Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Οι παράγοντες βελτιστοποίησης ιστοσελίδας είναι πολλοί και τους λαμβάνουμε όλους σοβαρά υπόψιν. 

Γνωρίζατε ότι το 90% των αποφάσεων των καταναλωτών είναι συναισθηματικές; Μας αρέσει να πιστεύουμε ότι ακολουθούμε μια λογική προσέγγιση για τις αγορές μας, αλλά η ψυχολογική έρευνα μας λέει ότι η πλειοψηφία του χρόνου είναι στην πραγματικότητα το υποσυνείδητό μας που κάνει την απόφαση. Μόλις κάναμε την αγορά, ο λογικός μας εγκέφαλος δουλεύει σκληρά για να δώσει την δικαιολογία. Η βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας έχει σχεδιαστεί με αυτό το πνεύμα;

Η αλήθεια είναι ότι το μάρκετινγκ είναι ένα τεράστιο και περίπλοκο επάγγελμα γεμάτο πιθανές ευκαιρίες για να πάρεις και να επενδύσεις τον προϋπολογισμό σου, αλλά αν καταλάβεις τι οδηγεί τους πελάτες να πάρουν αποφάσεις, μερικές απλές αλλαγές στο κατάστημά σου μπορούν να λειτουργήσουν με τις γνωστικές προκαταλήψεις τους και να αυξήσουν το ποσοστό μετατροπής σας. Δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο!

Πώς να βελτιώσετε το ποσοστό μετατροπών με τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας

Πόση ώρα έχετε ξοδέψει στην οδήγηση επισκεψιμότητας στο κατάστημά σας; Πόσο χρόνο έχετε περάσει εξασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες αυτοί αγοράζουν κάτι; Οι άνθρωποι τείνουν να επικεντρωθούν στην πρώτη επιλογή, σε βάρος των τελευταίων, προτιμώντας να αυξήσουν τον αριθμό των επισκεπτών στην ιστοσελίδα τους και όχι το ποσοστό των επισκεπτών που γίνονται πελάτες.

Αυτό το ποσοστό είναι γνωστό ως ποσοστό μετατροπής και η αύξηση του με λίγες μόνο ποσοστιαίες μονάδες μπορεί να είναι εξαιρετικά επικερδής.

Αλλά η βελτιστοποίηση του ρυθμού μετατροπής είναι ένα πεδίο γεμάτο πολύπλοκη ορολογία: Στατιστική σημασία; Frequentist ή Bayesian μέθοδο; Πρέπει να διαιρεθεί η δοκιμή, η δοκιμή ΑΒ ή η δοκιμασία πολλαπλών μεταβλητών; Ακόμα κι αν καταλήξετε σε μια υπηρεσία ελέγχου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (ιδανικά μία που κάνει όλες τις στατιστικές αποφάσεις για σας όπως το Convertize), πού αρχίζετε να αποφασίζετε τι να αλλάξετε;

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για κορυφαία απόδοση

Η ιστοσελίδα σας είναι το σπίτι και η επαγγελματική σας ταυτότητα. Η on line παρουσία σας είναι πλέον από τις βασικές επιλογές προώθησης και πρέπει να δίνεται η ανάλογη προσοχή. Αν δεν έχετε μια ποιοτική ιστοσελίδα που ξεχωρίζει πως θα προσελκύσετε νέους πελάτες ; H δημιουργία ποιοτικου περιεχομένου σύμφωνα με τους κανόνες της Google είναι το κλειδί για να φτάσετε στη πρώτη σελίδα και να βελτιστοποιήσετε στο έπακρο το site σας.

Θέλετε να έχετε μια ιστοσελίδα που θα την ζηλεύουν όλοι ; Να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα που όχι μόνο θα προσελκύει νέους πελάτες αλλά θα ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο και τους ήδη υπάρχοντες. Διαβάστε τον SEO οδηγό για πρώτη σελίδα στη Google που έχουμε δημιουργήσει.

Oι συμβουλές SEO πρέπει να προσφέρονται αποκλειστικά από γνώστες και έμπειρους του χώρου. Σε κάθε περίπτωση για να βρείτε αξιόπιστη υπηρεσία ή συμβουλή SEO θα πρέπει να διαβάζετε αναλυτικά τόσο τα βιογραφικά των Digital Marketers όπως και αποδεδειγμένα πετυχημένα έργα. Φυσικά οι επίσημες συστάσεις για κάθε έργο θα πρέπει να αναφέρονται ώστε να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη άποψη.

Παρέχουμε συμβουλές SEO, μέσω της αρθρογραφίας μας, όπως και πολλά άλλα θέματα τα οποία φιλοξενούμε στον SEO Marketer με ανταποδωτικούς συνδέσμους DO Follow προς τις αντίστοιχες ιστοσελίδες. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης των ιστοσελίδων και του περιεχομένου τους ώστε να μπορούν εύκολα να εντοπιστούν από χρήστες που αναζητούν όρους σχετικούς με τον ιστότοπό σας. Ο όρος SEO επίσης περιγράφει τη διαδικασία της βελτιστοποίησης των ιστοσελίδων καθιστώντας ευκολότερη τη δουλειά για το λογισμικό ευρετηρίασης μηχανών αναζήτησης, γνωστό ως “crawlers”, για να βρει, να σαρώσει και να καταχωρήσει στις μηχανές αναζήτησης τις πληροφορίες της ιστοσελίδας σας.

Η δημιουργία SEO στρατηγικών απαιτεί γνώση και εμπειρία ώστε να γλυτώσετε χρόνο και χρήμα. Εφόσον ακολουθηθούν White Hat SEO τεχνικές, διαθέτουμε ένα PBN Network ιστοσελίδων και blogs, μέσω του οποίου θα έχετε ακόμα πιο σίγουρα και γρήγορα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης. Μελετήστε σωστά κάθε Seo Marketer προτού προβείτε στην επιλογή.

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων είναι ενσωματωμένη στο Analytics με σκοπό να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποια μέρη του ιστότοπού σας χρειάζονται βελτίωση. Χρησιμοποιηούμε τα δεδομένα του ιστότοπού σας στο Analytics για να εντοπίσετε γρήγορα και εύκολα τις περιοχές προβλημάτων και στη συνέχεια να μετατρέψετε αυτές τις πληροφορίες σε ενέργεια για να προσφέρετε μια εμπειρία online που λειτουργεί καλύτερα για τους πελάτες σας.

Η επιτυχία σας είναι και δική μας! Ας ξεκινήσουμε!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και στείλτε μας το αίτημα σας. Θα λάβετε απάντηση εντός λίγων ωρών. Εναλλακτικά στείλτε το email σας στο info (papaki) seomarketer.gr.

Back to top