Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Γιατί χρειάζεστε το SEO στο E Commerce ;

Google news

Όταν μιλάμε για ψηφιακό μάρκετινγκ, έρχονται στο μυαλό μας αρκετοί όροι. Για παράδειγμα, το Email Marketing έχει γίνει πολύ κυρίαρχο. Τα Social Media έχουν γίνει παγκοσμίως ως μια κορυφαία επιλογή διαφήμισης. Οι πληρωμένες διαφημίσεις ωθούν επίσης το όνομα της επιχείρησής σας στην κορυφή του αποτελέσματος αναζήτησης της Google. Ενώ αξιοποιώντας τις δυνατότητες αυτών των καναλιών μάρκετινγκ, μια ερώτηση μπορεί να παραμείνει μπροστά μας. Είναι το SEO σημαντικό για το ηλεκτρονικό εμπόριο; Η Google λαμβάνει εκατομμύρια ερωτήσεις κάθε μέρα και η πλειονότητα αυτών των ερωτημάτων αφορά προϊόντα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να αποκτήσετε μια θέση στην πρώτη σελίδα του αποτελέσματος SERP για την ευημερία της επιχείρησής σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για επενδύσεις σε μια εκστρατεία SEO ηλεκτρονικού εμπορίου. Το SEO δημιουργεί επισκεψιμότητα και το traffic αυξάνει τις πωλήσεις. Το SEO είναι σημαντικό τόσο για υπηρεσίες όσο και για τον γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς οδηγεί στην κερδοφορία στο βέλτιστο επίπεδο. Όταν δεν έχετε χρησιμοποιήσει τακτικές SEO, μπορεί να χάσετε πολλές προσφορές. Ίσως έχετε ήδη εφαρμόσει το Google Analytics για τον ιστότοπό σας. Θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότεροι από τους επισκέπτες σας προέρχονται από την Google. Οι επισκέπτες που έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα σας με φυσικές αναζητήσεις έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για τα προϊόντα σας.

Επομένως, μην παραβλέπετε το SEO ως μέρος της εκστρατείας ψηφιακού μάρκετινγκ. Περισσότερο από το 60% των αγοραστών δηλώνουν ότι οι αναζητήσεις τους στο διαδίκτυο παίζουν σημαντικό ρόλο στη λήψη της τελικής απόφασης αγοράς. Οι μηχανές αναζήτησης, όπως το Google, έχουν γίνει πολύ σημαντικές πηγές για την αύξηση της επισκεψιμότητας. Έτσι, όταν οι σελίδες καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου δεν είναι ορατές στους χρήστες της μηχανής αναζήτησης, πολύ λίγοι δυνητικοί πελάτες θα γνωρίζουν για τα προϊόντα σας. Είναι ένας από τους ισχυρότερους λόγους για την επιλογή των υπηρεσιών SEO ηλεκτρονικού εμπορίου ως μεθοδολογία μάρκετινγκ.

Διαβάστε  Τι είναι το Pinterest - Πλήρης Οδηγός

Διαβάστε : 7 Συμβουλές για ένα πετυχημένο κερδοφόρο Eshop

Το SEO μπορεί να δημιουργήσει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Ποιος είναι ο κύριος στόχος της καμπάνιας SEO σας;

Είναι να κάνετε τον ιστότοπό σας εύκολα προσβάσιμο σε χρήστες μηχανών αναζήτησης. Οι τακτικές στον ιστότοπο, όπως η ανάπτυξη περιεχομένου και το τεχνικό SEO, διασφαλίζουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη στον ιστότοπό σας. Όταν ο ιστότοπός σας ηλεκτρονικού εμπορίου εμφανίζεται στο αποτέλεσμα αναζήτησης, θα λάβει πολλά κλικ. Τελικά, η Google θα το θεωρήσει ως μια αξιόπιστη πηγή. Με το SEO, μπορείτε να αναβαθμίσετε τη θέση του ιστότοπού σας στο οργανικό αποτέλεσμα αναζήτησης. Θα αποκτήσετε υψηλή προβολή και περισσότερες απαντήσεις από τους πιθανούς πελάτες σας. Ωστόσο, το SEO δεν είναι βραχυπρόθεσμο παιχνίδι και χρειάζεστε υπομονή και δέσμευση για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο πιο προσιτός τρόπος για να επιτύχετε ένα καλό περιθώριο κέρδους

Ως μία από τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, θέλετε να βρείτε έναν οικονομικό τρόπο για να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Μερικοί από εμάς πιστεύουν ότι χρειαζόμαστε πολλούς πόρους και υψηλές επενδύσεις για να ξεκινήσουμε το SEO. Ωστόσο, αν δημιουργήσετε ένα σωστό και ρεαλιστικό πλάνο μπορείτε να πετύχετε πολλά πραγάμτα ειδικά σε long tail keyrowds.. Άλλες εναλλακτικές λύσεις, όπως διαφημίσεις με το Google Ads, μπορούν να οδηγήσουν στην επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Ωστόσο, θα είναι δαπανηρές για εσάς όταν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το SEO είναι ο σωτήρας σας για να διατηρείτε τη συνεπή ροή επισκεψιμότητας, τις πωλήσεις και τα κέρδη. Θα λάβετε δωρεάν επισκεψιμότητα αναζήτησης και δεν χρειάζεται να πληρώνετε για κάθε κλικ, μετατροπή και εμφάνιση. Προφανώς, η πρόσληψη μιας ομάδας SEO συνεπάγεται με κάποιο κόστος. Όμως, ισχύει για όλα τα ψηφιακά κανάλια μάρκετινγκ. Με σχετικά περιορισμένο προϋπολογισμό και πόρους, μπορείτε να εφαρμόσετε τις βέλτιστες πρακτικές SEO.

Διαβάστε  Ηλεκτρονικό Κατάστημα Eshop - Ο δρόμος για την Επιτυχία

Οι αξιόπιστες εταιρείες SEO ακολουθούν τη σωστή προσέγγιση για την εκστρατεία SEO σας. Έτσι, με την πρόσληψη ειδικευμένου συμβούλου SEO, θα έχετε το απόλυτο όφελος. Οι  διαφημίσεις δεν προσελκύουν πάντα τους χρήστες.  Είναι ένα από τα επιστημονικά αποδεδειγμένα γεγονότα σχετικά με τις πληρωμένες διαφημίσεις. Οι πληρωμένες διαφημίσεις είναι δαπανηρές και ελπίζετε ότι θα λάβετε γρήγορα αποτελέσματα από την ανάρτηση αυτών των διαφημίσεων. Αντίθετα, παρόλο που οι πληρωμένες διαφημίσεις βρίσκουν τη θέση τους στην κορυφή του αποτελέσματος SERP, οι χρήστες ενδέχεται να μην κάνουν κλικ σε αυτές.

Προσέξτε δεν σας λέω να μην κάνετε διαφημίσεις στη Google! Ασφαλώς και να κάνετε. Πρόκειται για ένα ισχυρό όπλο όπου με σωστή μεθοδολογία και στρατηγική φέρνει μεγάλα αποτελέσματα. Για παράδειγμα έχω δει από ότι οι διαφημίσεις για μεταφορικές εταιρείες αποδίδουν εξαιρετικά αν στηθούν σωστά και με σχέδιο. Δεν είναι μόνο αυτός ο κλάδος. Θα πρέπει όμως να αναφέρουμε ότι οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου βασίζονται σε φυσικά αποτελέσματα αναζήτησης. Δεν τους αρέσει να κάνουν κλικ στις πληρωμένες διαφημίσεις που δημοσιεύονται από διαφορετικές μάρκες. Έτσι, το SEO θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προσέγγιση για να κάνετε την επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου πιο κερδοφόρα. Φυσικά αν χρειάζεστε άμεσα αποτελέσματα τότε το Google Ads είναι μονόδρομος. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σας μπερδέψω. Χρειάζονται και οι 2 στρατηγικές αν θέλετε την μέγιστη απόδοση και να εκμεταλλευτείται τα πάντα μέσα από την Google.

Αποτελέσματα με διάρκεια από το SEO

Μια εκστρατεία SEO παρέχει μετρήσιμα και στοχευμένα αποτελέσματα. Δεν είναι ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ μερικών εβδομάδων και μηνών. Όταν σταματήσετε τις προσπάθειές σας, θα βρείτε μια πτώση στο επίπεδο της επισκεψιμότητας. Ίσως χρειαστεί να εργάζεστε μέρα και νύχτα για να συμβαδίσετε με τα κορυφαία αποτελέσματα. Γι αυτό δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για κάτι τέτοιο. Εμπιστευτείτε ειδικούς επαγγελματίες στις μηχανές αναζήτησης χωρίς δεύετρη σκέψη. Τα αποτελέσματα του SEO σας είναι μακροχρόνια και μπορείτε να βρείτε την ευκαιρία να κυριαρχήσετε στην αγορά.

Διαβάστε  Προβολή Δικηγορικού Γραφείου στη Google: Οδηγός για Αποτελεσματική Διαδικτυακή Παρουσία

eCommerce SEO- Δεν είναι επιλογή, Είναι υποχρεωτικό

Η Google έχει αποκτήσει μια σταθερά στην καθημερινή μας ζωή. Δεν μπορείτε να το παραβλέψετε στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου. Για να τραβήξετε την προσοχή της Google και των χρηστών του, το SEO είναι η καλύτερη επιλογή. Βρείτε τους ειδικούς που θα καταλάβουν το όραμα σας και θα δημιουργήσουν το πλάνο που θα σας οδηγήσει βήμα βήμα στη πρώτη σελίδα της Google.

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *