Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Οι παράγοντες βελτιστοποίησης ιστοσελίδας είναι πολλοί και τους λαμβάνουμε όλους σοβαρά υπόψιν. 

Γνωρίζατε ότι το 90% των αποφάσεων των καταναλωτών είναι συναισθηματικές; Μας αρέσει να πιστεύουμε ότι ακολουθούμε μια λογική προσέγγιση για τις αγορές μας, αλλά η ψυχολογική έρευνα μας λέει ότι η πλειοψηφία του χρόνου είναι στην πραγματικότητα το υποσυνείδητό μας που κάνει την απόφαση. Μόλις κάναμε την αγορά, ο λογικός μας εγκέφαλος δουλεύει σκληρά για να δώσει την δικαιολογία. Η βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας έχει σχεδιαστεί με αυτό το πνεύμα;

Η αλήθεια είναι ότι το μάρκετινγκ είναι ένα τεράστιο και περίπλοκο επάγγελμα γεμάτο πιθανές ευκαιρίες για να πάρεις και να επενδύσεις τον προϋπολογισμό σου, αλλά αν καταλάβεις τι οδηγεί τους πελάτες να πάρουν αποφάσεις, μερικές απλές αλλαγές στο κατάστημά σου μπορούν να λειτουργήσουν με τις γνωστικές προκαταλήψεις τους και να αυξήσουν το ποσοστό μετατροπής σας. Δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο!

Πώς να βελτιώσετε το ποσοστό μετατροπών με τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας

Πόση ώρα έχετε ξοδέψει στην οδήγηση επισκεψιμότητας στο κατάστημά σας; Πόσο χρόνο έχετε περάσει εξασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες αυτοί αγοράζουν κάτι; Οι άνθρωποι τείνουν να επικεντρωθούν στην πρώτη επιλογή, σε βάρος των τελευταίων, προτιμώντας να αυξήσουν τον αριθμό των επισκεπτών στην ιστοσελίδα τους και όχι το ποσοστό των επισκεπτών που γίνονται πελάτες.

Αυτό το ποσοστό είναι γνωστό ως ποσοστό μετατροπής και η αύξηση του με λίγες μόνο ποσοστιαίες μονάδες μπορεί να είναι εξαιρετικά επικερδής.

Αλλά η βελτιστοποίηση του ρυθμού μετατροπής είναι ένα πεδίο γεμάτο πολύπλοκη ορολογία: Στατιστική σημασία; Frequentist ή Bayesian μέθοδο; Πρέπει να διαιρεθεί η δοκιμή, η δοκιμή ΑΒ ή η δοκιμασία πολλαπλών μεταβλητών; Ακόμα κι αν καταλήξετε σε μια υπηρεσία ελέγχου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (ιδανικά μία που κάνει όλες τις στατιστικές αποφάσεις για σας όπως το Convertize), πού αρχίζετε να αποφασίζετε τι να αλλάξετε;

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για κορυφαία απόδοση

Η ιστοσελίδα σας είναι το σπίτι και η επαγγελματική σας ταυτότητα. Η on line παρουσία σας είναι πλέον από τις βασικές επιλογές προώθησης και πρέπει να δίνεται η ανάλογη προσοχή. Αν δεν έχετε μια ποιοτική ιστοσελίδα που ξεχωρίζει πως θα προσελκύσετε νέους πελάτες ; H δημιουργία ποιοτικου περιεχομένου σύμφωνα με τους κανόνες της Google είναι το κλειδί για να φτάσετε στη πρώτη σελίδα και να βελτιστοποιήσετε στο έπακρο το site σας.

Θέλετε να έχετε μια ιστοσελίδα που θα την ζηλεύουν όλοι ; Να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα που όχι μόνο θα προσελκύει νέους πελάτες αλλά θα ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο και τους ήδη υπάρχοντες. Διαβάστε τον SEO οδηγό για πρώτη σελίδα στη Google που έχουμε δημιουργήσει.

Oι συμβουλές SEO πρέπει να προσφέρονται αποκλειστικά από γνώστες και έμπειρους του χώρου. Σε κάθε περίπτωση για να βρείτε αξιόπιστη υπηρεσία ή συμβουλή SEO θα πρέπει να διαβάζετε αναλυτικά τόσο τα βιογραφικά των Digital Marketers όπως και αποδεδειγμένα πετυχημένα έργα. Φυσικά οι επίσημες συστάσεις για κάθε έργο θα πρέπει να αναφέρονται ώστε να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη άποψη.

Παρέχουμε συμβουλές SEO, μέσω της αρθρογραφίας μας, όπως και πολλά άλλα θέματα τα οποία φιλοξενούμε στον SEO Marketer με ανταποδωτικούς συνδέσμους DO Follow προς τις αντίστοιχες ιστοσελίδες. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης των ιστοσελίδων και του περιεχομένου τους ώστε να μπορούν εύκολα να εντοπιστούν από χρήστες που αναζητούν όρους σχετικούς με τον ιστότοπό σας. Ο όρος SEO επίσης περιγράφει τη διαδικασία της βελτιστοποίησης των ιστοσελίδων καθιστώντας ευκολότερη τη δουλειά για το λογισμικό ευρετηρίασης μηχανών αναζήτησης, γνωστό ως “crawlers”, για να βρει, να σαρώσει και να καταχωρήσει στις μηχανές αναζήτησης τις πληροφορίες της ιστοσελίδας σας.

Η δημιουργία SEO στρατηγικών απαιτεί γνώση και εμπειρία ώστε να γλυτώσετε χρόνο και χρήμα. Εφόσον ακολουθηθούν White Hat SEO τεχνικές, διαθέτουμε ένα PBN Network ιστοσελίδων και blogs, μέσω του οποίου θα έχετε ακόμα πιο σίγουρα και γρήγορα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης. Μελετήστε σωστά κάθε Seo Marketer προτού προβείτε στην επιλογή.

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων είναι ενσωματωμένη στο Analytics με σκοπό να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποια μέρη του ιστότοπού σας χρειάζονται βελτίωση. Χρησιμοποιηούμε τα δεδομένα του ιστότοπού σας στο Analytics για να εντοπίσετε γρήγορα και εύκολα τις περιοχές προβλημάτων και στη συνέχεια να μετατρέψετε αυτές τις πληροφορίες σε ενέργεια για να προσφέρετε μια εμπειρία online που λειτουργεί καλύτερα για τους πελάτες σας.

[rdy_button text=”Περισσότερες συνεργασίες” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ border_radius=”0″ link=”url:https%3A%2F%2Fseomarketer.gr%2Fportfolio%2F||target:%20_blank|”]

Δείτε συνεργασίες μας!

[rdy_portfolio columns=”3″ gutter=”5″ hover_type=”3″ hover_color=”#0080ff” hover_opacity=”70″ select_items=”exclude” ids=”11667″ number=”12″ category=”seo”]

Η επιτυχία σας είναι και δική μας! Ας ξεκινήσουμε!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και στείλτε μας το αίτημα σας. Θα λάβετε απάντηση εντός λίγων ωρών. Εναλλακτικά στείλτε το email σας στο info (papaki) seomarketer.gr.ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Search Engine Friendly ανάλυση

Ανάλυση δημοτικότητας Backlinks

Έρευνα και ανάλυση για λέξεις κλειδιά

Έλεγχος για διπλό περιεχόμενο

Ανάλυση Δομής Ιστοσελίδας

Ανάλυση Ανταγωνισμού

Αναλυτικό Πλάνο SEO

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ SEO ΚΑΙ BROWSERS

Έλεγχος για Broken Links

Έλεγχος ταχύτητας και λειτουργικότητας

Έλεγχος HTML - XHTML - CSS 

Έλεγχος συμβατότητας Browsers

ON-PAGE OPTIMIZATION

URL Mapping

URL Rewriting

Title Tag Optimization

Meta Tags Optimization

Internal Linking Optimization

Πυκνότητα λέξεων-κλειδιών, έλεγχος εγγύτητας και προβολής

Anchor Text Optimization

Alt Tag Optimization

Custom 404 error page setup

Google Analytics Account Setup

Webmaster Tools (Google/Bing) Account Set Up

SEO Header Tag Optimization

Βελτιστοποίηση περιεχομένου

Δημιουργία νέων σελίδων (Αν απαιτείται)

URL Canonicalization Check

Content Marketing 

Robots.Txt Optimization


Off-Page Optimization
and Link Building 

Guest Blogging

Directories

Web 2.0 Link Wheel

Social Bookmarking Articles

PBN Network

Advanced Link Building

Infographics

Forum Marketing - Posting

Google my Business Optiimization

Email Marketing

Δημιουργία Βίντεο

BASIC


BΑΣΙΚΟ

ΑΝΑ ΜΗΝΑ

ΜΕΧΡΙ 5 ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Μέχρι 10 σελίδες

Μέχρι 5

Μέχρι 20 posts ανά μήνα

PREMIUM


ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ

ΑΝΑ ΜΗΝΑ

ΜΕΧΡΙ 10 ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΜέχρι 20 σελίδες

Μέχρι 10

Μέχρι 40 posts ανά μήνα

ENTERPRISE


SPECIAL

ανα ΜΗΝΑ

μεχρι 20 λεξεισ κλειδια
Μέχρι 40 σελίδες

Μέχρι 15

Μέχρι 60 posts ανά μήνα

ULTIMATE


BEST OF

ανα ΜΗΝΑ

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ λεξεισ κλειδια
Απεριόριστες

Απεριόριστες 

Μέχρι 80 posts ανά μήνα

Back to top

Θέλεις να μαθαίνεις χρήσιμες συμβουλές για το Digital Marketing από τους Experts ; Κάνε εγγραφή μόνο με το Email σου και θα λαμβάνεις 1 Email την εβδομάδα !