεκριμένου ιστότοπου. Εάν ο ιστότοπός σας αποτελείται από μεγάλο αριθμό σελίδων, ήρθε η ώρα για να τον δημιουργήσετε. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να τον φτιάχνετε από την αρχή και να τον περνάτε στο Google Search Console.

Βελτιστοποίηση για κινητά

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν κινητό περισσότερο από Laptops και Desktop υπολογιστές για πλοήγηση στο Διαδίκτυο. Επομένως, το να το κάνουμε πιο ευανάγνωστο ήταν μερικές φορές μια πρόκληση για πολλούς προγραμματιστές. Η βελτιστοποίηση για κινητές συσκευές είναι πλέον υποχρεωτική. Θα πρέπει να αποφασίσετε κατάλληλα για τη δημιουργία της έκδοσης του συστήματος για κινητά. Για τη βελτιστοποίηση και την εμφάνιση της εικόνας σε κινητό, συνιστάται να τοποθετήσετε την εικόνα μεγέθους 70 KB ή μικρότερη.

Διαβάστε  Έξυπνες Δουλειές Χωρίς Κεφάλαιο: Αναλυτικός Οδηγός

Ολοκληρώνοντας

Εν κατακλείδι, παραπάνω είδατε τις βασικές μεθόδους μέσω των οποίων το SEO για E shop έχει γίνει απαραίτητo. Εκτός από τα προαναφερθέντα σημεία, το τελευταίο στοιχείο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας έχει καλή ταχύτητα. Θα πρέπει να φορτώνει το αργότερο σε 3 δευτερόλεπτα. Ο ειδικός ή ειδικοί στο SEO, θα σας καθοδηγήσουν και βελτιστοποιήσουν την ιστοσελίδα σας κατάληλα. 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Error: Contact form not found.

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *